Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω από το store κάποια παιχνίδια τώρα που έχει εκπτώσεις και είπα να ρωτήσω αν εγκρίνετε ειδικά στη τιμή που είναι...

1. THIEF στα 6€

Γενικότερα είστε φαν του digital;

Αρκετά fan του digital, ειδικά όταν οι τιμές είναι αρκετά πιο φθηνές απο τα physical :P.

Για το Thief πάντως, το είχα τερματίσει στο PC, δεν μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, προσωπικά το βρήκα να "πάσχει" λίγο απο κακό level design και story χωρίς σωστή κατεύθυνση (χώρια ότι έχει ριζικές αλλαγές απο τα προηγούμενα της σειράς).

• Like 2
Δημοσ.

]Αρκετά fan του digital, ειδικά όταν οι τιμές είναι αρκετά πιο φθηνές απο τα physical

Δηλαδή να μην διστασω να αγοράσω digital; το λέω γιατί δεν είναι σαν το δισκο που τον πουλάς μετά (μεταπωλητική αξία)

Αλλά με 6 ευρώ είναι καλό ντιλ

Δημοσ.

αχαχαχαχαχα απίστευτα πράγματα...τελικά μπορεί να βγάλει ισάξια γραφικά το PRO...NOT

PlayStation YouTube hosts Xbox One X Anthem footage with Photoshopped buttons

και από το ελληνικό IGN...#4theplayers  :-D 

http://gr.ign.com/m/sony/43882/news/anthem-otan-e-sony-kanei-parabase-103-deuterolepton

Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τη Sony, αλλά στην Ε3 του '12 όλα σχεδόν έτρεχαν σε PC και απο τις δύο εταιρίες.

Τόσο θέμα δεν είχε γίνει, που θα έπρεπε μιας και δείχνανε ψεύτικο υλικό στους κατόχους κονσόλας. :mellow:

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τη Sony, αλλά στην Ε3 του '12 όλα σχεδόν έτρεχαν σε PC και απο τις δύο εταιρίες.

Τόσο θέμα δεν είχε γίνει, που θα έπρεπε μιας και δείχνανε ψεύτικο υλικό στους κατόχους κονσόλας. :mellow:

συμφωνώ αλλά η συγκεκριμένη απάτη "πειράζοντας" το video του αντιπάλου είναι μια κατηγορία μόνη της όπως και να το κάνουμε  :-D

• Like 2
Δημοσ.

]Αρκετά fan του digital, ειδικά όταν οι τιμές είναι αρκετά πιο φθηνές απο τα physical

Δηλαδή να μην διστασω να αγοράσω digital; το λέω γιατί δεν είναι σαν το δισκο που τον πουλάς μετά (μεταπωλητική αξία)

Αν σκέφτεσαι μεταπώληση, τότε σίγουρα δεν είναι για σένα το digital - εγώ το προτιμώ προσωπικά γιατί σχεδόν ποτέ δεν πουλάω μεταχειρισμένα αφού τα τερματίσω.

• Like 1
Δημοσ.

συμφωνώ αλλά η συγκεκριμένη απάτη "πειράζοντας" το video του αντιπάλου είναι μια κατηγορία μόνη της όπως και να το κάνουμε  :-D

To τραγικό θα είναι και το Xbox footage να είναι απο την PC έκδοση με κουμπωμένο Xbox controller. :P
Επισκέπτης
Δημοσ.

To τραγικό θα είναι και το Xbox footage να είναι απο την PC έκδοση με κουμπωμένο Xbox controller. :P

Eκει δεν θα μετραει γιατι σε αυτες τις περιπτωσεις χρησιμοποιουνται παντα τα ιδια χειριστηρια, οποτε δεν φαινεται/φαινοταν ποτε η ''απατη'' της MS. :P

Δημοσ.

Αν αγοράσεις digital με 6 ευρώ, τι να συγκρίνεις με το δισκάκι και την αξία μεταπώλησης;

• Like 1
Δημοσ.

Eκει δεν θα μετραει γιατι σε αυτες τις περιπτωσεις χρησιμοποιουνται παντα τα ιδια χειριστηρια, οποτε δεν φαινεται/φαινοταν ποτε η ''απατη'' της MS. :P

Γι' αυτό και το είπα. :P :)
Δημοσ.

Αν αγοράσεις digital με 6 ευρώ, τι να συγκρίνεις με το δισκάκι και την αξία μεταπώλησης;

Εκείνα νομίζω είναι πολύ καλό deal

Στα racing μπερδεύομαι λιγάκι που λέει 6€ ή 8€ αλλά μετά έχει έχει κάτι bundle με περισσότερα αυτοκίνητα και πίστες που ανεβαίνει η τιμή τους αρκετά. Αυτά είναι για να μας ψιρίζουν τα λεφτά ή αξίζουν; λίγο μουφα μου φαίνονται μερικά

Δημοσ.

αχαχαχαχαχα απίστευτα πράγματα...τελικά μπορεί να βγάλει ισάξια γραφικά το PRO...NOT

PlayStation YouTube hosts Xbox One X Anthem footage with Photoshopped buttons

και από το ελληνικό IGN...#4theplayers  :-D

http://gr.ign.com/m/sony/43882/news/anthem-otan-e-sony-kanei-parabase-103-deuterolepton

μήπως ήταν controller από pc?? ποιο Χ? υπάρχει X? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...