Spartan117 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Τελικά μου έδωσαν και το Jax and Daxter μαζί με το Lost Legacy αλλα και το theme... Και δεν έκανα pre-order το LL, απλά είχα την Uncharted 4 digital deluxe. Για 15 ευρώ μια χαρά. 4
DTsuras Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 https://www.facebook.com/SonyPlaystation/videos/2108897499136234/
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Αν δεν βγάλω άκρη με την προσφορά του Saturn πάντως, θα περιμένω για Black Friday. Πέρυσι είχα αγοράσει X1S για 220 ευρώ περίπου από Amazon, ίσως το PS4 Slim να παίξει ακόμα χαμηλότερα φέτος. Για την ιστορία, παραγγελία από αυστριακό Saturn βγαίνει σχεδόν όσο κάνει στην Ελλάδα με χρήση forwarding υπηρεσίας. Το ShopTo έχει επίσης μία προσφορά που αξίζει, για 500άρι Slim μαζί με UC 1+2+3 στις 219 λίρες, αλλά φορτώνει και 35 λίρες μεταφορικά για Ελλάδα, σύνολο 254 λίρες, δηλαδή 277 ευρώ, οπότε και πάλι δεν συμφέρει. Προσωπικά, θα περιμένω κανά τρίμηνο για Black Friday, να δω τι προσφορές θα παίξουν τότε.
stelios18120 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 το καλυτερο που εχεις να κανεις κατα την γνωμη μου ειναι ν περιμενεις το black friday ετσι ωστε να παρεις το καλυτερο deal.
naruto14 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 https://www.facebook.com/SonyPlaystation/videos/2108897499136234/ Κλαίω
gorath Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Παιδιά, μέχρι το black friday είναι 3 μήνες+. Σίγουρα θα πετύχει το καλύτερο deal αλλά δεν είναι και μικρό διάστημα αν είσαι *** να παίξεις άμεσα... 2
stelios18120 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Αυτη η limited edition ξερουμε ποσο θα εχει;
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Η sony δεν θα κανει games con press conference?
naruto14 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Η sony δεν θα κανει games con press conference? Οχι. Έχει χρόνια να κάνει. Θα έχει όμως παρουσίαση στο Paris game week τέλη Οκτωβρίου αλλά και στο PlayStation experience αρχές Δεκεμβρίου.
orck Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Λεω να τσιμπησω και εγω ενα ps4(μαλλον στο black friday η χριστουγεννα). Βλεπω παιχνιδια και μεχρι στιγμης ολα οσα εχω δει ειναι σε στυλ fps η τουλαχιστον τα περισσοτερα. Υπαρχει κατι αλλο που να μπορεις να παιξεις local με διπλο; Οχι αθλητικα. Υπαρχει κατι σαν mario galaxy; Υπαρχει κατι χωρις αιμα; (με εχει κακομαθει η Nintendo τοσα χρονια)
stelios18120 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Υπαρχει μια σταθερη αξια Λεγετε TEKKEN
orck Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Με ανυσηχεις, δεν υπάρχει τίποτα να μπορείς να παίξεις διπλό με ένα παιδί 8-10ετων; Θα ήθελα κάτι σε zelda botw (το οποίο επίσης έχω αλλά δεν έχει διπλό) και να πηγαίνουμε μαζί. Μάλλον όλα γίνονται με το online
Greygore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Με ανυσηχεις, δεν υπάρχει τίποτα να μπορείς να παίξεις διπλό με ένα παιδί 8-10ετων; Θα ήθελα κάτι σε zelda botw (το οποίο επίσης έχω αλλά δεν έχει διπλό) και να πηγαίνουμε μαζί. Μάλλον όλα γίνονται με το online Δες αυτή τη λίστα στο Co-Optimus, μπορείς να παίξεις με τα φίλτρα για περισσότερο έλεγχο στο τί ψάχνεις. Ξεχωρίζω ορισμένα: Child of Light - Καλό "παραμυθένιο" story με ελάχιστα dark στοιχεία, turn-based RPG με ελαφρό platforming, ο δεύτερος παίκτης ελέγχει το companion της πρωταγωνίστριας και χρησιμοποιείται κυρίως για να μαζεύει power-ups και να βοηθά in combat. Dangerous Golf - Golf "simulator" με έμφαση στην καταστροφή των περιβάλλοντων σε κάθε πίστα. Καλό για χαλαρά μισάωρα με πολύ γέλιο χωρίς κάποιο συγκεκριμένο objective. LEGO - Οποιοδήποτε απο τα LEGO games είναι σταθερή αξία για co-op με παιδί, ειδικά αν έχει κάποιο συγκεκριμένο "αγαπημένο" character set (π.χ. Marvel superheroes ή Batman είναι αρκετά δημοφιλή currently). Rocket League - Ποδόσφαιρο με αυτοκίνητα, ίσως είναι λίγο δύσκολο στον χειρισμό για τις ηλικίες που θές αλλά υπάρχει και 2v2 vs. AI οπότε μπορείς να "βοηθήσεις" να το μάθει. Little Big Planet 3 - Platform με αρκετά συμπαθητικό theme, αρκετό customization και level editor για να εξασκήσετε πιο δημιουργικές ανησυχίες (λίγο προσοχή αν κατεβάσεις πίστες απο το community portal, γίνεται καλό moderation αλλά μπορεί να βρεθεί κάποια ακατάλληλη για ανήλικους). Shovel Knight - Challenging platformer αλλά με level design το οποίο "ευνοεί" αστείες καταλήξεις στο co-op, ο δεύτερος παίκτης δημιουργεί custom χαρακτήρα. Yooka-Laylee - Ίσως το πιο κοντινό παιχνίδι που υπάρχει στο PS4 σε Super Mario Galaxy στο co-op system του, ο δεύτερος παίκτης μαζεύει power-ups με το ίδιο περίπου mechanic που είχε το SMG με τα star bits. Άκουσα επίσης καλά λόγια για το Skylanders (όσο αφορά co-op με παιδάκι) αλλά δεν έτυχε να το δοκιμάσω. 3
postfire Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 παιδια παρακαλω πολυ γνωριζει καποιος να μου πει πως γινεται το share game στο πσ4? δλδ να εχω ενα παιχνιδι στο δικο μου πσ4 και να μπορει να το παιξει και καποιος φιλος μου επισης γινεται μονο σε ψηφιακα παιχνιδια η και σε δισκακι?
JUST-GAMER Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 το share play νομίζω γίνεται μόνο στα ψηφιακά παιχνίδια που εσυ έχεις αλλά πρέπει να είσαι psn plus member και να έχεις vdsl γραμμή. Σε αυτόν που θα μοιρασεις το παιχνίδι για μια ώρα δεν χρειαζετε να είναι psn plus member. εκτός αν λες αυτό που ανταλασετε λογαριασμούς στις κονσόλες σας τότε γίνετε μόνο στα ψηφιακά παιχνίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις