Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά ο παραπάνω συμφορουμιτης που συγκρίνει μία υποχρεωτική χρέωση του Οτε με μία προστακτική συνδρομή του ps plus(χωρίς να βάζουμε μέσα και τις εκπτώσεις )τι να πω. Μάλλον βλέπει πολλή τηλεόραση ....Επίσης vste μαζί σου έτσι όπως το θες αλλά δεν έχουν όλα τα παιχνίδια διάρκεια persona5 η nier automara για να παίζει κάποιος αποκλειστικά single player παιχνίδια.Ειδικα αν δεν κυνηγάει και trophy το παίξει μία φορά το παιχνίδι και το τερματίσει. Και άντε για φέτος που βγήκαν πολλά παιχνίδια μαζί σου. Για δες όμως και προηγούμενες χρονιές πως ήταν η κατάσταση. Λίγο από το 2016 και μετά πήρε μπρος.

Δεν διαφωνώ φιλτατε για κάποιον που έχει μονο, η κυρίως, το ps4 για gaming. Και όπως έγραψα και για κάποιον που παίζει πολύ multiplayer. Εκεί η συνδρομή είναι σχεδόν μονόδρομος.

Αλλά αν προτιμά κάποιος single player η το κλασικό multiplayer με παρέα σε μια κονσόλα (πχ Street Fighter διπλό με φίλους). Έχει και κάποιο PC για κανένα ξεχαρμανιασμα online που και που.

Εκεί την παλεύεις και χωρίς συνδρομή. Το μόνο που με ψιλό χαλάει είναι οι εκπτώσεις σε παιχνίδια. Αν γίνουν δε περισσότερες η καλύτερες σε τιμές τότε θα ξαναμπώ στον πειρασμό να βάλω plus.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανώς και συμφωνω με το παραπανω αλλά όπως είπα μόνο το 2016-2017 και πάει λέγοντας μπορεί κάποιος να πει ότι παίζει κυρίως single player γιατί πιο πριν πέραν του witcher 3 το χάος από remastered. Και εγώ υπέρ του single είναι φυσικά αλλά και εκεί μας τα χάλασαν με τα season pass παντού.

Πολλούς έχω δει να λένε ότι είναι υπέρ του single player αλλά πέραν του horizon φέτος δεν έχω δει συμμετοχή και ενδιαφέρον σε άλλα παιχνίδια. Για σένα προσωπικά δεν λέω γιατί σε έχω δει να συμμετέχει και αλλού.

Δημοσ.

Καλά ο παραπάνω συμφορουμιτης που συγκρίνει μία υποχρεωτική χρέωση του Οτε με μία προστακτική συνδρομή του ps plus(χωρίς να βάζουμε μέσα και τις εκπτώσεις )τι να πω. Μάλλον βλέπει πολλή τηλεόραση ....

Όποιος θέλει να πληρώνει και να μην την ψάχνει παραπάνω δικαίωμα του... ας το τρώει αμάσητο το χόρτο. Προστακτικες και υποχρεωτικες δεν υπάρχουν οσο καποιος θελει να παιζει στο ps αλλο τοσο καποιος θελει να εχει σταθερο εκτος αν ζεις σε αλλο πλανητη και δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι μεγαλο ποσοστο κοβει σταθερα τηλεφωνα και κρατα μονο κινητα για θεματα κοστους. 

BTW Eκτός από τηλεόραση βλέπω και πολύ Θέατρο και μάλιστα σκιών....

Δημοσ.

Προσωπικα το θεμα plus το θεωρω εναν ακομη τροπο να μας αρμεξουν...ειμαι νεος και δεν εχω παρει ακομη μιας κ τα θεωρω πεταμενα λεφτα για μενα την δεδομενη στιγμη.Περα οτι ακομη καλα καλα δεν εχω βρει χρονο να λιωσω τα single player θα εχω χρονο και για multi;Ενα λογος παραπανω δεν εχω ακομη φιλους στην κονσολα για να πεις οτι θα παιξω μαζι τους.Τελος οσον αφορα τις εκπτωσεις κ τα δωρεαν παιχνιδια στο πρωτο σκελος προτιμω την φυσικη μορφη οποτε σπανια αγοραζω ψηφιακα αρα ακυρο κ απο εκει και τα δωρεαν παιχνιδια καπου διαβασα οτι αν ληξει η συνδρομη σου δεν μπορεις να παιξεις οτι δωρεαν παιχνιδι σου ειχαν δωσει στο λογαριασμο σου αρα με λιγα λογια σε υποχρεωνει να νοικιαζεις εφορου ζωης(αγοραζοντας συνδρομη) αυτα τα "δωρεαν παιχνιδια".

