Fulgore Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Πολύ απλά θα ξανά βγάλουν σε έκπτωση την συνδρομή όπως πριν λίγο καιρό. Επίσης είναι κάτι που είχε γίνει εδώ και καιρό στην ΑΜερικη άρα αναμενόμενο. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2017 από Fulgore
Nate Drake Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Παιδια γινεται να παιξεις τα παιχνδια που εχεις κατεβασει free με ps plus αν δεν εχω plus?
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 http://www.maxplay.gr/ 45ευρω αλλιως αγορα απο αλυσιδα στα 50 αν καποιος εχει επιστροφη χρηματων μεσω χρεωστικης καρτας(επιστροφη δηλαδη και θελει να την δωσει εκει πριν ανεβει η τιμη στα 60ευρω)ή απο αγγελιες αγορα αλλα με προσοχη μην εχει χρησιμοποιηθει ο κωδικος ηδη.
Avatar_GR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Πολύ απλά θα ξανά βγάλουν σε έκπτωση την συνδρομή όπως πριν λίγο καιρό. Επίσης είναι κάτι που είχε γίνει εδώ και καιρό στην Ανδρική άρα αναμενόμενο. Θα ξαναβάλουν έκπτωση, αλλά η έκπτωση θα είναι με βάση την καινούρια τιμή... 60 έχει κανονικά...προσφορά θα πάει 45/50 ευρώ και θα πούμε και ζήτω!!!
vrwmiaris Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Το gaming ακριβό σπορ είναι πλέον. Το gaming ακριβό σπορ είναι πλέον.
stelios18120 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 60 έχει κανονικά...προσφορά θα πάει 45/50 ευρώ και θα πούμε και ζήτω!!! Κατι σαν τις εκπτωσεις των ρουχων :p
kostiger Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Ποσο αλλο σανο θα φαμε;; Εγω τη μοιραζομαι με φιλο τη συνδρομη και παλι θα το σκεφτω πολυ να ανανεωσω. Σιγα την κορυφαια υπηρεσια. Συνεχεια κατι συντηρουν κ κατι φτιαχνουν.
gRim Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Κι εγώ νευρίασα με την αύξηση των τιμών του plus αλλά μιλάμε για 0.83!!! λεπτά επιπλέον τον μήνα εάν πρόκειται για συνδρομή ενός χρόνου. Μήπως είμαστε λίγο παραπάνω δραματικοί από όσο χρειάζεται και ξαφνικά από μία αύξηση 83 λεπτών τον μήνα βγάζουμε το συμπέρασμα ότι τα videogames είναι ακριβό χόμπι ενώ παράλληλα σκάμε 40-70 ευρώ για ένα παιχνίδι; Συγγνώμη αλλά βλέπω και σχολιάζουν και άτομα που τρέχουν και αγοράζουν steelbooks και συλλεκτικές εκδόσεις και όσο να ναι μου φαίνεται λίγο περίεργο... Επίσης, όσοι λένε ότι αντιμετωπίζουν συνέχεια προβλήματα με την υπηρεσία ίσως πρέπει να κοιτάξουν και την σύνδεση τους γιατί πραγματικά έχω να αντιμετωπίσω πρόβλημα κοντά δύο χρόνια και αυτό ήταν όταν γινόταν επιθέσεις ddos στους server της sony και της ms.
logistoulis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 η παραπάνω τιμή χωρίς να σου προσφέρει κάτι παραπάνω η υπηρεσία είναι πάντα λόγος για παράπονα και φυσικά για αυτούς που αναγκάζονται να το βάλουν για να παίξουν online και δεν ενδιαφέρονται απαραίτητα για τα παιχνίδια-δώρο το κόστος φαίνεται αρκετά σημαντικό όταν στα pc τα πάντα είναι δωρεάν ακόμα και το πολύ καλύτερο σαν υπηρεσία live που στο xbox το πληρώνουν 1
pollop Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Το gaming ακριβό σπορ είναι πλέον. Το gaming ακριβό σπορ είναι πλέον. αυτο ξαναπεστο
Le Perv Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Ετσι κανουν ολες οι εταιριες. Καθε χρονο ειναι υποχρεωμενες να εμφανισουν καποια κερδη. Ενα 3-4%, στην τυχη λεω ενα νουμερο. Αυτα τα 3-4% θα τα τριψουν στη μουρη των μετοχων για να τους καθησυχασουν. Τα ιδια νουμερα θα τα τριψουν και στη μουρη τα δικα μας, στο insomnia. Αν δε βγουν αυτα τα νουμερα, θα τα δημιουργησουν απο κολπα σαν κι αυτο, αυξηση συνδρομης κτλ. Αν δε βγουν απο συνδρομες.... θα δημιουργησουν αυξηση λογιστικη, απο "thin air".
gRim Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 η παραπάνω τιμή χωρίς να σου προσφέρει κάτι παραπάνω η υπηρεσία είναι πάντα λόγος για παράπονα και φυσικά για αυτούς που αναγκάζονται να το βάλουν για να παίξουν online και δεν ενδιαφέρονται απαραίτητα για τα παιχνίδια-δώρο το κόστος φαίνεται αρκετά σημαντικό όταν στα pc τα πάντα είναι δωρεάν ακόμα και το πολύ καλύτερο σαν υπηρεσία live που στο xbox το πληρώνουν Η υπηρεσία είναι μια χαρά σταθερή. Καμιά σχέση με προηγούμενα χρόνια και ειδικά την περίοδο του PS3 που ήταν τσάμπα. Επίσης προσφέρει και υπηρεσίες όπως share play που δεν προσφέρει ο ανταγωνισμός. Τώρα εάν στην Ελλάδα κάποιοι δεν έχουν VDSL ή η γραμμή τους είναι χάλια και μετά βίας φτάνει τα 4mbps δεν φταίει η sony.
kostiger Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Κ στον ανταγωνισμο μοιραζονται παιχνιδια κ συνδρομες.. 1
gRim Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Κ στον ανταγωνισμο μοιραζονται παιχνιδια κ συνδρομες.. Share play δηλαδή να μπορείς να παίξεις με ένα φίλο σου ένα παιχνίδι μέσω internet χωρίς να έχει αγοράσει ο άλλος το παιχνίδι έχει ο ανταγωνισμός; Δεν νομίζω. Μιλάω για αυτό εδώ Site: https://www.playstation.com/el-gr/explore/ps4/features/share-play/ Δεν λέω να μοιράζεσαι (παράνομα) έναν λογαριασμό και τα παιχνίδια του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις