Telis_69 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δν αντιλέγω αλλά με τον καιρό θα βγουν κόλπα π θα σε σου επιτρέπουν να παίξεις ονλινε όπως dual boot frimwares exploits και άλλα πολλά και στη τελική γτ να δίνεις ένα σκασμο λεφτά για να παίζεις παιχνίδια που φτάνουν το πολύ 10 ώρες ? Δν αντιλέγω το online είναι άλλη φάση μονο και μονο το γεγονος οτι χανεις το online ειναι αρκετο για να σου πει καποιος οτι ειναι fail.
Πανος999 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Τοσο καιρο,στα notifications, ολα τα saved data μου λενε cannot upload..ξερει κανεις γτ κ τι κανω?
Γιώργος 1988 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Απλά να προσθέσω κάτι - τα παιχνίδια που έχεις πάρει από το PS+, μπορείς να τα ξανακατεβάζεις και να τα παίζεις όσο έχεις ενεργή συνδρομή PS+. Μόλις λήξει, κλειδώνουν. Όσα έχεις αγοράσει εσύ τα έχεις κανονικά. Από τι κατάλαβα και τα δωρεάν σαν αγορά μετράνε, έτσι; Και να φανταστώ όταν λες κλειδώνουν, μόλις βάλεις κάρτα, ξανά ελεύθερα right; Ή πρέπει να ανανεώσεις απευθείας μόλις τελειώσει η προηγούμενη συνδρομή.
kiko33gr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Από τι κατάλαβα και τα δωρεάν σαν αγορά μετράνε, έτσι; Και να φανταστώ όταν λες κλειδώνουν, μόλις βάλεις κάρτα, ξανά ελεύθερα right; Ή πρέπει να ανανεώσεις απευθείας μόλις τελειώσει η προηγούμενη συνδρομή. Ναι, σωστά. Όσο έχεις ενεργή συνδρομή μπορείς να τα παίζεις. Δε χρειάζεται να την ανανεώνεις κατευθείαν, μόλις βάλεις θα είναι διαθέσιμα πάλι. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Γιατι σε οτιδηποτε κατεβαζει η κονσολα(ps4pro) δειχνει πρωτα "preparing download ....%" και μετα κατεβαζει πραγματικα οτι ειναι? Δεν γνωριζει κανεις?
paparoupas11 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Έχει καλές εκπτώσεων στο psn. Ιδίως με το plus μαζί. Προσωπικά πήρα το sleeping dogs στα 6 ευρώ και είναι φανταστικό. 1
logistoulis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Κάνει allocate τον χώρο στον δίσκο πρώτα. και στο pc από steam το ίδιο ακριβώς συμβαίνει Προσωπικά πήρα το sleeping dogs στα 6 ευρώ και είναι φανταστικό. είναι πολύ καλό παιχνίδι, όποιος δεν το χει παίξει να το παίξει
VonLoutsos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Έχει καλές εκπτώσεων στο psn. Ιδίως με το plus μαζί. Προσωπικά πήρα το sleeping dogs στα 6 ευρώ και είναι φανταστικό. Και τα 2 Metro στα 8.99 είναι πολύ καλή τιμή
joker80 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Όταν μπαίνω στο store και ψάχνω για πολύ ώρα πχ κοιτάω διάφορες κατηγορίες κλπ. Μετά από λίγο μου πετάει ένα please wait για λίγα δεύτερα και με πάει στην αρχική του store. Και το χειρότερο είναι όταν βγαίνω στο main menu του ps4 γίνετε του lag το κάγκελο. Κολλάνε τα μενού και θέλει λίγη ώρα να συνέλθει. Το εχει παρατηρήσει κανείς? Δεν είναι κάτι καινούργιο το έκανε πάντα και το έχω παρατηρήσει και σε κονσόλα φίλου. Όχι ότι με ενοχλεί ιδιαίτερα αλλά γιατί το κάνει? Στο pro κάνει τα ίδια?
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Κάνει allocate τον χώρο στον δίσκο πρώτα.γιατί όμως;το κάνει σε όλους; υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιησουμε;
gRim Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 γιατί όμως; το κάνει σε όλους; υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιησουμε; Το κάνει σε όλους εννοείτε και φυσικά δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί. Σε ενοχλεί σε κάτι πέρα από το ότι παίρνει λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ξεκινήσει το install; δεν ξέρω μήπως έχεις βάλει μεγάλο δίσκο και τον έχεις φορτώσει. Εάν δεν υπήρχε αυτό φαντάσου μετά από κανένα τέταρτο που θα έκανε install ή παραπάνω άμα κατέβαζες κανένα παιχνίδι να σου έλεγε ότι ακυρώνει την διαδικασία γιατί δεν υπάρχει αρκετός χώρος..Τώρα τσεκάρει από την αρχή τον χώρο εάν επαρκεί και τον δεσμεύει.
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δεν κανει δευτερολεπτα, αλλα λεπτα αλλα οχι περα απο αυτο δεν με ενοχλει καπου περα του οτι ειναι παραξενο να το κανει.
Πανος999 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 κ στο απλο ps4 το κανει.. Αλλα δεν το λες κ προβλημα..
JohnVani18 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Διαφορετική φιλοσοφία λειτουργείας. Δεν κάνει μόνο allocate αλλά και έλεγχο τα αρχεία του παιχνιδιού (ίσως και κάτι παραπάνω). Το Unch4 πχ που τσέκαρα προχθές, μου λέει έχει Update 1.25 (είμαι στο 1.23), και με 30+GB ελεύθερο χώρο δε μπορώ να κάνω update. Μου λέει να διαγράψω περιεχόμενο για να συνεχίσει. Καλύτερα πάντως, έχω βαρεθεί να μου κάνει ανούσιες ενημερώσεις για το ΜΡ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις