Fulgore Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Το ότι κάποιοι παίξανε σε μικρή ηλικία re και silent hill,fatal frame,πίναμε vodka και κάναμε τσιγάρο η βλεπαμε τσοντες (τυχαια παραδειγματα)κάτω των 18 δεν σημαίνει ότι είμαστε μάγκες η ότι είμαστε παραδείγματα προς μίμηση. Δεν λειτουργούν/σκέφτονται/μεγαλώνουν όλα τα άτομα σε αυτές τις ηλικίες το ίδιο.Έλεος να γράφονται στο ίντερνετ τετοια πράγματα. Ο καθένας και όταν γίνει γονιός(αν δεν είναι )ας μεγαλωσει τα παιδιά του όπως θέλει. Και δεν είναι να πεις ότι έστω μιλαγαμε για 15-16 χρόνων άτομο αλλά μιλάμε για παιδί δημοτικου. Γιαυτό υπάρχει και η οδηγία στο κουτί περι ηλικίας και τι περιέχει για να είναι ο γονιός ενήμερος και να κρίνει ανάλογα . Όποιος θέλει να πληρώνει και να μην την ψάχνει παραπάνω δικαίωμα του... ας το τρώει αμάσητο το χόρτο. Προστακτικες και υποχρεωτικες δεν υπάρχουν οσο καποιος θελει να παιζει στο ps αλλο τοσο καποιος θελει να εχει σταθερο εκτος αν ζεις σε αλλο πλανητη και δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι μεγαλο ποσοστο κοβει σταθερα τηλεφωνα και κρατα μονο κινητα για θεματα κοστους. BTW Eκτός από τηλεόραση βλέπω και πολύ Θέατρο και μάλιστα σκιών.... Βλέπω εξακολουθεί και βάζεις στο ίδιο τσουβαλιαζουμε το σταθερό τηλέφωνο με το ps plus. Με το ps3 δηλαδή που ήταν δωρεάν,μήπως ήταν δωρεάν και το σταθερό τηλέφωνο?Τελείως ακυρο το παράδειγμα σου.. Προσωπικα το θεμα plus το θεωρω εναν ακομη τροπο να μας αρμεξουν...ειμαι νεος και δεν εχω παρει ακομη μιας κ τα θεωρω πεταμενα λεφτα για μενα την δεδομενη στιγμη.ρο.Ε πως να μην τα θεωρεις πεταμενα λεφτά αγαπητέ όταν έχεις pc για τα online παιχνίδια που μαζί με το monitor και περιφερειακά πάει πάνω από 2000ευρω,κοροιδευομαστε τώρα?Προφανώς και η συνδρομή δεν απευθύνεται σε όποιον έχει και ψιλό τίμιο gaming pc και παίζει online παιχνίδια εκει Ή και τις δύο κονσόλες και επιλέγει να παίξει online σε μια. Ή δεν ασχολείται με το online(αλλά ίσως τον ενδιαφέρουν τα δωρεάν παιχνίδια η εκπτώσεις ). Τέλος σαν pc gamer μπορώ από το πολύ όμορφο build της υπογραφής σου να σου βρω παρά πολλά πράγματα που είναι όντως πεταμενα λεφτά. Τουλάχιστον η συνδρομή μόνο και μόνο από όλα τα δωρεάν παιχνίδια που δίνει όπως και δωρεάν wallpapers,avatars κλπ τα βγάζει τα λεφτά της(ειδικά αν έχει αγοραστεί και σε έκπτωση). Το pc hardware που όσο παίρνει ο καιρός χάνει την αξία του? Δεν έχει να κάνει η ηλικία, το παιδί ακόμα και 10 ετών καταλαβαίνει ότι παίζει παιχνίδι και ότι αυτά δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Μην αρχίσουμε και 'δω αρλούμπες τύπου ''Θα βγει έξω και θα σκοτώνει μετά''. Αλλιώς και 'γω τώρα έπρεπε να είμαι τζιχαντιστής και να παίρνω κεφάλια..Την βία και το σεξ πλέον τα παιδιά τα ξέρουν από πολύ μικρές ηλικίες, δεν είναι καλό αυτό(Εννοείται), αλλά και να θες να τα προστατέψεις είναι αδύνατον στις μέρες μας.προσπαθώ να βρω ποτέ έγινε το περιστατικό που παιδί πήδηξε έξω από το παράθυρο νοσοκομείου επειδή νόμιζε ότι μπορούσε να πετάξει όπως το pokemon butterfree. Μην το παιζετε ορισμένοι ξερολες σε ότι αφορά την ψυχολογία και την ψυχιατρική .....
Damachi Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 θυμηθηκα το "θα πηδηχτω απο το μπαλκονι" τελικά τα πηδάνε στην ψυχιατρική ..... Εχει συμβει περιστατικο ομως που πηγε να μιμηθει τον superman . 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 προσπαθώ να βρω ποτέ έγινε το περιστατικό που παιδί πήδηξε έξω από το παράθυρο νοσοκομείου επειδή νόμιζε ότι μπορούσε να πετάξει όπως το pokemon butterfree. Μην το παιζετε ορισμένοι ξερολες σε ότι αφορά την ψυχολογία και την ψυχιατρική ..... Και με τον Superman έχουν γίνει τέτοια, που βλέπουν τα παιδικά και μετά νομίζουν ότι θα πετάξουν έτσι..Να μην τα βλέπουν ούτε αυτά τότε στα κανάλια το Σ/Κ..
Alejandro Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Και με τον Superman έχουν γίνει τέτοια, που βλέπουν τα παιδικά και μετά νομίζουν ότι θα πετάξουν έτσι..Να μην τα βλέπουν ούτε αυτά τότε στα κανάλια το Σ/Κ.. Με την ωριμότητα δεν έχεις συναντηθεί μάλλον.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Εγώ λέω ότι αρκετά το κουράσαμε με ανούσια κουβέντα που ανήκει στην γενιά του '50(Η οποία έτσι και αλλιώς δεν έχει σχέση με το νήμα)..Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά πλέον και δεν έχει νόημα να λέμε τα δικά μας.
vste Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Απαγορευμενο παιχνιδι κατω των 18 οταν ημουν 11 χρονων: https://www.youtube.com/watch?v=VPx2OTcatJ8 Ενα σχετικα προσφατο παραδειγμα 18+ παιχνιδιου: https://www.youtube.com/watch?v=G7vBol8wud0 Η διαφορα ειναι χαοτικη.. 5
takisdemi Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Αυτοί που βάζουν pegi στα παιχνίδια ή στις ταινίες δεν ειναι τυχαια ατομα που περνάνε απο το δρόμο. Ειναι παιδοψυχολογοι οι οποίοι έχουν κάνει μελέτες στο τι επιδρά συνειδητά ή υποσυνείδητα στη ψυχολογία του παιδιού. 3
icenex Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Ε πως να μην τα θεωρεις πεταμενα λεφτά αγαπητέ όταν έχεις pc για τα online παιχνίδια που μαζί με το monitor και περιφερειακά πάει πάνω από 2000ευρω,κοροιδευομαστε τώρα?Προφανώς και η συνδρομή δεν απευθύνεται σε όποιον έχει και ψιλό τίμιο gaming pc και παίζει online παιχνίδια εκει Ή και τις δύο κονσόλες και επιλέγει να παίξει online σε μια. Ή δεν ασχολείται με το online(αλλά ίσως τον ενδιαφέρουν τα δωρεάν παιχνίδια η εκπτώσεις ). Τέλος σαν pc gamer μπορώ από το πολύ όμορφο build της υπογραφής σου να σου βρω παρά πολλά πράγματα που είναι όντως πεταμενα λεφτά. Τουλάχιστον η συνδρομή μόνο και μόνο από όλα τα δωρεάν παιχνίδια που δίνει όπως και δωρεάν wallpapers,avatars κλπ τα βγάζει τα λεφτά της(ειδικά αν έχει αγοραστεί και σε έκπτωση). Το pc hardware που όσο παίρνει ο καιρός χάνει την αξία του? προσπαθώ να βρω ποτέ έγινε το περιστατικό που παιδί πήδηξε έξω από το παράθυρο νοσοκομείου επειδή νόμιζε ότι μπορούσε να πετάξει όπως το pokemon butterfree. Μην το παιζετε ορισμένοι ξερολες σε ότι αφορά την ψυχολογία και την ψυχιατρική ..... Μου αρεσει που ειπα και τους λογους που θεωρω πεταμενα λεφτα για μενα προσωπικα κ οχι γενικα..το εγραψα κιολας "ειμαι νεος και δεν εχω παρει ακομη μιας κ τα θεωρω πεταμενα λεφτα για μενα την δεδομενη στιγμη".