Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλα ρωτατε εδω μεσα. Σας εχει φαει η περιεργεια :)

Τι σημασια εχει τι κανει και πως?

Λες και δε ξερουμε οτι ειναι κρυπτογραφημενα τα δεδομενα στο σκληρο.

Χρειαζεται να αποκωδικοποιησει (τα patch, τα saves,...)

Να τα βρει και να τα συγκρινει

Και εγω δε ξερω τι αλλο.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διαφορετική φιλοσοφία λειτουργείας.

Δεν κάνει μόνο allocate αλλά και έλεγχο τα αρχεία του παιχνιδιού (ίσως και κάτι παραπάνω).

Το Unch4 πχ που τσέκαρα προχθές, μου λέει έχει Update 1.25 (είμαι στο 1.23), και με 30+GB ελεύθερο χώρο δε μπορώ να κάνω update.

Μου λέει να διαγράψω περιεχόμενο για να συνεχίσει. Καλύτερα πάντως, έχω βαρεθεί να μου κάνει ανούσιες ενημερώσεις για το ΜΡ..

Κάνε cancel and delete το update και στο παιχνίδι πάτα options-check for updates.Θα το ξανακατεβάσει απο την αρχή και ίσως να είναι 1.5-2 Gb.

Δημοσ.

Το έκανα, δεν ξεκινάει. Βγάζει μήνυμα πως δεν έχω αρκετό ελεύθερο χώρο.

Αν έχεις στο Gallery κάποια Gb κάντα back up σε δίσκο.Αλλιώς μπορείς να σβήσεις κάποιο game.Κάποια στιγμή θα χρειαστεί update κάποιο άλλο game.Πάντως το U4 είναι 64.31 Gb μαζί με το 1.25 update.

Πόσα Gb να χρειάζεται ελεύθερα για να το κατεβάσει...60;

Δημοσ.

Ούτε 1GB δεν πιάνουν αυτά.

Αν σβήσω game, θα πρέπει να το ξαναπεράσω και να κατεβάζω updates. :P

Οπότε καλύτερα που "πάγωσε" το συγκεκριμένο, με έχει ζαλίσει απο πέρυσι που το τερμάτησα/πλατίνιασα.

Λογικά όσο πιάνει θα θέλει για πλήρη έλεγχο των αρχείων. Εντελώς ανόητο για κονσόλα.. Όπως έκαναν πατάτα και στο PS3 με τα digital..

Δημοσ.

Μάγκες θα ήθελα βοήθεια.

Για κάποιο ηλίθιο λόγο το Ping στο Ps4 μου είναι στο θεό.

Όποτε προσπαθώ να παίξω ένα Online παιχνίδι (ειδικά Call of duty) είναι σχεδόν Uneplayable η κατάσταση.

Τι μπορώ να κάνω για να το φτιάξω;

Έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα να αλλάξω το DNS σε αυτό της Google αλλά πάλι δεν είδα αλλαγή.

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν τίθεται καν θέμα με το Internet, δεν είναι και το πιο γρήγορο αλλά στο PC παίζω άψογα με σταθερότατο 70 ping. Άρα το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα με την κονσόλα την ίδια.

Δημοσ.

Δοκιμασε να αλλαξεις το mtu στο ρουτερ σου απο 1500 που μαλλον ειναι καντω αρχικα 1450 και μετα 1400 και δες αν εχει διαφορα το ping σου.

Δημοσ.

Μάγκες θα ήθελα βοήθεια.

Για κάποιο ηλίθιο λόγο το Ping στο Ps4 μου είναι στο θεό.

Όποτε προσπαθώ να παίξω ένα Online παιχνίδι (ειδικά Call of duty) είναι σχεδόν Uneplayable η κατάσταση.

Τι μπορώ να κάνω για να το φτιάξω;

Έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα να αλλάξω το DNS σε αυτό της Google αλλά πάλι δεν είδα αλλαγή.

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν τίθεται καν θέμα με το Internet, δεν είναι και το πιο γρήγορο αλλά στο PC παίζω άψογα με σταθερότατο 70 ping. Άρα το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα με την κονσόλα την ίδια.

Με καλώδιο ή ασύρματα είσαι; Αν είσαι ασύρματα βάλε καλώδιο οπωσδήποτε.

Δημοσ.

Εγώ έβαλα καλώδιο (μέσω powerline) γιατί δεν μπορούσα να πιάσω όλη τη ταχύτητα του vdsl με wifi (είναι και θέμα router δεν κατηγορώ τη κονσόλα) και αυτό με ενοχλούσε όταν ήθελα να κατεβάσω κάνα μεγάλο παιχνίδι μπορεί να περίμενα και διπλάσια ώρα από ότι θα μπορούσα

Παρόλα αυτά τις προάλλες που έπαιζα κάποιο fighting online με φίλο μου στην Αγγλία ο οποίος έχει τη κονσόλα σε wifi δεν παρατήρησα κάτι το ιδιαίτερο σε lag ήταν αρκετά οκ η όλη φάση..

Δε νομίζω τελικά ότι είναι τόσο καταστροφικό το wifi για online παρόλα αυτά αν κάποιος μπορεί να βάλει ethernet με κάποιο τρόπο ας βάλει είναι σίγουρα πιο αξιόπιστη λύση

Δημοσ.

Ερώτηση! ότι microUSB καλώδιο και να πάρω, θα φορτίζει το κοντρόλερ του ps4 ?

Έχω δοκιμάσει διάφορα,από καλώδιο φόρτισης κινητών και ένα φτηνιαρικο από τζάμπο. Είναι οκ. Απλώς τα πολύ φτηνά έχουν κακή ποιότητα και καμιά φορά πρέπει να κουνήσεις το βύσμα για να πιάσει καλά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...