Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για τα beat'em'ups... εξαρτάται την ηλικία, εγώ street fighter και MK θυμάμαι και παίζαμε, ΤΕΚΚΕΝ είναι πολύ νέο και δε το πρόλαβα καν στις αίθουσες είναι η αλήθεια.

• Like 1
Δημοσ.

To PS4 είναι region free? Μπορώ να αγοράσω games από Αμερική και να παίζουν στο Ps4 μου? Και με τα dlc/addons τι γίνεται? Αν ειναι region free και αγορασω δισκακι (παχνιδι απο Αμερικη) το κανω install στο primary account μου που ειναι ευρωπαικο, μπορώ να δημιουργησω ενα αμερικανικο account  να αγορασω τα dlc του παιχνιδιού και να τα παιζω στο ευρωπαικο μου account?

Sorry για τις πολλες ερωτησεις?

Δημοσ.

Παιδιά πήρατε χαμπάρι πόσα ban έπεσαν χθες στο UK PSN και δεν έφταιγαν οι χρήστες και μάλλον ούτε το paypal.

Linky...

για τα beat'em'ups... εξαρτάται την ηλικία, εγώ street fighter και MK θυμάμαι και παίζαμε, ΤΕΚΚΕΝ είναι πολύ νέο και δε το πρόλαβα καν στις αίθουσες είναι η αλήθεια.

Το πρόλαβα το tekken αλλά μεγάλο σουξέ στα arcades ήταν και το .. Samurai Shodown. To Steet Fighter όμως είχε απίστευτη έκθεση σε όλα τα versions του.

Δημοσ.

To PS4 είναι region free? Μπορώ να αγοράσω games από Αμερική και να παίζουν στο Ps4 μου? Και με τα dlc/addons τι γίνεται? Αν ειναι region free και αγορασω δισκακι (παχνιδι απο Αμερικη) το κανω install στο primary account μου που ειναι ευρωπαικο, μπορώ να δημιουργησω ενα αμερικανικο account να αγορασω τα dlc του παιχνιδιού και να τα παιζω στο ευρωπαικο μου account?

Sorry για τις πολλες ερωτησεις?

Το ps4 είναι region free οπότε κάνεις import ότι παιχνίδι θες, τα DLC είναι συνήθως region locked οπότε δεν μπορείς να κατεβάσεις το dlc από Ευρώπη και να παίξεις με το Αμερικάνικο παιχνίδι.

Σε αυτή την περίπτωση φτιάχνεις έναν δεύτερο user και ένα US Psn οπότε παίζεις εκεί.

Για το άλλο με τα account και τα dlc που λες δεν γνωρίζω.

Δημοσ.

Είμαι σε διαδικασία να ψαχτώ για PS4.

Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει το 1ο σε λευκό, αλλά για 285 που πάει με μεταφορικά απο electroholic είναι μάλλον πολλά τα λεφτά.

Μετά μου αρέσει το ασημί που βγήκε τώρα, αλλά το δίνουν με ενα 2ο χειριστηριο 360 !!! ενώ στην αμερική είναι 1TB και κάνει 249 δολλάρια (αντε πες 280 με φορους).

Τέλος θα έπαιρνα το λευκό slim αλλά πάει και αυτό 250 χωρίς τίποτα.

Το μόνο που συμφέρει είναι κατι bundle απο πλαίσιο κτλπ στα 250 με παιχνιδι.

Τι θα κάνατε στη θέση μου ;

Δημοσ.

Υπομονή  :-D  Καλοκαίρι είναι, διακοπούλες έρχονται, το Pro μετά την ανακοίνωση του XoX έχει πέσει ήδη στα 350 ----> γυρνάς από διακοπές ---> κυκλοφορεί το scorpio και βλέπεις κάτι bundle που θα σου τρέχουν τα σάλια. 

Trust my word.

• Like 2
Δημοσ.

To θέμα είναι ότι μεγάλο μέρος του θα καλυφθεί ως δώρο οπότε ο χρόνος δεν είναι υπέρ μου εδώ.

Εκτός και αν το πιστολιάσω τελείως και πάρω κάτι άλλο

Δημοσ.

Εγώ όπως τις βλέπω τις τιμές skroutz... pro θα έπαιρνα τώρα ειδικά εφόσον συμμερίζομαι και το φετίχ σου (μου) για το Look. Απαράδεκτα ψηλές τιμές για τα απλά χρωματιστά.

Αυτό - θα το κατάπινα - αλλά με το ζόρι. Αυτό θα έπαιρνα εγώ πάντως...

http://www.skroutz.gr/s/12268006/Sony-Playstation-4-Silver-PS4-Slim-500GB-DualShock-4.html

Και πάλι με πολύ ζόρι. Μπούρδες αν ήταν να έπαιζα μόνος στο pro θα πήγαινα.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά πήρατε χαμπάρι πόσα ban έπεσαν χθες στο UK PSN και δεν έφταιγαν οι χρήστες και μάλλον ούτε το paypal.

Linky...

UPDATED — Paypal Just Did a Mass Chargeback on PSN Transactions. Τα έκανε σκ@$α το paypal τελικά.

Δημοσ.

Pro στα 350 μεχρι να βγαλει ο ηλιος κερατα αν θελεις αμεσα. Διαφορετικα οπως ειπε κ ο Στηβ με την ελευση του ΟΝΕ Χ θα δουμε ωραια πραγματακια. Καπου εκει, το Νοεμβριο δλδ ειναι και η μαυρη Παρασκευη, οποτε θα εχουμε μεγαλα γλεντια..

Δημοσ.

UPDATED — Paypal Just Did a Mass Chargeback on PSN Transactions. Τα έκανε σκ@$α το paypal τελικά.

Και όμως κάτι έχει σχέση με το UK και την Sony και το Brexit ??

screenshot-www.kotaku.co_.uk-2017-06-29-

Pro στα 350 μεχρι να βγαλει ο ηλιος κερατα αν θελεις αμεσα. Διαφορετικα οπως ειπε κ ο Στηβ με την ελευση του ΟΝΕ Χ θα δουμε ωραια πραγματακια. Καπου εκει, το Νοεμβριο δλδ ειναι και η μαυρη Παρασκευη, οποτε θα εχουμε μεγαλα γλεντια..

Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τόσο άμεση μείωση της τιμής του pro... Αμέσως μετά την Ε3 και άλλο έψαχνα στο skroutz και έπεσα πάνω στην τιμή του και ήμουν WTF? :blink: 

Δηλαδή την Black Friday τι θα γίνει??

Δημοσ.

Είμαι σε διαδικασία να ψαχτώ για PS4.

Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει το 1ο σε λευκό, αλλά για 285 που πάει με μεταφορικά απο electroholic είναι μάλλον πολλά τα λεφτά.

Μετά μου αρέσει το ασημί που βγήκε τώρα, αλλά το δίνουν με ενα 2ο χειριστηριο 360 !!! ενώ στην αμερική είναι 1TB και κάνει 249 δολλάρια (αντε πες 280 με φορους).

Τέλος θα έπαιρνα το λευκό slim αλλά πάει και αυτό 250 χωρίς τίποτα.

Το μόνο που συμφέρει είναι κατι bundle απο πλαίσιο κτλπ στα 250 με παιχνιδι.

Τι θα κάνατε στη θέση μου ;

Είσαι σε δίλλημα ποιο πσ4 να παρεις; Ή γενικά αν θα  παρεις; Έχεις αδέρφια και κολλητάρια που θα λιωνουν μαζί σου για να χρειαστεί να πάρεις 2ο controller; Αν μας έλεγες και το μπατζετ σου. Γενικά θα πρότεινα το προ αλλα σιγουρα θα σου ελεγα να παρεις την ετησια συνδρομη για το Ps plus.  Αν το κανεις μαλιστα πριν τις 4 Ιουλιου θα πάρεις δωρο 3 4 παιχνιδάκια, οπως killing floor 2, life is strange!!

Δημοσ.

Και όμως κάτι έχει σχέση με το UK και την Sony και το Brexit ??

screenshot-www.kotaku.co_.uk-2017-06-29-

Κρατάω το τελευταίο update που είναι στον τίτλο. Όπως και να έχει είναι κάτι που θα λυθεί οπότε klein.

Δημοσ.

Από την μια έχει το αγγούρι ότι θα του τσοντάρουν λεφτά και σύντομα - από την άλλη οι τιμές για το απλό είναι υψηλές για την εποχή (σε σχέση με το pro) - δεν ξέρω - όπως έγραψα καλοκαιράκι, παραλία, μπύρα... Κανένα 3ds μήπως :P (δεν λέω switch γιατί και αυτό είναι παράλογα ακριβό ακόμα).

Κρατάω το τελευταίο update που είναι στον τίτλο. Όπως και να έχει είναι κάτι που θα λυθεί οπότε klein.

Grim επειδή το παρακολουθώ το νήμα από το χθες στο neogaf - το UPDATE αφορά την εικόνα και όχι το Paypal...  Για ξαναδιάβασε το.

Στο μεταξύ αν κάναν και κάτι τέτοιο λόγω capital controls στην Ελλαδίτσα μας και ήσουν all digital τύπος και διαπίστωνες σήμερα το πρωί ότι έφαγες ban για λογιστικές μ@@ θα σου έλεγα πόσο klein θα ήσουν. Για δες το support twitter της Sony UK. 

Μιλάμε για μακελειό.

UPDATE: Following the below comment from reader Alan McCourt I tried to check up on whether the blame lies with Sony or Paypal.

- εικόνα πριν -

Δημοσ.

Από την μια έχει το αγγούρι ότι θα του τσοντάρουν λεφτά και σύντομα - από την άλλη οι τιμές για το απλό είναι υψηλές για την εποχή (σε σχέση με το pro) - δεν ξέρω - όπως έγραψα καλοκαιράκι, παραλία, μπύρα... Κανένα 3ds μήπως :P (δεν λέω switch γιατί και αυτό είναι παράλογα ακριβό ακόμα).

Grim επειδή το παρακολουθώ το νήμα από το χθες στο neogaf - το UPDATE αφορά την εικόνα και όχι το Paypal...  Για ξαναδιάβασε το.

Στο μεταξύ αν κάναν και κάτι τέτοιο λόγω capital controls στην Ελλαδίτσα μας και ήσουν all digital τύπος και διαπίστωνες σήμερα το πρωί ότι έφαγες ban για λογιστικές μ@@ θα σου έλεγα πόσο klein θα ήσουν. Για δες το support twitter της Sony UK. 

Μιλάμε για μακελειό.

UPDATE: Following the below comment from reader Alan McCourt I tried to check up on whether the blame lies with Sony or Paypal.

- εικόνα πριν -

H εικόνα προέρχεται από αυτά που έχει πει ένας reader (αναγνώστης) όχι κάτι επίσημο. Όπως και να έχει πιστεύω θα λυθεί εφόσον δεν ευθύνονται οι χρήστες...Με τα capital controls πάντως δεν έγινε κάτι στην Ελλάδα και ναι την έπεσαν στην sony γιατί αυτή φαντάζει ο ένοχος...που να φανταστούν ότι αυτό έγινε επειδή το paypal έκανε refunds. Και ναι klein...τι να κάνω δηλαδή επειδή κάποιοι στο uk έμειναν χωρίς account μεσοβδόμαδα; Απεργία πείνας και πορεία; Πρόπερσι τα Χριστούγεννα είχα μείνει χωρίς παιχνίδια γιατί δεν είχα primary τον λογαριασμό και είχε πέσει και το psn (και το live) με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω κανένα digital παιχνίδι (είμαι digital τύπος)...Δεν μπήκα να κλαυτώ ούτε να γράφω στο twitter..μην είμαστε drama queens..

Μ@λακ!ες γίνονται και θα γίνονται...Εγώ δεν κατάφερα ποτέ να παίξω witcher 2 στο xbox one ενώ φαίνεται αγορασμένο κανονικά αλλά και ούτε να κατεβάσω το lost odyssey που το έδιναν τσάμπα. Και στις δύο περιπτώσεις σπατάλησα ώρες στο chat support της microsoft χωρίς αποτέλεσμα. Είχα ρωτήσει για βοήθεια και στο αντίστοιχο νήμα εδώ στο insomnia και οι περισσότεροι ήταν klein..δεν είδα κανένα να συμπάσχει (lol) μαζί μου αλλά ούτε και αναφέρθηκα ξανά σε αυτό το θέμα και στο απαράδεκτο chat support της microsoft. 

Φαντάσου να είχε επικρατήσει το always online...

edit:

All accounts appear to be unbanned. 

Ας ελπίσουμε να ξεπεράσουν γρήγορα το σοκ οι φίλοι μας στην Αγγλία που έμειναν χωρίς account κάμποσες ώρες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...