Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο ακριβως εννοω κ απολυτα νομιμα. Με την ιδια ακριβως φιλοσοφία. Ποτε μου δεν προωθησα την πειρατεία εδω. Σε κανενα απο τα νήματα..

• Like 1
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο ακριβως εννοω κ απολυτα νομιμα. Με την ιδια ακριβως φιλοσοφία. Ποτε μου δεν προωθησα την πειρατεία εδω. Σε κανενα απο τα νήματα..

Δεν το γνώριζα. Πως λέγεται η αντίστοιχη υπηρεσία στο xbox live ή στο steam; Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι...

Δημοσ.

http://www.maxplay.gr/

45ευρω 

αλλιως αγορα απο αλυσιδα στα 50 αν καποιος εχει επιστροφη χρηματων μεσω χρεωστικης καρτας(επιστροφη δηλαδη και θελει να την δωσει εκει πριν ανεβει η τιμη στα 60ευρω)ή απο αγγελιες αγορα αλλα με προσοχη μην εχει χρησιμοποιηθει ο κωδικος ηδη.

Γίνεται να αγοράσεις απευθείας με χρεωστική απο αυτό; Γιατί σε πετάει κατευθείαν στη σελίδα του Paypal.

Δημοσ.

Η υπηρεσία είναι μια χαρά σταθερή. Καμιά σχέση με προηγούμενα χρόνια και ειδικά την περίοδο του PS3 που ήταν τσάμπα. Επίσης προσφέρει και υπηρεσίες όπως share play που δεν προσφέρει ο ανταγωνισμός. Τώρα εάν στην Ελλάδα κάποιοι δεν έχουν VDSL ή η γραμμή τους είναι χάλια και μετά βίας φτάνει τα 4mbps δεν φταίει η sony.

Δεν έχω κάποιο ουσιαστικό παράπονο από την υπηρεσία της Σόνυ και μια χαρά είναι η γραμμή μου

Απλά της ms είναι καλύτερη και στο pc δωρεάν αυτό λέω

Επίσης μην ξεχνάς ότι η ms διαθέτει παιχνίδια που τα αναπτύσσεται εξολοκλήρου η ίδια στην ουσία και αυτά τα παιχνίδια από τη δική μου εμπειρία έχουν την καλύτερη online έμπειρα που είχα γενικά

Δημοσ.

Στο steam λέγεται family sharing ή κάτι τέτοιο. Στο xbox δεν ξέρω.

Δεν είναι το ίδιο με το share play που ανέφερα.

Δεν έχω κάποιο ουσιαστικό παράπονο από την υπηρεσία της Σόνυ και μια χαρά είναι η γραμμή μου

Απλά της ms είναι καλύτερη και στο pc δωρεάν αυτό λέω

Επίσης μην ξεχνάς ότι η ms διαθέτει παιχνίδια που τα αναπτύσσεται εξολοκλήρου η ίδια στην ουσία και αυτά τα παιχνίδια από τη δική μου εμπειρία έχουν την καλύτερη online έμπειρα που είχα γενικά

Επειδή με multiplayer δεν έχω ασχοληθεί πολύ παρά μόνο με κάποια παιχνίδια όπως destiny, the division, rocket league άντε και κανένα cod και αυτά μόνο στο PS4 ενώ εσύ από ότι καταλαβαίνω παίζεις multiplayer και στο live θα ήθελα να μάθω σε τι είναι καλύτερο. Βλέπεις για παράδειγμα χαμηλότερο ping όταν παίζεις ένα παιχνίδι στο live αντί στο psn; Επίσης, σε ποια παιχνίδια αναφέρεσαι που έχει αναπτύξει εξολοκλήρου η microsoft; 

Δημοσ.

Gears forza killer instinct, αυτά είναι παιχνίδια της ms με server της ms και δουλεύουν τέλεια δεν μπαίνω καν στο κόπο να δω τα millisecond

Τη σονυ γιατί να τη πληρώνει κανείς για το online δεν έχω καταλάβει

• Like 1
Δημοσ.

Gears forza killer instinct, αυτά είναι παιχνίδια της ms με server της ms και δουλεύουν τέλεια δεν μπαίνω καν στο κόπο να δω τα millisecond

Τη σονυ γιατί να τη πληρώνει κανείς για το online δεν έχω καταλάβει

Τι να σου πω μπορεί να είμαι τυχερός και όσες φορές τα τελευταία 3 χρόνια έχω παίξει multiplayer δεν είχα κανένα πρόβλημα. Όταν ο άλλος μου λέει είναι καλύτερη υπηρεσία απλά θα ήθελα να μου πει από που προκύπτει...για παράδειγμα να μου πει στο ίδιο παιχνίδι έχω χαμηλότερο ping στο live ή στο psn τρώω disconnect ενώ στο live είμαι μια χαρά κτλ Τότε να το καταλάβω..

Παλιά ας πούμε το psn δεν είχε voice chat, είχες ping στο θεό και disconnect με το κιλό..τώρα παρατηρώ ότι έχουν φτιάξει πολύ τα πράγματα και στο download τερματίζει την vdsl.

Πάντως με την ίδια λογική γιατί να πληρώνει και κάποιος τη microsoft αφου στο pc είναι τσάμπα..

Δημοσ.

Φυσικά, το επιχείρημα γιατι να πληρώνει κάποιος στο Xbox και όχι στο pc είναι απόλυτα λογικό.

Ο μόνος λόγος είναι ότι βρίσκουν και τα κάνουν και κανένας άλλος. Όταν μάλιστα σε πολλά παιχνίδια για να παίξεις online δε νομίζω ότι καν παρεμβάλλεται η Σόνυ ή η ms είναι μάλλον κοροϊδία το όλο θέμα κι όμως συμβαίνει γιατί οι καταναλωτές το δέχονται.

Και δε βγάζω και τον εαυτό μου απέξω βεβαίως, αλλά μετά ας μην απορούμε γιατί ανέβηκε 10€ η συνδρομή. Ανέβηκε ώστε κάποια στιγμή και τα 50 να φαίνονται προσφορά

Δημοσ.

Προμηθευτειτε από τώρα την φθηνότερη συνδρομή μέχρι 2019-2020 ξέρω γω και τέλος το θέμα. Πάλι υπερβολική εκταση στο συγκεκριμένο που ούτως ή άλλως ήταν αναμενόμενο ότι θα ρθει και σε μας.

Πάρτε ένα παιχνίδι μετά από 2 μήνες που θα έχει πέσει η τιμή του και πάλι λύθηκε το πρόβλημα .

Ναι είναι χαζομαρα η αύξηση της συνδρομής αλλά μην τα μεγαλοποιουμε τα πράγματα λες και διπλασιάστηκε η τιμή της.

Δημοσ.

Ερωτηση.η συνδρομη μου ληγη 20 δεκεμβριου..εχω στην αλρη ακομα μια που την πηρα εχθες..οταν βαλω την νεα στις 20 δεκεμβριου θα ειναι για ενα χρονο η οχι?ειναι τον 50Ε

Δημοσ.

Όταν ο άλλος μου λέει είναι καλύτερη υπηρεσία απλά θα ήθελα να μου πει από που προκύπτει...για παράδειγμα να μου πει στο ίδιο παιχνίδι έχω χαμηλότερο ping στο live ή στο psn τρώω disconnect ενώ στο live είμαι μια χαρά κτλ Τότε να το καταλάβω..

Για ping κτλ δεν θα σου απαντήσω γιατί δεν έχω τον ίδιο τίτλο ποτέ για 2 διαφορετικές πλατφόρμες για να δω την όποια διαφορά. Αν το ping για σένα (λέμε τώρα!) κάνει το ps plus πιο καλή υπηρεσία από την ms για μένα είναι κάτι αδιάφορο μιας που καμία δεν έχει servers στην Ελλάδα οπότε +/-5ms διαφορά όταν οι άλλοι στην Ευρώπη παίζουν με <=10ms και εμείς με 60+....είναι τουλάχιστον αστείο.

Εκεί που μπορώ να σου πω που είναι πιο καλή υπηρεσία το Live έναντι του ps plus (για εμένα) μαζί με τα νέα δεδομένα είναι:

A) Cross-platform multiplayer (θα μπορούσα να το κλείσω λέγοντας μόνο αυτό)

Β) Τιμή (60/χρόνος για Indies vs 50/χρόνος για μερικά AAA)

Γ) Parties & LFG (Looking For Group)

Δ) Cross-platform voice chat

Ε) 4 τίτλοι / μήνα μαζί με του 360 

Και το βασικό....έχει τίτλους να παίζεις on-line (Gears, Halo, Forza)

Δημοσ.

Για ping κτλ δεν θα σου απαντήσω γιατί δεν έχω τον ίδιο τίτλο ποτέ για 2 διαφορετικές πλατφόρμες για να δω την όποια διαφορά. Αν το ping για σένα (λέμε τώρα!) κάνει το ps plus πιο καλή υπηρεσία από την ms για μένα είναι κάτι αδιάφορο μιας που καμία δεν έχει servers στην Ελλάδα οπότε +/-5ms διαφορά όταν οι άλλοι στην Ευρώπη παίζουν με <=10ms και εμείς με 60+....είναι τουλάχιστον αστείο.

Εκεί που μπορώ να σου πω που είναι πιο καλή υπηρεσία το Live έναντι του ps plus (για εμένα) μαζί με τα νέα δεδομένα είναι:

A) Cross-platform multiplayer (θα μπορούσα να το κλείσω λέγοντας μόνο αυτό)

Β) Τιμή (60/χρόνος για Indies vs 50/χρόνος για μερικά AAA)

Γ) Parties & LFG (Looking For Group)

Δ) Cross-platform voice chat

Ε) 4 τίτλοι / μήνα μαζί με του 360 

Και το βασικό....έχει τίτλους να παίζεις on-line (Gears, Halo, Forza)

Ζήτησα να μου πούνε όσοι έχουν εμπειρία και από psn και live ποια είναι τα πλεονεκτήματα του live που ακούω συνέχεια ακόμα και τώρα. Δεν είπα ότι το ping είναι το μοναδικό κριτήριο για να κρίνω μια υπηρεσία. Όπως και να έχει για κανένα λόγω δεν το θεωρώ κάτι αδιάφορο όπως εσύ. Είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που κρίνουν την εμπειρία στο multiplayer ειδικά στα first person shooter.

A) To ότι μπορείς να παίξεις τίτλους μαζί με κατόχους ενός PC (windows) είναι καλό αλλά δημιουργεί και προβλήματα. Για παράδειγμα ένα κάτοχος PC μπορεί να παίζει με ποντίκι-mousepad και τα διπλάσια frames έχοντας σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι σε έναν που παίζει από κονσόλα. Μην μιλήσω και για τους cheaters... Εγώ προσωπικά θα έκλεινα το cross play εφόσον δίνετε η δυνατότητα αυτή. Πάντως και στο PS4 μπορώ να παίξω rocket league με κατόχους PC!

Β) Η sony έχει δώσει πολύ καλύτερα παιχνίδια σε σύγκριση με την microsoft από όταν ξεκίνησε το Plus. Δεν χρειάζεται να γράψω κάτι...μόνο τα παιχνίδια που έχει δώσει το τελευταίο τρίμηνο αρκούν. H αλήθεια είναι όμως ότι έχει δώσει και αρκετά indies ειδικά όταν πρωτοκυκλοφόρησε το PS4 (λογικό δεν ήταν;  ) αλλά το ίδιο δεν κάνει και η microsoft τώρα;

Γ) Parties έχει και το PSN αλλά δεν έχει LFG.

Δ) Δες A

E) Πόσα δίνει το Plus για PS4, PS3, PS vita; Για τσέκαρε το... Εάν υπολογίσουμε και τα παιχνίδια του Vita που κάποιες φορές είναι και cross play τότε δίνει παραπάνω από το live.

Πάντως χαίρομαι που επιτέλους κάποιος βγήκε και είπε γιατί θεωρεί το live καλύτερο του PSN με επιχειρήματα άλλο εάν εγώ τα LFG και cross play (σε ορισμένα παιχνίδια) τα θεωρώ ασήμαντα και κάποια άλλα επιχειρήματα όπως ο αριθμός των παιχνιδιών και η ποιότητα τους δεν στέκουν... Σημαντικό προτέρημα θα θεωρούσα να είχε dedicated servers στην Ελλάδα για να παίζεις στα ίσα με τους άλλους ευρωπαίους. Επίσης, να επαναλάβω ότι μόνο το Plus προσφέρει το share play (όχι game sharing!!!)  με το οποίο κάποιος μπορεί να παίξει διπλό με ένα φίλο του χωρίς ο άλλος να έχει καν εγκατεστημένο το παιχνίδι! Επίσης, μπορεί να "δώσει" το χειριστήριο του για να παίξει ο άλλος στη θέση του Link.png Site: https://www.playstation.com/el-gr/explore/ps4/features/share-play/ .   

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...