comfuzio Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Ναι σωστό γι'αυτό και σου είπα το τι έχω δει εγώ που τα έχω και τα 2 και το τι βλέπω στα + και στα - του καθενός. Ωραία είναι να ακούσουμε τις εμπειρίες και άλλων! Ίσως και κάποιου που έχει τον ίδιο τίτλο και στα 2 και να μας πει από ping τι παίζει Α) Δεν είναι ακριβός έτσι, υπάρχει ένα cap για να υπάρχει ισορροπία αν και έχοντας παίξει μόνο Gears 4 ως τώρα ίσα ίσα που όσοι το παίζουν με k/b+mouse είναι πιο δύσκολο. Αλλά μιλάω για έναν τίτλο, στους άλλους δεν ξέρω να μην πω πράγματα που δεν είναι σωστά! Σε αυτό και ναι και όχι, το να μου δώσει ΑΑΑ τίτλο του ps3 ενώ δεν έχω τώρα πια δεν μου λέει κάτι, η M$ μου τα χάλασε 2-3 μήνες τώρα, πιο πριν δεν είχα θέμα με αυτά που έδινε και βασικά είναι το μόνο on-line που κρατάω από τα 2 για αυτόν τον λόγο. Γ) Ναι έχει αλλά δες το στην πράξη πόσο πιο καλά οργανωμένο είναι στο xbox! Φτιάχνεις τα groups σου και από το pc! Δ) μπορώ να το καταλάβω για το Α από μια άποψη αλλά τι κακό έχει να κάνεις voice chat με φίλους σου που είναι στο xbox? ούτε πιο πολλά fps θα έχεις ούτε τίποτα.... μόνο θετικά έχει το M-P voice chat και μακάρι να υπήρχε και για το ps και ας ήταν μόνο chat E) πρέπει να έχεις και ps3 ή και vita για μερικούς τίτλους σωστά; Γιατί έχω ps4 αλλά δεν μου παίζει τίτλους από ps3. Του vita μου είναι αδιάφοροι λίγο-πολύ. Ενώ το xbone παίζει του 360 που δίνονται κάθε μήνα. Φυσικά και τους βάζω όλους στην συλλογή μου αλλά δεν θα αγοράσω ξανά ps3 και δεν υπάρχει ούτε μια στο τρις να πάρω handheld gaming system (αγαπώ τα ματάκια μου)! Και τα 2 έχουν και τα υπέρ τους και τα κατά τους και ο καθένας μας διαλέγει βάση της ανάγκης του, πχ στο ps4 ενώ λατρεύω TLOU & Uncharted & Horizon Zero Dawn αυτά τα παίζω για το campaign τους που είναι single player - off line που πάει να πει και plus να έχεις δεν κερδίζεις τίποτα! Ούτε καν χρειάστηκε ως τώρα να αγοράσω 2ο controller! Ναι οκ έχουν ένα online mode τα 2 πρώτα αλλά από το λίγο που έπαιξα έκλαιγα! Σαν το tomb raider 5-10 άτομα μέσα. Μπορεί να έτυχε βέβαια, δεν δοκίμασα και πολλές φορές... Από την άλλη στο xbone έρχεται ο κολλητός ανοίγω ένα gears πιάνουμε και οι 2 από έναν controller και είτε local split-screen co-op είτε ο ένας στο pc και ο άλλος στο xbone και γίνεται πανικός! Φυσικά και δεν γίνεται αυτά που αρέσουν σε μένα να αρέσουν σε σένα ή και σε άλλους λογικό είναι! 1
