Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε λιγότερο από ένα χρόνο να χω τη δυνατότητα να παίξω Free παιχνίδια όπως: Until Dawn, Resident Evil, NBA 2K16,Life is Strange, Game of Throne, Just Case 3, Journey, Everybody gone to the rapture, Gone Home, LittleBigPlanet 3, Lords of the fallen κλπ δεν το θεωρώ και κατάντια. Συν την έξτρα έκπτωση που χε σε πολλά παιχνίδια κατά καιρούς. Έλα μην γινόμαστε υπερβολικοί.

• Like 5
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε λιγότερο από ένα χρόνο να χω τη δυνατότητα να παίξω Free παιχνίδια όπως: Until Dawn, Resident Evil, NBA 2K16,Life is Strange, Game of Throne, Just Case 3, Journey, Everybody gone to the rapture, Gone Home, LittleBigPlanet 3, Lords of the fallen κλπ δεν το θεωρώ και κατάντια. Συν την έξτρα έκπτωση που χε σε πολλά παιχνίδια κατά καιρούς. Έλα μην γινόμαστε υπερβολικοί.

η αληθεια ειναι οτι εχει πολυ καλες εκπτωσεις και σχεδον παντα αγοραζω σε plus sale

Δημοσ.

Κάποιος με ενεργή συνδρομή, μπορεί να με πει πόσο έχει το asseto corsa;

13 ευρω περιπου, το βλεπω στο sverige store κ οχι ελληνικο  :P

Δημοσ.

Πολύ καλή φάση αυτό με τους 15 μήνες. Και γενικώς πολύ καλές τιμές στο store για παιχνιδάρες με το summer sale. Απορώ με την γκρίνια ορισμένων...

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι η sony τονίσε και πολλές φορές χρησιμοποίησε ως βασικό σημείο της διαφημιστικής της καμπάνιας για το plus τα δωρεάν παιχνίδια. Με βάση αυτό μια χαρά έχει το δικαίωμα να κρίνει κάποιος την υπηρεσία ανάλογα και με τα παιχνίδια που δίνει κάθε μήνα. Το ότι κάποιοι στο insomnia συμφώνησαν ότι δεν αξίζει η συνδρομή για δωρεάν παιχνίδια δεν μπορεί να στερεί από κάποιον να αναφέρεται σε αυτά όταν κάνει την κριτική του.

Το ειπα και πιο πισω οτι αλλο να κανεις κριτικη για τα παιχνιδια του ps plus σε σχεση πχ με αλλες χωρες κσι αλλο πιο πισω σχολια που μονο εκφραση κριτικης δεν ειναι.

Επισης πραγματικα το πιστευω οτι ορισμενοι περιμεναν να παρουν σχεδον ολα τα μεγαλα παιχνιδια δωρεαν μεσω plus δηλαδη last of us,uncharted,witcher 3,horizon zero dawn και παει λεγοντας μονο με την συνδρομη σε συντομο χρονικο διαστημα κυκλοφοριας.

Εκει δεν φταιει η sony αν ο αλλος εχει δημιουργησει πλασματικες απαιτησεις.

Δες 2 σχολια πιο κατω τους indie τιτλους που λες να γελασουμε λιγο.

Δηλαδη τον πρωτο καιρο που ξεκινησε το plus το 2014 πχ τι δωρεαν ΑΑΑ παιχνιδια να εδινε που ηταν περιοδος ξηρασιας για το gaming.

Μετα στο 2015 την χρονια του bloodborne,του until dawn και του witcher τι δωρεαν ΑΑΑ παιχνιδια του 2014 να εδινε οταν δεν ειχαν κυκλοφορησει και πολλα αυτη την χρονια?

Βαλτε τα λιγο κατω πρωτα να δειτε ποσο στεκουν αυτα που γραφετε ορισμενοι.

Ρωτηστε οποιον εχει συνδρομη απο τις αρχες τι βιβλιοθηκη εχει χτισει(ειδικα εξωτερικο)και μετα ξαναπειτε μου αν τα δωρεαν παιχνιδια ειναι μουφες

Πολύ καλή φάση αυτό με τους 15 μήνες. Και γενικώς πολύ καλές τιμές στο store για παιχνιδάρες με το summer sale. Απορώ με την γκρίνια ορισμένων...

Η γκρινια ορισμενων ειναι συνηθες φαινομενο.

Δεν υπηρχε κατι αλλο για γκρινια αυτο τον μηνα καο βρηκαμε το ps plus.

Απο Σεπτεμβριο και μετα θα αρχισει γκρινια για τις τιμες των smartphones(Apple/samsung/google),τους νεους επεξεργαστες της intel,τον χαμο που θα γινει σε black friday,τις τιμες στις καρτες γραφικων.

