Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρισκω απιθανο η ms να πηγαινει μονη της στο θεμα των 2nd hand

Το 2nd hand - always online (αυτα τα 2 πανε μαζι) δε ξερω αν ειναι ιδεα της MS η της ΕΑ.

Παντως 1 βδομαδα πριν την ανακοινωση του ΧΒΟΧ η ΕΑ ανακοινωσε την καταργηση των online passes.

Επισης δηλωσε strategic partner της MS

μη ξεχναμε επισης το always online που εχει επιβαλει η ΕΑ σε παιχνιδια στο pc

καπου δενει σιγα σιγα το γλυκο

Αν η Sony δεν εχει πολλα παρε δωσε με ΕΑ (που για μενα δε την χρειαζεται κιολας) δεν εχει λογο να το κανει

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ps4 λογικά δεν θα χρειάζεται μονιμη σύνδεση internet γιατί η sony στοχεύει στους gamers. H MS που δημιούργησε μια κονσόλα media center θελει να καταγράφει με το kinect τις συνήθειες των κατόχων για να έχει έσοδα από τα στοιχεία που θα δίνει στις διαφημιστικές εταιρίες. Στοχεύει ξεκάθαρα στο αμερικανικο κοινό αφου έχει ανύπαρκτο brand name στην ιαπωνία ενω υστερεί και στην ευρώπη. 

Τραβηγμενο μου φαινεται.Δλδ να σε τραβαει σε ασχετες φασεις?

Οσον αφορα τα μεταχειρισμενα,εχω την εντυπωση οτι θα εχουν κοινη πολιτικη.Οποια απο τις 2 επικρατησει ισως?

Δημοσ.

Εννοώ στις ΗΠΑ που που το xbox one θα συνδυάζεται με τις υπηρεσίες TV τα στοιχεία τα οποία θα συγκεντρώνει η MS για τις προτιμήσεις των χρηστών θα τα αξιοποιεί... 

Για τα μεταχειρισμένα πιθανόν τελικά να χρεώνουν ένα μικρό ποσό για ενεργοποίηση από τον επόμενο χρήστη και να έρθουν σε συμφωνία με τις επιχειρήσεις που πουλάνε μεταχειρισμένα παιχνίδια για ενσωμάτωση του ποσού αυτού στη τιμή πώλησης και μετακύλιση του κόστους στον καταναλωτή. Για εμένα πάντως όσο πιο πολύ αντιδράσουμε τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα. Εμείς έχουμε μεγαλύτερη δύναμη από κάθε EA και Activision...

Δημοσ.

Και πως αναβαθμιζεις το x360 οταν χρειαζετε?

Οπως ειναι φυσιολογικο,τα update που χρειαζονται τα εχουν μεσα τα δισκακια των παιχνιδιων...

Δημοσ.

Στην αρχή έψαχνα να καταλάβω γιατί μας δείχνεις εικόνα από τον τελικό! :P :P :P

εγώ πρόσεξα οτι είναι το ρώσικο κανάλι Livesports απο το sopcast πρώτα,μετά έψαχνα για offside,μετα θυμήθηκα twitter post του καζ για prossesing μέσω του ps4 στον τελικό που διάβασα σε ένα forum,μετά προχώρησα στα comments,γύρισα πάλι πίσω και μετά είδα την διαφήμιση , φανταστείτε live πόση σημασία δίνω σε αυτές τις μπάρες.... χαχαχα

Δημοσ.

Κάπως έτσι και εγώ. Μετά το πήρα χαμπάρι :P

Δημοσ.

Εμένα μου πήρε περίπου 2 δευτερόλεπτα για να εστιάσω στις πινακίδες.  :P 

Μακάρι να τηρήσουν αυτά που λένε… Δηλαδή ότι δεν απαιτεί σύνδεση στο ίντερνετ B) 

Δημοσ.

Eγω νόμιζα οτι ειναι εικόνα απο το nextgen "Pro" :-D

Δημοσ.

Εγώ μάλλον επειδή δεν ασχολούμαι καθόλου με το άθλημα ήμουν ο μόνος που πρόσεξε πρώτα τη διαφήμιση, απ' ό,τι φαίνεται :D

Δημοσ.

σχετικά με το ps4 έχει ακουστεί τπτ για το άν πέρνει linux? νομίζω οτι στο ps3 μπορούσες να βαλεις.. με τα χαρακτιριστικά που έχει το ps4 θα ήταν καλό.....

Δημοσ.

Δεν εχει ακουστει, και δεν νομιζω να ακουστει, εδω στο ps3 Που ειχε τετοια επιλογη αργοτερα αφαιρεθηκε μεσω firmware, δεν πιστευω οτι θα επανελθει αυτη την φορα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...