Γενικα ολη αυτη η πολιτικη με βαζει στην διαδικασια να θελω να μποικοταρω.Αν μου ελεγε πχ δωσε ενα χ ποσο για να παιζεις κ onlne και αυτο μια φορα και οχι με ημερομηνια ληξης παει στο διαολο να το δεχτω αλλα να εχω νταβατζη στο κεφαλι μου καθε τρεις κ λιγο για κατι που επρεπε να ειναι δωρεαν αυτο μου κακοφαινεται κ ειναι ο μεγαλυτερος λογος που δεν εχω βαλει ηδη.

Τελος αν δεν ημασταν προβατα κ πολλοι μποικοταραν το Plus και το Online κομματι του ps4 ητανε ετοιμοθανατο λογω του μποικοταζ θα σου λεγα κατα ποσο θα αλλαζε το ολο σκηνικο με διαφορους τροπους,οπως χαμηλοτερη τιμη καλυτερες υπηρεσιες κ παει λεγοντας.Αλλα μας πετανε κανονικα κανει 50 ευρω παρτε στα 35 ευρω και χαιρομαστε και παμε κ αγοραζουμε 10 ετησιες συνδρομες και νομιζουν οτι βγηκαμε κ κερδισμενοι.

Η ταπεινη μου γνωμη τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή δεν ασχολούμαι με τα παιχνίδια μπορεί να με ενημερώσει κάποιος αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός από αγορά γνήσιου DVD που απο ότι είδα το grand theft auto κοστιζει γύρω στα 40€?

Τσιπαρισμα, μέσω ίντερνετ αν και είναι για μικρό παιδί10 χρόνων και νομίζω θα ειναι καλύτερα κάτι εκτός ίντερνετ.

Δημοσ.

Σε αλλα νεα. Οι κυκλοφοριες του Αυγουστου. Αρκετη κινηση βλεπω.

CastleStorm VR (PSVR – PSN) – August 1 (NA & EU)

Demetrios (PS4 – PSN) – August 1 (NA & EU)

Dino Frontier (PSVR – PSN) – August 1 (NA & EU)

Dreadnought Open Beta (PS4 – PSN) – August 1 (NA)

Patapon Remastered (PS4 – PSN) – August 1 (NA)

Shadow Tactics: Blades of the Shogun (PS4 – Retail & PSN) – August 1 (NA)

The Long Dark ‘Episode One: Do Not Go Gentle’ (PS4 – PSN) – August 1 (NA & EU)

The Long Dark ‘Episode Two: Luminance Fugue’ (PS4 – PSN) – August 1 (NA & EU)

ARK: Survival Evolved (PS4 – Retail & PSN) – August 8 (NA & EU)

Batman: The Enemy Within ‘Episode 1: The Enigma’ (PS4 – PSN) – August 8 (NA & EU)

Blackhole: Complete Edition (PS4 – PSN) – August 8 (NA & EU)

Comet Crash 2: The Kronkoid Wars (PS4 – PSN) – August 8 (NA & EU)

Graceful Explosion Machine (PS4 – PSN) – August 8 (NA & EU)

Hellblade: Senua’s Sacrifice (PS4 – PSN) – August 8 (NA & EU)

LawBreakers (PS4 – PSN) – August 8 (NA & EU)

Masquerada: Songs and Shadows (PS4 – Retail & PSN) – August 8 (NA & EU)

Mega Man Legacy Collection 2 (PS4 – Retail & PSN in NA; PSN in EU) – August 8 (NA & EU)

Sine Mora EX (PS4 – Retail & PSN) – August 8 (NA & EU)

The Sexy Brutale: Full House Edition (PS4 – Retail) – August 8 (NA)

Sudden Strike 4 (PS4 – Retail & PSN) – August 11 (EU)

Agents of Mayhem (PS4 – Retail & PSN) – August 15 (NA), August 18 (EU)

Cities: Skylines (PS4 – Retail & PSN) – August 15 (NA & EU)

Matterfall (PS4 – PSN) – August 15 (NA), August 16 (EU)

Nidhogg 2 (PS4 – PSN) – August 15 (NA & EU)

Night Trap (PS4 – PSN) – August 15 (NA & EU)

Observer (PS4 – PSN) – August 15 (NA & EU)

Sonic Mania (PS4 – PSN) – August 15 (NA & EU)

Sudden Strike 4 (PS4 – Retail & PSN) – August 15 (NA)

Undertale (PS4, PS Vita – PSN, cross-buy) – August 15 (NA & EU)

Zero Time Dilemma (PS4 – Retail & PSN) – August 17 (NA)

Bleed (PS4 – PSN) – August 22 (NA), August 23 (EU)

ChromaGun (PS4 – PSN) – August 22 (NA & EU)

