Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εχω 2 psn id στη κονσολα μου και τα 2 τα εχω σαν primary account και κανω το ενα απο το δυο share με καποιο φιλο μου αυτος θα μπορει να κατεβασει τα παιχνιδια που εχω και στα 2 μου psn id ή μονο αυτα που εχω σε αυτο που κανουμε share?

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν εχω 2 psn id στη κονσολα μου και τα 2 τα εχω σαν primary account και κανω το ενα απο το δυο share με καποιο φιλο μου αυτος θα μπορει να κατεβασει τα παιχνιδια που εχω και στα 2 μου psn id ή μονο αυτα που εχω σε αυτο που κανουμε share?

Γιατί να μην μπορεί να τα κατεβάσει εάν κάνει login στο account σου; Tο εάν θα μπορεί να παίξει ή όχι από το προφίλ του ξέρεις τι γίνεται σε κάθε περίπτωση αφού τα έχουμε συζητήσει αρκετές φορές μαζί.

Δημοσ.

Εβαλαν στο psn

Tomb raider definitive edition στα 8€

Sniper elite 3 στα 7€

Αξιζουν; να αγορασω τι λετε;

Το Tomb raider στο ps3 που το είχα παίξει το κατά ευχαριστήθηκα. Αρκεί βέβαια να σου αρέσουν αυτά του είδους τα παιχνίδια. Σε αυτή την τιμή μετράει.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά αποστολή εξετελέσθη, 24 Σεπτεμβρίου και black friday αποκτάω PS4 επιτέλους. Η βασική ερώτηση είναι φυσικά ποιο από τα δυο; PS4 slim ή Pro; Από όλα όσα παιχνίδια με ενδιαφέρουν (και θα παίζω αποκλειστικά σε 1080p) είναι κατά 99% Γιαπωνεζιές. Παιχνίδια όπως Bloodborne, Nier Automata, Nioh, Persona 5, Guilty Gear Xard και λοιπά και λοιπά οπότε δεν κάνουν χρήση του PS4 Pro. Με αυτό το δεδομένο λοιπόν αξίζουν τα παραπάνω λεφτά που ζητάει; Εχουμε κάνα νέο για καμιά μεγάλη κυκλοφορία εκ Ιαπωνίας που πρόκειται να κάνει χρήση των χαρακτηριστικών του Pro; 

Είμαι 100% σίγουρος ότι η διαφορά χρημάτων ακόμα και σε black friday θα είναι τουλάχιστον 50 ευρώ που σημαίνει 1-2 παιχνίδια. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...