και μετα αναφερω τους λογους. Τελος το να κρινεις ενα pc συστημα και κατα ποσο ειναι πεταμενα λεφτα εναντι μιας κονσολας τι στιγμη που το ενα ειναι καθαρα για gaming ενω το αλλο μπορει να χρησιμοποιειται και για δουλεια αυτο με ξεπερναει. Αν καθοσουν να κρινεις τι ειναι πεταμενα λεφτα στο συστημα μου η οχι πιστεψε με θα εβγαινες ακυρος γιατι δεν ξερεις τις αναγκες μου και στην τελικη εγω κανω κουμαντο στην τσεπη μου κ κρινω σε τι αξιζει να πεταξω λεφτα και σε τι οχι. Και ναι φιλε fulgore το θεωρω απαραδεχτο να πληρωνεις συνδρομη για κατι που επρεπε να ειναι δωρεαν και ας ειναι η συνδρομη πολυ μικρο ποσον σε σχεση με το ποσα λεφτα εσκασα για να φτιαξω αυτο το build.Αυτη ειναι η γνωμη μου κ δεν εχει να κανει αν εχω λεφτα η οχι γιατι αυτο το συστημα εχει φτιαχτει σε βαθος χρονου κ οχι με την μια γιατι πριν απο αυτο ειχα εναν ι7 950 κτλ. Φιλικα στα λεω απλα μερικες φορες τα σχολια σου ειναι περιττα δεν χρειαζεται να απαντησεις σε ολους κ σε ολα. Αυτα απο μενα με ολη την καλη διαθεση. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2017 από icenex
TitanX Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 tο:Icenex Μερικοι νομίζουν πως η αποψη τους ειναι και κανόνας, οπως του φιλου συμφορουμητη Fulgore. Και αυτο που δεν καταλαιβαινω ειναι το εξης αφου συμφωνει και θελει να πληρωνει τα 60€ μεγια του και χαρα του. Απαντα ομως στους αλλους που αντιδρουν με αυτο και τους τη λεει γιατι αντιδρουν μηπως εισαι κανας αντιπροσωπος της Sony?
magnam Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, έχω μια απορία. Σε ελληνικό λογαριασμό στο PSN παίζω την UK (υποθέτω, στο δικό μας region είναι) Witcher 3 και θέλω να πάρω το Blood & Wine DLC με UK κωδικό. Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
vag.patrick Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 meh.. αυτος ειναι ο fulgore και σε γενιικες γραμμες εχει ηρεμησει κατα πολυ σε σχεση με παλαιοτερα... Επισης η συνδρομητικη υπηρεσια παρεχει καποιες υπηρεσιες (το λεει και το ονομα της) , καποτε ηταν κουτρα.Τωρα που οι απαιτησεις ειναι στο θεο και online παιζουν οι 8 μη πω οι 9 στους 10 η συντηρηση ειναι πιο συχνη και απαιτητικη...Δε νομιζω να τους βγαινει τσαμπα... Πληρωνουμε το συστημα και το οικοσυστημα που παρεχεται αρχικα. Το online θεωρειται εξτρα υπηρεσια , αρα χρεωνεται . Δεν αρεσει σε καποιον - Δεν ασχολειται.. Αυτο που γινεται παντου τις τελευταιαες μερες με την κλαψα του 10€ αυξηση δεν την καταλαβαινω... Το gaming ειναι πολυτελεια... 3
jim777 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Όποιος θέλει να πληρώνει και να μην την ψάχνει παραπάνω δικαίωμα του... ας το τρώει αμάσητο το χόρτο. Προστακτικες και υποχρεωτικες δεν υπάρχουν οσο καποιος θελει να παιζει στο ps αλλο τοσο καποιος θελει να εχει σταθερο εκτος αν ζεις σε αλλο πλανητη και δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι μεγαλο ποσοστο κοβει σταθερα τηλεφωνα και κρατα μονο κινητα για θεματα κοστους. Υπάρχει κόσμος που: - Δίνει 1500 για να φτιάξει PC κτήνος - Δίνει 400€ για μια ψηφιακή κορνίζα που παίζει Zelda - Πληρώνει Χ ποσό τη Microsoft για να έχει πρόσβαση στο Online της. - Πληρώνει Υ ποσό τη Sony για να έχει πρόσβαση στο Online της. Ξέρεις ποιο είναι το κοινό όλων? Το ότι τα έχουν τα φράγκα και θεωρούν για δικούς τους λόγους ότι αξίζει να τα δώσουν. Τώρα πώς όλοι αυτοί που ενδεχομένως τα δούλεψαν και τα βγάλαν αυτά τα λεφτά είναι "πρόβατα" ενώ εσύ που ζορίζεσαι και βογκάς σε forum για 10€ το χρόνο "ψαγμένος" είναι κάτι που μόνο εσύ το ξέρεις. 2
Steve_Sheep Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Υπάρχει κόσμος που: - Δίνει 1500 για να φτιάξει PC κτήνος - Δίνει 400€ για μια ψηφιακή κορνίζα που παίζει Zelda - Πληρώνει Χ ποσό τη Microsoft για να έχει πρόσβαση στο Online της. - Πληρώνει Υ ποσό τη Sony για να έχει πρόσβαση στο Online της. Ξέρεις ποιο είναι το κοινό όλων? Το ότι τα έχουν τα φράγκα και θεωρούν για δικούς τους λόγους ότι αξίζει να τα δώσουν. Τώρα πώς όλοι αυτοί που ενδεχομένως τα δούλεψαν και τα βγάλαν αυτά τα λεφτά είναι "πρόβατα" ενώ εσύ που ζορίζεσαι και βογκάς σε forum για 10€ το χρόνο "ψαγμένος" είναι κάτι που μόνο εσύ το ξέρεις. -1500 ευρώ PC κτήνος νοείται μόνο με την ελληνική έννοια. Σε άλλες χώρες ξεπερνούν τα 4000. Αυτό που αναφέρεις είναι για word μόνο. -Υπάρχει τέτοιο και έχει όνομα : Switch σε tabletop mode (Δεν πιστεύω να εννούσες αυτό?? ) - Ράβει και κόπτει... - ..... /meh /s Ειρήνη υμήν. Τώρα πέρα από την πλάκα. Δεν πιστεύω ότι κανείς παραπονιέται για το ποσό σαν ποσό. Απλώς το "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" σε συνδυασμό με το τι προσφέρει ο ανταγωνισμός είτε λέγεται steam (είμαι σίγουρος ότι και εκεί έχουν σκεφτεί το συνδρομητικό μοντέλο π.χ. humble bundle monthly) είτε live είτε nintendo online φέρνει λίγο σε όλους το WTF. Τα ίδια έγιναν και σε αμερικάνικα forum τα ίδια, τα ίδια στις επίσημες σελίδες στο facebook καταστημάτων και άλλων site, με το switch κτλ... Για την άλλη συζήτηση - θα πω μόνο πως αυτές η συζητήσεις online δεν καταλήγουν ποτέ αισίως αλλιώς τραβάτε όλοι να πάρετε σύστημα της Nintendo να τελειώνει η υπόθεση. Αμ τι τυχαίο ήταν το app μέσω κινητού? Αν δώσατε iphone στο παιδί σας καλά να πάθετε!! Θα κάνει chat με αισχρούς διαλόγους - πάρτε του ένα blackberry ρε παιδί μου
TitanX Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) jim777Υπάρχει κόσμος που: - Δίνει 1500 για να φτιάξει PC κτήνος - Δίνει 400€ για μια ψηφιακή κορνίζα που παίζει Zelda - Πληρώνει Χ ποσό τη Microsoft για να έχει πρόσβαση στο Online της. - Πληρώνει Υ ποσό τη Sony για να έχει πρόσβαση στο Online της. Ξέρεις ποιο είναι το κοινό όλων? Το ότι τα έχουν τα φράγκα και θεωρούν για δικούς τους λόγους ότι αξίζει να τα δώσουν. Τώρα πώς όλοι αυτοί που ενδεχομένως τα δούλεψαν και τα βγάλαν αυτά τα λεφτά είναι "πρόβατα" ενώ εσύ που ζορίζεσαι και βογκάς σε forum για 10€ το χρόνο "ψαγμένος" είναι κάτι που μόνο εσύ το ξέρεις. Χαχα Ελα ρε φιλε εχει πολλους εξυπνους το insomnia σαν και σενα. Ευτυχως που σε βρηκαμε στο forum να μας βγαζεις και το προυπολογισμο μας. Ακου να δεις το ποσα βγαζω και αν ζοριζομαι ή οχι το ξερω μονο εγω και κανεις αλλος. Με το ετσι θελω χωρις δικαιολογια να μου παιρνουν εστω και μισο ευρω με τρελαινει. Τωρα αναφορικα με τα προβατα και το κουτοχορτο σου κανω το τραπεζι αμα θες να το τρως αμασητο οσοοοοο θελεις, ζοριζεσαι η οχι. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2017 από TitanX
jim777 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Με το ετσι θελω χωρις δικαιολογια να μου παιρνουν εστω και μισο ευρω με τρελαινει. Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται όταν κάποιος τιμολογεί ένα προϊόν ή υπηρεσία πίστεψέ το ή όχι...ΔΕ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ! Αν θες και μπορείς το αγοράζεις αν όχι δε το αγοράζεις. Αυτό δεν αλλάζει όσο και να χτυπιέσαι στα forum. Η εταιρία έκρινε ότι σ'αυτή τη τιμή θα βγάλει αυτά που υπολογίζει ακόμη και αν χάσει τον TitanX ή κάποιον άλλο από πελάτη. Δηλαδή ποια άλλη εταιρία δικαιολόγηθηκε στον TitanX ή γενικότερα για την τιμολόγησή της και θα δικαιολογηθεί αυτή? Παραβλέπω την αποτυχημένη προσπάθεια για χιούμορ ή ειρωνία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις