majnun Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Για να απαντήσω μαζικά: Το προ το θεωρώ το πιο ασχημο και εφόσον οι οθονες μου ειναι full hd 24αρι monitor pc. και τηλεοραση plasma hd δε θεωρω οτι εχει μεγαλη αξια να παω στο ακριβο για τα γραφικα ( ; ). Εκτός αυτού, υπαρχει PC (bugdet 2ετιας που κατι κουτσοπαιζει), 3ds και 360 το οποιο ειναι και το αγαπημενο μου αλλα πλεον ή δε βγαινουν παιχνιδια εκεί ή είναι κουτσουρεμένα σε γραφικά. Οπότε μάλλον το ερώτημα τώρα είναι: αξίζει μια 300αρα σε ps4 ή να παω να παρω τιπτοα αλλο και θα βρω τα χριστουγεννα μονος μου με ενα 200αρι το απλο PS4 ; ΥΓ: Και ευχαριστω οσους απαντησαν
JohnVani18 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Είμαι σε διαδικασία να ψαχτώ για PS4. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει το 1ο σε λευκό, αλλά για 285 που πάει με μεταφορικά απο electroholic είναι μάλλον πολλά τα λεφτά. Μετά μου αρέσει το ασημί που βγήκε τώρα, αλλά το δίνουν με ενα 2ο χειριστηριο 360 !!! ενώ στην αμερική είναι 1TB και κάνει 249 δολλάρια (αντε πες 280 με φορους). Τέλος θα έπαιρνα το λευκό slim αλλά πάει και αυτό 250 χωρίς τίποτα. Το μόνο που συμφέρει είναι κατι bundle απο πλαίσιο κτλπ στα 250 με παιχνιδι. Τι θα κάνατε στη θέση μου ; Απο τη στιγμή που δεν έχεις PS4, προσωπική άποψη, μονόδρομος το Pro ή το βασικό μοντέλο απο 2ο χέρι. Κάτι ενδιάμεσο δεν αξίζει. (και πάλι, προσωπική άποψη) 1
gRim Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Απο τη στιγμή που δεν έχεις PS4, προσωπική άποψη, μονόδρομος το Pro ή το βασικό μοντέλο απο 2ο χέρι. Κάτι ενδιάμεσο δεν αξίζει. (και πάλι, προσωπική άποψη) Όντως ένα slim από αγγελία εφόσον είναι σε καλή κατάσταση και υπάρχει απόδειξη θα ήταν πολύ καλή περίπτωση μιας και δεν κυκλοφορούν και πολύ καιρό. 1
najinblue3 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Είμαι σε διαδικασία να ψαχτώ για PS4. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει το 1ο σε λευκό, αλλά για 285 που πάει με μεταφορικά απο electroholic είναι μάλλον πολλά τα λεφτά. Μετά μου αρέσει το ασημί που βγήκε τώρα, αλλά το δίνουν με ενα 2ο χειριστηριο 360 !!! ενώ στην αμερική είναι 1TB και κάνει 249 δολλάρια (αντε πες 280 με φορους). Τέλος θα έπαιρνα το λευκό slim αλλά πάει και αυτό 250 χωρίς τίποτα. Το μόνο που συμφέρει είναι κατι bundle απο πλαίσιο κτλπ στα 250 με παιχνιδι. Τι θα κάνατε στη θέση μου ; να κανεις υπομονη και να παρεις το προ, εγω αυτο θα εκενα τη θεση σου 1
paparoupas11 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Εγώ πάλι απορώ. Υπάρχουν ένα εκατομμύριο άρθρα τα οποία λένε τι να πάρεις ανά περίπτωση. Δεν τα διαβάζεις. Μπαίνεις εδώ και ρωτάς τί να πάρεις, ενώ έχεις ήδη αποφασίσει. Τί πραγματικά θέλεις να μάθεις; Για να απαντήσω μαζικά: Το προ το θεωρώ το πιο ασχημο και εφόσον οι οθονες μου ειναι full hd 24αρι monitor pc. και τηλεοραση plasma hd δε θεωρω οτι εχει μεγαλη αξια να παω στο ακριβο για τα γραφικα ( ; ).
majnun Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Στα φορουμ συζητάμε. Κάποιο εκφράζουν μια άποψη, εγώ απαντάω πάνω σε αυτή. Είναι ο διάλογος, και μέσα από αυτόν μπορείς να σκεφτείς πράγματα και παραμέτρους που δε σου γεννόνται από μόνες του στο κεφαλι σου. Άρα μπηκα για να παρω γνωμες άλλων χρηστών τις κονσόλας. Αν ηθελα να διαβασω τα αρθα το έκανα, σε ευχαριστώ. Αυτό που θέλω να μάθω είναι απλό: Στη θέση μου τι θα κάνατε Αν σε κουράζει, απλά προσπέρνα τα post μου. Αλλά πραγματικά μη μου τι λες και απο πάνω. Ημαρτον.
gRim Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Στη θέση σου θα έπαιρνα το slim γύρω στα 200 ευρώ (έχει παίξει και καινούργιο τόσο). Εάν έχεις όρεξη να ψάξεις θα σου έλεγα να κοιτάξεις και για κανένα μεταχειρισμένο c-chassis για ακόμα πιο φτηνά.
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Εγω προσωπικα ειχα ps4 και πλεον εχω ps4pro αλλα εγω εχω και 4κ tv οποτε εχω δει πραγματικα την διαφορα απο το απλο ps4 στο ps4pro. Απ' οτι λεει η sony ακομα και οσοι εχουν απλη full hd 1080 τηλεορασεις θα δουν διαφορα αλλα δεν πιστευω(Προσωπικη γνωμη) οτι αξιζει να προβείς σε αγορα ps4pro αν εχεις μια απλη full hd 1080 tv. Το ps4pro εννοειτε οτι ειναι πολυ ανωτερο του απλου ps4 αλλα σε οσους δεν εχουν μια 4k tv δεν πιστευω οτι αξιζει να δωσουν αυτα τα 100-150 παραπανω ευρω για να αγορασουν το ps4pro.
vamvakoulas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Εγώ πάλι αν και με 4Κ tv προτίμησα το slim αφού το βρήκα από μέλος σχεδόν καινούριο 2 μηνων με απόδειξη άθικτο στα 160. Οπότε όπως καταλαβαίνεις περί ορέξεως.... Σε κάθε περίπτωση πάντως, θεωρώ τις διαφορές μεταξύ του απλού και του pro ανούσιες (όσον αφορά την εμπειρία χρήσης αφού προκειται για τα ίδια games με ψιλοβελτιωσεις) και δεν θα τις κοστολογουσα πάνω από 50 ευρώ. 2
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Εγω παλι δεν θα τις ελεγα ψιλοβελτιωσεις ειδικα σε καποια παιχνιδια οπως uncharted 4, horizon zero dawn κ.τ.λ. το οτι το παιχνιδι παιζει σε 4κ 30/60fps δεν ειναι καθολου ψιλοβελτιωσεις.
JohnVani18 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Το Uncharted 4 παίζει με 30αρι στα 1440p στο SP και 60αρι 1080p στο MP. Λογικά και το Horizon native 1440p θα τρέχει.
icenex Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Εγω παλι τσιμπησα το προ παροτι δεν εχω ακομη 4κ τηλεοραση κ μονο που ειδα βιντεακια που συγκρινουν τις 2 κονσολες σε σημεια που θελει παραπανω ιπποδυναμη κ το απλο ψιλοκολουσε και το προ ητανε πιο smooth εμενα ειναι αρκετος λογος να προτιμησω το προ.Παντως εχει διαφορα να παιζεις με 30fps εναντι των 60 για πλακα εβαλα το Last of us να ειναι λοκαρισμενο στα 30 και δεν παλευοτανε.Σιγουρα αν το συνηθιζε το ματι μου δεν θα καταλαβαινα την διαφορα αλλα τι στιγμη που επαιζα εξαρχης με περισσοτερα απο 30 καρα μετα μου κακοφαινοτανε. Βεβαια εμενα μου εκατσε ουσιαστικα το προ με 150 ευρω αφου τα υπολοιπα 200 δεν τα εβαλα απο την τσεπη μου αφου πουλησα ενα xbox one που ειχα κερδισει απο διαγωνισμο.Αλλα και να μην μου ειχε κατσει αυτη η κωλοφαρδια παλι σε προ θα πηγαινα επισης δεν ειναι μονο τα γραφικα πιο δυνατος επεξεργαστης, τα 4κ κτλ αλλα πιο γρηγορο μενου μιας κ εχει περισσοτερη ραμ εκει.Αρα για μενα τα 80 ευρω πανω δεν ειναι και τρελα λεφτα διαφορα γιατι την συγκριση το κανω με την κονσολα με το 1ΤΒ και οχι με τα 500GB 277 ευρω κανει και 350 το προ.Οπως κ να εχει ειναι μεγαλη αναβαθμιση και οχι με κανα τρελο ποσον. Αυτα κατα την ταπεινη μου γνωμη και με γνωμονα τις δικες μου αναγκες και την δικη μου τσεπη.
najinblue3 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 ^60-30 δεν θα δεις σχεδον ποτε, αντε κανα αποκλειστικο που σπρωχνει το προ, εγω δεν ξερω πολλα παιχνιδια που τρεχουνε 60αρι στο προ και 30 στο απλο, τουλαχιστον αυτα που παιζω και με ενδιαφερουν, τωρα αν θες τα μαινστριμ παιχνιδια τοτε καλα εκανες και πηρες το προ To μοναδικο παιχνιδι που εχω και εχει 30-60 διαφορα ειναι το dark souls 3 που φυσικα εχει φαει ακυρο απο μενα και δεν ξανασχολουμαι
Damachi Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Και το Nioh ξέχασες το μοναδικο exclusive που εχει διαφορα γιατι souls κλαιν μαιν παιζεις και πολυ καλυτερα στο pc .
najinblue3 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 ποιο ΝΙΟΗ, 60αρι καρφωμενο παιζω απο τη 1η μερα που βγηκε souls @ pc? μπορει λογω γραφικων + addos ναι αλλα τα προτιμω στην κονσολα για αρκετους λογους
Προτεινόμενες αναρτήσεις