Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρήγγειλα τον Hitachi 7K1000 στις 7200 rpm 32 Mb Cache μήπως μπορεί το απλό PS4 να τον εκμεταλλευτεί σε σχέση με τον 5K1000 5400rpm 8 Mb cache.

Υποτίθεται οτι στις 7200 ανεβάζει μεγαλύτερη θερμοκρασία και τραβάει περισσότερα Watt αλλά από ότι διάβασα δεν είχαν πρόβλημα όσοι τον έβαλαν και οτι δεν ζεσταίνεται.

Μήπως τον έχει βάλει κάποιος να μου πεί την γνώμη του;Δεν νομίζω να γίνει bottleneck.Παρόλο που οι δίσκοι είναι Sata 3 το απλό PS4 διαβάζει Sata 2,εκεί είναι η διαφορά ταχύτητας.Τουλάχιστον έβαλαν Sata 3 controller και hdd στο Pro,αλλά τον 5K100 αντί πχ τον 7K1000 που το Pro θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί.Μάλλον για χαμηλότερο κόστος.

O 7K ειναι αστερι...

Ειναι απο τους λιγους που εχουν 2 platter στα 500gb. Αντιθετα οι wd scorpio εχουν 3 platter

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O 7K ειναι αστερι...

Ειναι απο τους λιγους που εχουν 2 platter στα 500gb. Αντιθετα οι wd scorpio εχουν 3 platter

Και τι να το κάνεις αν το sata Interface είναι σε usb bridge όπως στο απλό PS? (Είναι και στο Pro?)

Οι WD SCORPIO παίζουν native 4k φίλος άστο....

/S

Επεξ/σία από Steve_Sheep
Δημοσ.

Παρήγγειλα τον Hitachi 7K1000 στις 7200 rpm 32 Mb Cache μήπως μπορεί το απλό PS4 να τον εκμεταλλευτεί σε σχέση με τον 5K1000 5400rpm 8 Mb cache.

Υποτίθεται οτι στις 7200 ανεβάζει μεγαλύτερη θερμοκρασία και τραβάει περισσότερα Watt αλλά από ότι διάβασα δεν είχαν πρόβλημα όσοι τον έβαλαν και οτι δεν ζεσταίνεται.

Μήπως τον έχει βάλει κάποιος να μου πεί την γνώμη του;Δεν νομίζω να γίνει bottleneck.Παρόλο που οι δίσκοι είναι Sata 3 το απλό PS4 διαβάζει Sata 2,εκεί είναι η διαφορά ταχύτητας.Τουλάχιστον έβαλαν Sata 3 controller και hdd στο Pro,αλλά τον 5K100 αντί πχ τον 7K1000 που το Pro θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί.Μάλλον για χαμηλότερο κόστος.

Τον φοράω εγώ, σχεδόν χρόνο.μια χαρά όλα Ούτε θερμοκρασίες ούτε **** .τον συστήνω στα 52 ευρώ.για να καταλάβεις καλύτερα πως τα πάει σε σχέση με τον μαμά, στο bloodborne δείχνει μόνο μια σελίδα με τιπς, ενώ με τον άλλο ίσα που δείχνει και τρίτη

Δημοσ.

τον συστήνω στα 52 ευρώ.για να καταλάβεις καλύτερα πως τα πάει σε σχέση με τον μαμά, στο bloodborne δείχνει μόνο μια σελίδα με τιπς, ενώ με τον άλλο ίσα που δείχνει και τρίτη

Τον βρήκα στα 52.5€ τιμή online +6,5€ μεταφορικά και αντικαταβολή αλλά όταν πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω αν υπάρχει στο κοντινότερο κατάστημα για να μην πληρώσω τα 6,5€ το δέσμευσαν στην τιμή 52,5€ γιατί στο κατάστημα το έχει 58.5€.

Αυτό με το Bloodborne δεν το κατάλαβα όπως το έγραψες.

Την προηγούμενη φορά το PS4 δεν αναγνώριζε το update στο usb,τώρα βρήκα το σωστό update που είναι 877 Mb αντί για το update των 325 Mb που δεν το αναγνώριζε.

Εχουν βάλει το Download 3 φορές και το σωστό είναι το 3ο που είναι ίδιο εικονίδιο με το 2ο.

Δημοσ.

Τον βρήκα στα 52.5€ τιμή online +6,5€ μεταφορικά και αντικαταβολή αλλά όταν πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω αν υπάρχει στο κοντινότερο κατάστημα για να μην πληρώσω τα 6,5€ το δέσμευσαν στην τιμή 52,5€ γιατί στο κατάστημα το έχει 58.5€.

Αυτό με το Bloodborne δεν το κατάλαβα όπως το έγραψες.

Την προηγούμενη φορά το PS4 δεν αναγνώριζε το update στο usb,τώρα βρήκα το σωστό update που είναι 877 Mb αντί για το update των 325 Mb που δεν το αναγνώριζε.

Εχουν βάλει το Download 3 φορές και το σωστό είναι το 3ο που είναι ίδιο εικονίδιο με το 2ο.

Έγραψα για την διαφορά στο loading, υπήρχε θέμα παλιά.Ναι το σωστό update είναι το μεγάλο, το είχα γράψει στο αντίστοιχο topic

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πιστεύετε ότι χρειάζεται να αγοράσω ups για το ps4?
Έχουμε κάποιες πτώσεις ρεύματος μία στο τόσο!

Αν ναι τι προτείνετε αν στο ups πάνω μπεί μόνο το ps4!

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πιστεύετε ότι χρειάζεται να αγοράσω ups για το ps4?

Έχουμε κάποιες πτώσεις ρεύματος μία στο τόσο!

Αν ναι τι προτείνετε αν στο ups πάνω μπεί μόνο το ps4!

Ένα φτηνό UPS πάρε, η έναν σταθεροποιητή τάσης αν είναι μικρές οι διακοπές.

Δημοσ.

To πουλησα και ηρεμισα μαγκες, τζαμπα  χρηματα το pro kai 4k tv και πολυ παραμυθι επεσε και εγω θυμα ναι ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ απλο με μια καλη full hd . και εισται μια χαρα .ΦΑΓΑΜΕ  κ το παραμυθι με hdr αν το εχουνε 5-6 ειναι games ειναι  ζητημα ΑΠΛΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ αξιζει με  1000 !

• Like 2
Δημοσ.

To πουλησα και ηρεμισα μαγκες, τζαμπα  χρηματα το pro kai 4k tv και πολυ παραμυθι επεσε και εγω θυμα ναι ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ απλο με μια καλη full hd . και εισται μια χαρα .ΦΑΓΑΜΕ  κ το παραμυθι με hdr αν το εχουνε 5-6 ειναι games ειναι  ζητημα ΑΠΛΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ αξιζει με  1000 !

HDR έχει και το απλό όσο ξέρω. Τι εννοείς το πούλησα και ηρέμησα όμως? Σου έσπασε τα νεύρα? Αν ναι πως. Τι εννοείς σαν παραμύθι. Ειλικρινείς ερωτήσεις αλλά θα ήθελα να εξηγήσεις πως και τι εννοείς.

• Like 2
Δημοσ.

Εχει τσεκαρει κανεις το test connection απο το ps4 ετσι να δουμε ταχυτητες?

Το εχω κανει 3-4 φορες κ κυμαινομαι στα 8,5-8,9 mbps..

Κανεις αλλος να μας πει?

Δημοσ.

Και εμενα εκει παιζει περιπου

Ειναι αξιοπιστο αυτο το test μεσω του ps4?

Είναι γτπ πρέπει να κάνει τεστ με το βουνό fuji

Βάλτε speedtest στον browser της κονσόλας και ορίστε τη τοποθεσία που θέλετε

Αν έχετε adsl πάντως και με το τζαμπε wifi των παροχών μαξαρει τη ταχύτητα με vdsl εγώ έβαλα ethernet για να πιάνω τη ταχύτητα μου γιατί κατέβαζα πάρα πολύ αργά από το store, τώρα κατεβάζω όπως και από το steam

• Like 2
Δημοσ.

Εχει τσεκαρει κανεις το test connection απο το ps4 ετσι να δουμε ταχυτητες?

Το εχω κανει 3-4 φορες κ κυμαινομαι στα 8,5-8,9 mbps..

Κανεις αλλος να μας πει?

εμένα παίζει πολύ.

Από 12-26 mbps

Δημοσ.

HDR έχει και το απλό όσο ξέρω. Τι εννοείς το πούλησα και ηρέμησα όμως? Σου έσπασε τα νεύρα? Αν ναι πως. Τι εννοείς σαν παραμύθι. Ειλικρινείς ερωτήσεις αλλά θα ήθελα να εξηγήσεις πως και τι εννοείς.

Aπλα δεν αξιζει να δωσεις χρηματα για το pro...ηταν θεμα μαρκετινγκ καμια τεραστια διαφορα με το σλιμ (αν εξερεσεις 4-5 games),4k δεν  υπαρχει απλα.. τελικα και με το xbox x to ιδιο παραμυθι! Πραγματικα θα ηθελα να μαθω 4κ σε pc kaι ολα στο full ποσα θες? 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...