Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφόσον ρε μάγκες βγάζουν προσφορά καθε τρεις και λίγο και σου βγαίνει στη τελική πιο φτηνά και από πριν.. Τι κάνετε έτσι σαν χήρες; Ας το φτάσουν και 100 αν 2 φορές τον χρόνο βγαίνουν τέτοιες προσφορές. Τι κλάψα και μιζέρια είναι αυτή; Απίστευτα πράγματα..

Καθε τρεις και λίγο; Πλάκα κάνεις προφανώς.Να το χέσω να μου τραβάνε 20% αύξηση και μετά να πετάνε μια προσφορά για λίγες μέρες μπας και χρυσωσουν το χάπι.Στα 200 να το φτάσουν και αν παραπονεθείς θα σε λέμε κλαψιαρη και μίζερο.
Δημοσ.

Η εκπτωση ειναι με βαση την τωρινη αρχικη τιμη των 50ευρω.

Αρα για να βλεπω τετοια σχολια προφανως και το προβλημα δεν ειναι στην τιμη της συνδρομης αλλα στο ατομο.

Δεν πατε αλλου να βγαλετε την χολη σας ρε παιδια?Εχει γινει μοδα στο forum ο κοσμος να κραζει πραγματα που δεν τον ενδιαφερουν....

Και τσαμπα να την εδιναν την συνδρομη παλι κατι θα βρισκατε ορισμενοι να κραξετε.

• Like 1
Δημοσ.

Σε λιγο που θα δεις την ποιοτητα των των ps plus games να επιστρεφει στα γνωστα standards, να καταβαραθρωνεται δηλαδη και το psn να συντηρειται καθε τρεις κ λιγο ελα πες μου οτι εκραζα αδικως. 

Το προβλημα ειναι σιγουρα σε μενα. Ολοι οσοι σπευδουν να απαντουν και στο τελευταιο ακυρο τρολοποστ, ετσι για να αυξανεται το post count, σιγουρα δεν κουραζουν καθολου...

Δημοσ.

Τα εχουμε ξαναγραψει πιο πισω οτι οποιος αγοραζει συνδρομη μονο για τα δωρεαν παιχνιδια κατι κανει λαθος,ειδικα αν και πιο παλια δεν εδινε τιποτα φοβερο.

Την συνδρομη την αγοραζεις κυριως για το online,ειδικα σε παιχνιδια οπως destiny,tf και overwatch που ειναι αναγκαιο.

Δεν λετε να το καταλαβαιτε ορισμενοι γιατι ολως τυχαιως προτιματε τα single player campaign παιχνιδια,δεκτο και σεβαστο.

Αρα το ξαναλεω κραξιμο για μια υπηρεσια που δεν μας ενδιαφερει ειναι ανουσιο.

Τελος για τα περι συντηρησης απο που προκυπτει?Ιουνιο και Ιουλιο που ασχοληθηκα περισσοτερο με online το καθε τρεις και λιγο που λες δεν το πετυχα αρα...?

Οσο για το τελευταιο που γραφεις να πως πολυ απλα χανεις το οποιο δικιο εχεις.

Το γυρνας χωρις λογο σε ασχετο προσωπικο σχολιο χωρις λογο που δεν βοηθαει πουθενα.Δεν σε εμποδιζει κανεις να συμμετεχεις και στα αλλα θεματα του forum να ανεβασεις το post count σου,μιας και εγω ουτως η αλλως στο forum δρν γραφτηκα εξ αρχης για να συμμετεχω μονο στο console gaming κομματι αλλα γενικα σρ διαφορα προιοντα τεχνολογιας.Μονο σε Ελληνικα forum εχω δει παντως να προκαλει ενοχλιση ο μεγαλος αριθμος σχολιων....

Εγω ουτως η αλλως μιλησα συγκεκριμενα για την τιμη της συνδρομης που ειχε θιχτει πιο πισω για την αυξηση που εφαγε.

Τελος δεν ξερω ο καθενας πως υπολογιζει το αν αξιζει η συνδρομη η οχι,αλλα με βαση τα δωρεαν παιχνιδια ως τωρα απο την προηγουμενη προσφορα οπως life is strange,until dawn,just cause 3 + την δυνατοτητα του online και τις εκπτωσεις σε προσφορες τα εβγαλε τα 35 ευρω της η συνδρομη για οσουν την πηραν σε περιπου 2 μηνες....

Δημοσ.

Δεν εχω σκοπο να συνεχισω την οποια αντιπαραθεση, συχνα συμφωνουμε αλλωστε. Αυτο που έγραψες ωστοσο οτι το προβλημα ειναι στο ατομο το βρηκα ακρως προσβλητικο. Κανενα ζορι δεν τραβάω με τον αριθμο των ποστ σου. Με το περιεχομενο τους ορισμενες φορες διαφωνω, αυτο εκανα κ αποψε.

Οπως ειπα. Δεν επιθυμω να τη συνεχισω, αλλα μιλαμε για φορουμ κ ανοικτη ανταλλαγη αποψεων. Οπως σεβομαι γενικως οχι μονο δικες σου, οσες αναρτησεις δεν προσβάλλουν κ δεν προκαλουν, το ιδιο περιμενω και εγω για τις δικες μου. Ειναι ευλογο θεωρω, οτι ο τροπος που προσεγγιζουν διαφορετικοι ανθρωποι το εκαστοτε θεμα δεν ειναι απαραιτητο να οδηγει σε ταυτιση αποψεων. Εδω εν προκειμενω διαφωνω σθεναρα χωρις να θελω να επεκταθω περαιτέρω για μια ακομα φορα. Καλο ξημέρωμα.

Δημοσ.

Καθε τρεις και λίγο; Πλάκα κάνεις προφανώς.Να το χέσω να μου τραβάνε 20% αύξηση και μετά να πετάνε μια προσφορά για λίγες μέρες μπας και χρυσωσουν το χάπι.Στα 200 να το φτάσουν και αν παραπονεθείς θα σε λέμε κλαψιαρη και μίζερο.

Σε λιγότερο από ένα χρόνο πάντως που έχω συνδρομή,μια χαρά θυμάμαι να χει αναφερθεί απ τα παιδιά εδώ 2-3 φορές μειωμένη τιμή για τη συνδρομή. Οπότε δεν υπάρχει δικαιολογία, για όποιον ενοχλείται με την αύξηση αυτή,του ενός καφέ το τετράμηνο.

Δημοσ.

Το σχολιο μου περι ατομου ηταν γενικο(γιαυτο δεν ονοματησα κιολας η δεν εκανα παραθεση κατι συγκεκρινενο σου)και το αρχικο μου σχολιο εξ αρχης οπως ειπα πηγαινε κυριως στα σχολια στις προηγουμενες σελιδες που αν ριξεις μια ματια θα καταλαβεις τι εννοουσα.

Ο αλλος πιο πισω ειπε οτι υποστηριζω την αυξηση στη συνδρομη επειδη ειπα στον κοσμο να αγοραζει την συνδρομη σε εκπτωση,συμπερασμα κουκου ρουκου.

Και σε περιπτωση που σε μπερδεψα να το θεσω πιο απλα.Δεν ημουν υπερ της συνδρομης στα 50ευρω αρα προφανως δεν ειμαι υπερ της συνδρομης στα 60 ειτε σε xbox ειτε σε ps4, γιαυτο και επιμενω ο κοσμος να αγοραζει συνδρομη σε εκπτωση μονο η με καποιο παιχνιδι δωρο,οτι δηλαδη κανω και εγω.

Και οσο για τους servers που ειπες και τα down εχω δυστηχως φαει στη μαπα ολα αυτα απο εποχες ps3 που τοτε το πραγμα ηταν 3 φορες χειροτερα(επαιζα mw3 και killzone τοτε)απο τωρα οχι μονο στο ποτε δεν λειτουργουσαν αλλα και στο θεμα σταθεροτητας.

Ειναι δεκτο και σεβαστο φυσικα να μην ενδιαφερει ολους η συνδρομη δεν ειπε κανεις το αντιθετο ουτε ειπε κανεις να βαλουν συνδρομη ολοι με το ζορι.Καποιος μπορει να βαλει συνδρομη και να την σταματησει καποια στιγμη.

Προεραιτικη υπηρεσια φυσικα ειναι.

Το παραλογο ειναι να κραζει καποιος ομως κατι που δεν τον ενδιαφερει.

Και για το ps4pro τα ιδια διαβαζαμε.Πεταμενα λεφτα η αγορα του λεγανε κατοχοι του απλου ps4 λες και τους αναγκαζε κανεις με το ζορι να το παρουν.

Σε λιγότερο από ένα χρόνο πάντως που έχω συνδρομή,μια χαρά θυμάμαι να χει αναφερθεί απ τα παιδιά εδώ 2-3 φορές μειωμένη τιμή για τη συνδρομή. Οπότε δεν υπάρχει δικαιολογία, για όποιον ενοχλείται με την αύξηση αυτή,του ενός καφέ το τετράμηνο.

Τον μαρτιο/απριλιο εδινε η sony εκπωτικο κουπονι 10ευρω για αγορες 50ευρω και πανω.Αρα η συνδρομη εβγαινε 40ευρω.

Το καλοκαιρι μετραμε αλλες 3 εκπτωσεις.

1)για μη εχοντες ηδη συνδρομη 12μηνες+sw bf ultimate edition

2)Συνδρομη στα 35 ευρω(για ολους)στο store η στα καταστηματα.Με επιστροφη απο ποντους με πληρωμη απο καρτα εβγαινε σε μερικους φθηνοτερα.

3)τωρινο bundle 15 μηνες στα 50ευρω που η 12 μηνη βγαινει 30ευρω.

