vste Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Με εχετε φοβισει παντως με ολες αυτες τις ιστοριες με τα Pro και τα φουρφουρια τους. Αν και εχει μειωθει τραγικα ο χρονος gaming μου λογο καλοκαιριου, την λιγη ωρα που παιζω το aircondition ανοιχτο και γινεται το δωματιο datacenter. Δεν ειναι εποχη για SFF μηχανακια οπως το PS4 να δουλευουν τσιτα.
vste Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Τί είναι το ssf; SFF = Small Form Factor. Υπολογιστης μικρου μεγεθους. Συνηθως χρησιμοποιειται σε PC, αλλα και οι κονσολες ανηκουν σε αυτη την κατηγορια συσκευων. 1
Γιώργος 1988 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Διάβασα ότι τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια για τους συνδρομητές στο psn ειναι τα εξής 1) Killzone: Shadow Fall, 2) Child of Light 3) and the PS4 version of Gravity Daze (aka Gravity Rush Remastered Τι λέτε οι γνώστες είναι καλά; Απλά δεν ξέρω αν θα είναι αυτά στην Ελλάδα κάτι για Ιαπωνία λέγανε.
JohnVani18 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Όπως είπες, αυτά λένε πως θα είναι Ιαπωνία. Καλά είναι και τα τρία παραδόξως, αρκεί να πέσουν όντως αυτά.
Γιώργος 1988 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Πως πάει το θέμα καθε ήπειρος και διαφορετικα game;
spartan29gr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα παιδια τις τελευταίες ημερες παρατηρω έναν ενοχλητικο ηχο να ακούγεται κατά διαστηματα από την κονσολα μου.Ο συγκεκριμενος ηχος ακούγετε κυριως μονο όταν παιζω παιχνίδια(ειτε είναι ψηφιακα ειτε είναι σε δισκακι) https://www.youtube.com/watch?v=A_YJE6zqAnY Σας φαινεται φυσιολογικος αυτος ο ηχος? https://www.youtube.com/watch?v=PElN3gfs4C4 Τελικα η κονσολα αντικαταστηθηκε με καινουργια από την κομετρον(τελος καλο όλα καλα) 1
gRim Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Τελικα η κονσολα αντικαταστηθηκε με καινουργια από την κομετρον(τελος καλο όλα καλα) Από περιέργεια μήπως έμαθες από που προερχόταν ο ήχος τελικά; Και πως τα κατάφερες και πήρες καινούργια; Επειδή είχες εγγύηση Public;
Grim Ripper Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Τα games του Ιουλίου θα είναι τα: Until Dawn – PS4 Game of Thrones: A Telltale Series – PS4 That’s You – PS4 (4th July onwards) Tokyo Jungle – PS3 Darkstalkers Resurrection – PS3 Don’t Die Mr Robot – PS Vita (cross-buy with PS4) Element4l – PS Vita 2
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Τελικα η κονσολα αντικαταστηθηκε με καινουργια από την κομετροΣν(τελος καλο όλα καλα) Στην αντικαταστησαν με ανακατασκευασμενη ή καινουργια? Και του την γυρισες πισω με τη δικαιολογια οτι ακουγεται αυτος ο περιεργος ηχος αλλα στην λειτουργιας της δεν προκαλει κανενα προβλημα? 1
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Από περιέργεια μήπως έμαθες από που προερχόταν ο ήχος τελικά; Και πως τα κατάφερες και πήρες καινούργια; Επειδή είχες εγγύηση Public; Τι εννοεις ειχε εγγυηση public?Το επισημο service ειναι η cometron και το public ειναι ο πωλητης/ενδιαμεσος που στελνει την κονσολα σε αυτους για επισκευη/αλλαγη. Αν πχ ηταν μετα το περαν των 2 ετων εγγυησης και εκανε χρηση της επεκτασης εγγυησης απο public(αν ειχε)τοτε ή θα του εδιναν αλλο καινουργιο ps4 pro ή τα χρηματα του πισω αφου το Public δεν εχει επισημο service για να επισκευαζει ps4 pro αν δεν κανω λαθος. Επισης μιας και το ps4 pro ειναι και σχετικα νεα κονσολα στην αγορα λιγων μηνων,αναρωτιεμαι αν υπαρχουν κιολας refubrished ps4 pro για να δωθουν σε περιπτωση rma καλη ωρα.
spartan29gr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Τι εννοεις ειχε εγγυηση public?Το επισημο service ειναι η cometron και το public ειναι ο πωλητης/ενδιαμεσος που στελνει την κονσολα σε αυτους για επισκευη/αλλαγη. Αν πχ ηταν μετα το περαν των 2 ετων εγγυησης και εκανε χρηση της επεκτασης εγγυησης απο public(αν ειχε)τοτε ή θα του εδιναν αλλο καινουργιο ps4 pro ή τα χρηματα του πισω αφου το Public δεν εχει επισημο service για να επισκευαζει ps4 pro αν δεν κανω λαθος. Επισης μιας και το ps4 pro ειναι και σχετικα νεα κονσολα στην αγορα λιγων μηνων,αναρωτιεμαι αν υπαρχουν κιολας refubrished ps4 pro για να δωθουν σε περιπτωση rma καλη ωρα. Όπως τα λεει ο φουλγκορ εγιναν τα πραγματα.Την κονσολα την πηγα εγω ο ιδιος στην αντιπροσωπεια και τους ανεφερα το πρόβλημα.Οι συγκεκριμενοι μου αναφέρανε ότι δεν ανοιγουν κονσόλες για περεταίρω ελεγχο!! παρα μονο κανουν αντικατασταση εφόσον το εγκρινουν.Μετα από 2 ημερες με ειδοποιήσανε(να παω να παραλαβω) και μου δωσανε καινουργια(σφραγισμενη του κουτιου)Τωρα για το πρόβλημα που μου παρουσιαστηκε!!καθαρη απαντηση δεν πηρα από κανεναν δυστυχως.Ο εκνευριστικος ηχος που ακουγα παντως ηταν υπαρκτος και καθολου φυσιολογικος. Στην αντικαταστησαν με ανακατασκευασμενη ή καινουργια? Και του την γυρισες πισω με τη δικαιολογια οτι ακουγεται αυτος ο περιεργος ηχος αλλα στην λειτουργιας της δεν προκαλει κανενα προβλημα? Τους εδειξα το πρόβλημα πρωτα και μετα τους αφησα την κονσολα.Μετα από 2 ημερες με ειδοποιήσανε ότι τελικα θα γινει αντικατασταση με καινουργια του κουτιου.Η κονσολα μπορει να ηταν λειτουργικη*(το ντραιβ δουλευε κανονικα π.χ)αλλα ο θορυβος ηταν πολύ ενοχλητικος και επιμονος.
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Όπως τα λεει ο φουλγκορ εγιναν τα πραγματα.Την κονσολα την πηγα εγω ο ιδιος στην αντιπροσωπεια και τους ανεφερα το πρόβλημα.Οι συγκεκριμενοι μου αναφέρανε ότι δεν ανοιγουν κονσόλες για περεταίρω ελεγχο!! παρα μονο κανουν αντικατασταση εφόσον το εγκρινουν.Μετα από 2 ημερες με ειδοποιήσανε(να παω να παραλαβω) και μου δωσανε καινουργια(σφραγισμενη του κουτιου)Τωρα για το πρόβλημα που μου παρουσιαστηκε!!καθαρη απαντηση δεν πηρα από κανεναν δυστυχως.Ο εκνευριστικος ηχος που ακουγα παντως ηταν υπαρκτος και καθολου φυσιολογικος. Τους εδειξα το πρόβλημα πρωτα και μετα τους αφησα την κονσολα.Μετα από 2 ημερες με ειδοποιήσανε ότι τελικα θα γινει αντικατασταση με καινουργια του κουτιου.Η κονσολα μπορει να ηταν λειτουργικη*(το ντραιβ δουλευε κανονικα π.χ)αλλα ο θορυβος ηταν πολύ ενοχλητικος και επιμονος. Και μονο επειδη ακουγόταν ενας ηχος χωρις να επηρεαζει σε τιποτα την λειτουργια της στην αλλαξε με καινουργια? Μπραβο στη sony respect. 1
Πανος999 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Βγηκε βρωμα οτι θα δωσουν τζαμπα το until dawn κ βγηκαν ηδη 3-4 αγγελιες με το until dawn!! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις