Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα demo όμως κατά 99% ήταν από pc, ειδικά στη περίπτωση της ms νομίζω είναι και το πιο εύκολο..

τεσπά το χειριστήριο xbox δε σημαίνει απαραίτητα xbox, σίγουρα όμως δε σημαίνει και ps4 

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν σκέφτεσαι μεταπώληση, τότε σίγουρα δεν είναι για σένα το digital - εγώ το προτιμώ προσωπικά γιατί σχεδόν ποτέ δεν πουλάω μεταχειρισμένα αφού τα τερματίσω.

Μας λες οτι οποιος μεταπουλαει δεν τερματιζει τα παιχνιδια?

Δημοσ.

Μας λες οτι οποιος μεταπουλαει δεν τερματιζει τα παιχνιδια?

...όχι; 

Συγνώμη δηλαδή, αν δεν ήταν κατανοητό οτι μιλούσα καθαρά και μόνο για το τι κάνω προσωπικά, μπορώ να βοηθήσω:

Εγώ το προτιμώ προσωπικά γιατί σχεδόν ποτέ δεν πουλάω μεταχειρισμένα αφού τα τερματίσω

Και για να εμβαθύνω στο προηγούμενο μου post, μετά απο διάλογο με τον συμφορουμίτη Γιώργος 1988, όπου αναφέρει πως:

"Δηλαδή να μην διστασω να αγοράσω digital; το λέω γιατί δεν είναι σαν το δισκοπου τον πουλάς μετά (μεταπωλητική αξία)",

έκανα τον λογικό συνειρμό πως εννοούσε πως, σε περίπτωση που αγόραζε το εν λόγω παιχνίδι σε physical (βλ. bold κείμενο1) θα σκεφτόταν να το μεταπωλήσει (πιθανών επειδή δεν βλέπει κάποιο λόγο να το κρατήσει μετά τον τερματισμό - βλ. underlined κείμενο 2).

Μέσω λοιπόν αυτής της λογικής και με βάση προσωπικές προτιμήσεις, εξήγησα πως εγώ προσωπικά δεν πουλάω physical παιχνίδια που αγοράζω προσωπικά μετά τον τερματισμό τους (προσωπικά) για να δικαιολογήσω την (προσωπική) προτίμηση και ταυτόχρονη εισήγηση μου για digital games στον προαναφερθέν διάλογο.

Αυτό "σας" λέω βασικά. :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω από το store κάποια παιχνίδια τώρα που έχει εκπτώσεις και είπα να ρωτήσω αν εγκρίνετε ειδικά στη τιμή που είναι...

1. THIEF στα 6€

2. Sleeping Dogs στα 6€

3. NFS RIVALS στα 8€

4. GTA Trilogy στα 14€

5. Trials fusion στα 6€ ή το the max edition στα 12

40€ 7 παιχνίδια

Γενικότερα είστε φαν του digital;

αν προσωπικά μιλαγα ανάλογα της περιπτωσης θα με εκραζαν μερικοί ότι προκαλω. Κρίμα να έχουμε φτάσει σε σημείο να ψειριζουμε για 6ευρω παιχνίδια που είναι ένα πακέτο τσιγάρα για άλλους. Φιλικά πάντα. Να ταν ακριβότερες ψηφιακές αγορές ναι να το συζητησουμε
Δημοσ.

Εννοεις χρηστες απο αλλες χωρις εκτος uk?

Και πως το εκαναν αυτο αφου δεν δεχεται ουτε πιστωτικες καρτες, αλλα ουτε paypal που δεν ειναι απο uk οπως γινεται και με το καθε psn store.

Δημοσ.

Aκουσατε οτι banαρανε μαζικα χρηστες στο Uk που αγορασαν κατι με paypal ;

Αναφέρθηκε κάτι σελίδες πιο πίσω. Δεν έκαναν κάτι κακό οι χρήστες και το διόρθωσαν μετά από λίγες ώρες.

Δημοσ.

Παρήγγειλα τον Hitachi 7K1000 στις 7200 rpm 32 Mb Cache μήπως μπορεί το απλό PS4 να τον εκμεταλλευτεί σε σχέση με τον 5K1000 5400rpm 8 Mb cache.

Υποτίθεται οτι στις 7200 ανεβάζει μεγαλύτερη θερμοκρασία και τραβάει περισσότερα Watt αλλά από ότι διάβασα δεν είχαν πρόβλημα όσοι τον έβαλαν και οτι δεν ζεσταίνεται.

Μήπως τον έχει βάλει κάποιος να μου πεί την γνώμη του;Δεν νομίζω να γίνει bottleneck.Παρόλο που οι δίσκοι είναι Sata 3 το απλό PS4 διαβάζει Sata 2,εκεί είναι η διαφορά ταχύτητας.Τουλάχιστον έβαλαν Sata 3 controller και hdd στο Pro,αλλά τον 5K100 αντί πχ τον 7K1000 που το Pro θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί.Μάλλον για χαμηλότερο κόστος.

Δημοσ.

Έχουν βγει κάτι εκπτώσεις στο store με 60% κάτω και άλλη μία που λέγεται Big in Japan. Πανικός από παιχνίδια γίνεται... Βρήκα μαλιστα το metal slug sτα 6€. Εγώ θα το πάρω. Και θενκς στα παιδιά που αναφέρανε το Sleeping Dogs. Το κατέβασα και μου άρεσε αρκετά. Ελπίζω όσο πάει να γίνεται και καλύτερο.

Δημοσ.

Παρήγγειλα τον Hitachi 7K1000 στις 7200 rpm 32 Mb Cache μήπως μπορεί το απλό PS4 να τον εκμεταλλευτεί σε σχέση με τον 5K1000 5400rpm 8 Mb cache.

Υποτίθεται οτι στις 7200 ανεβάζει μεγαλύτερη θερμοκρασία και τραβάει περισσότερα Watt αλλά από ότι διάβασα δεν είχαν πρόβλημα όσοι τον έβαλαν και οτι δεν ζεσταίνεται.

Μήπως τον έχει βάλει κάποιος να μου πεί την γνώμη του;Δεν νομίζω να γίνει bottleneck.Παρόλο που οι δίσκοι είναι Sata 3 το απλό PS4 διαβάζει Sata 2,εκεί είναι η διαφορά ταχύτητας.Τουλάχιστον έβαλαν Sata 3 controller και hdd στο Pro,αλλά τον 5K100 αντί πχ τον 7K1000 που το Pro θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί.Μάλλον για χαμηλότερο κόστος.

Δεν αξίζει να ασχοληθείς με περισσότερα RPM. Καλύτερα δώσε χρήματα για μεγαλύτερη χωρητικότητα πιο πολύ διαφορά θα δεις στην ταχύτητα (αν δεν τον έχεις 100%γεμάτο)

Δημοσ.

Δεν αξίζει να ασχοληθείς με περισσότερα RPM. Καλύτερα δώσε χρήματα για μεγαλύτερη χωρητικότητα πιο πολύ διαφορά θα δεις στην ταχύτητα (αν δεν τον έχεις 100%γεμάτο)

Η διαφορά τιμής των 2 Hdd είναι μικρή,αλλά για παραπάνω χωρητικότητα ανεβαίνει αρκετά γιατί πας σε 2 Tb απο 90€ και πάνω.Πρίν καιρό υπήρχαν 2-3 μοντέλα της Samsung και της Seagate 1,5-1,75 Tb σε καλή τιμή αλλά τώρα δεν βλέπω κάτι.

Οι hdd που είναι μεγαλύτεροι σε χωρητικότητα είναι πιο γρήγοροι λόγω της κατασκευής τους.

Υπάρχει και η λύση του εξωτερικού hdd αλλά το έψαξα και δεν μου αρέσει ο περιορισμός που υπάρχει στο οτι τα Saves,Gallery,Screenshots αποθηκεύονται μόνο στον εσωτερικό,οπότε πρέπει να υπάρχουν και οι 2 δίσκοι συνδεδεμένοι.Βάζοντας τον 1 Tb θα έχω τον 500Gb για πούλημα η για εξωτερικό σε θήκη που έχω και τον εξωτερικό 1 Tb ελεύθερο για Back Up.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...