Tonic13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Θα ελεγα τα δυο tomb raider και farcry 4(δεν το επαιξα ακομη)Ευχαριστώ για την πρόταση επέλεξα το batman return το arkham γιατί μου το σύστησαν σαν από τα καλύτερα του είδους αλλα k λόγο του μικρού μου γιου που είναι τρελος με τον batman!Να ρωτήσω κάτι άλλο τι είναι αυτά τα giga που κατεβάζει σαν update πριν το παιχνίδι? Παράδειγμα στο batman κατεβάζει σχεδόν 7 gb!! Και αν επιλέξω να ξεκινήσω το game χωρίς το download αυτό τι χάνω? **Tomb rider στάνταρ ένα από τα επόμενα
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Οχι δυστυχως!! Μια χαρα παιζει 4k movies απλα 3d movies δεν παιζει.
keropi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ για την πρόταση επέλεξα το batman return το arkham γιατί μου το σύστησαν σαν από τα καλύτερα του είδους αλλα k λόγο του μικρού μου γιου που είναι τρελος με τον batman! Να ρωτήσω κάτι άλλο τι είναι αυτά τα giga που κατεβάζει σαν update πριν το παιχνίδι? Παράδειγμα στο batman κατεβάζει σχεδόν 7 gb!! Και αν επιλέξω να ξεκινήσω το game χωρίς το download αυτό τι χάνω? **Tomb rider στάνταρ ένα από τα επόμενα Τα 7GB είναι update patch για το παιχνίδι να το πάει τελευταία έκδοση... μπορείς να το παίξεις χωρίς το patch αλλά θα χάσεις όλες τις βελτιώσεις που μπορεί να περιέχει η νέα έκδοση του παιχνιδιού
kostiger Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μια χαρα παιζει 4k movies απλα 3d movies δεν παιζει. Διαβασε καλυτερα το συνδεσμο που παραθετεις. Aναπαραγωγη Bluray ρωτησε ο ανθρωπος, οχι απο media player.
JohnJohn3484 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μια χαρα παιζει 4k movies απλα 3d movies δεν παιζει. Το άρθρο λέει για mp4 αρχεία 4Κ, όχι bluray.
Tonic13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Τα 7GB είναι update patch για το παιχνίδι να το πάει τελευταία έκδοση... μπορείς να το παίξεις χωρίς το patch αλλά θα χάσεις όλες τις βελτιώσεις που μπορεί να περιέχει η νέα έκδοση του παιχνιδιού μάλιστα Φαντάζομαι ότι με 7 gb update οι τύποι έχουν βελτίωση το 1/3 του game-)
TitanX Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Το άρθρο λέει για mp4 αρχεία 4Κ, όχι bluray. Ειμαι και λιγο ασχετος με αυτα αλλα απο οσο ξερω 4κ τανιες να κατεβασω να δω δεν υπαρχουν λογο οτι δεν εχουν κανει bypass το κλειδωμα. Αn ειμαι σωστος τοτε ειναι αχρηστο το να παιζει 4κ αρχεια (εκτος αμα τραβαω με τη δικια μου καμερα και το παιζω spielberg). Εκτος αν βλεπω Netflix αλλα και παλι μπαινω κατευθειαν απο το μενου της τηλεορασης. Κριμα...
Grim Ripper Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μια χαρά 4k βρίσκεις σε torrents. Format : Matroska File size : 61.3 GiB Duration : 2 h 14 min Overall bit rate mode : Variable Overall bit rate : 65.3 Mb/s Video Format : HEVC Format/Info : High Efficiency Video Coding Format profile : Main [email protected]@Main Codec ID : V_MPEGH/ISO/HEVC Duration : 2 h 14 min Bit rate : 60.8 Mb/s Width : 3 840 pixels Height : 2 160 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate mode : Constant Frame rate : 23.976 (24000/1001) FPS Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 10 bits Bits/(Pixel*Frame) : 0.306 Stream size : 57.1 GiB (93%) Language : English Default : Yes Forced : No Color range : Limited Color primaries : BT.709 Transfer characteristics : BT.709 Matrix coefficients : BT.601
Telis_69 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα στην ομάδα μιας και πολλοί έχετε ασχοληθεί καιρό με το άθλημα τι θα προτείνατε σαν πρώτη κονσόλα κάποιο σλιμ με ένα τερα μνήμη η κατευθείαν στο προ που έχει κάποιες δυνατότητες καλύτερες
Fulgore Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα στην ομάδα μιας και πολλοί έχετε ασχοληθεί καιρό με το άθλημα τι θα προτείνατε σαν πρώτη κονσόλα κάποιο σλιμ με ένα τερα μνήμη η κατευθείαν στο προ που έχει κάποιες δυνατότητες καλύτερες πάμε πάλι τα ίδια. Αν δεν σε ενδιαφέρει/σκέφτεσαι την χρηματική διάφορα και θες το κάτι παραπάνω παίρνεις το ps4 pro. Αλλιώς βρίσκεις το καλύτερο bundle για ps4 slim.
Damachi Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μια χαρά 4k βρίσκεις σε torrents. Format : Matroska File size : 61.3 GiB Duration : 2 h 14 min Overall bit rate mode : Variable Overall bit rate : 65.3 Mb/s Video Format : HEVC Format/Info : High Efficiency Video Coding Format profile : Main [email protected]@Main Codec ID : V_MPEGH/ISO/HEVC Duration : 2 h 14 min Bit rate : 60.8 Mb/s Width : 3 840 pixels Height : 2 160 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate mode : Constant Frame rate : 23.976 (24000/1001) FPS Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 10 bits Bits/(Pixel*Frame) : 0.306 Stream size : 57.1 GiB (93%) Language : English Default : Yes Forced : No Color range : Limited Color primaries : BT.709 Transfer characteristics : BT.709 Matrix coefficients : BT.601 File size : 61.3 GiB ειδα καλα ; 1
JUST-GAMER Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Εχει δοκιμασει κανεις να αλλαξει τους μοχλους/κουμπια του dualshock 4 με αυτα που εχει το xbox one elite controller? Τα μαγνητικα εννοω. Εχω δει πολλα βιντεος στο youtube που δειχνουν πως μια χαρα ταιριαζουν αυτοι οι μοχλοι και στο dualshock 4. Απλα δεν ξερω αν ταιριάζει και στο digital/σταυρο γιατι στα βιντεο που εχω δει για να ταιριαξει αυτο πρεπει να κανεις μετατροπη στο dualshock4 καμια σχεση δηλαδη με το πως αλλαζεις τους μοχλους. File size : 61.3 GiB ειδα καλα ; Μια χαρα ειδες γιατι ειναι καθαρο rip χωρις καμια συμπιεση του βιντεο ή του ηχου της ταινιας. Το άρθρο λέει για mp4 αρχεία 4Κ, όχι bluray. Το ξερεις φανταζομαι οτι υποστηριζει μια χαρα και mkv οπως και αλλα αρχεια. Δες αυτο. https://www.youtube.com/watch?v=wmCaZFTKrYI
Fulgore Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δωρεάν όλα τα dlc στο Doom https://bethesda.net/en/article/3lw31bjKOsagegSyIYWIEg/the-ultimate-doom-update-6-66-all-dlc-unlocked-free-weekends 1
Grim Ripper Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 File size : 61.3 GiB ειδα καλα ; Δεν θέλω στο πω αλλά υπάρχουν ταινίες με μεγαλύτερο μέγεθος από τα 61.3GB. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις