Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι εννοεις ειχε εγγυηση public?Το επισημο service ειναι η cometron και το public ειναι ο πωλητης/ενδιαμεσος που στελνει την κονσολα σε αυτους για επισκευη/αλλαγη.

Αν πχ ηταν μετα το περαν των 2 ετων εγγυησης και εκανε χρηση της επεκτασης εγγυησης απο public(αν ειχε)τοτε ή θα του εδιναν αλλο καινουργιο ps4 pro ή τα χρηματα του πισω αφου το Public δεν εχει επισημο service για να επισκευαζει ps4 pro αν δεν κανω λαθος.

Επισης μιας και το ps4 pro ειναι και σχετικα νεα κονσολα στην αγορα λιγων μηνων,αναρωτιεμαι αν υπαρχουν κιολας refubrished ps4 pro για να δωθουν σε περιπτωση rma καλη ωρα.

Ο φίλος είχε πληρώσει για έξτρα εγγύηση public που σου παρέχει κάποιες ευκολίες όπως ότι έρχονται και παίρνουν την κονσόλα από το σπίτι σου, σου παρέχουν κονσόλα μέχρι να επισκευαστεί ή να αντικατασταθεί η δικιά σου και 2 χρόνια επιπλέον εγγύησης. Από ότι φαίνεται δεν έκανε χρήση της υπηρεσίας απλά τώρα ίσως πρέπει να επικοινωνήσει με public γιατί εφόσον άλλαξε το serial number της κονσόλας και αυτοί δεν έχουν ενημερωθεί ίσως υπάρξει πρόβλημα.

Δημοσ.

Βγηκε βρωμα οτι θα δωσουν τζαμπα το until dawn κ βγηκαν ηδη 3-4 αγγελιες με το until dawn!!

Βγηκε βρωμα οτι θα δωσουν τσαμπα και το tekken 7....

Βαλτε αγγελιες παιδια ;) :P

• Like 4
Δημοσ.

Βγηκε βρωμα οτι θα δωσουν τζαμπα το until dawn κ βγηκαν ηδη 3-4 αγγελιες με το until dawn!!

Δεν πουλαμε φιλαρακ! :P 1ον γιατι ειναι παιχνιδαρα στο ειδος του και 2ον γιατι τα παιχνιδια του plus τα εχεις οσο εχεις συνδρομη ως γνωστον. Αν για καποιο λογο την σταματησεις παπαλα! Κοινως οπως λεμε και οι Καρδιτσιωτες "δεν πλας λογο plus".. :D

Πολύ καλός ο μήνας για το ps4 plus.

Πολύ κακός για εμένα, τα έχω όλα...

Αμα εισαι μερακλης και αγοραζεις τα καλα οταν βγαινουν αυτο συμβαινει καποιες φορες. Τουλαχιστον εχεις το πλεονεκτημα της φυσικης μορφης (αν το εχεις αγορασει κουτατο) και της ανεξαρτησιας απο συνδρομες, οπως εγραψα και πιο πανω.

• Like 1
Δημοσ.

Από περιέργεια μήπως έμαθες από που προερχόταν ο ήχος τελικά; Και πως τα κατάφερες και πήρες καινούργια; Επειδή είχες εγγύηση Public;

Εχει ενδιαφερον η extra εγγυηση του Public καλύπτει πιθανο coil whine ; η τσαμπα μας κολανε να τα σκαμε και τρεχουμε σε cometron

Ο  μήνας για το ps4 plus ειναι πολυ καλυτερος αλλου με 3 καλους τιτλους :P

Δημοσ.

Εχει ενδιαφερον η extra εγγυηση του Public καλύπτει πιθανο coil whine ; η τσαμπα μας κολανε να τα σκαμε και τρεχουμε σε cometron

Ο  μήνας για το ps4 plus ειναι πολυ καλυτερος αλλου με 3 καλους τιτλους :P

Δεν γνωρίζουμε καν εάν ήταν coil whine του φίλου. Ελαφρύ coil whine πάντως και η commetron με δυσκολία θα στο αντικαταστήσει. 

• Like 1
Δημοσ.

εγώ έχω γράψει ήδη ένα 20ωρο σχεδόν χωρίς να έχω εξαντλήσει το single player περιεχόμενο και παίζω και άλλα πράγματα παράλληλα 

πιστεύω ότι θα σου βγάλει τα λεφτά που θα δώσεις αν σου αρέσει και παίξεις και online 

για κάποιον που θα παίξει online αξίζει και το 50αρικο

θα το ήθελα βέβαια σε digital γιατί δε γουστάρω το δισκάκι, κάποια στιγμή σε γερή έκπτωση θα το πάρω ψηφιακό και θα πουλήσω το δισκάκι (που μου χάρισαν, σε αυτό είμαι κωλόφαρδος) 

• Like 1
Δημοσ.

κάποιος που του το δώσανε ως γαμάτο δώρο αλλά του φάνηκε τελείως άχρηστο και πάλι καλά που με σκέφτηκε άμεσα γιατί λίγες μέρες να αργούσε θα το αγόραζα κανονικά :P :P :P

αυτό το μήνα λοιπόν δεν πήρα τίποτα, μόνο δώρο στο steam το witcher 3 σε ένα φίλο που είχε γενέθλια και δεν το είχε παίξει (και ευτυχώς έπεσα σε sales) 

τώρα τον ιούλιο κάτι θα πάρω, ίσως κάνα persona.. 

Δημοσ.

ναι βασικά ένα απλό fighting είναι από κει και πέρα έχει να κάνει με το αν και πόσο σου αρέσουν τα fighting και αν και πόσο σου αρέσει αυτό ή κάποιο άλλο

είναι θέμα γούστου η όλη φάση, δεν είναι ένα "γενικώς αποδεκτό φοβερό παιχνίδι" όπως κάποια άλλα, αλλά ο stelios έχει αναφέρει ξανά ότι του αρέσει το tekken οπότε θεωρώ ότι θα το ευχαριστηθεί γιατί σαν tekken είναι πολύ καλό, κάποιος άλλος που τη βρίσκει με άλλα είδη ή άλλα fighting μπορεί να το βρει αδιάφορο

εγώ προσωπικά το ευχαριστιέμαι πολύ περισσότερο από άλλα fighting, αλλά όπως είπαμε αυτό είναι και θέμα γούστου 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν γνωρίζουμε καν εάν ήταν coil whine του φίλου. Ελαφρύ coil whine πάντως και η commetron με δυσκολία θα στο αντικαταστήσει.

Τέτοιο "τσιριχτό" ήχο δε νομίζω πως μπορεί να είναι κάτι άλλο.

Το συγκεκριμένο δεν θα το έλεγα ελαφρύ. Μου έτυχε coil whine σε GPU, και σε φίλο (ευτυχώς στην πορεία σταμάτησε).

Σε βίντεο δεν καταφέραμε να καταγράψουμε τον ήχο. Αυτό για να το έπιασε φαντάζομαι ηταν αρκετά έντονο.

Δημοσ.

Τέτοιο "τσιριχτό" ήχο δε νομίζω πως μπορεί να είναι κάτι άλλο.

Το συγκεκριμένο δεν θα το έλεγα ελαφρύ. Μου έτυχε coil whine σε GPU, και σε φίλο (ευτυχώς στην πορεία σταμάτησε).

Σε βίντεο δεν καταφέραμε να καταγράψουμε τον ήχο. Αυτό για να το έπιασε φαντάζομαι ηταν αρκετά έντονο.

Εμένα πάντως δεν μου έκανε για coil whine και φυσικά δεν το λες ελαφρύ εάν όντως ήταν και για αυτό έγινε αντικατάσταση. Εγώ λέω σε άλλες περιπτώσεις που για να ακούσεις το coil whine πρέπει να ακουμπήσεις το αυτί σου δεν νομίζω να κάνουν αντικατάσταση. Έχω δει αρκετά c-chassis (το 99% έχει coil whine) με διαφορετικούς ήχους το καθένα. Στο ένα να ακούγεται σαν να υπάρχει έντομο στον επεξεργαστή με τον ήχο να αλλάζει ανάλογα με το γίνεται στο παιχνίδι και σε άλλα να ακούγεται ανά δύο λεπτά ένα έντονο σφύριγμα. Στην πρώτη περίπτωση αν θυμάμαι καλά δεν είχε γίνει αντικατάσταση. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...