Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aπλα δεν αξιζει να δωσεις χρηματα για το pro...ηταν θεμα μαρκετινγκ καμια τεραστια διαφορα με το σλιμ (αν εξερεσεις 4-5 games),4k δεν υπαρχει απλα.. τελικα και με το xbox x to ιδιο παραμυθι! Πραγματικα θα ηθελα να μαθω 4κ σε pc kaι ολα στο full ποσα θες?

Στο pc θες πολλά αν μιλάμε για max settings 60 fps

Δεν είναι ακόμα η ώρα για pc σε λογικό κόστος, εκτός αν κανείς παρά πολλές παραχωρήσεις

Εγώ προσωπικά για το 4Κ συνεχίζω και περιμένω προς το παρόν ούτε τηλεόραση ούτε οθόνη ούτε τίποτα, δεν είμαι πεπεισμένος ότι η τωρινή (προσιτή τεχνολογία) μπορεί να το υποστηρίξει σωστά

• Like 1
Δημοσ.

Θα καταλάβω διαφορά στον ήχο αν συνδέσω οπτική ίνα από το ps4 στην tv; (γενικά μιλώντας πάντα)

Οχι στην tv δεν θα καταλαβεις διαφορα. Σε stereo και η οπτικη και το hdmi δινουν uncompressed pcm. Σε surround τωρα η οπτικη υπαρχει για συμβατοτητα με legacy συστηματα ηχου. Και αυτο γιατι δινει συμπιεσμενο ηχο.

Το hdmi απο την αλλη δινει ασυμπιεστο ηχο λογο παραπανω bandwidth.

TL;DR σε τηλεοραση ειναι το ιδιο, σε surround ηχοσυστημα, αν υποστηριζει hdmi προτιμησε αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Θα καταλάβω διαφορά στον ήχο αν συνδέσω οπτική ίνα από το ps4 στην tv; (γενικά μιλώντας πάντα)

εχει εισοδο η τηλεοραση σου OPTICAL IN ?  πρωτη φορα το ακουω αυτο .... Η ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΜΟΝΟ optical out εχει ..ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΚΑΛΑ!

• Like 1
Δημοσ.

Άρα τσάμπα ήθελα κάποια στιγμή να έχω κάποια ηχεία ή έστω και soundbar με οπτική ίνα. :P

Thanks. :)

Κοιτα αν εχεις παλιο ηχοσυστημα (πχ Z5500) η οπτικη ινα ειναι ανεκτιμητη.

Απο εκει και περα μεταξυ hdmi και οπτικης για ηχο, αν υποστηριζονται και τα 2, προτιμας hdmi.

• Like 2
Δημοσ.

εχει εισοδο η τηλεοραση σου OPTICAL IN ? πρωτη φορα το ακουω αυτο .... Η ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΜΟΝΟ optical out εχει ..ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΚΑΛΑ!

Σωστός ο παίκτης, έχεις δίκιο.

Δημοσ.

Παιδιά αγόρασα το slim 500gb μαζί με crash + overwatch + 2nd controller στα 216 ευρώ με μεταφορικά . Θεωρείτε πως είναι καλό deal ? Σκεφτόμουν να πάρω το pro στα 370 με call of duty + battlefield 1 Αλλά δεν διαθέτω 4κ tv και τα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν μου κάνουν αίσθηση και η διαφορά είναι αισθητή ( 160 ευρώ )

post-200822-0-69089300-1499813772_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Αφού σκέφτεσαι την χρηματική διάφορα τότε καλά έκανες και αγοραστές ότι αγορασες. Άσε τις γνώμες των άλλων,την τσέπη σου δεν κοιτάς ούτως ή άλλως? :P Το μόνο αρνητικό σε αυτό που πήρες είναι τα 500gb χώρου αλλά αφού υπάρχει υποστήριξη εξωτερικού σκληρού καλά ειναι .

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...