logistoulis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Aπλα δεν αξιζει να δωσεις χρηματα για το pro...ηταν θεμα μαρκετινγκ καμια τεραστια διαφορα με το σλιμ (αν εξερεσεις 4-5 games),4k δεν υπαρχει απλα.. τελικα και με το xbox x to ιδιο παραμυθι! Πραγματικα θα ηθελα να μαθω 4κ σε pc kaι ολα στο full ποσα θες?Στο pc θες πολλά αν μιλάμε για max settings 60 fps Δεν είναι ακόμα η ώρα για pc σε λογικό κόστος, εκτός αν κανείς παρά πολλές παραχωρήσεις Εγώ προσωπικά για το 4Κ συνεχίζω και περιμένω προς το παρόν ούτε τηλεόραση ούτε οθόνη ούτε τίποτα, δεν είμαι πεπεισμένος ότι η τωρινή (προσιτή τεχνολογία) μπορεί να το υποστηρίξει σωστά 1
Nate Drake Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Παιδια ενας φιλος μ δεν θυμαται τον κωδικο του email του στο psn και θελει να μ δωσει το account του ..τι κανουμε?help
Grim Ripper Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Θα καταλάβω διαφορά στον ήχο αν συνδέσω οπτική ίνα από το ps4 στην tv; (γενικά μιλώντας πάντα)
vste Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Θα καταλάβω διαφορά στον ήχο αν συνδέσω οπτική ίνα από το ps4 στην tv; (γενικά μιλώντας πάντα) Οχι στην tv δεν θα καταλαβεις διαφορα. Σε stereo και η οπτικη και το hdmi δινουν uncompressed pcm. Σε surround τωρα η οπτικη υπαρχει για συμβατοτητα με legacy συστηματα ηχου. Και αυτο γιατι δινει συμπιεσμενο ηχο. Το hdmi απο την αλλη δινει ασυμπιεστο ηχο λογο παραπανω bandwidth. TL;DR σε τηλεοραση ειναι το ιδιο, σε surround ηχοσυστημα, αν υποστηριζει hdmi προτιμησε αυτο. 1
Grim Ripper Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Άρα τσάμπα ήθελα κάποια στιγμή να έχω κάποια ηχεία ή έστω και soundbar με οπτική ίνα. Thanks.
theonn Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Θα καταλάβω διαφορά στον ήχο αν συνδέσω οπτική ίνα από το ps4 στην tv; (γενικά μιλώντας πάντα) εχει εισοδο η τηλεοραση σου OPTICAL IN ? πρωτη φορα το ακουω αυτο .... Η ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΜΟΝΟ optical out εχει ..ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΚΑΛΑ! 1
ilos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Παιδια ενας φιλος μ δεν θυμαται τον κωδικο του email του στο psn και θελει να μ δωσει το account του ..τι κανουμε?help https://www.pharmakeio-store.gr/ell/product/Mumijo-Vitamix-Mnimi-Sygkentrosi-30-Kapsoyles 1
vste Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Άρα τσάμπα ήθελα κάποια στιγμή να έχω κάποια ηχεία ή έστω και soundbar με οπτική ίνα. Thanks. Κοιτα αν εχεις παλιο ηχοσυστημα (πχ Z5500) η οπτικη ινα ειναι ανεκτιμητη. Απο εκει και περα μεταξυ hdmi και οπτικης για ηχο, αν υποστηριζονται και τα 2, προτιμας hdmi. 2
Grim Ripper Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 εχει εισοδο η τηλεοραση σου OPTICAL IN ? πρωτη φορα το ακουω αυτο .... Η ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΜΟΝΟ optical out εχει ..ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΚΑΛΑ! Σωστός ο παίκτης, έχεις δίκιο.
Le Perv Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 E-E-Eρχεται.... Απο τα ελαχιστα παιχνιδια που θα παρω ΣΙΓΟΥΡΑ day one... Μονο για τη μουσικη, ρε μαμωτο. Fraoula? https://www.youtube.com/watch?v=KUV7QMShsa4
TitanX Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Ενταξει απλα παιχνιδαρα μαλλον μουσικαρα, θα το χτυπησω οπωσδηποτε
Bourdoulas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 https://madewith.unity.com/en/profiles/fraoula 1
Gongor Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Παιδιά αγόρασα το slim 500gb μαζί με crash + overwatch + 2nd controller στα 216 ευρώ με μεταφορικά . Θεωρείτε πως είναι καλό deal ? Σκεφτόμουν να πάρω το pro στα 370 με call of duty + battlefield 1 Αλλά δεν διαθέτω 4κ tv και τα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν μου κάνουν αίσθηση και η διαφορά είναι αισθητή ( 160 ευρώ ) 1
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Αφού σκέφτεσαι την χρηματική διάφορα τότε καλά έκανες και αγοραστές ότι αγορασες. Άσε τις γνώμες των άλλων,την τσέπη σου δεν κοιτάς ούτως ή άλλως? Το μόνο αρνητικό σε αυτό που πήρες είναι τα 500gb χώρου αλλά αφού υπάρχει υποστήριξη εξωτερικού σκληρού καλά ειναι . 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις