empire_1924 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Ξεκινήσαμε και εδώ......ελπίζω μόνο να το διαψεύσει επίσημα η Sony γιατί και οι 2 θα "χάσουν" πολύ λαό ο οποίος θα "πάει" στο pc gaming...!!! PS4 to regulate used games like Xbox One - report Sony likely to go the same route as Microsoft, claims report Sony's PlayStation 4 will feature similar DRM for used game purchases to Xbox One, according to a report. Πηγή: http://www.computerandvideogames.com/409184/ps4-to-regulate-used-games-like-xbox-one-report/">computerandvideogames.com 1
Bourdoulas Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Έτσι. Αυτοπυροβοληθείτε! Και αν πράγματι ισχύει, τότε οι τύποι στη Sony είναι 100 φορές χειρότεροι από την MS.
naruto14 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Έχω βαρεθεί να διαβάζω φήμες. Μια έτσι μια γιουβέτσι μας τα χουν πρίξει. Άντε να ερθει η Ε3 να μαθουμε επιτέλους!
Udontneed2know Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Ξεκινήσαμε και εδώ......ελπίζω μόνο να το διαψεύσει επίσημα η Sony γιατί και οι 2 θα "χάσουν" πολύ λαό ο οποίος θα "πάει" στο pc gaming...!!! PS4 to regulate used games like Xbox One - report Sony likely to go the same route as Microsoft, claims report Sony's PlayStation 4 will feature similar DRM for used game purchases to Xbox One, according to a report. αυτο^^^ βασιζεται σε αυτο... "Η Sony, νομίζω, θεωρείται ως τώρα ένας λευκός ιππότης που δεν θα εμποδίσει τα μεταχειρισμένα," είπε σχετικά. "Με βάση κάποια πράγματα που ακούω, δε νομίζω ότι αυτό ισχύει 100%, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι οι παραγωγοί θα επιτρέψουν στο ένα σύστημα να κάνει ένα πράγμα και το άλλο όχι."οποτε δεν υπαρχει τιποτε νεωτερο στο συγκεκριμενο αρθρο. Βεβαια εχουμε πλεον πιθανα νεα δεδομενα.... Το σχόλιο του Keighley προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, αντιδράσεις στο NeoGAF, όπου ο χρήστης famousmortimer, που έχει υπάρξει υπεύθυνος για αληθείς διαρροές στο παρελθόν σχετικά με τη Sony, ανέφερε ότι όντως ίσχυε κάτι τέτοιο, αλλά όχι πια.Υ.Γ. καλο θα ηταν πριν σχολιαζετε να διαβαζετε κιολας και το αρθρο που σχολιαζετε, γνωμη μου... 1
Bourdoulas Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Καλά δεν θα κάνουμε και ολόκληρη διατριβή για να μάθουμε κάτι.
Millennium Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Έχω βαρεθεί να διαβάζω φήμες. Μια έτσι μια γιουβέτσι μας τα χουν πρίξει. Άντε να ερθει η Ε3 να μαθουμε επιτέλους! Πάλι καλά που το κατάλαβες βρε naruto14.
Dreamcatcher Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Sony Employees “Passionate” About Today’s #PS4NoDRM Twitter Campaign http://www.thesixthaxis.com/2013/05/27/sony-employees-passionate-about-todays-ps4nodrm-twitter-campaign/
kjtzemis Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Αν μας "στερησει" και η SONY τα μεταχειρισμενα τοτε αντειο next gen κονσολα, καλυτερα να πληρωσω μια καρτα γραφικων στο pc για να παιζω φουλ γραφικα τα παιχνιδια παρα να παω να παρω κονσολα και να πρεπει να τα πληρωνω ειδικα στην αρχη ολα τα παιχνιδια full price.Οσο και να μαρεσουν οι κονσολες δεν θα μπορεσω να αγοραζω ολα τα παιχνιδια 60-70Ε επειδη ετσι κ@υλωσε σε ολους τους μ@λ@κες στην M$ και παντου. 1
Vole Maulder Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Επειδή στο PC θα βρίσκετε πολλά μεταχειρισμένα...
kjtzemis Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Επειδή στο PC θα βρίσκετε πολλά μεταχειρισμένα... Οχι, στο pc δεν θα με ενδιαφερει αν θα βρω μεταχειρισμενα, αλλωστε αυτη την στιγμη δεν εχω κανενα μεταχειρισμενο για το pc...οσα εχω τα εχω καινουρια και αυτο λογο της τιμης που εχουν εκει, ειναι σαφως πιο φθηνα απο τις κονσολες αλλα αν αποφασισω να γυρισω σε pc (που δεν το ευχομαι) υπαρχει αυτο το ριμαδι το steam που βγαζει προσφορες απο αλλο πλανητη. Σαφως και δεν αλλαζω κατευθηνση, ημουν ειμαι και θελω να πιστευω πως θα παραμεινω κονσολακιας, παντα ευχαριστιωμουν περισσοτερο το gaming στις κονσολες μου παρα στο pc μου αλλα αυτο με τα μεταχειρισμενα θαναι οτι χειροτερο. Ισως λεω ισως αν γινει αυτο να το αγορασω μονο και μονο για κανα exclusive μιας και δεν μπορω να αντισταθω στις αποκλειστικοτητες της SONY αλλα θα τα αγοραζω μετα απο καμποση διαρκεια μιας και θα περιμενω να πεσει η τιμη τους.
OMGA Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Επειδή στο PC θα βρίσκετε πολλά μεταχειρισμένα... Μαζί τα κατεβάσαμε.
ikaruga24 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Επειδή στο PC θα βρίσκετε πολλά μεταχειρισμένα... Τι να τα κανουμε? Τα καινουργια στο PC κοστιζουν απο 30 εως 50% ποιο κατω απο μεταχειρισμενα των κονσολων. Θυμαμαι το X-com enemy unknown που στο PC μπορουσες μεσα απο διαφορες προσφορες να το βρεις στα 23 ευρω καινουργιο μεσα σε μια εβδομαδα απο την ημερα κυκλοφοριας τη στιγμη που στις κονσολες ειχε 50+.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Τι να τα κανουμε? Τα καινουργια στο PC κοστιζουν απο 30 εως 50% ποιο κατω απο μεταχειρισμενα των κονσολων. Θυμαμαι το X-com enemy unknown που στο PC μπορουσες μεσα απο διαφορες προσφορες να το βρεις στα 23 ευρω καινουργιο μεσα σε μια εβδομαδα απο την ημερα κυκλοφοριας τη στιγμη που στις κονσολες ειχε 50+. Tα μεταχειρισμενα των κονσολων παιζουν απο 5e εως 20e. Πως ειναι τα 22e ενος καινουριου pc game 50% κατω απο τα μεταχειρισμενα των κονσολων? Δεν βγαινει.
kjtzemis Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Tα μεταχειρισμενα των κονσολων παιζουν απο 5e εως 20e. Πως ειναι τα 22e ενος καινουριου pc game 50% κατω απο τα μεταχειρισμενα των κονσολων? Δεν βγαινει. Απλα στο pc ρε συ δεν χρειαζετε να αγοραζεις μεταχειρισμενα, βρισκεις πολυ καλες τιμες και σε ζελατινατα retail παιχνιδια αλλα και να μην τα βρεις αν περιμενεις λιγο καιρο σιγουρα θα δεις βαρβατη προσφορα απο το steam. Βαιβαια οτι και να λενε ολα αυτα εγω παντα το παιχνιδι θα το ευχαριστιεμαι σε κονσολα, μακαρι η SONY τουλαχιστον να μην μας το στερισει αυτο με τις επιλογες της. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις