logistoulis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 όταν κάποιος γράφει πράγματα που δε σου αρέσουν ή δε σε ενδιαφέρουν απλά μην τα διαβάζεις ή go with it κι εγώ πιο πίσω διάβαζα βλακείες για τα "βίαια βιντεοπαιχνίδια" αλλά δεν το έκανα και πολύ θέμα, είπατε ο,τι είχατε να πείτε και μπράβο σας, δεν χρειάζεται να το παίζουμε και moderators ο καθένας λέει την άποψή του και ας την έχουν πει και άλλοι 10 την ίδια, αλλιώς εκτός από τα forum υπάρχουν και τα blog 1
gRim Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 όταν κάποιος γράφει πράγματα που δε σου αρέσουν ή δε σε ενδιαφέρουν απλά μην τα διαβάζεις ή go with it κι εγώ πιο πίσω διάβαζα βλακείες για τα "βίαια βιντεοπαιχνίδια" αλλά δεν το έκανα και πολύ θέμα, είπατε ο,τι είχατε να πείτε και μπράβο σας, δεν χρειάζεται να το παίζουμε και moderators ο καθένας λέει την άποψή του και ας την έχουν πει και άλλοι 10 την ίδια, αλλιώς εκτός από τα forum υπάρχουν και τα blog Κανείς δεν έχει πρόβλημα να γράφει ο άλλος μία διαφορετική γνώμη αλλά όχι να σπαμάρει τα ίδια και τα ίδια επειδή δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει. Εσύ ο ίδιος έγραψες λίγες σελίδες πριν "Δεν έχω κάποιο ουσιαστικό παράπονο από την υπηρεσία της Σόνυ και μια χαρά είναι η γραμμή μου". Και για τα "βίαια βιντεοπαιχνίδια" μια χαρά έγραψες τη γνώμη σου όποια κι αν ήταν αυτή. Αυτά από μένα δεν το συνεχίζω και εξαρχής όταν σου απάντησα το έκανα για να βοηθήσω μήπως έβλεπες καλύτερες ταχύτητες κατεβάσματος. Σκόπευα να σου πω να τσεκάρεις και MTU αλλά whatever προφανώς δεν έψαχνες για λύση...
Nate Drake Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Παιδια help εχω ενα account οπου εχω βαλει plus και το μοιράζομαι με ενα φιλο μ εδω και σχεδον ενα μηνα μπορουσαμε να παιζουμε και οι δυο μαζι τωρα δεν μας αφηνει
logistoulis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Άρχισα gravity rush Πολύ ευχάριστο παιχνίδι, ότι πρέπει για χαλαρωμα και το όλο στυλ του είναι πολύ ωραίο Με βλέπω να παίρνω και το 2ο τώρα που είναι σε έκπτωση Αλλά για να συνεχίσω γιατί δεν έχει επιπλέον έκπτωση λόγω plus? Τι το πληρώνουμε το plus?
Grim Ripper Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Έχει πάρει κανείς το DLC του Crash; Δεν μου βγάζει download στο store παρόλο που το έχω "αγοράσει".
Fulgore Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) https://www.gameslife.gr/greek-top-10-video-games-june-87603 Και για να αλλάξουμε και λίγο κλίμα στις πρώτες θέσεις πωλήσεων το crash. Δικαιολογημένη τελικά η έλλειψη διαθεσιμότητας και το horizon συνεχίζει να πουλάει καλά ακόμα και στην Ελλαδα Ή δύναμη των exclusive που λέγαμε. Άξιο αναφοράς και το tekken στην 10αδα.Τώρα για το pro του ps3 που είναι στην 10αδα εν έτη 2017-2018 τι να πω. Παίζει να είμαστε από τις μονές χώρες που παιχνίδια του ps3 να είναι στην 10αδα....... Έχει πάρει κανείς το DLC του Crash; Δεν μου βγάζει download στο store παρόλο που το έχω "αγοράσει". πόσο κοστίζει το dlc? Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2017 από Fulgore
Grim Ripper Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 πόσο κοστίζει το dlc? Τσάμπα είναι, σε ένα άρθρο που διάβαζα έλεγε μέχρι τις 19 του μην θα είναι δωρεάν και μετά στα $2.99 (υποθέτω 2.99€ σε εμάς).
Greygore Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Έχει πάρει κανείς το DLC του Crash; Δεν μου βγάζει download στο store παρόλο που το έχω "αγοράσει". Το Crash Bandicoot είναι του ίδιου region με το PSN account σου; Είχα το ίδιο πρόβλημα με το Persona 5, γιατί ενώ είχα παραγγείλει το UK/EU version του παιχνιδιού, το acct μου είναι US οπότε και δεν με αφήνει να κατεβάσω DLC λόγω region lock (νομίζω).
JohnVani18 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Anyway, όποιος ενδιαφέρεται για game development (ή όχι), μπορεί να τσεκάρει άτομο της Santa Monica (Sr. Environment Artist, Cliff Schonewill) να δίνει συμβουλές για το Substance σε live stream.https://livestream.com/gnomon/substance-days-2017/videos/160492323 2
stelios18120 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Φιλος θα πουλησει αυριο το ps4 μαζι με το account του με καμια 10αρια παιχνιδακια Τι κινησεις κανει ωστε να ειναι οκ και ο πωλητης και ο αγοραστης και να μην εχουν θεματα με το account; (δηλαδη δινει κωδικους κτλπ και μετα τι αλλαζει;τι κινησεις κανει κτλπ) Για δωστε πληροφοριες να τα μεταφερω
gRim Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Φιλος θα πουλησει αυριο το ps4 μαζι με το account του με καμια 10αρια παιχνιδακια Τι κινησεις κανει ωστε να ειναι οκ και ο πωλητης και ο αγοραστης και να μην εχουν θεματα με το account; (δηλαδη δινει κωδικους κτλπ και μετα τι αλλαζει;τι κινησεις κανει κτλπ) Για δωστε πληροφοριες να τα μεταφερω Αφού θα τα πουλήσει όλα μαζί δεν χρειάζεται να κάνει κάτι πέρα απο το να δώσει την κονσόλα και τους κωδικους του account. Να κοιτάξει να αφαιρέσει ότι στοιχεία πληρωμής έχει βάλει. 1
icenex Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Φιλος θα πουλησει αυριο το ps4 μαζι με το account του με καμια 10αρια παιχνιδακια Τι κινησεις κανει ωστε να ειναι οκ και ο πωλητης και ο αγοραστης και να μην εχουν θεματα με το account; (δηλαδη δινει κωδικους κτλπ και μετα τι αλλαζει;τι κινησεις κανει κτλπ) Για δωστε πληροφοριες να τα μεταφερω Να παει στην σελιδα της playstation και αν οντως στο account υπαρχουν ψηφιακα παιχνιδια να αλλαξει ολα τα στοιχεια. απο το εμαιλ που γινεται Login μεχρι password, Pin αν εχει βαλει,ερωτησεις ασφαλειας Κτλ.Αυτο για τον αγοραστη κατα τα αλλα ο πωλητης οτι ειπε το παιδι απο πανω.Αν εχει στοιχεια καρτας κτλ και οτιδηποτε που δεν θελει να υπαρχει σε τριτα χερια. 2
stelios18120 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ok Θα του τα μεταφερω Ευχαριστω πολυ παιδια.
vrwmiaris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ο φίλος σου γιατί δεν ρώτησεεδώ;μήπως σκέφτεται να πουλήσει το σλιμ που έχει για να πάρει το προ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις