Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παίδες τι γνώμη έχετε για αναβάθμιση από ps4 σε ps4 pro για 1080p Οθόνη;

Σημειωτέον παίζω κυρίως single player τα exclusives του ps4, για multi και cross-platform έχω πιο πολύ το pc.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί δε θα δει διαφορά; Δε θα δει παραπάνω fps στο Niohl ή Dark Souls 3; Δε θα δει περισσότερα details στο Horizon; Δε θα δει διαφορά με το boost mode στα παλιά παιχνίδια που ζοριζόταν;

Η λογική λέει ότι αν έχεις το χρήμα κάνεις το upgrade γιατί από όπου και να το πιάσεις είναι καλύτερο το PRO. Aν όμως μάζεψες κανα 100ρικο με λίγο σφίξιμο τότε καλύτερα να χτυπήσεις 2-3 games παρά το PRO. 

Έχει εδώ μια λίστα με διαφορές: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1324251

Δημοσ.

παίδες τι γνώμη έχετε για αναβάθμιση από ps4 σε ps4 pro για 1080p Οθόνη;

Σημειωτέον παίζω κυρίως single player τα exclusives του ps4, για multi και cross-platform έχω πιο πολύ το pc.

Φυσικά και υπάρχει διαφορά,το pro είναι καλύτερο σε κάθε τομέα από το απλό . ανάλογα το παιχνίδι οι διάφορες είναι σε άλλα μεγάλες και σε κάποια άλλα αμελητέες.Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα η μία κονσόλα είναι 1,8 tf και η άλλη 4,2 είτε τώρα είτε με την έλευση των νέων μεγάλων τίτλων η διαφορά αυτή θα φανεί. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος παίρνει καινούργιο ops4 σήμερα.

Αν μπορείς να κάνεις την αναβάθμιση με μικρή χασούρα 100-150 ευρώ τότε προχώρα άφοβα.

Δημοσ.

Να σε ρωτησω κατι;

Ποσα παραπανω fps θα δει;

Ανάλογα το παιχνίδι όπως έχουμε πει κάμποσες φορές. Για παράδειγμα σε παιχνίδια όπως dark souls, tomb raider, surge και άλλα μπορεί να δει και τα διπλάσια fps στο single player ενώ σε άλλα μικρές έως ανύπαρκτες διαφορές εάν δεν έχεις 4k οθόνη. Μπες στο thread που παρέθεσε το παιδί και ψάξε λίγο στο google για ps4 pro enhanced games να διαβάσεις.

Δημοσ.

Το καταλαβαινει το ματι την διαφορα των εξτρα fps?

Δηλαδη αν βαλω διπλα διπλα τo ps4 slim d chassis που εχω με το ps4 pro θα πω ουαου αξιζε τα €€€ που εδωσα;

Μιλαμε γ αναλυση 1080p που ρωτησε το παιδι.

Οχι 4κ το λεω,γτ σε 4κ tv θα δω διαφορες το ξερω.

Δημοσ.

Δηλαδη αν βαλω διπλα διπλα τo ps4 slim d chassis που εχω με το ps4 pro θα πω ουαου αξιζε τα €€€ που εδωσα;

Σε πολλά παιχνίδια όπως nioh,infamous κλπ που υποστηρίζουν 1080 με υψηλό framerate το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό και κάποιοι το προτιμούν από την υψηλή ανάλυση, ειδικά αν έχεις κάποιο mid-high end μοντέλο τηλεόρασης που κάνει άψογο upscale.
  • Like 1
Δημοσ.

Οποτε θελουμε και mid-high end τηλεοραση μαζι γ καλο αποτελεσμα.

Μονο η κονσολα δεν κανει θαυματα.

Όχι το παράδειγμα μου αποδεικνύει ότι το pro αξίζει και σε 1080 τηλεοράσεις . τώρα όσων αφορά τις 4κ σίγουρα ένα entry μοντέλο πχ ku6xxx έχει πολύ μεγάλη διαφορά με μια ks8000 σε upscale/panel κλπ και ιδιαίτερα στο hdr αφού στην ουσία η σειρά ku δεν το υποστηρίζει στην πραγματικότητα.
  • Like 1
Δημοσ.

Μη λέμε αστειότητες τώρα γιατί θα φύγουν και οι 5 τρίχες που έχουν μείνει στο κεφάλι :lol:  :lol:  :lol:  τα κινηματογραφικά 24 fps είναι τρολιά για να γελάμε, το ότι το μάτι καταλαβαίνει διαφορές δεν είναι φαντασία. Σοβαρά πάντως, άλλο το δε με ενοχλεί και άλλο ότι δεν έχει διαφορά.

Και βέβαια βλέπεις διαφορές, παράδειγμα στο dark souls 3 από 30 πας στα 45~60fps - μια χαρά το βλέπεις ακόμα και σε 720p panel. Αυτά περί mid/high 1080p panels ανήκουν στο παρελθόν, το 90% είναι μια χαρά πλέον μιας και η τεχνολογία έχει ωριμάσει. Αυτά ισχύουν σε 4Κ τώρα.

Γενικώς παρατηρώ μια τάση να βγάζουμε το PRO άχρηστο χωρίς 4Κ tv - κάτι το οποίο δεν ισχύει. Όποιος έχει τα φράγκα και γουστάρει εννοείται παίρνει PRO. Όποιος δεν έχει ή δεν τον ενδιαφέρει παίρνει το κλασσικό και κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Απλά πράματα  :-)

Δημοσ.

Την διαφορά από 30 fps σε 60 την καταλαβαίνει ακόμα και ένας άσχετος. Η ανάλυση της οθόνης που κολλάει με τα fps; Δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Τα 60 fps είναι 60 είτε σε οθόνη 4k είτε 1080p, 480p κτλ.
Δημοσ.

Οκ παιδια

Κακως εκανα και ξεκινησα την κουβεντα.

Δεν θελω να γινει μαχη :)

Οχι παλιιιιιιιι........!!!!!

Εσενα σε εκανα αποδοχη

Μπες γ κανενα αγωνα απο αυριο :P

• Like 1
Δημοσ.

όχι και μάχη, απλά λέει ο καθένας τα δικά του και γίνεται συζήτηση δε νομίζω κανένας να παρεξηγήθηκε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...