Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω μια απορία. Σε ελληνικό λογαριασμό στο PSN παίζω την UK (υποθέτω, στο δικό μας region είναι) Witcher 3 και θέλω να πάρω το Blood & Wine DLC με UK κωδικό. Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα; 

Συγγνώμη για την επανάληψη, αλλά γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς παίζεται με τα DLC και τα region locks; Δεδομένου ότι και η Ελλάδα, αλλά και το UK βρισκόμαστε στο Region 2 - Europe, θα υπάρχει πρόβλημα που είναι ελληνικό το account;

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικά δεν θα στο πάρει αν υπάρχει θέμα.

Προσωπικά δεν νομίζω σε κάτι τέτοιο να έχεις πρόβλημα, δεν νομίζω να δημιουργούν DLC codes για κάθε χώρα στην Ευρώπη, στις κάρτες με χρηματικό ποσό το βλέπω λογικό να υπάρχει.

• Like 1
Δημοσ.

Το καινουργιο update τι νεο περιλαμβανει; ειναι 300κατι mb

Τίποτα. Είναι κλασικά για την σταθερότητα του συστήματος. Για νέα features αναμένουμε την 5.0

• Like 2
Δημοσ.

Πραγματικά εάν κάποιος μου έλεγε ότι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει θα ήταν ένα open world rpg της guerilla θα τον έλεγα τρελό! Ακόμα θυμάμαι που λέγαμε ότι αποκλείεται να βλέπουμε gameplay από το απλό PS4 αλλά θα είναι από το Pro (που τότε δεν είχε ακόμα ανακοινωθεί)!

Link.png Site: https://www.youtube.com/watch?v=VsxnNgRRTKI

• Like 1
Δημοσ.

να ρωτήσω, όταν κατεβάζουμε ψηφιακά παιχνίδια τα κατεβάζουμε από server της sony ή από των εταιρειών;

γιατί άρχισα να παρατηρώ πολύ άθλιες ταχύτητες τον τελευταίο καιρό από κει που ήταν κάπως καλά τα πράγματα 

στο τζαμπέ steam πάντως τα 5+ MB/s είναι σταθερά πάντα εκεί :P

ίσως με τα 83cents το μήνα βελτιώσουν κάπως το χάλι τους 

• Like 1
Δημοσ.

Ολα τα υπολοιπα ειναι παραλογη ανουσια κλαψα  προερχομενη συνηθως απο κατ'εξακολουθηση τσαμπατζηδες

Μαλλον θα χρειαστεις να ξαναφρεσκαρεις τα ελληνικα σου για το τσαμπατζηδες.  Δες τι σημαινει ο ορος και μετα γραψε. Γιατι εκτος απο τρολο μυνηματακια των 2 γραμμων εισαι και ψιλο αγραμματος.

Και η ολη κουβεντα δεν γινεται ουτε για τα 0.83 λεπτα ουτε για το αν θα μεινει καποιος η οχι στην εταιρεια. Αυτο ειναι θεμα του καθενος. Η κουβεντα γινεται γυρω απο το πως χειραγωγουν τις τιμες με το ετσι θελω οι εταιρειες εχοντας εγκλοβισμενουν τους καταναλωτες στις οποιες ορεξεις τους.

να ρωτήσω, όταν κατεβάζουμε ψηφιακά παιχνίδια τα κατεβάζουμε από server της sony ή από των εταιρειών;

γιατί άρχισα να παρατηρώ πολύ άθλιες ταχύτητες τον τελευταίο καιρό από κει που ήταν κάπως καλά τα πράγματα 

Τι να σου πω φιλε μου ρωτα εδω τους προασπιστες της Sony, κατι θα ξερουν

• Like 1
Δημοσ.

Από τους server της sony τα κατεβάζεις εάν δεν κάνω λάθος. Με πόση ταχύτητα κατεβάζεις; Δεν πιστεύω να κρίνεις με βάση το network test γιατί είναι τελείως αναξιόπιστο..

Δημοσ.

Και η ολη κουβεντα δεν γινεται ουτε για τα 0.83 λεπτα ουτε για το αν θα μεινει καποιος η οχι στην εταιρεια. Αυτο ειναι θεμα του καθενος. Η κουβεντα γινεται γυρω απο το πως χειραγωγουν τις τιμες με το ετσι θελω οι εταιρειες εχοντας εγκλοβισμενουν τους καταναλωτες στις οποιες ορεξεις τους.

Ξερω πολυ καλα τι σημαινει .

Ειναι σαφες πως εχεις  αδυναμια κατανοησης κειμενου .

Δεν υπαρχει καμμια χειραγωγηση  και κανενας απολυτως εγκλωβισμος οταν εχεις την επιλογη να μην κανεις χρηση της υπηρεσιας η' του προιοντος  ,αυτο που υπαρχει ειναι καβουρια στις τσεπες  και απουσια κοινης λογικης .

• Like 2
Δημοσ.

Από τους server της sony τα κατεβάζεις εάν δεν κάνω λάθος. Με πόση ταχύτητα κατεβάζεις; Δεν πιστεύω να κρίνεις με βάση το network test γιατί είναι τελείως αναξιόπιστο..

όχι αυτό είπαμε κάνει test με το βουνό fuji

παρατήρησα χθες ότι κατέβαζα με όχι πάνω από 2-3MB/s ,αντί για τα 5+ που μπορεί το vdsl και έχω πιάσει ξανά από τη sony κατεβάζοντας παιχνίδι, τι να πω έχουν τόση κίνηση που κλάταραν; 

μάλιστα όπως είχα αναφέρει παλιότερα είχα μπει στη διαδικασία να φτάσω ethernet στο ps4 μέσω powerline (που ήταν ένα εξτρά κόστος) ώστε να μην έχω τα θέματα ταχύτητας (αλλά και απόκρισης) του wifi γιατί και του ρουτερ μου από wifi είναι σαπάκι (tecnicolor της forhnet) αλλά και υπάρχουν πράγματα που παρεμβάλλονται από το router στο ps4

άμα είναι να κατεβάζω σε 7 ώρες ένα παιχνίδι να το χέσω 

Δημοσ.

όχι αυτό είπαμε κάνει test με το βουνό fuji

παρατήρησα χθες ότι κατέβαζα με όχι πάνω από 2-3MB/s ,αντί για τα 5+ που μπορεί το vdsl και έχω πιάσει ξανά από τη sony κατεβάζοντας παιχνίδι, τι να πω έχουν τόση κίνηση που κλάταραν; 

μάλιστα όπως είχα αναφέρει παλιότερα είχα μπει στη διαδικασία να φτάσω ethernet στο ps4 μέσω powerline (που ήταν ένα εξτρά κόστος) ώστε να μην έχω τα θέματα ταχύτητας (αλλά και απόκρισης) του wifi γιατί και του ρουτερ μου από wifi είναι σαπάκι αλλά και υπάρχουν πράγματα που παρεμβάλλονται από το router στο ps4

άμα είναι να κατεβάζω σε 7 ώρες ένα παιχνίδι να το χέσω 

Έχω παρατηρήσει κάποιες φορές να μου κατεβάζει αργά και συνήθως λύνεται με ένα restart του PS4. Επίσης, κατεβάζει αργά εάν κατεβάζω και παράλληλα παίζω ένα παιχνίδι ενώ τερματίζει στο κατέβασμα όταν το βάλω σε rest mode (το καταλαβαίνω γιατί αρχίζουν και σέρνονται οι υπόλοιπες συσκευές).

Δημοσ.

όχι εμένα καμιά συσκευή δεν τα παίζει όταν μου τρώει τη μισή ταχύτητα το ps4. δεν είναι κακή η ταχύτητα γενικά αλλά όταν πληρώνεις για vdsl και μπορείς περιμένεις να σου δίνει φουλ ταχύτητα πάντα

το 50αρι άλλωστε δεν είναι και καμιά εξωπραγματική ταχύτητα, όλες οι μεγάλες εταιρείες μπορούν και το καλύπτουν 

σίγουρα πάντως μπορεί το steam και η ms 

• Like 2
Δημοσ.

όχι εμένα καμιά συσκευή δεν τα παίζει όταν μου τρώει τη μισή ταχύτητα το ps4. δεν είναι κακή η ταχύτητα γενικά αλλά όταν πληρώνεις για vdsl και μπορείς περιμένεις να σου δίνει φουλ ταχύτητα πάντα

το 50αρι άλλωστε δεν είναι και καμιά εξωπραγματική ταχύτητα, όλες οι μεγάλες εταιρείες μπορούν και το καλύπτουν 

σίγουρα πάντως μπορεί το steam και η ms 

Ξαναδιάβασε το μήνυμα μου και δες εάν αυτά που προτείνω σου δώσουν λύση. Γενικά εάν η συσκευή δεν είναι σε rest mode δεν τερματίζει τη σύνδεση. Και έγραψα ότι καταλαβαίνω ότι στο rest mode τερματίζει ΣΕ ΕΜΕΝΑ τη σύνδεση από το γεγονός ότι αρχίζουν και σέρνονται οι υπόλοιπες συσκευές μου στο net.   Δεν έγραψα ότι έγραψα για να αρχίσουμε πάλι να κρίνουμε την υπηρεσία, εάν αξίζει τα 50 ευρώ και γενικά να συνεχίσουμε να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια...έλεος!

Δημοσ.

@grim 

το να αγοράσεις ψηφιακό παιχνίδι δεν σημαίνει ότι έχεις και plus είναι κάπως άσχετα μεταξύ τους..

αυτό με το ότι δεν τελικιάζει αν δεν είναι σε rest δεν το είχα παρατηρήσει, νομίζω ότι μια χαρά μπορεί να το κάνει και όσο λειτουργεί κανονικά η κονσόλα

έτσι κι αλλιώς  το χθεσινό μου κατέβασμα σε rest ολοκληρώθηκε γιατί το έβαλα να γίνει πριν κοιμηθώ.. απλά κάποιες φορές θες εκείνη τη στιγμή να γίνει η δουλειά (ένα patch/update των λίγων GB, αλλά και σε ένα παιχνίδι 10αδων GB η διαφορά στην ταχύτητα σημαίνει ΩΡΕΣ όχι μερικά λεπτά παραπάνω) 

τώρα όσο για το plus προσωπικά αδιαφορώ.. αλλά σε καμιά περίπτωση δεν επικροτώ και αυτό γιατί όπως έχω ξαναπεί δε βλέπω τόσο καλή ποιότητα στις υπηρεσίες της sony (είναι απλά οκ, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. και σίγουρα είναι χειρότερη από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό) ώστε να ζητάνε και παραπάνω χρήματα.. το ότι το κάνουν γιατί μπορούν ισχύει, είναι άλλωστε πρώτοι σε πωλήσεις στις κονσόλες,  και καλά κάνουν, αλλά ας βελτιωθούν τουλάχιστον για να δικαιολογείται το κόστος.. και στα παιχνίδια που δίνουν αλλά και στη ποιότητα των υπηρεσιών...

όταν για να συνδέσω κάρτα με το psn έκανα 10+ προσπάθειες μαζί με ένα ευχέλαιο και θυσία στον βααλ, δε μπορούμε να μιλάμε για σοβαρή εταιρεία. ούτε στην ms ούτε στο steam είχα θέμα.. ούτε καν σε κλειδάδικα του κώλου.. (για παιχνίδια στο pc) 

στη sony πας να κάνεις checkout και κάνεις το σταυρό σου να πάνε όλα καλά.. έχω μετρήσει και μπόλικα αποτυχημένα checkout μέχρι να δουλέψει σωστά η φάση και αν δεν είχα ειδοποίηση με sms στην κάρτα για να βεβαιώνομαι άμεσα για τη χρέωση θα έπαιζα μόνο με προπληρωμένες για να μη μου'ρθει κάνας λογαριασμός ο,τι να΄ναι 

το ότι κάποιος είναι κορυφαίος σε κάποια πράγματα, και το ps4 ΕΙΝΑΙ, δεν σημαίνει ότι δε μπορούμε να ασκούμε κριτική για τα λοιπά κακώς κείμενα 

• Like 2
Δημοσ.

@grim 

το να αγοράσεις ψηφιακό παιχνίδι δεν σημαίνει ότι έχεις και plus είναι κάπως άσχετα μεταξύ τους..

αυτό με το ότι δεν τελικιάζει αν δεν είναι σε rest δεν το είχα παρατηρήσει, νομίζω ότι μια χαρά μπορεί να το κάνει και όσο λειτουργεί κανονικά η κονσόλα

έτσι κι αλλιώς  το χθεσινό μου κατέβασμα σε rest ολοκληρώθηκε γιατί το έβαλα να γίνει πριν κοιμηθώ.. απλά κάποιες φορές θες εκείνη τη στιγμή να γίνει η δουλειά (ένα patch/update των λίγων GB, αλλά και σε ένα παιχνίδι 10αδων GB η διαφορά στην ταχύτητα σημαίνει ΩΡΕΣ όχι μερικά λεπτά παραπάνω) 

τώρα όσο για το plus προσωπικά αδιαφορώ.. αλλά σε καμιά περίπτωση δεν επικροτώ και αυτό γιατί όπως έχω ξαναπεί δε βλέπω τόσο καλή ποιότητα στις υπηρεσίες της sony (είναι απλά οκ, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. και σίγουρα είναι χειρότερη από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό) ώστε να ζητάνε και παραπάνω χρήματα.. το ότι το κάνουν γιατί μπορούν ισχύει, είναι άλλωστε πρώτοι σε πωλήσεις στις κονσόλες,  και καλά κάνουν, αλλά ας βελτιωθούν τουλάχιστον για να δικαιολογείται το κόστος.. και στα παιχνίδια που δίνουν αλλά και στη ποιότητα των υπηρεσιών...

όταν για να συνδέσω κάρτα με το psn έκανα 10+ προσπάθειες μαζί με ένα ευχέλαιο και θυσία στον βααλ, δε μπορούμε να μιλάμε για σοβαρή εταιρεία. ούτε στην ms ούτε στο steam είχα θέμα.. ούτε καν σε κλειδάδικα του κώλου.. (για παιχνίδια στο pc) 

στη sony πας να κάνεις checkout και κάνεις το σταυρό σου να πάνε όλα καλά.. έχω μετρήσει και μπόλικα αποτυχημένα checkout μέχρι να δουλέψει σωστά η φάση και αν δεν είχα ειδοποίηση με sms στην κάρτα για να βεβαιώνομαι άμεσα για τη χρέωση θα έπαιζα μόνο με προπληρωμένες για να μη μου'ρθει κάνας λογαριασμός ο,τι να΄ναι 

To ξέρω ότι δεν χρειάζεται plus να κατεβάσεις ένα παιχνίδι αλλά να που τελικά σωστά κατάλαβα ότι προς τα εκεί πήγαινε η κουβέντα και καταλήγουμε να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια για άλλη μια φορά...Αφού έχετε ακόμα όρεξη πηγαίνετε στο αντίστοιχο thread να ξεθυμάνετε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...