Για φετος τουλαχιστον απο εκπτωσεις σε σχεση με παλια εχουμε χορτασει.Και ειδιξα η τελευταια τωρινη ειναι καλη ευκαιρια πριν την αυξηση τιμης.

Ενα λογικο παραπονο/κραξιμο που δεν βλεπω να αναφερει σχεδον κανεις ειναι τα δωρεαν παιχνιδια που παιρνουν οι χρηστες αλλων ηπειρων βλεπε Αμερικη και Ασια.

Ε τώρα με αυτό που κάνανε μας βουλωσανε τα στοματα.Του χρόνου να την πανε 100 την συνδρομή και να κάνουν ξανά μια έκπτωση για να μας ξαναβουλωσουν τα στόματα.

Αλλα τετοια σχολια οπως αυτο(που αναφερομουν κυριως)ειναι η εννοια του ''ψαχνω αφορμη να βγαλω χολη για δημοφιλη εταιρεια στον χωρο''.
Δημοσ.

Την δημοφιλή εταιρεία του χώρου τη στηρίζω από μικρό παιδί όπως και τη ms και την Nintendo.Προφανώς δε ξέρεις τι θα πει να κράζεις μαλακίες εταιριών ακόμα και αν αγοράζεις τα προϊόντα τους από τότε που ξεκίνησαν.Στανατηστε να βλέπετε φαντάσματα,δεν έχετε μετοχές.Εχετε φτάσει σε σημείο να σας χορεύουν στο ταψί και να μιλάτε για 5 καφέδες το χρόνο.

Δημοσ.

Καλα να εχεις plus για τα free games δεν αξιζει ουτε για πλακα, οπως ειπε ο fulgore μονο για multy, και εγω ειμαι αντιθετος να πλερωνω την υπηρεσια γιατι ειναι και της πλακας μπροστα στην ΜΣ, αλλα μη εχοντας windows υπολογιστη, αναγκαστικα οτι παιζω το παιζω στο πσ4. 

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι η sony τονίσε και πολλές φορές χρησιμοποίησε ως βασικό σημείο της διαφημιστικής της καμπάνιας για το plus τα δωρεάν παιχνίδια. Με βάση αυτό μια χαρά έχει το δικαίωμα να κρίνει κάποιος την υπηρεσία ανάλογα και με τα παιχνίδια που δίνει κάθε μήνα.  Το ότι κάποιοι στο insomnia συμφώνησαν ότι δεν αξίζει η συνδρομή για δωρεάν παιχνίδια δεν μπορεί να στερεί από κάποιον να αναφέρεται σε αυτά όταν κάνει την κριτική του.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι η sony τονίσε και πολλές φορές χρησιμοποίησε ως βασικό σημείο της διαφημιστικής της καμπάνιας για το plus τα δωρεάν παιχνίδια. Με βάση αυτό μια χαρά έχει το δικαίωμα να κρίνει κάποιος την υπηρεσία ανάλογα και με τα παιχνίδια που δίνει κάθε μήνα.  Το ότι κάποιοι στο insomnia συμφώνησαν ότι δεν αξίζει η συνδρομή για δωρεάν παιχνίδια δεν μπορεί να στερεί από κάποιον να αναφέρεται σε αυτά όταν κάνει την κριτική του.

κοιτα, αν δεν υπηρχε το paid multy δε νομιζω κανεις να αγοραζε πλας για τα παιχνιδια που δινει η σονυ και η καθε σονυ και μονο γι αυτα, εγω και πιστευω το 90% πλερωνει για να παιζει online κακα τα ψεματα

Δημοσ.

κοιτα, αν δεν υπηρχε το paid multy δε νομιζω κανεις να αγοραζε πλας για τα παιχνιδια που δινει η σονυ και η καθε σονυ και μονο γι αυτα, εγω και πιστευω το 90% πλερωνει για να παιζει online κακα τα ψεματα

Άλλο αυτό και άλλο το ότι η sony διαφημίζει ότι αγοράζοντας plus θα έχεις και τσάμπα παιχνιδάρες κάθε μήνα. Με βάση αυτό μια χαρά μπορεί κάποιος να αρχίζει να κράζει όταν θα του δίνει πάλι indies.

Δημοσ.

Άλλο αυτό και άλλο το ότι η sony διαφημίζει ότι αγοράζοντας plus θα έχεις και τσάμπα παιχνιδάρες κάθε μήνα. Με βάση αυτό μια χαρά μπορεί κάποιος να αρχίζει να κράζει όταν θα του δίνει πάλι indies.

καλα εννοειται, αλλα δεν ειδα πουθενα να διαφημιζει και τρελα παιχνιδια, ενταξει εμενα προσωπικα δε με χαλανε, απλα τα πεταω στο library και δεν ασχολουμαι, μερικα τα επαιξα e.g. game of thrones season 1, life is strage etc. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...