Πανος999 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Οχι απλα θ αρχισουμε παλι τα "το δικο μου τρεχει σε 60 ενω το δικο σου σε 55.." Κλπ κλπ για αλλες 10 σελιδες.. Ναι ρε Στελαρα.. ;-) 1
Rebel21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Οι μάχες ξεκινάνε συνήθως από τα άτομα που στην συνέχεια κάνουν παράπονα ότι εδώ μέσα λέμε τα ίδια και τα ίδια. Όταν κάποιος ρωτάει τεχνικές ερωτήσεις αφήστε να απαντήσουν αυτοί που μπορούν και όχι να πετάγεται ο καθένας και να γράφει <<το pro είναι λεφτά για πέταμα >>, <<δεν φαίνεται η διαφορά στα frames>> Το ότι κάποιος πέταξε 300 ευρω για πάρει το απλό ps4 το 2017 η δεν έχει λεφτά να κάνει αναβάθμιση δεν πάει να πει ότι πρέπει να προτείνει ότι τον συμφέρει. Όπως επίσης και το σημαντικότερο που είναι ότι επειδή κάποιοι δεν έχετε τεχνικές γνώσεις η δεν μπορείτε να καταλάβετε μερικά πράγματα όπως το framerate μετά πουλάτε και ειρωνεία. Λογικό είναι μετά να γίνονται κάποια πράγματα.
vste Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Έκανα like στο σχόλιο "όχι πάλι" για έναν κυρίως λόγο. Έχει αναλυθεί το θέμα PS4 vs Pro εδώ και στα υπόλοιπα internets που με ένα πολύ γρήγορο ψάξιμο (ακόμα και σε αυτό το θεμα, μερικές σελίδες πίσω) μπορεί κάποιος που ενδιαφέρεται να βγάλει τα συμπεράσματά του. Είναι ερώτηση που γίνεται εδώ μέσα τουλάχιστον μία φορά τον μήνα εξάλλου. 2
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Το καταλαβαινει το ματι την διαφορα των εξτρα fps? Δηλαδη αν βαλω διπλα διπλα τo ps4 slim d chassis που εχω με το ps4 pro θα πω ουαου αξιζε τα €€€ που εδωσα; Μιλαμε γ αναλυση 1080p που ρωτησε το παιδι. Οχι 4κ το λεω,γτ σε 4κ tv θα δω διαφορες το ξερω. αν και δεν είναι το καλύτερο παράδειγμα το uncharted 4 αν έχεις σε campaign τρέχει σε 30 fps και σε multiplayer σε 60. Παίξε λίγο και θα την καταλάβεις την διαφορά . 1
vrwmiaris Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Project cars goty στα 17,99 στο store.το φυσικό δεν βλέπω να το ρίχνουν στο 20αρικο, όπως για το xbox
icenex Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Με λιγα λογια οσα δεν φτανει η αλεπου....Εγω παλι περιμενω την αδεια μου για να λιωσω με το ps4 Pro γιατι θα εχω καλυτερη εμπειρια με το προ . Αντε να τρολλαρουμε λιγο με αυτα που διαβαζουμε. 1
Tonic13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Χαιρετώ όλα τα παιδιά εδώ μια και είναι το πρώτο μου post Πρόσφατος κάτοχος ps4 προ (λόγο κύριος ενός σπασμένου ποδιού που απόκτησα στην δουλειά...οποτε k άφθονος χρόνος .) ps1 k ps2 (που μας έκαψε και τα φοιτητικά μας χρονια)είναι το παρελθόν μου στο gaming. Αυτό που θέλω είναι μια πρόταση για game μετά τα uncharted 1 2 3 4 και the last of us που τερμάτισα και ήταν εξαιρετικά! Ας μην είναι open world γιατί με αγχόνη και με μπερδεύει-)???? Σε αναμονή λοιπόν του uncharted 5 και fiffa 18 πιο προτείνεται για στάνταρ καλο game ? Ευχαριστώ! (Ελπίζω να είμαι στο σωστό topic)
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μολις αγορασα το beyond two souls αλλα δεν ξερω τι να επιλεξω? Το original ή το remixed order και γιατι? Δεν το εχω ξαναπαιξει ποτε μου το παιχνιδι. Τι μου προτεινετε και γιατι?
Avatar_GR Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μολις αγορασα το beyond two souls αλλα δεν ξερω τι να επιλεξω? Το original ή το remixed order και γιατι? Δεν το εχω ξαναπαιξει ποτε μου το παιχνιδι. Τι μου προτεινετε και γιατι? Το original να παίξεις. Θα σε πάει μπρος και πίσω στα κεφάλαια και στο story,αλλά είναι ωραία στημένο σε αφήνει σε αγωνία και σε σκέψεις τι έγινε και βρέθηκες στο κεφάλαιο αυτό π.χ...αλλά αργότερα καταλαβαίνεις τι παίζει. Μην το παίξεις με τίποτα με την σειρά την χρονολογική, είναι πιο ωραίο έτσι μπερδεμένο.
kostiger Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Συμφωνω με Αβαταρ αναφανδον. Οπως προοριστηκε να παιχτει απο το δημιουργο του θα το παιξεις.
DTsuras Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Χαιρετώ όλα τα παιδιά εδώ μια και είναι το πρώτο μου post Πρόσφατος κάτοχος ps4 προ (λόγο κύριος ενός σπασμένου ποδιού που απόκτησα στην δουλειά...οποτε k άφθονος χρόνος .) ps1 k ps2 (που μας έκαψε και τα φοιτητικά μας χρονια)είναι το παρελθόν μου στο gaming. Αυτό που θέλω είναι μια πρόταση για game μετά τα uncharted 1 2 3 4 και the last of us που τερμάτισα και ήταν εξαιρετικά! Ας μην είναι open world γιατί με αγχόνη και με μπερδεύει-)???? Σε αναμονή λοιπόν του uncharted 5 και fiffa 18 πιο προτείνεται για στάνταρ καλο game ? Ευχαριστώ! (Ελπίζω να είμαι στο σωστό topic) Θα ελεγα τα δυο tomb raider και farcry 4(δεν το επαιξα ακομη)
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Το original να παίξεις. Θα σε πάει μπρος και πίσω στα κεφάλαια και στο story,αλλά είναι ωραία στημένο σε αφήνει σε αγωνία και σε σκέψεις τι έγινε και βρέθηκες στο κεφάλαιο αυτό π.χ...αλλά αργότερα καταλαβαίνεις τι παίζει. Μην το παίξεις με τίποτα με την σειρά την χρονολογική, είναι πιο ωραίο έτσι μπερδεμένο. Ναι το θεμα ειναι ομως να μην σε μπερδευει οπως π.χ. ταινιες σαν τις memento, 12 monkeys κ.τ.λ. Γιατι π.χ. για την ταινια 12 πιθηκοι χρειαστικε να την δω 2 φορες για να την καταλαβω με τα τοσα μπρος - πισω που ειχε.
Darthvader Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Ναι το θεμα ειναι ομως να μην σε μπερδευει οπως π.χ. ταινιες σαν τις memento, 12 monkeys κ.τ.λ. Γιατι π.χ. για την ταινια 12 πιθηκοι χρειαστικε να την δω 2 φορες για να την καταλαβω με τα τοσα μπρος - πισω που ειχε. Δεν θα μπερδευτείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις