Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

όποιος θέλει γραφικά ας πάρει μια κάρτα γραφικών για το PC. από πότε είναι console gaming αυτό ? και αν βγάλουν κάτι ανάλογο με την δύναμη του PS3 που θα το πουλήσουν 600 θα φάνε τα μούτρα τους. το PS3 επιβίωσε από την πίστη των φαν και μόνο και αυτό δεν νομίζω να ξαναγίνει, ήταν σε χειρότερη κατάσταση από ότι το PSvita τώρα. η τεράστια αμερικάνικη αγορά θα πάρει MS έτσι και αλλιώς αλλά εγώ που το 95% των τίτλων μπορώ να τους έχω με μία κάρτα γραφικών στο PC γιατί να προτιμήσω το 720 ? Χωρίς υπερβολές, η MS βάζει την ταφόπλακα στο console gaming. Για ένα σκεπτόμενο gamer το 360 έχει χάσει μεγάλο αριθμό τίτλων στο PC. το PS2 είχε βγει μετά το dreamcast (το οποίο είχε κάνει μάλιστα ιστορικές πωλήσεις στην αρχή) οπότε το timing δεν είναι το παν. το θέμα είναι πως όλοι περίμεναν τα τρομερά πετυχημένα franchises του PS1 να παίξουν και γιαυτό πέτυχε το PS2. πράγμα που δεν ισχύει σε καμία για το 720

το PS3 είναι αυτή την στιγμή ένα από τα ελάχιστα οικονομικά υγιή τμήματα της Sony αν και το πουλάνε στην εξωφρενική τιμή των 250 ευρώ, οπότε ο κόσμος δεν το βαρέθηκε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το PS3 είναι αυτή την στιγμή ένα από τα ελάχιστα οικονομικά υγιή τμήματα της Sony αν και το πουλάνε στην εξωφρενική τιμή των 250 ευρώ, οπότε ο κόσμος δεν το βαρέθηκε.

contradict yourself much? τι σχέση έχουν οι πωλήσεις που γίνονται τώρα με το αν οι περισσότεροι κάτοχοι Ps3 έχουν βαρεθεί τη γενιά? ρώτα έναν που έχει ps3 απο το 2007 αν το έχει βαρεθεί...

όσο για το ερώτημα γιατί κάποιος να μην πάρει μια καλή κάρτα γραφικών, γιατί θέλει να παίξει τα exclusives στις κονσόλες,για μένα όποιος δεν έχει παίξει τα uncharted και το metal gear4(μπορώ να πω και άλλα) απλα δεν θεωρείται gamer,είναι παιχνίδια που "πρέπει" κάποιος να τα παίξει και αργότερα θα τα θυμάται όπως λες και εσυ γινόταν με κάποια απο τα παιχνίδια του ps1.

σόρρι αλλα τα ps3/360 κρατάνε πίσω την βιομηχανία ,όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό κακό του κεφαλιού του,για τους υπόλοιπους γίνεται κακό καθως χάνουμε gaming εμπειρίες που θα μπορούσαμε να είχαμε αν είχαν κάνει το αλμα.δεν μπορώ να φανταστώ gamer να μην θέλει να παίξει παιχνίδι με γραφικά samaritan ή avatar ,φήμες που λένε τα specs λένε οτι η νέα κονσόλα της Ms θα κοστίζει 300-400ε ανάλογα το μοντέλο και θα έχει πολύ καλύτερα specs απο το Ps4. όλα είναι φήμες μέχρι να δούμε αποκαλύψεις,αλλα το 2013 θα είναι η χρονιά(που έπρεπε να ήταν το 12...)

Το κλίμα που έχω πάρει από τις συντριπτικά περισσότερες online συζητήσεις είναι πως οι κάτοχοι PS3 νοιώθουν πως το PS3 έχει ακόμα πολλά να δώσει. Και ας ρωτήσω κάποιον που πήρε PS3 το 2007, τι σημασία έχει ? Λίγοι ήταν, αυτός ο λόγος των πωλήσεων.

Όχι, το ps360 δεν κρατάν την βιομηχανία πίσω, είναι η βιομηχανία. Και αυτό για τον απλούστατο λόγο πως το κοινό των PC σαν αγορά είναι απόλυτα αξιοθρήνητη και αναξιόπιστη, το μόνο που κάνει είναι να μιλά χωρίς να έχει μάθει το ρητό put your money where your mouth is. Οπότε ας μάθει να λέει ευχαριστώ με ένα Diablo την δεκαετία.

Γιατί βγαίνει το Dark Souls στο PC ? Επειδή το ζήτησαν ? Όχι φυσικά ! Επειδή βγάλαν είδη τα λεφτά τους στις κονσόλες.

Και όταν μάθει η MS να βγάζει Pikmin & Uncharted και να σέβεται τις εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται, τότε να συζητήσω γιατί xbox αντί κάρτα γραφικών.

Εγω πιστευω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο των ατομων που εχουν το PS3 απο 2006/07 δεν το εχουν βαρεθει, το PS3 σαφως και εχει να μας δωσει φοβερους τιτλους ακομη και μετα την κυκλοφορια του PS4, ειδη για την νεα χρονια περιμενουμε παιχνιδαρες που στο 360 δεν τις βλεπουν ουτε στα ονειρα τους, δεν λεω εχει καποια καλα παιχνιδια και το 360 (Gears,Halo,Forza κλπ) αλλα το PS3 στα exclusives δεν το φτανει, μονο και μονο τα Uncharted να ποιασεις και το MGS οπως ειπες φτανει και περισευει, για να μην πω για GOW,Heavy Rain,Gran Turismo 5 και καποια που περιμενουμε οπως Last of Us, GOW Ascension, Beyond two souls.

Υπομονη και θα βγει και το PS4, αν και προσωπικα δεν θα το τιμησω με τιποτα τα πρωτα 1-2 χρονια μιας και δεν θα ποιανετε η τιμη του και επειδη δεν εχω ουτε 1 χρονο το PS3 μου οποτε εχω μελλον ακομη σε αυτη την γενια.

Η τωρινή γενιά έχει πολλά ακόμα να δώσει, GTA V, GOW4, Gears 4, The Last of US, Beyond, FF Versus XIII, The Last Guardian. Προσωπικά δεν περιμένω τις επόμενες κονσολες μέχρι τα τέλη του 2014, το PS3 με καλύπτει απόλυτα.

Επισκέπτης

contradict yourself much? τι σχέση έχουν οι πωλήσεις που γίνονται τώρα με το αν οι περισσότεροι κάτοχοι Ps3 έχουν βαρεθεί τη γενιά? ρώτα έναν που έχει ps3 απο το 2007 αν το έχει βαρεθεί...

Aυτο ειναι δικο σου συμπερασμα και ειναι λαθος.

Οι gamers* δεν το εχουν βαρεθει,διοτι δεν βαριουνται τα games.

*Προσωπικα θεωρω casual gamers αυτους που 2 χρονια πριν βγουν οι νεες κονσολες γκρινιαζουν και βαριουνται τις παλιες,ενω αυτα τα 2 χρονια βγαινουν και τα πιο ποιοτικα παιχνιδια.Θεωρω Gamers αυτους που τα απολαμβανουν χωρις το αγχος του ποτε θα ερθει η νεα γενια(πακετο με τις πρωτες φριεσκες/νοστιμες οπτικα πατατες).

Συμφωνω με τον φιλο απο πανω. Ποιοτικο game δεν ειναι αυτο που εχει 16χ MLAA antialiasing

και 100.000 particle effects.

Mια χαρα παιχνιδια βγαινουν ακομα και τα γραφικα που αποδιδονται ειναι αν μη τι αλλο επαρκη.

Επισης παιχνιδια με την ποιοτητα του σαμαριταν και του αβαταρ δε προκειται να δουμε αμμεσα, ουτε με τη νεα γεννια κονσολων. Με το ζορι οι σημερινες κονσολες φτανουν την ποιοτητα των ντεμο του 3dmark 2000-2001.

ορισμένοι δεν τα θεωρούν επαρκή τα γραφικά, είναι καθαρά θέμα προσωπικής άποψης, για μένα απο την στιγμή που δεν πρόκειται να δούμε παιχνίδι που θα κάνουμε jaw drop (όπως κάναμε με το uncharted 2,μέχρι και το 3 δεν είχε διαφορα απο το 2).μπορεί να λέτε τώρα έτσι αλλα ας δούμε ένα βίντεο απο metal gear solid 5 για next gen consoles και θα αλλάξετε άποψη, οτι θα υπάρχουν πατάτες θα υπάρχουν λογικό είναι και δεν μπορούμε να το αποφύγουμε,(λες και τώρα δεν υπάρχουν)αλλα μην ξεχνάμε το 2006 βγήκε το gears of war και οτι το 2008 βγήκε και ενα metal gear solid 4,ενα gtaiv και πριν απο αυτά ενα Uncharted...μόλις 1 χρονιά έξω το ps3. δεν χρειάζεται να πας στις πατάτες,τις οποίες δεν τις γλυτώνεις ακόμα και αν το ps4 βγει σε 5 χρόνια ,οπότε δεν έχει σχέση, ποιοτικό game δεν θεωρώ ενα game που χρησιμοποιεί ακόμα unreal engine 2.5 ,sorry αλλα δεν είναι,τα γραφικά matters και έχουμε μείνει πίσω.κάποιοι περιμένουν τώρα το milking of war 3.1 (ίδια engine,μικρο tweakings,και online!!!,αφού έχει ονλινε αξίζει....)αυτή η γενιά είναι σε life support εδώ και 1-2 χρόνια και χωρίς την naughty dog άντε και την quantic δεν θα είχαμε τίτλο έξω που να αξίζει να ασχοληθείς.512μβ ραμ και κάρτες γραφικών του euro 2004 geeeezus....

Επισκέπτης

Aυτο που υποστηριζω εγω ειναι οτι δεν θα κατσω να σκασω αν η νεα γενια αργησει.Παιζω αυτα που βγαινουν και ειμαι ικανοποιημενος.

Οταν ειναι να ερθει η νεα γενια ας ερθει,οσο αργησει τοσο το καλυτερο,γιατι θα εχουμε μεγαλυτερο αλμα.Μεχρι να ερθει θα παιζω τα υπεροχα ΑΑΑ παιχνιδακια που βγαινουν χωρις να σκαω.

Δεν εχω αισθανθει ουτε στο ελαχιστο την επιθυμια για νεα γενια,για αυτο και δεν εχω διαβασει σχεδον τιποτα απο φημες για ps4 κτλ.Οταν ερθει με το καλο θα ασχοληθω.

Ως τοτε θεωρω αρρωστια την nextgenλαγνεια.Σου χαλαει την διαθεση για games,σε ξενερωνει και τελικα σε τυφλωνει,γιατι διαμαντακια βγαινουν ακομα και κατ'εμε ανωτερα απο τα πρωτα αυτης της γενιας.

Αποψη μου βεβαια.

Δεν μπηκα σε αυτο το τρυπακι ,ουτε προκειται γιατι πανω απ'ολα ειμαι gamer.

ΥΓ.Δεν πιστευω οτι εχουν αργησει ετσι και αλλιως.Ισα ισα αν βγουν τωρα πιστευω οτι θα απογοητευσουν.Οι εταιριες γνωριζουν ποτε ειναι σωστο να βγαλουν νεες κονσολες και θα βγουν οταν πρεπει να βγουν.

ορισμένοι δεν τα θεωρούν επαρκή τα γραφικά, είναι καθαρά θέμα προσωπικής άποψης

where is your god now ?

Disgaea-4-1.jpg

η οπτική σου είναι θέλω να σκάσω αρκετά εκατοστάρικα για να δω γραφικά, εντελώς διαφορετική από τη φιλοσοφία των κονσολών, λυπάμαι

metal gear δεν καταλαβαίνω τη λογική σου με το Disgaea 4, γνωρίζεις τι άλμα έχει κάνει απο το disgaea 3? ξέρεις τι δουλειά είχαν τα draw models? τα καλύτερα 2d γραφικά σε 3d enviroment (μετα τα Handdrawn του Kof).έχεις και την επιλογή για pixel character models όπως και την επιλογή για japanese voice και english subs, τα disgaea είναι τα καλύτερα srpg και θα ήθελα να τα δω ακόμα καλύτερα(δλδ χωρίς frame drops/καλύτερο 3d enviroment κτλπ κτλπ.). είναι όμως κλισε τίτλος που δεν ενδιαφέρει πολλούς, άσχετο αν ειναι το αγαπημένο μου παιχνίδι της γενιάς.

για μένα τα καλύτερα γραφικά μετά απο την σειρά Uncharted τα έχει η σειρά storm

http://www.youtube.com/watch?v=XIKmFk9Rd5Y

η cyberconnect2 έχει κάνει παπάδες με το Hardware,και επειδή θέλω να δω τι μπορούν να κάνουν με καλό hardware της εποχής θέλω νέα γενιά,θέλω να δω παιχνίδι απο kojima,naughty dog,cyberconnect2,nippon ichi με μη ξεπερασμένο hardware ,π.χ μια 4gb ram και μια μέτρια κάρτα γραφικών της εποχής.δύσκολο να φανταστώ να μην θέλει καποιος να δει αυτό το παιχνίδι. εδώ βλέπουμε το the last of us και λέμε πάλι παπάδες κάνει η naughty dog και κάποιοι σκέφτονται τι θα βγάζανε αυτοί οι ανθρωποι αν βγάζαν κάποιον τίτλο στο pc.

metal gear δεν καταλαβαίνω τη λογική σου με το Disgaea 4, γνωρίζεις τι άλμα έχει κάνει απο το disgaea 3?

Ναι, έχει κάνει άλμα σε σχέση με το 3 (το είδα μόνο, έπαιξα 2 και μετά 4) αλλά εξακολουθεί να είναι οπτικά "ιδιαίτερο" και είναι το τυπικότατο παράδειγμα του τι είναι console gaming: gameplay, ιστορία, διάλογοι πρώτα και μετά γραφικά. Τα γραφικά είναι κυρίαρχο σκέλος στο PC. Εγώ θέλω να δω τι μπορεί να βγάλει η Crytek από γραφικά στο PC και ειλικρινά όχι ο Kojima που είναι το Α και το Ω του story telling.

Εκτός αυτού είναι ένα παιχνίδι που σίγουρα δεν πιέζει το hardware στα όρια. Νομίζω πως είναι το τελευταίο πρόβλημα της Nippon Ichi το hardware. Και από την Naughty Dog δεν βλέπω μόνο γραφικά αλλά και κινηματογραφική δράση και τρομερό production value. Στο The last of Us δεν με εντυπωσιάζουν μόνο τα γραφικά αλλά και το πως δίνουν την ιστορία.

Σε αυτή την γενιά βασικά, είδαμε και το αντίθετο να πηγαίνουμε βήματα πίσω σε γραφικά από το FF XIII -> FF XIII-2 (χάριν 360 που προφανώς μπορεί να τρέξει καλά μόνο unreal engine). Όταν βγει το Versus ξανασυζητάμε.

Ένα πιο σημαντικό θέμα για μένα, που έχει να κάνει πιο πολύ με το PS3 ώστε να του προσθέσει χρόνια ζωής και να δώσει στα παιχνίδια νέες δυνατότητες είναι η χρήση του Vita σαν controller τύπου Wii mote.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Sony δεν προωθεί το PS3 + PSVita = WiiU.

Δηλαδή γιατί δεν βγάζει παιχνίδια που να έχουν αυτή την λειτουργία, να παίζουν στο PS3 και με το Vita σαν controller ώστε να έχουν extra features, όπως τον χάρτη ή το inventory ή κάμερες ασφαλείας κτλ στο Vita. Θα μου πείτε δεν έχουν πολλοί psvita αλλά αυτό σίγουρα θα είναι λόγος να αγοράσει κάποιος.

Όπως είναι τα move edition παιχνίδια, να υπάρχουν παιχνίδια που είναι psvita enabled ή κάτι ανάλογο.

ps-vita-controller-550x272.jpg

Το μέλλον στις κονσόλες είναι παραπέρα από το να κονταροχτυπιέσαι στις αναλύσεις αναλύσεις αλλά στο πως παίζεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...