Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβαζα για το Spotify.Γίνεται να κάνεις sign up η μέσω του PS4 η απο mobile application η απο το Facebook.

Ποιά η διαφορά αν κάνεις link το account;Αλλιώς δεν μπορείς να έχεις κάποια extra features όπως πχ my playlist η να χειρίζεσαι το spotify απο κινητό η tablet με search;

Μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε email η πρέπει να μπει το email του PS4 account με άλλον κωδικό;(Τουλάχιστον αν θες να κάνεις link account)

Δημοσ.

​Απο offgamers εχω αγορασει αρκετες φορες και δεν ειχα κανενα προβλημα....κυριως για οσους εχουν αρκετα accounts...σαν εμενα :-D ...ένα ελληνικο,ενα αμερικανικο και ένα κινεζικο...

https://www.offgamers.com/browse/game-card/consoles

πχ....κινεζικο 12μηνο ps plus με 31.44EUR

https://www.offgamers.com/buynow/playstation-plus-12-months-membership-hk.html

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά και καλώς σας βρήκα. Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Με τα psvita τι έχει γίνει?? Σε όποιο κατάστημα και αν έψαξα δεν βρίσκω τπτ απολύτως!

Edit: Τώρα το είδα το τοπικ του βιτα...

Δημοσ.

Στο παιχνιδι this war of mine συνεχεια μ βγαζει ενα σφαλμα ce-34878-0

Εχει τυχει σε κανεναν αλλο;

Παιζω κανονικα και τωρα π εβαλα δικο μου story και ειμαι στην 30η μερα παω να κανω μια εξερευνηση σε αλλο σπιτι κ πεταει σφαλμα συνεχεια.

Τωρα το εσβησα κ ξαναπερναω το παιχνιδι.

Δημοσ.

Για αυτους που κραζανε γισ την συνδρομη στα 60 ευρω,τρεχει νεα προσφορα 15 μηνες ps plus στα 50ευρω στο store.

Αν υπολογισουμε οτι η 3 μηνη εχει 20 ευρω,στην ουσια η ετησια 12 μηνη βγαινει στα 30ευρω.Με λιγα λογια μιση τιμη απο οσο θα κοστιζει κανονικα απο Σεπτεμβριο.

Για να ακουσω δικαιολογιες τωρα για ψηλη τιμη της συνδρομης:P

Δημοσ.

Ε τώρα με αυτό που κάνανε μας βουλωσανε τα στοματα.Του χρόνου να την πανε 100 την συνδρομή και να κάνουν ξανά μια έκπτωση για να μας ξαναβουλωσουν τα στόματα.

• Like 1
Δημοσ.

Ε τώρα με αυτό που κάνανε μας βουλωσανε τα στοματα.Του χρόνου να την πανε 100 την συνδρομή και να κάνουν ξανά μια έκπτωση για να μας ξαναβουλωσουν τα στόματα.

Εφόσον ρε μάγκες βγάζουν προσφορά καθε τρεις και λίγο και σου βγαίνει στη τελική πιο φτηνά και από πριν.. Τι κάνετε έτσι σαν χήρες; Ας το φτάσουν και 100 αν 2 φορές τον χρόνο βγαίνουν τέτοιες προσφορές. Τι κλάψα και μιζέρια είναι αυτή; Απίστευτα πράγματα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...