Marvel’s Guardians of the Galaxy ‘Episode 3: More Than a Feeling’ (PS4 – PSN) – August 22 (NA & EU)

The Escapists 2 (PS4 – Retail & PSN) – August 22 (NA & EU)

Thimbleweed Park (PS4 – PSN) – August 22 (NA & EU)

Uncharted: The Lost Legacy (PS4 – Retail & PSN) – August 22 (NA), August 23 (EU)

White Day: A Labyrinth Named School (PS4 – Retail & PSN) – August 22 (NA), August 25 (EU)

Wolfenstein: The Two-Pack (PS4 – Retail) – August 22 (NA)

F1 2017 (PS4 – Retail & PSN) – August 25 (NA & EU)

Madden NFL 18 (PS4 – Retail & PSN) – August 25 (NA & EU)

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Legacy (PS4 – Retail & PSN) – August 25 (NA & EU)

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy (PS4 – PSN) – August 25 (NA & EU)

One Piece: Unlimited World Red Deluxe Edition (PS4 – PSN) – August 25 (NA & EU)

Absolver (PS4 – PSN) – August 29 (NA & EU)

Dead Alliance (PS4 – Retail & PSN) – August 29 (NA & EU)

Everybody’s Golf (PS4 – Retail & PSN) – August 29 (NA), August 30 (EU)

Metronomicon: Slay the Dance Floor (PS4 – PSN) – August 29 (NA & EU)

Obduction (PS4, PSVR – PSN) – August 29 (NA & EU)

Pillars of Eternity: Complete Edition (PS4 – Retail & PSN) – August 29 (NA & EU)

Redout: Lightspeed Edition (PS4 – Retail & PSN) – August 29 (NA), August 31 (EU)

Sparc (PSVR – PSN) – August 29 (NA & EU)

Warriors All-Stars (PS4 – Retail & PSN) – August 29 (NA)

Windjammers (PS4, PS Vita – PSN) – August 29 (NA & EU)

XCOM 2 ‘War of the Chosen’ DLC (PS4 – PSN) – August 29 (NA & EU)

Yakuza Kiwami (PS4 – Retail & PSN) – August 29 (NA & EU)

Last Day of June (PS4 – PSN) – August 31 (NA & EU)

Life is Strange: Before the Storm ‘Episode 1’ (PS4 – PSN) – August 31 (NA & EU)

Resident Evil Revelations (PS4 – Retail & PSN) – August 31 (NA)

Δημοσ.

Stelios18120 το κατεβάζω στον σκληρό του ps4? Το αναγνωρίζει ότι είναι original μέσω του ps4 που το έχεις κατεβάσει? Μπορώ να το κατεβάσω και στον υπολογιστή και μετά να το αποηθηκευσω στο ps4?

Δημοσ.

Stelios18120 το κατεβάζω στον σκληρό του ps4? Το αναγνωρίζει ότι είναι original μέσω του ps4 που το έχεις κατεβάσει? Μπορώ να το κατεβάσω και στον υπολογιστή και μετά να το αποηθηκευσω στο ps4?

To playstation store είναι της sony οπότε είναι σαν να αγοράζεις κανονικά το παιχνίδι απλά σε ψηφιακή μορφή. Δεν παίζει πουθενά αλλού και εννοείται δεν μπορείς να κατεβάσεις το παιχνίδι στον υπολογιστή. Επίσης, προς το παρών δεν υπάρχει τρόπος να παίξεις παράνομα παιχνίδια.

Δημοσ.

Επειδή δεν ασχολούμαι με τα παιχνίδια μπορεί να με ενημερώσει κάποιος αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός από αγορά γνήσιου DVD που απο ότι είδα το grand theft auto κοστιζει γύρω στα 40€?

Τσιπαρισμα, μέσω ίντερνετ αν και είναι για μικρό παιδί10 χρόνων και νομίζω θα ειναι καλύτερα κάτι εκτός ίντερνετ.

φιλε μου στα PUBLIC το εχει στα 25 ευρω μεταχειρισμενο!!!!

Δημοσ.

Ναι το πληρωνεις και το κατευαζεις ηλεκτρονικα στον σκληρο σου δισκο. Αλλα αν θελεις και σε αγγελιες παιζει στα 20-25€ να το εχεις σε δισκακι και μετα αν το βαρεθει το πουλας και παιρνεις μερικα €€€ πισω

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά.

Ναι και εμένα μου ακούστηκε κάπως και εφόσον έψαξα είδα ότι είναι pegi18+

Η νονά και ο πατέρας μου είπαν να αγοράσω το συγκεκριμένο και μάλλον μετά από υπόδειξη του μικρού.

Τούς ενημέρωσα και θα κοιτάξουν για αλλο παιχνίδι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...