Πρεπει στην Ελλαδα παντα να υπαρχει κατι για γκρινια για να εκτονωνεται ο Ελληνας απο αυτα που ζει και περναει καθημερινα στην Ελλαδα της κρισης.

Την δημοφιλή εταιρεία του χώρου τη στηρίζω από μικρό παιδί όπως και τη ms και την Nintendo.Προφανώς δε ξέρεις τι θα πει να κράζεις μαλακίες εταιριών ακόμα και αν αγοράζεις τα προϊόντα τους από τότε που ξεκίνησαν.Στανατηστε να βλέπετε φαντάσματα,δεν έχετε μετοχές.Εχετε φτάσει σε σημείο να σας χορεύουν στο ταψί και να μιλάτε για 5 καφέδες το χρόνο.

Με ατομα τα οποια δεν ξερουν να εκφραζονται και να κουβεντιαζουν ακρη δεν βγαινει.

Ησουν ουτως η αλλως ξεκαθαρος και στο προσφατο θεμα του horizon. Το σε τι σημειο εχει φτασει ο καθενας ας το κρινουν οι αλλοι που τα διαβαζουν αυτα και σκεφτονται λογικα.

Αναμενουμε το επομενο ρευμα hate απο διαφορους να μεταφερθει στην nintendo μερια του χρονου η οποια εκρινε οτι και αυτη πρεπει να χρεωνει για το online(επειδη μονο η sony ειναι κακια).

Παλι πιασατε το θεμα με την συνδρομη;

Ωχ....

πιο θεμα περιμενες να πιασουμε?Περνα μια βολτουλα απο τα αλλα θεματα των παιχνιδιων να δειε κινητικοτητα.Δες και το θεμα του destiny 2 που ειναι ο μεγαλος τιτλος του Σεπτεμβριου και απο τους μεγαλυτερους online της χρονιας. Μαρεσει που κανεις τετοιες ερωτησεις λες και δεν τα ξερεις...
Δημοσ.

Το ειπα και πιο πισω οτι αλλο να κανεις κριτικη για τα παιχνιδια του ps plus σε σχεση πχ με αλλες χωρες κσι αλλο πιο πισω σχολια που μονο εκφραση κριτικης δεν ειναι.

Επισης πραγματικα το πιστευω οτι ορισμενοι περιμεναν να παρουν σχεδον ολα τα μεγαλα παιχνιδια δωρεαν μεσω plus δηλαδη last of us,uncharted,witcher 3,horizon zero dawn και παει λεγοντας μονο με την συνδρομη σε συντομο χρονικο διαστημα κυκλοφοριας.

Εκει δεν φταιει η sony αν ο αλλος εχει δημιουργησει πλασματικες απαιτησεις.

Δες 2 σχολια πιο κατω τους indie τιτλους που λες να γελασουμε λιγο.

Δηλαδη τον πρωτο καιρο που ξεκινησε το plus το 2014 πχ τι δωρεαν ΑΑΑ παιχνιδια να εδινε που ηταν περιοδος ξηρασιας για το gaming.

Μετα στο 2015 την χρονια του bloodborne,του until dawn και του witcher τι δωρεαν ΑΑΑ παιχνιδια του 2014 να εδινε οταν δεν ειχαν κυκλοφορησει και πολλα αυτη την χρονια?

Διάβασε ξανά το μήνυμα μου γιατί μάλλον το διάβασες βιαστικά. Είπα ότι μια περίοδο η σόνυ έδινε μόνο indies (κάνω λάθος? ) δεν είπα ότι συνεχίζει να δίνει ακόμα. Δεν χρειαζόταν να δώσει ΑΑ αλλά και με κανένα multiplatform γινόταν δουλειά. Η ΜS μια χαρά έδινε τότε αν θυμάμαι καλά. Πάντως μια χαρά παιχνίδια δίνει τώρα. Εάν όμως αρχίσει να δίνει πάλι indies με το που ξεχαστεί η αύξηση του plus τότε είπα ότι έχει κάποιος το δικαίωμα να κράξει από τη στιγμή που η σονυ διαφημίζει την υπηρεσία του plus και την παροχή δωρεάν παιχνιδιών κάθε μήνα ( 24 το χρόνο όπως λέει το site). Θα έχει άδικο άμα γράψει ο άλλος ότι τα 24 τον χρόνο είναι μούφα όταν κάμποσα από αυτά είναι port από vita και indies;

Εάν δεις τα μηνύματα μου δεν ασχολούμαι πολύ με τα δωρεάν games και ούτε έχω κράξει την υπηρεσία για αυτό το λόγο. Παρόλα αυτά δεν καταλαβαίνω όταν κάποιοι την πέφτουν σε αυτούς που κάνουν κριτική. Εντάξει όταν γίνεται σπαμάρισμα το καταλαβαίνω να ενοχληθεί κάποιος.

Δημοσ.

πιο θεμα περιμενες να πιασουμε?Περνα μια βολτουλα απο τα αλλα θεματα των παιχνιδιων να δειε κινητικοτητα.Δες και το θεμα του destiny 2 που ειναι ο μεγαλος τιτλος του Σεπτεμβριου και απο τους μεγαλυτερους online της χρονιας. Μαρεσει που κανεις τετοιες ερωτησεις λες και δεν τα ξερεις...

Θεωρω υπερβολικο να συνεχιζουν μερικοι ν κραζουν την αυξηση.

Εμενα η γνωμη μ ειναι εφοσον δινουν και καλα παιχνιδακια free μεσα στο ετος κανεις καλη αποσβεση των χρηματων σου +το multiplayer εισαι οκ πιστευω.

• Like 1
Δημοσ.

Προσπαθώ να κάνε sign-in στο store από το PC αλλά δεν μου έρχεται με SMS o verification code. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;

edit: Φοβάμαι μήπως η sony άλλαξε τον αριθμό από τον οποίο έστελνε τα sms και τρώει φραγή λόγω πενταψήφιου. Εάν μπορεί κάποιος να τσεκάρει και να ενημερώσει παρακαλώ!

Δημοσ.

Μου ήρθε code για Beta 3 του firmware 5.0 μαζί με 2 codes για πρόσκληση για φίλους.

Όποιος θέλει ας μου στείλει ένα PM!

Υ.Γ. Beta είναι, ΑΝ λέμε τώρα ΑΝ κάτι δεν πάει καλά εγώ ΔΕΝ φέρω ΚΑΜΙΑ ευθύνη!

Ευθύνη της Sony και του χρήστη! 

Δόθηκαν στους @Grim Ripper & @alxlightning

όπως είπα και πιο πάνω, με προσοχή και δεν φέρω ευθύνη! Αν και δεν νομίζω να πάει κάτι στραβά μιας που είναι beta 3 και όχι alpha 1...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έδω μερικές εικόνες Απο το Ελληνικό μενού. Επίσης δίνω και εγώ οποίος θέλει δύο κωδικούς για την Beta

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Διάβασε ξανά το μήνυμα μου γιατί μάλλον το διάβασες βιαστικά. Είπα ότι μια περίοδο η σόνυ έδινε μόνο indies (κάνω λάθος? ) δεν είπα ότι συνεχίζει να δίνει ακόμα. Δεν χρειαζόταν να δώσει ΑΑ αλλά και με κανένα multiplatform γινόταν δουλειά. Η ΜS μια χαρά έδινε τότε αν θυμάμαι καλά. Πάντως μια χαρά παιχνίδια δίνει τώρα. Εάν όμως αρχίσει να δίνει πάλι indies με το που ξεχαστεί η αύξηση του plus τότε είπα ότι έχει κάποιος το δικαίωμα να κράξει από τη στιγμή που η σονυ διαφημίζει την υπηρεσία του plus και την παροχή δωρεάν παιχνιδιών κάθε μήνα ( 24 το χρόνο όπως λέει το site). Θα έχει άδικο άμα γράψει ο άλλος ότι τα 24 τον χρόνο είναι μούφα όταν κάμποσα από αυτά είναι port από vita και indies;

Εάν δεις τα μηνύματα μου δεν ασχολούμαι πολύ με τα δωρεάν games και ούτε έχω κράξει την υπηρεσία για αυτό το λόγο. Παρόλα αυτά δεν καταλαβαίνω όταν κάποιοι την πέφτουν σε αυτούς που κάνουν κριτική. Εντάξει όταν γίνεται σπαμάρισμα το καταλαβαίνω να ενοχληθεί κάποιος.

Δες την ''κριτικη των υπολοιπων πανω στην στην συνδρομη γενικα που πιανει ακομα και σημερα και ξανασξεψου το τελευταιο κομματι που εγραψες.

Και το τελειωνω εδω.Αν σε καποιους αρεσει ας συνεχιζουν να κανουν παραπονα.

Δημοσ.

2i8lnh.png

:P

Πια εκδοση πρεπει να εχεις αγορασει για να σου δωσει δωρεαν το εξπανσιον?Εγω  ειχα παρει την στιλμπουκ εκδοση του παιχνιδιού  που είναι χωρις την φιγουρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...