Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Sony 'actively pushing' for 60FPS/1080p with PS4

High performance targeted by Sony.

Δυσκολα θα ειναι ο κανονας.

Πιθανοτατα θα γινει αυτο που λεγαμε.Καλυτερο frame rate σε εναν μεσο ορο απο το ps3.

Εκτος αν η διαφορα των 2 κονσολων ειναι τοσο μεγαλη.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυσκολα θα ειναι ο κανονας.

Πιθανοτατα θα γινει αυτο που λεγαμε.Καλυτερο frame rate σε εναν μεσο ορο απο το ps3.

Εκτος αν η διαφορα των 2 κονσολων ειναι τοσο μεγαλη.

Δεν πρέπει να είναι μεγάλη η διαφορά. Αλλά λέει σε μερικές περιπτώσεις θα δούμε το Xbox One να τρέχει χειρότερα ορισμένα παιχνίδια από το PS4. Ελπίζω σε αυτά που πρέπει τουλάχιστον να στοχεύουν για 60 fps.

Δημοσ.

δεν ξερω τι θα προσφερουν τελικα και με τι κοστος, αλλα τουλαχιστον η σονι μεχρι τωρα μας λεει οσα θελουν ολοι οι γκειμερ να ακουσουν.

δλδ δεν νομιζω οτι εχει αναφερθει οτιδηποτε αρνητικο μεχρι  τωρα...

Δημοσ.

Αν και "λίγο" αργά, μακάρι!

υγ : welcome to the club

Και εγώ αυτό λέω. Μακάρι! Τουλάχιστον σε αυτά που πρέπει: Hack n' slash, FPS και Racing.

Δημοσ.

δεν ξερω τι θα προσφερουν τελικα και με τι κοστος, αλλα τουλαχιστον η σονι μεχρι τωρα μας λεει οσα θελουν ολοι οι γκειμερ να ακουσουν.

δλδ δεν νομιζω οτι εχει αναφερθει οτιδηποτε αρνητικο μεχρι  τωρα...

όχι απαραίτητα, στο θέμα με τα 2nd hand used games αρνήθηκαν και αυτοί να απαντήσουν ,μας έδωσαν μόνο μια απάντηση οτι" θα κάνουν το σωστό" για τους publishers και για τους gamers, 

εγώ κρατάω πισινή για την τιμή και για τα 2nd hand games(register games in account etc) ,ίσως και λίγο για το Internet μην πουν και αυτοί οτι πρέπει 1 φορά την μέρα να την συνδέσεις την κονσόλα

απλά η σόνυ μας είπε καλά λόγια για το hardware και έδειξε και games, μας είπε και οτι είναι φιλική με τους developers κτλπ κτλπ ,έχουν να ειπωθούν πολλά πράγματα.

Δημοσ.

παντως ειπαν οτι το ps4 δεν χρειαζεται συνδεση στο ιντερνετ, αρα δεν πανε στη λυση της ms...θα δειξει, εγω κραταω μικρο καλαθι μεχρι να αρχισουν τα πρωτα hands on...

βρισκω απιθανο η ms να πηγαινει μονη της στο θεμα των 2nd hand, αλλα αν ειχαν μια συμφωνια με τη σονι να ακολουθησουν και αυοτοι, με το τοσσο κραξιμο που τρωνε, πιστευω καπως θα διερεε οτι και η σονι ακολουθει στο συγκεκριμενο θεμα..

Δημοσ.

υπηρχαν διαρροες εδω και μηνες και για τις δυο κονσολες, και οι διαρροες επεσαν μεσα σε πολυ μεγαλο ποσοστο, τοσο για το hardware οπου ηταν ακριβως οπως το περιεγραφαν με εξαιρεση τα 8gb GDDR5 του ps4 οπου ολοι περιμεναν 4, οσο και για τις πολιτικες της MS, για την sony ομως δεν εχει ακουστει τιποτε για τετοιες πολιτικες.

Ακομα και να ειχε υποψιν της η sony να εφαρμοσει κατι παρομοιο, με το κραξιμο που επεσε στην MS πολυ αμφιβαλω οτι θα το προχωρουσε τωρα, εδω βλεπουμε την MS να προσπαθει να κανει κωλοτουμπα και να τα παρει πισω.

Δημοσ.

παντως ειπαν οτι το ps4 δεν χρειαζεται συνδεση στο ιντερνετ, 

Απο αυτο το πραγμα (μονο απο αυτο) θα κριθει αν θα παρω κονσολα στην επομενη γενια...

Οι κονσολες μου ειναι NES,mega drive,ps1,ps2 και 360. Δεν εχω βαλει ποτε ιντερνετ σε κονσολα,δεν εχω παρει ποτε dlc και δεν προκειται να κανω ποτε κατι απο αυτα τα 2!

Δημοσ.

Απο αυτο το πραγμα (μονο απο αυτο) θα κριθει αν θα παρω κονσολα στην επομενη γενια...

Οι κονσολες μου ειναι NES,mega drive,ps1,ps2 και 360. Δεν εχω βαλει ποτε ιντερνετ σε κονσολα,δεν εχω παρει ποτε dlc και δεν προκειται να κανω ποτε κατι απο αυτα τα 2!

Και πως αναβαθμιζεις το x360 οταν χρειαζετε?

Δημοσ.

Καλά και εσύ μην το παίρνεις τόσο άσχημα. Το Internet σε μια κονσόλα μόνο λειτουργίες προσθέτει. Το να μας βάλουν όμως να μπαίνουμε υποχρεωτικά online τότε ναι αυτό δεν το δέχομαι ούτε εγώ.

• Like 1
Δημοσ.

Το ps4 λογικά δεν θα χρειάζεται μονιμη σύνδεση internet γιατί η sony στοχεύει στους gamers. H MS που δημιούργησε μια κονσόλα media center θελει να καταγράφει με το kinect τις συνήθειες των κατόχων για να έχει έσοδα από τα στοιχεία που θα δίνει στις διαφημιστικές εταιρίες. Στοχεύει ξεκάθαρα στο αμερικανικο κοινό αφου έχει ανύπαρκτο brand name στην ιαπωνία ενω υστερεί και στην ευρώπη. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...