Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα θα βαλω πανω στην βαση το ps4 να δροσιζεται λιγο το σασι του και thats it (ισα ισα να βγαζει κανενα βαθμο °C απο πανω του)

Αξιζει;

Δημοσ.

Δηλαδη αν το βαραει λιγος δροσερος αερας απο κατω δεν θα γλυτωσω τιποτα;

Μηπως απλα να το ανασηκωσω να παιρνει αερα απο κατω; γ να μην παταει ακριβως πανω στο επιπλο.

Δημοσ.

Οχι ρε Στελιο.

Μη κανεις το μηχανημα γελοιογραφια!

Εγω εχω βαλει τσοχινα χοντρα παπουτσακια. Ειχα 4 στις ακρες του.

Προσθεσα αλλα 2 στη μεση για στηριξη και να μη πετσικαρει απο το βαρος. Κουβαλαει ενα Ps3 super slim στην πλατη του, με 5 παπουτσακια αυτο.

Ειδα διαφορα? Ναι, στην ψυξη.

Παπουτσακια θα βρεις στο Praktiker. Ειναι λιγο ακριβουλια, αλλα επωνυμα.

• Like 3
Δημοσ.

Ειμαι απο ταμπλετ τωρα.

Αλλιως θα σου εδειχνα video απο youtube με μια βαση ΜΟΝΟ για PS4 που εχει και ανεμιστηρες. Φυσανε στις πλαϊνες γριλιες της κονσολας.

Ξερεις ποιο ηταν το συμπερασμα?

Οτι οι ανεμιστηρες δεν εριξαν ουτε ενα βαθμο τη θερμοκρασια!

Τιποτα.

Βαλε τα παπουτσακια να τα δοκιμασεις και μετα το ξαναψαχνεις ΑΝ δε δεις διαφορα.

EDIT

Ψαξε στο youtube για

"Building the ultimate PS4" απο τον Austin Evans.

Δες το βιντεο με την ησυχια σου.

Εξηγει τις θερμοκρασιες στο 6ο λεπτο και μετα.

• Like 1
Δημοσ.

Λεω να παρω αυτη την βαση για λαπτοπ να ακουμπησω πανω το ps4 slim που εχω

Τι λετε αξιζει; να το δροσιζω λιγο.

http://www.skroutz.gr/s/6110591/Deepcool-N180FS.html

Να την πάρεις την βάση φίλε, κάνει διαφορά. Εγώ έχω βάλει μια Κινεζοβάση και από κάτω στην βάση έχω βάλει και ποδαράκια. Είδα αρκετή διαφορά.

Σε παλιό λάπτοπ  (που και αυτό δεν είχε airflow από κάτω) είχα δει τεράστια διαφορά (μετρημένη περίπου 10-11 βαθμούς κάτω). 

Δεν έχει να κάνει με το airflow, έχει να κάνει με το ότι δροσίζει το πλαστικό από κάτω και μειώνει και μέσα την θερμοκρασία αφού δεν συσσωρεύετε η θερμοκρασία.

Θαύματα δεν κάνει, αλλά βοηθάει αρκετά.

Τα ποδαράκια που έβαλα από κάτω από την βάση είναι αυτά εδώ

http://www.ebay.co.uk/itm/4-x-Rubber-Cooling-Cooler-Stand-Feet-Pads-Legs-Laptop-Notebook-Computer-Heat-LA-/391793972349?epid=873865194&hash=item5b38bd947d:g:yLIAAOSwoydWlgE5

Βέβαια εγώ το έχω κρυμμένο σε ντουλάπι το PS4, αν το είχα σε εμφανή σημείο δεν θα το έκανα τόσο τσίρκο με βάση ανεμιστήρα και ποδαράκια...  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Να την πάρεις την βάση φίλε, κάνει διαφορά. Εγώ έχω βάλει μια Κινεζοβάση και από κάτω στην βάση έχω βάλει και ποδαράκια. Είδα αρκετή διαφορά.

Σε παλιό λάπτοπ (που και αυτό δεν είχε airflow από κάτω) είχα δει τεράστια διαφορά (μετρημένη περίπου 10-11 βαθμούς κάτω).

Δεν έχει να κάνει με το airflow, έχει να κάνει με το ότι δροσίζει το πλαστικό από κάτω και μειώνει και μέσα την θερμοκρασία αφού δεν συσσωρεύετε η θερμοκρασία.

Θαύματα δεν κάνει, αλλά βοηθάει αρκετά.

Τα ποδαράκια που έβαλα από κάτω από την βάση είναι αυτά εδώ

http://www.ebay.co.uk/itm/4-x-Rubber-Cooling-Cooler-Stand-Feet-Pads-Legs-Laptop-Notebook-Computer-Heat-LA-/391793972349?epid=873865194&hash=item5b38bd947d:g:yLIAAOSwoydWlgE5

Βέβαια εγώ το έχω κρυμμένο σε ντουλάπι το PS4, αν το είχα σε εμφανή σημείο δεν θα το έκανα τόσο τσίρκο με βάση ανεμιστήρα και ποδαράκια... :-D

Να σ πω κ εγω αυτο σκεφτηκα.

Θα δροσιζει το πλαστικο και θα πεφτει η θερμοκρασια,αλλα με απογοητευσε ο LE PERV

Δεν ειπα οτι θα γινει βορειος πολος αλλα μερικους βαθμους κατω να ριξει.

Σαν βαση αυτη που προτεινα πως σου φαινεται;

Δημοσ.

Καλή φαίνεται η βάση αυτή.

Κοίτα και εγώ πριν ασχοληθώ με τέτοιες βάσεις τα ίδια έλεγα... Σιγά μην κάνει δουλειά, αφού δεν έχει γρίλιες από κάτω έλεγα....

Με του που την δοκίμασα σε λάπτοπ και αργότερα στο PS4 όμως είδα ότι κάνει αισθητή διαφορά. (Σε παλιό λάπτοπ με AMD turion σε στρεσάρισμα μου έριχνε 10-11 βαθμούς θερμοκρασία. Χωρίς να έχει γρίλιες η ανεμιστήρα από κάτω το λάπτοπ)

Δες και αυτό το βίντεο μετράει με λέιζερ θερμόμετρο την διαφορά:

"#Temp readings are 108F-97F-83F-80F when Laptop cooler is on.

#Temp readings are 117F-101F-90F-84F when Laptop cooler is off."

https://www.youtube.com/watch?v=zEMPiP7errs

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...