Fulgore Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Ε καλά δεν περίμενα να διαβάσω και τίποτα άλλο. Όταν στην μία πλατφόρμα φέτος έχουν βγει παιχνίδια με το τσουβαλι και στην άλλη βαρανε μύγες λογικό να ξεθαβουμε το online στο οποίο φυσικά ή ψαλίδα από την προηγούμενη γενιά έχει κλείσει. Ναι το xbox έχει πιο εύχρηστα μενού αλλά πλέον το ps4 έχει σε γενικές γραμμές σταθεροτατο online,κάτι που έχω διαπιστώσει τους τελευταίους μήνες σε cod IW,bf1,doom και last of us. Πάνε οι κακές εποχές που σε πέταγε κάθε 3 και λίγο όπως στο ps3. Πλέον ίσα ίσα που λόγω παραπάνω πωλήσεων έχει και περισσότερο κόσμο στο online. Ή ποιότητα των δωρεάν παιχνιδιών από την συνδρομή είναι άσχετη όταν μιλάμε για επίπεδο online. Και το dualshock4 είναι σε γενικές γραμμές μεγάλη αλλαγή από το ps3 αν και χάνει ακόμα στα σημεία από του xboxone. Και για το bc ναι μεν είναι καλύτερο από καθόλου να υπάρχει,αλλά σε λίγο καιρό κλείνουμε 4 χρόνια αυτή την γενιά+ το γεγονός ότι πολλά παιχνίδια βγήκαν σε remastered,ε νομιζω ότι τον κόσμο πλέον τον ενδιαφέρουν πλέον τα νέας γενιάς παιχνίδια. Και για την συνδρομή ο λόγος που κανονικά κάποιος πληρώνει για συνδρομή είναι αρχικά για να παίζει online και κατά δεύτερον για τις εκπτώσεις αν αγοράζει ψηφιακά. Τα δωρεάν παιχνίδια που δίνονται είναι το τυρακι για να δικαιολογήσουν οι εταιρείες γιατί πληρώνει για online στις κονσόλες ενώ στο pc όχι. Οποιος αγοράζει συνδρομή κυρίως για τα δωρεάν παιχνίδια τότε συγνώμη αλλά κάτι λάθος κάνει. Ναι ή αύξηση δεν είναι ότι το καλύτερο αλλά όπως αναφέρθηκε είναι κάτω του 1 ευρώ τον μήνα. Και φυσικά υπάρχουν λύσεις όπως ανέφερα πιο πίσω.
Fulgore Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Φέτος έχουν βγει για ps4 σαν console exclusive(2-3 και για το pc φυσικά) Yakuza 0 Gravity rush 2 Nioh Nier automata Horizon zero dawn Persona 5 Crash nsane trilogy Final fantasy 12 zodiac age και αναμένουμε και το GT. Wipeout omega Φυσικά υπάρχουν και τα multiplatform For honor Mass effect Resident evil 7 Wildlands TheSurge Dirt4 Injustice2 Tekken7 Prey Και μερικά άλλα λιγότερο γνωστά παιχνίδια Και βεβαια ότι άλλο βγει μέχρι τις γιορτές. Παρόλα αυτά μας πείραξε τοσο πολύ ,που να μονοπωλεί το ενδιαφέρον ,μία αύξηση του ps plus που την περιμέναμε μιας και πέρυσι είχε γίνει για το Αμερικανικό https://blog.us.playstation.com/2016/07/27/playstation-plus-free-games-for-august-2016/ Μάλιστα..
kundi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 προ παραγγε. λευκο σε ποιο εληνικο κασταστημα υπαρχει ?
TitanX Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Το θέμα δεν είναι τόσο τα λεφτά όσο του τι θα προσφέρει παραπάνω από ότι ήδη προσφέρει και πως δικαιολογεί αύτη την αύξηση. Στο email που λάβαμε γραφεί ότι από 1 Σεπτεμβρίου θα χρεώνουμε αυτό ποσό (άμα θες). Δηλαδή αν μας έστελνε ένα ξερό mail ας πούμε ο ΟΤΕ και έλεγε μάγκες από 70 ευρώ το δίμηνο ο λογαριασμός θα γίνει 80€ χωρίς καμία δικαιολογία, τι θα κάναμε? Δε θα ψαχνόμασταν δεξιά αριστερά η δε θα γκρινιάζαμε? Ναι έχει ένα ψιλό μονοπώλιο αλλά δε πάει να πει ότι αυξομειώνω τις τιμές όπως θέλω και άμα σας αρέσει, διότι όλοι μας έχουμε ακουμπήσει αρκετά φράγκα στη κονσόλα και δεν εγκαταλείπεις εύκολα ( και φυσικά δε δείχνει και ιδιαίτερο σεβασμό προς το πελάτη, τέτοιου είδους κινήσεις). Από την άλλη στην Αμερική από 50$ σε 60$ ο χρόνος πέρσι όμως μη ξεχνάτε ότι η εδώ έχουμε ευρώ και ισοτιμία παίζει τεράστιο ρόλο σε επιχειρήσεις που το βασικό τους νόμισμα είναι το γιεν. Μόνο και μόνο από την ισοτιμία €/$ κερδίζουν ανά κεφαλη 6$, έτσι απλά χωρίς να κάνουν/προσφερουν τίποτα. Για βάλτε τα κάτω να δείτε πόσα θα κονομήσει η Sony. Αν έχει κάποιος στοιχεία με το pool της Sony, ευχαρίστως χοντρά χοντρά να το υπολογίσουμε. Και πάλι λέω ας το ανεβάσει αν έχουν ανέβει τα λειτουργικά της έξοδα ή ότι άλλο αλλά στον τελικό αποδέκτη ας του δικαιολογήσει τη τιμή αυτή και ας του αναβαθμίσει την υπηρεσία, γιατί σε εμένα το εισόδημα μειώνεται και τα έξοδα αυξάνονται. Anyway αυτό που με τρελαίνει είναι ότι απλά ανακοινώνουν την αύξηση χωρίς να δικαιολογούν το οτιδήποτε. Οπότε θα επαναλάβω τη φράση που πόσταρα και πιο πάνω…. ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ Υ.Γ. και επειδή οι περισσότεροι είμαστε πρόβατα προς σφαγή και 100€ να έκαναν τη συνδρομή πάλι θα την πληρώναμε.
vste Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Το θέμα δεν είναι τόσο τα λεφτά όσο του τι θα προσφέρει παραπάνω από ότι ήδη προσφέρει και πως δικαιολογεί αύτη την αύξηση. Στο email που λάβαμε γραφεί ότι από 1 Σεπτεμβρίου θα χρεώνουμε αυτό ποσό (άμα θες). Δηλαδή αν μας έστελνε ένα ξερό mail ας πούμε ο ΟΤΕ και έλεγε μάγκες από 70 ευρώ το δίμηνο ο λογαριασμός θα γίνει 80€ χωρίς καμία δικαιολογία, τι θα κάναμε? Δε θα ψαχνόμασταν δεξιά αριστερά η δε θα γκρινιάζαμε? Ναι έχει ένα ψιλό μονοπώλιο αλλά δε πάει να πει ότι αυξομειώνω τις τιμές όπως θέλω και άμα σας αρέσει, διότι όλοι μας έχουμε ακουμπήσει αρκετά φράγκα στη κονσόλα και δεν εγκαταλείπεις εύκολα ( και φυσικά δε δείχνει και ιδιαίτερο σεβασμό προς το πελάτη, τέτοιου είδους κινήσεις). Από την άλλη στην Αμερική από 50$ σε 60$ ο χρόνος πέρσι όμως μη ξεχνάτε ότι η εδώ έχουμε ευρώ και ισοτιμία παίζει τεράστιο ρόλο σε επιχειρήσεις που το βασικό τους νόμισμα είναι το γιεν. Μόνο και μόνο από την ισοτιμία €/$ κερδίζουν ανά κεφαλη 6$, έτσι απλά χωρίς να κάνουν/προσφερουν τίποτα. Για βάλτε τα κάτω να δείτε πόσα θα κονομήσει η Sony. Αν έχει κάποιος στοιχεία με το pool της Sony, ευχαρίστως χοντρά χοντρά να το υπολογίσουμε. Και πάλι λέω ας το ανεβάσει αν έχουν ανέβει τα λειτουργικά της έξοδα ή ότι άλλο αλλά στον τελικό αποδέκτη ας του δικαιολογήσει τη τιμή αυτή και ας του αναβαθμίσει την υπηρεσία, γιατί σε εμένα το εισόδημα μειώνεται και τα έξοδα αυξάνονται. Anyway αυτό που με τρελαίνει είναι ότι απλά ανακοινώνουν την αύξηση χωρίς να δικαιολογούν το οτιδήποτε. Οπότε θα επαναλάβω τη φράση που πόσταρα και πιο πάνω…. ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ Υ.Γ. και επειδή οι περισσότεροι είμαστε πρόβατα προς σφαγή και 100€ να έκαναν τη συνδρομή πάλι θα την πληρώναμε. 2 χρονια καθαρος απο συνδρομη. Αμα δεν παιζεις online, τα freebies ειναι απλα αδιαφορα. Ασε που οταν σκαει free game που με ενδιαφερει στο plus το βρισκω απο αγγελια εδω μεσα για ψιχουλα. Δεν την λεω σε αυτους που παιζουν multiplayer, καλα κανουν. Απλα απολαμβανω την αισθηση της ελευθεριας που εχω και την αδιαφορια μου για το αν θα παει η συνδρομη 60, 80 η 200 ευρω. 4
stelios18120 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Εισαι καθαρος απο συνδρομη ε; Ετσι ημουν κ εγω γ περιπου 7 μηνες κ μετα δεν αντεξα γτ ηθελα ν παιξω online Παντως εχεις δικιο αν δεν θελεις online κ δεν σε νοιαζουν αυτα δεν βαζεις κ γλυτωνεις τα €€€ 2
stelios18120 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Γρηγορη ερωτηση επειση ειμαι αμαθος σε αυτα Φιλος μου ειναι σπιτι του με ps3 και pes2017 Ειμαι σπιτι μου με ps4 και pes 2017 Και οι 2 με συνδρομη εννοειται Μπορουμε να παιξουμε online? Και αν ναι πως ακριβως γινεται; πειτε μου τα βηματα
comfuzio Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Αγοράζετε από ένα xbox one & 360, το παιχνίδι και live και παίζετε
stelios18120 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Αγοράζετε από ένα xbox one & 360, το παιχνίδι και live και παίζετε Μπααα Δεν ψηνομαι γ xbox
mikele13- Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Γρηγορη ερωτηση επειση ειμαι αμαθος σε αυτα Φιλος μου ειναι σπιτι του με ps3 και pes2017 Ειμαι σπιτι μου με ps4 και pes 2017 Και οι 2 με συνδρομη εννοειται Μπορουμε να παιξουμε online? Και αν ναι πως ακριβως γινεται; πειτε μου τα βηματα Απλα δεν γινεται σε διαφορετικες κονσολες...
stelios18120 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Απλα δεν γινεται σε διαφορετικες κονσολες... Ναι; κ νομιζα γινοταν Γαμωτο κριμα.
gRim Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Αγοράζετε από ένα xbox one & 360, το παιχνίδι και live και παίζετε Ενημερωτικά πάντως ούτε στο xbox υποστηρίζει cross-platform αυτός ο τίτλος.
Fulgore Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Καλά ο παραπάνω συμφορουμιτης που συγκρίνει μία υποχρεωτική χρέωση του Οτε με μία προστακτική συνδρομή του ps plus(χωρίς να βάζουμε μέσα και τις εκπτώσεις )τι να πω. Μάλλον βλέπει πολλή τηλεόραση ....Επίσης vste μαζί σου έτσι όπως το θες αλλά δεν έχουν όλα τα παιχνίδια διάρκεια persona5 η nier automara για να παίζει κάποιος αποκλειστικά single player παιχνίδια.Ειδικα αν δεν κυνηγάει και trophy το παίξει μία φορά το παιχνίδι και το τερματίσει. Και άντε για φέτος που βγήκαν πολλά παιχνίδια μαζί σου. Για δες όμως και προηγούμενες χρονιές πως ήταν η κατάσταση. Λίγο από το 2016 και μετά πήρε μπρος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις