Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα δεν λεω οτι στο προ παιζουν με 60 και 30 στο απλο καποια παιχνιδια ναι ισως το κανουν απλα λεω αν σε περιπτωση σε καποιο παιχνιδι που παιζει στανταρ 60 καρε και στις 2 κονσολες φανταζομαι οτι το προ δεν θα εχει τρελα σκαμπανεβασματα σε καρε οταν καπου στο παιχνιδι εχει πολλα γραφικα και συγκεκριμενα αυτο το ειχα δει σε ενα συγκριτικο μεταξυ των 2 στο bloodborne οπου το απλο σε μια συγκεκριμενη φαση την πεσανε στον χαρακτηρα πολλα φαντασματα και ειχε τρελο frame drop.Φανταζομαι οτι αυτο θα γινετε πιο συχνα σε μελλοντικους τιτλους εκτος αν παιζει διαφορετικες ρυθμισεις οπως στο rise of tomb raider.

Για μενα υποκειμενικο ειναι τι θα παρεις κατσεις ζυγιζεις τι θες,τα υπερ και τα κατα της καθε κονσολας και ποσα λεφτα εισαι διατεθιμενος να δωσεις κ τσιμπας την αντιστοιχη κονσολα, δεν υπαρχει λαθος η σωστο.

• Like 1
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oxi κανείς λάθος το Bloodborne το ίδιο χάλια τρέχει , μπορεί μισό Φρέιμ παραπάνω · αν πήρες το προ με αυτό το σκεπτικό sorry που στο χαλάω αλλά δε θα δεις καμία μεγάλη διαφορά με το απλό σε αυτό τον τομέα , μπορεί στην ανάλυση και κάπου άλλου αν έχεις 4κ tv

παντως οπως ξαναειπα, αν δεν εχεις πσ4 αξιζει το προ με τα 1000, για 100 ευρω ειναι και πολυ ανωτερο οπως λενε και φαινεται δηλαδη, και θα ειναι και πιο future proof

οff-topic ηρθα Eλλαδα πριν 1 βδομαδα, ρε παιδια με τη ζεστη χωρις δισκακι μεσα λιωνει το πσ4, αν δεν αναψω ac  πραγματικα το δωματιο γινεται σαουνα, πως την παλευετε

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.

Παιδιά μια βοήθεια. Υπάρχει τρόπος να δει το ps4 για οθόνη ενα ταμπλετ; Οχι μεσω stream γιατί εκει που θα παω διακοπές δεν εχει ίντερνετ παρα μόνο μια παλια srt tv και λεω μήπως μπορω να παιξω και να βλέπω στο τάμπλετ.Δηλ αν υπάρχει καποιος αντάπτορας για hdmi-micro usb

Δημοσ.

Παιδιά μια βοήθεια. Υπάρχει τρόπος να δει το ps4 για οθόνη ενα ταμπλετ; Οχι μεσω stream γιατί εκει που θα παω διακοπές δεν εχει ίντερνετ παρα μόνο μια παλια srt tv και λεω μήπως μπορω να παιξω και να βλέπω στο τάμπλετ.Δηλ αν υπάρχει καποιος αντάπτορας για hdmi-micro usb

Καμία μα καμία. Και αντάπτορας να υπήρχε που θα έπρεπε να ήταν type-C στο tablet θα ήταν έξοδος και όχι είσοδος.

Η μόνη λύση σου θα ήταν και πάλι το streaming όπου θα έπρεπε κάπως να τα δικτυώσεις ακόμα και χωρίς data ίσως μέσω ενός κινητού σαν access point και πάλι δεν ξέρω.

Πας για crt φουλ :P αλλιώς αγκαλιά το router σου :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμία μα καμία. Και αντάπτορας να υπήρχε που θα έπρεπε να ήταν type-C στο tablet θα ήταν έξοδος και όχι είσοδος.

Η μόνη λύση σου θα ήταν και πάλι το streaming όπου θα έπρεπε κάπως να τα δικτυώσεις ακόμα και χωρίς data ίσως μέσω ενός κινητού σαν access point και πάλι δεν ξέρω.

Πας για crt φουλ :P αλλιώς αγκαλιά το router σου :D

Αυτο σκεφτομαι. Δηλ μεσω hotspot απο κινητό τηλέφωνο ωστε να δουλέψει το remote play.Πρέπει να το δοκιμάσω.

edit: Παιδιά δε μπορώ να βρω apk του remote play που να δουλεύει.

Αν ξέρει κάποιος ας δώσει ένα λινκ. Στο xda που εψαξα δε δουλεύουν.

Επεξ/σία από takisdemi
Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση. Σε 4κ τηλεόραση με υποστήριξη hdr10 , το pro που είναι καλύτερα να το έχουμε στις ρυθμίσεις: rgh full range ή yuv με limited; Το ρωτάω γιατί διάβασα κάπου ότι hdr10 παίζει μόνο με την δεύτερη επιλογή. Εμένα που το έχω στην πρώτη επιλογή λέει αναπαραγωγή hdr αλλά είναι 8bit; Που έχω καλύτερο αποτέλεσμα;

Δημοσ.

Srt σαν τους υπότιτλους; :P.  Στο θέμα μας τώρα. Δύσκολο να καταφέρεις κάτι, μόνο με το Remote Play που αν θυμαμαι καλά πρεπει να ειναι root το tablet αλλιώς κάνει μόνο για Sony tablets.

Δημοσ.

καλημερα παιδια εχω ενα θεματακι ανοιξα την κονσολα μου πηγα να βαλω το δισκακι μου να παιξω και οταν το εβαλα δεν το παιρνει μεσα κανονικα το ψιλομαγκωνει για λιγο και μετα το παιρνει ενω στη εξαγωγη το βγαζει μια χαρα τι παιζει εχει συμβει σε κανεναν χρειαζεται τεχνικο ευχαριστω εκ τον προτερων

Δημοσ.

Srt σαν τους υπότιτλους; :P.  Στο θέμα μας τώρα. Δύσκολο να καταφέρεις κάτι, μόνο με το Remote Play που αν θυμαμαι καλά πρεπει να ειναι root το tablet αλλιώς κάνει μόνο για Sony tablets.

Είχε βγάλει στο xda και σε μη ροοτ είχα δοκιμάσει. Απλώς τώρα πάω να κατεβάσω από εκεί το 5.2 και λέει περί ιού κλπ.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω από το store κάποια παιχνίδια τώρα που έχει εκπτώσεις και είπα να ρωτήσω αν εγκρίνετε ειδικά στη τιμή που είναι...

1. THIEF στα 6€

2. Sleeping Dogs στα 6€

3. NFS RIVALS στα 8€

4. GTA Trilogy στα 14€

5. Trials fusion στα 6€ ή το the max edition στα 12

40€ 7 παιχνίδια

Γενικότερα είστε φαν του digital;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...