γροσερισοπ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 εγώ να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; ποτε θα κάνουν ένα μηχάνημα να μην κάνει τόσο τρελό θόρυβο; δλδ πραγματικά θέλω ένα PS4 πήρα το PS4 slim μόλις πρώτοβγηκε αυτό ακόμα και σε IDLE το άκουγες, καλα μην πω όταν έπαιζες παιχνίδι έπρεπε να δυναμώσεις τόσο τα ηχεία που δεν την πάλευες στο τέλος.. έπεσα στη περίπτωση;
logistoulis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 εγώ το βρίσκω αρκετά ήσυχο το slim, από την άλλη έχω ως μέτρο σύγκρισης το pc όπου όταν παίζω και ζορίζεται η κάρτα έχω 10 ανεμιστήρες να γυρνάνε (και idle έχω 5) το slim κανονικά δε το ακούω καθόλου και άντε πες ακούγεται σε βαριούς τίτλους αλλά λόγω απόστασης (>3 μέτρα) και θορύβου του παιχνιδιού είναι σα να μην υπάρχει
Avatar_GR Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 εγώ να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; ποτε θα κάνουν ένα μηχάνημα να μην κάνει τόσο τρελό θόρυβο; δλδ πραγματικά θέλω ένα PS4 πήρα το PS4 slim μόλις πρώτοβγηκε αυτό ακόμα και σε IDLE το άκουγες, καλα μην πω όταν έπαιζες παιχνίδι έπρεπε να δυναμώσεις τόσο τα ηχεία που δεν την πάλευες στο τέλος.. έπεσα στη περίπτωση; Εξαρτάτε από το παιχνίδι. Είναι ορισμένα παιχνίδια που το ζορίζουν όσο πάει το μηχάνημα..οπότε και ακούγονται οι ανεμιστήρες. Ήσυχη κονσόλα δεν πιστεύω να φτιάξουν ποτέ, επειδή τους ενδιαφέρουν πρώτα οι δυνατότητες και μετά ο ήχος... Για να είναι δυνατό θα πρέπει να ζοριστεί-->αν ζοριστεί θα ανεβάσει θερμοκρασία-->Θα ανεβάσουν στροφές οι ανεμιστήρες για να το δροσίσουν--> Θα ακούγονται πιο δυνατά. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι (αν είσαι εκτός εγγύησης) να του αλλάξεις θερμοαγώγιμη πάστα και να το καθαρίσεις μέσα. Βοηθάει πολύ και να του βάλεις ποδαράκια η μια βάση λάπτοπ από κάτω. Τώρα το καλοκαίρι λογικό είναι να ακούγετε περισσότερο αν έχεις 30+ βαθμούς στο δωμάτιο...
γροσερισοπ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 εδώ έκλεινες το παιχνίδι και έκανε 30 λεπτά να πέσει το ανεμιστήρι. έπρεπε να το κλείσω τελείως να πούμε. και το είχα φυσικά 3 μέτρα, και ακουγότανε για πλάκα.
gRim Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Ποιο παιχνίδι έπαιζες; δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά για slim πάντως.
Skr1ll3x Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 30 λεπτα να σταματησει να πεσει στροφες ο ανεμιστηρας? Ισχυει δεν ειναι normal αυτο σε καμμια περιπτωση.. 2
postfire Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 σιγουρα κατι παιζει καλυτερα να μιλησει με σονυ δεν ειναι φυσιολογικο εχω σλιμ
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Εξαρτάτε από το παιχνίδι. Είναι ορισμένα παιχνίδια που το ζορίζουν όσο πάει το μηχάνημα..οπότε και ακούγονται οι ανεμιστήρες. Ήσυχη κονσόλα δεν πιστεύω να φτιάξουν ποτέ, επειδή τους ενδιαφέρουν πρώτα οι δυνατότητες και μετά ο ήχος... Για να είναι δυνατό θα πρέπει να ζοριστεί-->αν ζοριστεί θα ανεβάσει θερμοκρασία-->Θα ανεβάσουν στροφές οι ανεμιστήρες για να το δροσίσουν--> Θα ακούγονται πιο δυνατά. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι (αν είσαι εκτός εγγύησης) να του αλλάξεις θερμοαγώγιμη πάστα και να το καθαρίσεις μέσα. Βοηθάει πολύ και να του βάλεις ποδαράκια η μια βάση λάπτοπ από κάτω. Τώρα το καλοκαίρι λογικό είναι να ακούγετε περισσότερο αν έχεις 30+ βαθμούς στο δωμάτιο... είναι αδύνατο να είναι εκτός εγγύησης μιας και το slim βγήκε κοντά οκτωβριο του 2016https://www.enternity.gr/Article/Games/Gfk-Hellas/GfK-Hellas-Πωλήσεις-games-Μάιος-2017/42688.htmlεξακολουθεί να πουλάει καλά το horizon στην ελλαδα κάτι που προσωπικά μου προκαλεί εντύπωση μερικώς λόγω του sci fi του.
AntiCambeR Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Για να μπορώ πχ να σχολιάσω σε καποιο streaming πρέπει να φτιάξω Twitch account η πρέπει να κατεβάσω την εφαρμογή;Βάζουμε οτι email θέλουμε; Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2017 από AntiCambeR
costgial Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Για να μπορώ πχ να σχολιάσω σε καποιο streaming πρέπει να φτιάξω Twitch account η πρέπει να κατεβάσω την εφαρμογή;Βάζουμε οτι email θέλουμε; ναι, για να μπορέσεις να σχολιάσεις στο chat του twitch χρειάζεσαι λογαριασμό. ΥΓ: απάντησα γενικώς. Δεν ξέρω τι γίνεται αν είσαι συνδεδεμένος στο PSN και μπαίνεις στο twitch μέσω της εφαρμογής
stelios18120 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Ξερουμε ποια θα ειναι τα δωρεαν του μηνα που ερχετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις