Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψήνομαι αγρια αλλά πρέπει να έχεις γερές γνώσεις και η μεγάλη πατέντα είναι να το έχεις και ρυθμιζόμενο :)

Δημοσ.

Για δείτε και αυτή τη βάση.

12-15.6 inch laptop Cooling Pad Laptop cooler USB Fan with 5 cooling Fans Light Notebook Stand and Quiet Fixture for laptop

http://s.aliexpress.com/7z6nAvE3

(from AliExpress Android)

Περιττοί είναι όλοι αυτοί οι ανεμιστήρες. Με μια βάση με 1-2 ανεμιστήρες πιάνεις το max της μείωσης θερμοκρασίας πιστεύω. Από εκεί και πέρα μόνο θόρυβο θα αυξήσεις λόγο ανεμιστήρων.

Εμένα π.χ η βάση μου είναι Κινέζικη και έχει 2 ανεμιστήρες χαλαρούς σε στροφές. Από κάτω το PS4 είναι πάντα δροσερό. Οπότε και άλλους 10 ανεμιστήρες να έβαζα το ίδιο αποτέλεσμα θα είχα.

• Like 1
Δημοσ.

Ποσες σελιδες εχει παει το θεμα με τα φουρφουρια ρε παιδια; :D

Λογικο βεβαια, καλοκαιρι, ζεστη, ελλειψη νεων τιτλων και gaming νεων γενικοτερα.

Η αληθεια να λεγεται αγχωνομαι λιγο οταν ανοιγω το Pro να παιξω κανενα Nier. Συνηθως αναβω το AC οχι για να δροσιστω εγω αλλα για τα μηχανηματα. Για εμενα η σωστη ψυξη ενος μηχανηματος θα επρεπε να ειναι η Νο 1 προτεραιοτητα και οχι το Design η το μεγεθος. Ωστε να μην χρειαζεται καποιος after market λυσεις. 

Και εχω ακουσει το Pro να βαραει κατι ξερογκαζα απο τον ανεμιστηρα.

Εκει η MS ειχε κανει εξαιρετικη δουλεια με το 1ο XOne αλλα στην πορεια πήγαινει και αυτη στην φαση μικροτερο/ ποιο ομορφο.

• Like 2
Δημοσ.

Εχω ενα κρατημενο crash bandicoot public θεσσαλονικη τσιμισκη οποιος το θελει ας στηλει μνμ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...