Telis_69 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Χαχαχαχαχα ρε φιλαράκι πρέπει καποιος να ψάχνετε και να δινει ιδέες με το ps3 έβγαλα άκρη ???? και στη τελική είναι ωραίο το τσάμπα... Παράτησες την ιδέα για τσαμπέ στο ps3 και ηρθες στο 4 ;
tok7water Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Ψάχνω να βρώ το τοπικ του Killzone: Shadow Fall στο insomnia και δεν το βρίσκω.Δεν υπάρχει; Παιχνιδάρα πάντως.Μοιάζει πολύ με το Crysis
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Χαχαχαχαχα ρε φιλαράκι πρέπει καποιος να ψάχνετε και να δινει ιδέες με το ps3 έβγαλα άκρη ???? και στη τελική είναι ωραίο το τσάμπα... μονο και μονο το γεγονος οτι χανεις το online ειναι αρκετο για να σου πει καποιος οτι ειναι fail. Ψάχνω να βρώ το τοπικ του Killzone: Shadow Fall στο insomnia και δεν το βρίσκω.Δεν υπάρχει; Παιχνιδάρα πάντως.Μοιάζει πολύ με το Crysis πολυ πιθανο να μην υπαρχει μιας και ουτως ή αλλως Ελλαδα δεν ηταν ποτε γνωστα τα εν λογω παιχνιδια. Βεβαια και το συγκεκριμενο δεν μπορω να πω οτι ηταν και πολυ παιχνιδαρα,ειχε καποιες αξιοσημειωτες διαφορες απο τα προηγουμενα(γιαυτο και δεν ονομαστηκε Killzone 4) 1
Γιώργος 1988 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα και πάλι παιδιά! Έχω μια απορία. Σχετικά με το PSN Και PS PLUS είναι διαφορετικές έννοιες;Θέλω να πω έχω κατεβάσει χάριν της ετήσιας συνδρομής τρία υπερτέλεια παιχνίδια (Killing Floor 2, Life is strange και ένα μικρο πλην όμορφο παιχνιδάκι με ένα χαμαιλέοντα). Εγώ τώρα μπορώ να τα κατεβάζω όσες φορές θέλω ή είναι μια φορά στο σκληρό μου και τέλος; Μπορεί να είναι απλή η απάντηση αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω μπερδευτεί.
Grim Ripper Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 PSN αναφέρουμε όλο το online σύστημα στα PS (αν και κυρίως εννοούμε το online store). PS+ είναι η συνδρομή που υπάρχει ώστε να έχεις δωρεάν games, εκπτώσεις σε games + online στο ps4. Τα παιχνίδια αυτά (τα δωρεάν του ps+) όπως και αυτά που αγοράζεις (τς ψηφιακά εννοώ) μένουν στον λογαριασμό σου, οπότε και να τα σβήσεις από τον σκληρό δίσκο τότε μπορείς να τα κατεβάσεις πάλι όποτε θες. 1
Γιώργος 1988 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 PSN αναφέρουμε όλο το online σύστημα στα PS (αν και κυρίως εννοούμε το online store). PS+ είναι η συνδρομή που υπάρχει ώστε να έχεις δωρεάν games, εκπτώσεις σε games + online στο ps4. Τα παιχνίδια αυτά (τα δωρεάν του ps+) όπως και αυτά που αγοράζεις (τς ψηφιακά εννοώ) μένουν στον λογαριασμό σου, οπότε και να τα σβήσεις από τον σκληρό δίσκο τότε μπορείς να τα κατεβάσεις πάλι όποτε θες. Ελα ρε πολυ καλό αυτό. Μου φαινετε λιγο κουλο ρε συ παντως να μου δινει το η SONY το Killing Floor 2 ΤΖΑΜΠΑ και να το εχω παντα και να το κατεβάζω σε όποια κονσολα θέλω. Οπως και να χει σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση.
Grim Ripper Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Γιατί σου φαίνεται κουλό; Κάθε μήνα έχεις κάποια δωρεάν games. Το σε οποιαδήποτε κονσόλα παίζετε μιας και πρέπει να είναι π.χ ps4 (αν είναι παιχνίδι του ps4) κ.ο.κ .
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Γιατι σε οτιδηποτε κατεβαζει η κονσολα(ps4pro) δειχνει πρωτα "preparing download ....%" και μετα κατεβαζει πραγματικα οτι ειναι?
spartan29gr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα παιδια τις τελευταίες ημερες παρατηρω έναν ενοχλητικο ηχο να ακούγεται κατά διαστηματα από την κονσολα μου.Ο συγκεκριμενος ηχος ακούγετε κυριως μονο όταν παιζω παιχνίδια(ειτε είναι ψηφιακα ειτε είναι σε δισκακι) https://www.youtube.com/watch?v=A_YJE6zqAnY Σας φαινεται φυσιολογικος αυτος ο ηχος? https://www.youtube.com/watch?v=PElN3gfs4C4
spartan29gr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δεν σας φαινεται σαν coil whine?( όπως και στις καρτες γραφικων ?)Οταν ζεστενετε αρκετα αρχιζει και γινετε πιο εντονος ο συγκεκριμενος θορυβος.
Γιώργος 1988 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Ρε φιλε εγώ δεν ακουω τιποτα, ισως να φταιει το βιντεο....
Re4cTiV3 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Ρε παιδιά έχω συνδέσει την paypal μου και προσπαθώ πόση ώρα να αγοράσω και λεει οτι κατι έχω λάθος. Παλιότερα είχα αγοράσει κανονικά :/ Τι παίζει;
kiko33gr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Ελα ρε πολυ καλό αυτό. Μου φαινετε λιγο κουλο ρε συ παντως να μου δινει το η SONY το Killing Floor 2 ΤΖΑΜΠΑ και να το εχω παντα και να το κατεβάζω σε όποια κονσολα θέλω. Οπως και να χει σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση. Απλά να προσθέσω κάτι - τα παιχνίδια που έχεις πάρει από το PS+, μπορείς να τα ξανακατεβάζεις και να τα παίζεις όσο έχεις ενεργή συνδρομή PS+. Μόλις λήξει, κλειδώνουν. Όσα έχεις αγοράσει εσύ τα έχεις κανονικά. 1
AntiCambeR Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Ρε παιδιά έχω συνδέσει την paypal μου και προσπαθώ πόση ώρα να αγοράσω και λεει οτι κατι έχω λάθος. Παλιότερα είχα αγοράσει κανονικά :/ Τι παίζει; Πιθανόν να βάζεις κάτι λάθος στο Paypal.Τι σφάλμα σου βγάζει; Στο Paypal μπορείς να κάνεις log in απο PC;
Re4cTiV3 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Πιθανόν να βάζεις κάτι λάθος στο Paypal.Τι σφάλμα σου βγάζει; Στο Paypal μπορείς να κάνεις log in απο PC; ναι κανονικά κανένα θέμα. Συνέχεια με paypal αγοράζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις