stelios18120 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ο φίλος σου γιατί δεν ρώτησεεδώ;μήπως σκέφτεται να πουλήσει το σλιμ που έχει για να πάρει το προ;Μηπως γιατι δεν εχει account εδω στο insomnia; Οχι σκεφτεται μου ειπε να το πουλησει και να παρει τα 250€ που του δινουν ωστε να πληρωσει τον ενφια που θα του ερθει Οκ; τεκμηριωθηκε η απαντηση κιολας μην μεινεις με την απορια φιλε μου
Grim Ripper Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Το Crash Bandicoot είναι του ίδιου region με το PSN account σου; Είχα το ίδιο πρόβλημα με το Persona 5, γιατί ενώ είχα παραγγείλει το UK/EU version του παιχνιδιού, το acct μου είναι US οπότε και δεν με αφήνει να κατεβάσω DLC λόγω region lock (νομίζω). Ναι, προφανώς και είναι ίδιο region. Βασικά να το κατεβάσεις το dlc λογικά μπορείς, απλά δεν θα μπορείς να το παίξεις λόγο του region lock με το game. Εγώ πάντως ούτε download από το psn δεν μπορώ να το κάνω, εκτός και αν έχει επιλογή για download (όχι απλά να παίξω) μέσω του full game.
TechnoV Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα. Καμια καλη λύση για cooling στο ps4 pro; τωρα με τα 40άρια σφυρίζει coil whine. Του βαζεις φιφα δεν ακούγεται κιχ. Του βαζεις battlefield κ γινεται μακελειο.
stelios18120 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Εγω στo slim εβαλα απο κατω του μια βαση deepcooling και ειμαι οκ
TechnoV Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Εγω στo slim εβαλα απο κατω του μια βαση deepcooling και ειμαι οκ Το slim ειναι ήσυχο. Το pro ειναι πιο βαβουριαρικο.
Grim Ripper Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Τελικά απ' όσο φαίνεται το dlc του crash δεν φαίνεται να έχει download, σε εμένα τουλάχιστον. Απλά το αγοράζετε και θα το βρείτε στο πρώτο game.
Amaretos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Λιγο την βοηθεια σας παρακαλω , το ps4 c chassis 500 ειναι καποια εκδοση περιεργη η να προχωρησω σε αγορα? Δεν εχω ιδεα απο κονσολες και το θελω για τον γιο μου. Ευχαριστω
gRim Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Λιγο την βοηθεια σας παρακαλω , το ps4 c chassis 500 ειναι καποια εκδοση περιεργη η να προχωρησω σε αγορα? Δεν εχω ιδεα απο κονσολες και το θελω για τον γιο μου. Ευχαριστω Πάρε το slim μιας και είναι πιο φθηνό γύρω στα 40 ευρώ σύμφωνα με το skroutz, καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, αθόρυβο, μικρότερο σε διαστάσεις αλλά δυστυχώς δεν έχει θύρα για οπτική ίνα.
ilos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μηπως γιατι δεν εχει account εδω στο insomnia; Οχι σκεφτεται μου ειπε να το πουλησει και να παρει τα 250€ που του δινουν ωστε να πληρωσει τον ενφια που θα του ερθει Οκ; τεκμηριωθηκε η απαντηση κιολας μην μεινεις με την απορια φιλε μου Δε ξέρω αλλά μου ήρθε αυτό το meme στο μυαλό με το που το διάβασα No offence φίλε δε θέλω να ξεκινήσω πολιτική συζήτηση/αντιπαράθεση. 6
Fotis13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Το Ηellblade retail to βρηκε κανεις στην Ελληνικη αγορα η' δεν εχει κυκλοφορησει ακομα ?
vste Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Το Ηellblade retail to βρηκε κανεις στην Ελληνικη αγορα η' δεν εχει κυκλοφορησει ακομα ? Νομιζω οτι προς το παρων δεν θα βγει σε retail. Μονο DL. 1
Fotis13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Νομιζω οτι προς το παρων δεν θα βγει σε retail. Μονο DL. Μαλιστα ,γιατι το εψαχνα και δεν το εβρισκα .DL το αποφευγω προτιμω το retail . Θα περιμενω να βγει εκδοση αλλιως δεν θα το παιξω.
vste Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μαλιστα ,γιατι το εψαχνα και δεν το εβρισκα .DL το αποφευγω προτιμω το retail . Θα περιμενω να βγει εκδοση αλλιως δεν θα το παιξω. Τυπικα (μονο απο οτι φαινεται) ειναι indie game με indie τιμη. Λογο multiplatform αγοραστηκε σε PC, αλλα χαρηκα που το ειδα 30 ευρω και στο PSN. Πιστευω οτι πρεπει να κανεις μια εξαιρεση για το συγκεκριμενο. Αν και σε PC εχει σκασει σε θειους προσωπικα το αγορασα. Θελω να επιστρεψει η "μεση" κατηγορια gaming. Οχι μονο indie με γραφικα NES και ΑΑΑ τιγκα στα microtransactions, dlc και preorder bonuses.
vrwmiaris Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Το for honor, που είναι δωρεάν για αυτό το 3ήμερο, θέλει plus για να παίξεις;
gRim Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Το for honor, που είναι δωρεάν για αυτό το 3ήμερο, θέλει plus για να παίξεις; Δεν σε αφήνει καν να κατεβάσεις το trial εάν δεν έχεις plus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις