Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια τοσο ωραιο ειναι το Τεκκεν 7; Ενα απλό fighting game δεν ειναι;

Δεν ειναι ενα απλο fighting game

Ειναι ΤΟ fighting game που μεγαλωσε γενιες και γενιες :) :)

Βεβαια αν εισαι μικρος σε ηλικια λογικα δεν θα εχεις παιξει σε παλαιοτερες κονσολες το εν λογω παιχνιδι να νιωσεις την πορωση ;) :)

Αξιζει 100% σαν παιχνιδι (κατα την γνωμη μου παντα)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό για τα C Chassis δεν το ήξερα. Πάντως έναν χρόνο που το έχω δεν άκουσα κάτι (προσπερνάω το γεγονός οτι έχω να παίξω απο πέρυσι το καλοκαίρι..).

Αλλά δεν θυμάμαι να έκανε κιχ όσο έπαιζα.

Πάντως γενικά όσο μικρό και να είναι το whine συνήθως το αλλάζουν, εκτός κι αν σταματήσει στην πορεία.

Προσωπικά που μίλησα με το μαγαζί για την κάρτα μου, μου είπαν αν συνεχίσει εντός εβδομάδος να την πάω για αλλαγή.

Δημοσ.

Βεβαια αν εισαι μικρος σε ηλικια λογικα δεν θα εχεις παιξει σε παλαιοτερες κονσολες το εν λογω παιχνιδι να νιωσεις την πορωση ;) :)

άμα το παίζεις από μικρός νιώθεις κάποια επιπλέον πόρωση, αλλά γενικά δε νομίζω μόνο τα γερόντια να παίζουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι :lol: 

άλλωστε όλα σχεδόν τα fighting που υπάρχουν έχουν ιστορία δεκαετιών 

• Like 2
Δημοσ.

άμα το παίζεις από μικρός νιώθεις κάποια επιπλέον πόρωση, αλλά γενικά δε νομίζω μόνο τα γερόντια να παίζουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι :lol:

άλλωστε όλα σχεδόν τα fighting που υπάρχουν έχουν ιστορία δεκαετιών

Σωστος

Να προσθεσω και mortal combat που εχει και αυτο ιστορια.

ΥΓ (ε οχι και γεροντια :) 27 ειμαι )

• Like 1
Δημοσ.

ναι βασικά ένα απλό fighting είναι από κει και πέρα έχει να κάνει με το αν και πόσο σου αρέσουν τα fighting και αν και πόσο σου αρέσει αυτό ή κάποιο άλλο

είναι θέμα γούστου η όλη φάση, δεν είναι ένα "γενικώς αποδεκτό φοβερό παιχνίδι" όπως κάποια άλλα, αλλά ο stelios έχει αναφέρει ξανά ότι του αρέσει το tekken οπότε θεωρώ ότι θα το ευχαριστηθεί γιατί σαν tekken είναι πολύ καλό, κάποιος άλλος που τη βρίσκει με άλλα είδη ή άλλα fighting μπορεί να το βρει αδιάφορο

εγώ προσωπικά το ευχαριστιέμαι πολύ περισσότερο από άλλα fighting, αλλά όπως είπαμε αυτό είναι και θέμα γούστου 

Ναι ρε και γω επαιζα παλια Τεκκεν , απλα το βλεπω σαν το ποδοσφαιρακι που άπλα κάθε χρόνο παραχρονου γίνονται καλύτερα. Συν οτι το ειδα 50 ευρω μεταχειρισμενο και μου εκανε εντυπωση! Εννοειτε οτι ειναι θεμα γουστου, δεν ρώτησα για να πικάρω, πιο πολύ για να καταλαβω γιατι ειναι τοσο ακριβο..

Δημοσ.

Ο φίλος είχε πληρώσει για έξτρα εγγύηση public που σου παρέχει κάποιες ευκολίες όπως ότι έρχονται και παίρνουν την κονσόλα από το σπίτι σου, σου παρέχουν κονσόλα μέχρι να επισκευαστεί ή να αντικατασταθεί η δικιά σου και 2 χρόνια επιπλέον εγγύησης. Από ότι φαίνεται δεν έκανε χρήση της υπηρεσίας απλά τώρα ίσως πρέπει να επικοινωνήσει με public γιατί εφόσον άλλαξε το serial number της κονσόλας και αυτοί δεν έχουν ενημερωθεί ίσως υπάρξει πρόβλημα.

Ειδη εγινε αυτο(αλλαχθηκε ο σειριακος αριθμος και μπηκε μεσα στην  υπαρχουσα επεκτασηΤο κατάστημα ειχε ειδη ενημερωθεί από εμενα από την πρωτη στιγμη)Απλα επελεξα να την παω εγω ο ιδιος ώστε να μην χρονοτριβουσε παραπανο η συγκεκριμενη διαδικασια.

Δεν γνωρίζουμε καν εάν ήταν coil whine του φίλου. Ελαφρύ coil whine πάντως και η commetron με δυσκολία θα στο αντικαταστήσει. 

Ετσι ακριβως δεν πρεπει να ηταν περιπτωση  coil whine.Διοτι ο συγκεκριμενος ενοχλητικος θορυβος ακουγότανε αρκετα μακρια από εκει που ηταν η κονσολα μου.

Τέτοιο "τσιριχτό" ήχο δε νομίζω πως μπορεί να είναι κάτι άλλο.

Το συγκεκριμένο δεν θα το έλεγα ελαφρύ. Μου έτυχε coil whine σε GPU, και σε φίλο (ευτυχώς στην πορεία σταμάτησε).

Σε βίντεο δεν καταφέραμε να καταγράψουμε τον ήχο. Αυτό για να το έπιασε φαντάζομαι ηταν αρκετά έντονο.

Θα ανεβασω βιντεο τις επομενες ωρες που ακούγετε καλυτερα και πιο δυνατα ο συγκεκριμενος ηχος.

Εμένα πάντως δεν μου έκανε για coil whine και φυσικά δεν το λες ελαφρύ εάν όντως ήταν και για αυτό έγινε αντικατάσταση. Εγώ λέω σε άλλες περιπτώσεις που για να ακούσεις το coil whine πρέπει να ακουμπήσεις το αυτί σου δεν νομίζω να κάνουν αντικατάσταση. Έχω δει αρκετά c-chassis (το 99% έχει coil whine) με διαφορετικούς ήχους το καθένα. Στο ένα να ακούγεται σαν να υπάρχει έντομο στον επεξεργαστή με τον ήχο να αλλάζει ανάλογα με το γίνεται στο παιχνίδι και σε άλλα να ακούγεται ανά δύο λεπτά ένα έντονο σφύριγμα. Στην πρώτη περίπτωση αν θυμάμαι καλά δεν είχε γίνει αντικατάσταση. 

Και εγω εχω ακουσει περιπτωση  coo whine( το κανει η καρτα γραφικων μου αυτό)αλλα καμια σχεση  σε ενταση με αυτό που ακουγαν τα αυτια μου .

https://www.youtube.com/watch?v=gkaA0Hsbd2o

Λογικα τωρα θα πρεπει να το ακουσετε πιο ξεκάθαρα(το εκανε συνεχεια και επιμονα.)Με λιγα λογια!!ανα 2 λεπτα εκανε ξανα και ξανα αυτην την  ακολουθει ηχητικη διαδικασια η κονσολα μου,Προσωπικα δεν υπηρχε περιπτωση να την αφηνα ετσι( με αυτό το πρόβλημα) και να μην την πηγαινα μετα στην αντιπροσωπεια για ελεγχο.

Δημοσ.

Το tekken ειναι το fighting game που μεγαλωσε γενιες και γενιες?Γιατι τα υπολοιπα γνωστα fighting παιχνιδια τι εκαναν δηλαδη?

Street fighter,mortal kombat?

Ενα απλό fighting game δεν ειναι;

το βλεπω σαν το ποδοσφαιρακι που άπλα κάθε χρόνο παραχρονου γίνονται καλύτερα.

δεν ρώτησα για να πικάρω, πιο πολύ για να καταλαβω γιατι ειναι τοσο ακριβο..

Αν δεν το καταλαβες μια χαρα παντως πικαρες με αυτο που εγραψες και ειδικα η απαντηση που δινεις  μετα ειναι και αυτη ασχετη.

Τι σχεση εχουν τα ποδοσφαιρακια που βγαινουν καθε χρονο με το tekken που βγαινει 1 καθε γενια?Το προηγουμενο tekken 6 βγηκε πριν 8χρονια......

Δημοσ.

Πιστευω πιο πολλα ατομα και πιο ευρεως γνωστο ηταν το τεκκεν

Μετα το mortal combat και μετα τo street fighter

Θυμαμαι παντως πιτσιρικια γινοταν χαμος με το τεκκεν, διαγωνισμοι,τουρνουα κτλπ

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξυ το Mortal kombat το βγαλω εξω λογω και της βιας του αλλα ουτε για αστειο δεν ειναι πιο ευρεως γνωστο το tekken απο το street fighter,ειδικα το 2 του snes,που υπαρχει μια επανεκδοση του που παιζεται ακομα και σημερα στο μεγαλο fighting τουρνουα EVO.

Φυσικα υπηρχαν πιο παλια και αλλα fighting παιχνιδια οπως Virtual Fighter,Soul Calibur,Dead or Alive,αλλα σαν το Street fighter τιποτα(ασχετως τι πατατιες εκανε η εταιρεια με το τελευταιο).

Δημοσ.

Αν δεν το καταλαβες μια χαρα παντως πικαρες με αυτο που εγραψες και ειδικα η απαντηση που δινεις  μετα ειναι και αυτη ασχετη.

Τι σχεση εχουν τα ποδοσφαιρακια που βγαινουν καθε χρονο με το tekken που βγαινει 1 καθε γενια?Το προηγουμενο tekken 6 βγηκε πριν 8χρονια......

Είσαι από αυτους που εχουν ορεξη να μαλωνουν διαδικτυακα ή να σε απαντησω σοβαρα;

Δημοσ.

Ρε παιδια τοσο ωραιο ειναι το Τεκκεν 7; Ενα απλό fighting game δεν ειναι;

Οταν γραφονται τετοια σχολια,ειναι λογικο να παιρνουν και αναλογες απαντησεις,ασχετως αν στο παρον forum που δεν υπαρχει μεγαλη συμμετοχη φαινεται αυτο πιο εντονα :)

Τι εξελιξη δηλαδη περιμενει καποιος να δει σε fighting παιχνιδια,ειτε αυτο λεγεται Street fighter,ειτε Tekken,ειτε mortal kombat,ειτε Injustice?

Ενα απλο fighting game ηταν και παλια(ασχετως που για να το μαθεις καλα και να κερδιζεις Online ειναι απιστευτα δυσκολο) και το ιδιο παραμενει και σημερα.

το βλεπω σαν το ποδοσφαιρακι που άπλα κάθε χρόνο παραχρονου γίνονται καλύτερα.

το ειδα 50 ευρω μεταχειρισμενο και μου εκανε εντυπωση!

Και οσον αφορα αυτο δεν ειναι να προκαλει εντυπωση. 1 ατομο εχει τετοια αγγελια που ειναι ο κλασσικο πονηρουλης Ελληνας που πουλαει used παιχνιδι ακριβοτερα απο καινουργιο(γιατι οποιος ειναι Αθηνα και χρεωθει και τα μεταφορικα βγαινει ακριβοτερο).

40ευρω το δινουν ολοι οι υπολοιποι.

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξυ το Mortal kombat το βγαλω εξω λογω και της βιας του αλλα ουτε για αστειο δεν ειναι πιο ευρεως γνωστο το tekken απο το street fighter,ειδικα το 2 του snes,που υπαρχει μια επανεκδοση του που παιζεται ακομα και σημερα στο μεγαλο fighting τουρνουα EVO.

Φυσικα υπηρχαν πιο παλια και αλλα fighting παιχνιδια οπως Virtual Fighter,Soul Calibur,Dead or Alive,αλλα σαν το Street fighter τιποτα(ασχετως τι πατατιες εκανε η εταιρεια με το τελευταιο).

Το tekken είναι φουλ συνδεδεμένο με το PlayStation, κάποτε ήταν system seller

Μπορεί να μη φαίνεται σπουδαίο τώρα αλλά κάποτε ήταν πολύ σπουδαίο ειδικά για τους κατόχους των Sony κονσολών και ήταν κάτι που υπήρχε μόνο εκεί

Mortal Kombat και sf έπαιζες παντού

Και σκέψου πόσο εμπορικό ήταν ενώ υπήρχε μόνο σε ένα σύστημα.. επί εποχής tekken 3 για παράδειγμα δεν στεκόταν τίποτε άλλο δίπλα του και ας γέρασαν καλύτερα κάποιοι 2d τίτλοι.

Κάνεις τοτε δε νοιαζόταν να παίξει street fighter γιατί θεωρούταν παλιατζουρα (μετά απέκτησε την σημερινή του αίγλη από το σημερινo μικρό "ψαγμενο" κοινό που ακόμα ασχολειται φανατικά με fighting,μιλάω για εποχές που fighting έπαιζαν όλοι) και το mk ήταν στο κόσμο του ειδικά μόλις πήγαν και αυτοί σε 3d γραφικά και έγιναν ξανά σοβαρή σειρά στο 9.

Και οσον αφορα αυτο δεν ειναι να προκαλει εντυπωση. 1 ατομο εχει τετοια αγγελια που ειναι ο κλασσικο πονηρουλης Ελληνας που πουλαει used παιχνιδι ακριβοτερα απο καινουργιο(γιατι οποιος ειναι Αθηνα και χρεωθει και τα μεταφορικα βγαινει ακριβοτερο).

40ευρω το δινουν ολοι οι υπολοιποι.

Δύο είναι οι αγγελίες στα 50, τεσπά καλό είναι ο υποψήφιος αγοραστής να το ψάχνει διαφορετικά ο καθένας πουλάει όσο θέλει

Αυτό ισχύει και για καταστήματα βεβαίως γιατί σε κάποια κάνει ή έκανε και 70αρι

Δημοσ.

πως ακριβως διαλεγουμε ποιο απο τα τρια παιχνιδια μεσα στο crash bandicoot θελουμε να παιξουμε? οταν βαζεις το disc εχει cutscene Και μετα αμεσως η πιστα.. :huh:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...