Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχει εισοδο η τηλεοραση σου OPTICAL IN ?  πρωτη φορα το ακουω αυτο .... Η ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΜΟΝΟ optical out εχει ..ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΚΑΛΑ!

Έχω δει και τηλεοράσεις με optical in, ακριβά μοντέλα (sony νομίζω). Αλλά γενικά είναι πολύ σπάνιο το optical in στην τηλεοράσεις, μόνο optical out έχουν

Δημοσ.

Παιδιά αγόρασα το slim 500gb μαζί με crash + overwatch + 2nd controller στα 216 ευρώ με μεταφορικά . Θεωρείτε πως είναι καλό deal ? Σκεφτόμουν να πάρω το pro στα 370 με call of duty + battlefield 1 Αλλά δεν διαθέτω 4κ tv και τα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν μου κάνουν αίσθηση και η διαφορά είναι αισθητή ( 160 ευρώ )

Μια χαρα τιμή μην το σκεφτεσαι.. αν χρειαστεις αργοτερα extra αποθηκευτικο χωρο, κοτσάρεις έναν εξωτερικο δισκο..

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ. Εχω ψαξει τα παντα σχεδον απο φορουμ ομως δεν μπορεσα να βρω απαντηση να με καλυπτει και μπερδευομαι

Εχω την ku6400 μαζι με το ps4 pro και θελω καποια tips.

1)οταν το εχω στο game mode πεφτουν πολυ τα γραφικα και φαινονται πολυ ξεπλυμενα να το πω ετσι(δοκιμασμενο μονο σε gta v και οχι σε κανα horizon για να συκρινω πως φαινετε με 2017 "γραμμενο" 4k)

2) υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα με η χωρις το game mode που θα επηρεαζει οπτικα; Λογω οτι η συγκεκριμενη tv εχει πολυ καλο input lag η παιζει ρολο το game και ποσο απαιτητικο θα ειναι στα fps

Ευχαριστω πολυ και συγνωμη για το μεγαλο κειμενο καθε απαντηση θα βοηθουσε ευχαριστω

Δημοσ.

Το 1.08 update του Killing Floor 2 στο 1 Ps4 δείχνει 3Gb και στο άλλο 7,5 Gb.Εκανα cancel and delete,πάλι download αλλά το ίδιο.Εσάς πόσο δείχνει;

Δημοσ.

Το 1.08 update του Killing Floor 2 στο 1 Ps4 δείχνει 3Gb και στο άλλο 7,5 Gb.Εκανα cancel and delete,πάλι download αλλά το ίδιο.Εσάς πόσο δείχνει;

Βρίσκεις κανονικά server να παίξεις; Εγώ όσο και να ψάξω,ότι ρυθμίσεις και να βάλω δεν βρίσκει.

Σπάνια βρίσκω σε Ασία μεριά. Ευρώπη ποτέ

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ. Εχω ψαξει τα παντα σχεδον απο φορουμ ομως δεν μπορεσα να βρω απαντηση να με καλυπτει και μπερδευομαι

1)οταν το εχω στο game mode πεφτουν πολυ τα γραφικα και φαινονται πολυ ξεπλυμενα να το πω ετσι(δοκιμασμενο μονο σε gta v και οχι σε κανα horizon για να συκρινω πως φαινετε με 2017 "γραμμενο" 4k)

2) υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα με η χωρις το game mode που θα επηρεαζει οπτικα; Λογω οτι η συγκεκριμενη tv εχει πολυ καλο input lag η παιζει ρολο το game και ποσο απαιτητικο θα ειναι στα fps

Ευχαριστω πολυ και συγνωμη για το μεγαλο κειμενο καθε απαντηση θα βοηθουσε ευχαριστω

Φιλε μου κι εγω την 6400 εχω σε 55" και δε βλεπω τετοια πτωση στα γραφικα που λες. Πιαξε λιγο και με τις ρυθμισεις εικονας. Παντως υπαρχει αρκετη διαφορα στην κινηση σε game mode και χωρις. Εγω στο ps4 εχω μονιμα game mode

Δημοσ.

Δεν είναι το Game Mode που σου δημιουργεί πρόβλημα. Εφόσον μιλάς για ξεπλυμένα χρώματα, έχεις πιθανότατα λάθος τις ρυθμίσεις RGB (Limited/full) μεταξύ PS4 και TV.

Δεν ξέρω τις ονομασίες των ρυθμίσεων της TV, αλλά συνήθως η Samsung το έχει σαν HDMI Black Level (normal/low). Βάλε πρώτα στο PS4 το RGB full και μετά δές με ποιά από τις δύο ρυθμίσεις της TV δείχνει σωστά. Αν δεν στρώνει, βάλε το PS4 σε RGB limited και ξαναδοκίμασε τις ρυθμίσεις της TV.

• Like 1
Δημοσ.

Βρίσκεις κανονικά server να παίξεις; Εγώ όσο και να ψάξω,ότι ρυθμίσεις και να βάλω δεν βρίσκει.

Μονο South America παίζει εμένα .7.5gb είναι η ενημέρωση
  • Like 1
Δημοσ.

εγω δεν μπορω να βρω servers πουθενα, ειναι προβλημα που το εχει αρκετος κοσμος με το παιχνιδι, μια επισκεψη στα φορουμ της εταιρειας και θα καταλαβεις

• Like 1
Δημοσ.

εγω δεν μπορω να βρω servers πουθενα, ειναι προβλημα που το εχει αρκετος κοσμος με το παιχνιδι, μια επισκεψη στα φορουμ της εταιρειας και θα καταλαβεις

Μπήκα στο φόρουμ και είδα ότι υπάρχει όντως πρόβλημα... αλλά λέω τόσο καιρό θα το έχουν φτιάξει..

***έφτιαξαν, εδώ και 1 μήνα δεν μπορώ να μπω και το έχω ΑΓΟΡΑΣΕΙ το παιχνίδι, δεν το πήρα δωρεάν

• Like 1
Δημοσ.

Α ευχαριστω θα το τσεκαρω και αυτο το rgb απο το ps4 το εχω στο auto τωρα στην tv δεν θυμαμαι θα τσεκαρω και θα ενημερωσω ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...