Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; ποτε θα κάνουν ένα μηχάνημα να μην κάνει τόσο τρελό θόρυβο; δλδ πραγματικά θέλω ένα PS4

πήρα το PS4 slim μόλις πρώτοβγηκε αυτό ακόμα και σε IDLE το άκουγες, καλα μην πω όταν έπαιζες παιχνίδι έπρεπε να δυναμώσεις τόσο τα ηχεία που δεν την πάλευες στο τέλος..

έπεσα στη περίπτωση;

Δημοσ.

εγώ το βρίσκω αρκετά ήσυχο το slim, από την άλλη έχω ως μέτρο σύγκρισης το pc όπου όταν παίζω και ζορίζεται η κάρτα έχω 10 ανεμιστήρες να γυρνάνε :P (και idle έχω 5) 

το slim κανονικά δε το ακούω καθόλου και άντε πες ακούγεται σε βαριούς τίτλους αλλά λόγω απόστασης (>3 μέτρα) και θορύβου του παιχνιδιού είναι σα να μην υπάρχει 

Δημοσ.

εγώ να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; ποτε θα κάνουν ένα μηχάνημα να μην κάνει τόσο τρελό θόρυβο; δλδ πραγματικά θέλω ένα PS4

πήρα το PS4 slim μόλις πρώτοβγηκε αυτό ακόμα και σε IDLE το άκουγες, καλα μην πω όταν έπαιζες παιχνίδι έπρεπε να δυναμώσεις τόσο τα ηχεία που δεν την πάλευες στο τέλος..

έπεσα στη περίπτωση;

Εξαρτάτε από το παιχνίδι. Είναι ορισμένα παιχνίδια που το ζορίζουν όσο πάει το μηχάνημα..οπότε και ακούγονται οι ανεμιστήρες.

Ήσυχη κονσόλα δεν πιστεύω να φτιάξουν ποτέ, επειδή τους ενδιαφέρουν πρώτα οι δυνατότητες και μετά ο ήχος...

Για να είναι δυνατό θα πρέπει να ζοριστεί-->αν ζοριστεί θα ανεβάσει θερμοκρασία-->Θα ανεβάσουν στροφές οι ανεμιστήρες για να το δροσίσουν--> Θα ακούγονται πιο δυνατά.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι (αν είσαι εκτός εγγύησης) να του αλλάξεις θερμοαγώγιμη πάστα και να το καθαρίσεις μέσα.

Βοηθάει πολύ και να του βάλεις ποδαράκια η μια βάση λάπτοπ από κάτω.

Τώρα το καλοκαίρι λογικό είναι να ακούγετε περισσότερο αν έχεις 30+ βαθμούς στο δωμάτιο...

Δημοσ.

εδώ έκλεινες το παιχνίδι και έκανε 30 λεπτά να πέσει το ανεμιστήρι.

έπρεπε να το κλείσω τελείως να πούμε.

και το είχα φυσικά 3 μέτρα, και ακουγότανε για πλάκα.

Δημοσ.

30 λεπτα να σταματησει να πεσει στροφες ο ανεμιστηρας? Ισχυει δεν ειναι normal αυτο σε καμμια περιπτωση..

• Like 2
Δημοσ.

Εξαρτάτε από το παιχνίδι. Είναι ορισμένα παιχνίδια που το ζορίζουν όσο πάει το μηχάνημα..οπότε και ακούγονται οι ανεμιστήρες.

Ήσυχη κονσόλα δεν πιστεύω να φτιάξουν ποτέ, επειδή τους ενδιαφέρουν πρώτα οι δυνατότητες και μετά ο ήχος...

Για να είναι δυνατό θα πρέπει να ζοριστεί-->αν ζοριστεί θα ανεβάσει θερμοκρασία-->Θα ανεβάσουν στροφές οι ανεμιστήρες για να το δροσίσουν--> Θα ακούγονται πιο δυνατά.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι (αν είσαι εκτός εγγύησης) να του αλλάξεις θερμοαγώγιμη πάστα και να το καθαρίσεις μέσα.

Βοηθάει πολύ και να του βάλεις ποδαράκια η μια βάση λάπτοπ από κάτω.

Τώρα το καλοκαίρι λογικό είναι να ακούγετε περισσότερο αν έχεις 30+ βαθμούς στο δωμάτιο...

είναι αδύνατο να είναι εκτός εγγύησης μιας και το slim βγήκε κοντά οκτωβριο του 2016

https://www.enternity.gr/Article/Games/Gfk-Hellas/GfK-Hellas-Πωλήσεις-games-Μάιος-2017/42688.htmlεξακολουθεί να πουλάει καλά το horizon στην ελλαδα κάτι που προσωπικά μου προκαλεί εντύπωση μερικώς λόγω του sci fi του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μπορώ πχ να σχολιάσω σε καποιο streaming πρέπει να φτιάξω Twitch account η πρέπει να κατεβάσω την εφαρμογή;Βάζουμε οτι email θέλουμε;

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Για να μπορώ πχ να σχολιάσω σε καποιο streaming πρέπει να φτιάξω Twitch account η πρέπει να κατεβάσω την εφαρμογή;Βάζουμε οτι email θέλουμε;

ναι, για να μπορέσεις να σχολιάσεις στο chat του twitch χρειάζεσαι λογαριασμό.

ΥΓ: απάντησα γενικώς. Δεν ξέρω τι γίνεται αν είσαι συνδεδεμένος στο PSN και μπαίνεις στο twitch μέσω της εφαρμογής

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...