JUST-GAMER Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Τα dualshock 4 υποστηριζουν quick charge 3?Παραγγειλα αυτο πριν μερικες μερες και το περιμενω να μου ερθει.Θελω να πιστευω οτι απο τη στιγμη που εχει την πιστοποιηση Qualcomm θα ειναι σωστο στο quick charge 3.0 σε οσες συσκευες το υποστηριζουν. Εγω ασυρματα σε battlefield 1 εχω γυρω στο 70 με εως 24αρα γραμμη,τιποτα το ιδιαιτερο δηλαδη. Μονο αν συνδεεσαι με 5ghz wifi mode ac.Γιατι αλλιως με οποιοδηποτε αλλο τροπο και να συνδεεσαι ασυρματα δεν υπαρχει περιπτωση να ποιασεις πανω απο 30. Και πως πιανεις 70?Εχεις vdsl 100?
nekio Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Ειμαι για αγορα εξωτερικου σκληρου δισκου τι μαρκα προτείνεται? , για 2tb λέω 1
JohnVani18 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Τα dualshock 4 υποστηριζουν quick charge 3? Παραγγειλα αυτο πριν μερικες μερες και το περιμενω να μου ερθει. Θελω να πιστευω οτι απο τη στιγμη που εχει την πιστοποιηση Qualcomm θα ειναι σωστο στο quick charge 3.0 σε οσες συσκευες το υποστηριζουν. Μην κάνεις καμιά πατάτα, θα κάψεις την πλακέτα φόρτισης. 2
Fulgore Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Και πως πιανεις 70? Εχεις vdsl 100? ping/ms αγαπητε,αφου γραφω την συνδεση που εχω....
Γιώργος 1988 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Παιδιά άλλο το καλώδιο usb και αλλο ο φορτιστής. Το έχω διαβάσει και γω ότι οι φορτιστες ταχείας σύνδεσης καίνε τα controllers.
Πανος999 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Ειμαι για αγορα εξωτερικου σκληρου δισκου τι μαρκα προτείνεται? , για 2tb λέω Toshiba,seagate,western digital.. Σου προτεινω τν toshiba canvio που θα τν βρεις 72-75 ευρω κ αξιζει..χρησιμοποιω αυτν σαν εξωτερικο στο ps4.. 1
Le Perv Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Toshiba? Εχω ενα εξωτερικο 1 τερα. Δε τον συνιστω σε κανενα. Γιατι? Εχει τα θεματακια του με το firmware. Καλυτεροι ειναι οι Seagate και Western. 1
veteranos123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Από σήμερα ανήκω και εγώ στο club του ps4. Αγόρασα χαλασμένο ps4 (από φίλο) που το άνοιξε να το καθαρίσει (από σκόνες γιατί έκανε θόρυβο) και μετά του άνοιγε και έκλεινε κατευθείαν στην τιμή των 20 ευρώ. Το πρόβλημα ήταν 2 μεγάλα σίδερα της μητρικής που μπαίνουν στο τροφοδοτικό να στραβώσουν και το ένα να μην μπαίνει. Οπότε αγόρασα με 20€ ps4 και το έφτιαξα σε 10 λεπτά 7
veteranos123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Στο είπα ότι θα το έφτιαχνες. χαχαχα έτσι. Τι σόι τεχνικοί είμαστε 1
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μην κάνεις καμιά πατάτα, θα κάψεις την πλακέτα φόρτισης. Ολοι αυτοι οι φορτιστες εχουν μεσα συστημα που ρυθμιζουν τα ποσα ambere χρειαζεται η καθε συσκευη που του συνδεεις πανω του οποτε ειναι σχεδον αδυνατο να καψεις συσκευη που εχεις συνδεσει πανω του. Δεν μιλαω για τυχαιους quick charge 3.0 φορτιστες ετσι. Παιδιά άλλο το καλώδιο usb και αλλο ο φορτιστής. Το έχω διαβάσει και γω ότι οι φορτιστες ταχείας σύνδεσης καίνε τα controllers. Το θεμα ειναι οτι εχω βαλει ενα καρο φορτιστες στο dualshock 4 version2 μοχλο που εχω και μια χαρα το φορτιζουν ολοι. Γιατι λοιπον ο ταχυφορτιστης να καψει το κυκλωμα? Δεν δινει και πολλα ambere το μεγιστο να δεινει 2.1a.
Vassilis_24 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Πρώτη αναφορά σε PS5, αρχές 2019 το προβλέπω να βγαίνει... Φήμες για τη συνέχεια της γραμμής κονσολών της PlayStation υπάρχουν εδώ και καιρό, όμως όλα ακούγονται διαφορετικά, όταν έρχονται κατευθείαν από την ίδια την εταιρεία, πόσο μάλλον από τον ίδιο της τον πρόεδρο. Ο Shawn Layden σε μια συνέντευξη του στο γερμανικό site Golem.de, αποκάλυψε, πως η εταιρεία έχει ήδη στα χέρια της μια πρώτη έκδοση του PlayStation 5, ή όπως αυτό θα λέγεται. Αρχικά, ο Layden αρνείται κατηγορηματικά την κυκλοφορία οποιουδήποτε παιχνιδιού αποκλειστικού για τα PS4 Pro, ενώ στην ερώτηση "Εάν το PS4 Pro αποτελεί την είσοδο σε μια νέα εποχή, όπου θα βλέπουμε πλέον ανανεωμένες εκδόσεις αντί για την προετοιμασία μιας νέων γενιών κονσολών", απάντησε, "Για πρώτη φορά στην ιστορία μας φέραμε μια τέτοια καινοτομία εντός του κύκλου ζωής μιας κονσόλας μας". "Αυτό σημαίνει, ότι έχετε αυτήν τη στιγμή στα χέρια σας μια αληθινή έκδοση του PS5; Πότε θα γίνει η αποκάλυψη του;", όπου και ο Layden απαντά ευθέως "Ναι, θα γίνει και αυτό κάποτε". Αναμενόμενο είναι να έχουμε ακόμη ερωτηματικά, όμως η ξεκάθαρη θετική απάντηση της Sony στην ερώτηση, εάν υπάρχει το PlayStation 5 αναμένεται να προκαλέσει ακόμη πιο έντονα κύματα φημολογίας.
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Αν δεν ειχε βγει το ps4 pro η παραπανω ημερομηνια θα ηταν απολυτα λογικη. Αλλα με το ps4 pro στην αγορα μαζι με ολες τις καθυστερησεις που εχουν παρει τα παιχνιδια λιγο χλωμο το βλεπω να βγαινει πριν το 2020(ή εστω Νοεμβριο του 2019 ξερω γω). 3
takisdemi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Θα δείξε εν όψη της νέας κονσόλας της microσoft
Προτεινόμενες αναρτήσεις