Γιώργος 1988 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Ρε παιδιά γιατί σώνει και καλά πρέπει να πάρει κάποιος ανακατασκευασμενο; Αφού λέει στην εγγύηση για καινούριο ή ανακατασκευασμένο. Ο καθένας μπορεί να διεκδικήσει αυτό που πιστεύει ειδικά όταν είναι λίγων ημερών το προϊόν.
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Αφού λέει στην εγγύηση για καινούριο ή ανακατασκευασμένο. Ο καθένας μπορεί να διεκδικήσει αυτό που πιστεύει ειδικά όταν είναι λίγων ημερών το προϊόν. Ποιος σου ειπε οτι του συμφορουμιτη η κονσολα ειναι λιγων ημερων? Επισης μπορεις να μας δωσεις link που να αναφερεται η εγγυηση περι καινουργιου?
Γιώργος 1988 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Το ανεβασα χθες αδερφε εχω μπροστα μου την εγγυηση απο το PS4 και γραφει για καινουριο και ανακατασκευασμενο. ΘΑ ψαξω να το βρω.Για το λιγοων ημερων θαρρώ πως το χε πει το παλικαρι με το κινητο. Προσπαθώ τόσην ώρα να σας ανεβάσω μια εικόνα που έκανα screenshot αλλά δεν μπορώ.. Εγώ που έχω την εγγύηση μπροστά μου στα ελληνικά γράφει τα εξής: ''Η αντικατάσταση θα γίνει με καινούριο ή,κατά τη διακριτική ευχέρεια της SIEE, ανακατασκευασμένο εξάρτημα ή σύστημα τα οποία θα καλύπτονται από την εγγύηση για τρεςι μήνες ή τουπόλοιπο της αρχικής περιόδου εγγύησης όποιο χρονικό διάστημα είναι μεγαλύτερο. Αυτό ακριβως γραφει η εγγύηση της Σονυ! Δεν λεω οτι αν χρειαστουμε ποτε την εγγυηση θα μας δωσουν καινουριο αλλα εδω το λεει ξεκαθαρα, Νομιζω τουλαχιστον πρεπει να το διεκδικησουμε.
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Ναι καινουργιο ή ανακατασκευασμενο εξαρτημα ή συστημα λεει ,τι ακριβως να διεκδικησεις?
Γιώργος 1988 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Εφόσον λεέι '' καινούριο ή,κατά τη διακριτική ευχέρεια της SIEE, ανακατασκευασμένο εξάρτημα ή σύστημα'' δεν καταλαβαίνω γιατι να δεχτεις να παρεις το ανακατασκευασμενο. Ανακαασκευασμενο δινουν (μεσα σε πολλους και αλλους λογους) για να μην ανανεώθει η εγγύηση με το καινούριο
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Καινουργιο ps4 επειδη το ανεμιστηρακι του ακουγεται λιγο παραπανω, μαλιστα..... Και μιλαμε και για ps4 slim κιολας. Τελος παντων αν θελει να δικεκδικησει κατι ας το κανει,απλα εγω προσωπικα δεν θελω να του δημιουργησω ψευτικες ελπιδες.
Γιώργος 1988 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Τελος παντων αν θελει να δικεκδικησει κατι ας το κανει,απλα εγω προσωπικα δεν θελω να του δημιουργησω ψευτικες ελπιδες. Καλά συμφωνώ απλα εγω το εγραψα να ξερει ο οποιοσδηποτε οτι μπορει ν απαρει και καινουριο. ΚΑι γιατι οχι, εχει προβλημα ηχου εχει προβλημα υπερθερμανσης αμα χαλαει την εμπειρια με την κονσολανα το γυρισει και να το φτιαξουν τουλάχιστον. Επισης διαβασα οτι το να ανοιξεις την κονσολα δεν ειναι παρανομο, μαλιστα τα αυτοκολλητακια που εχει η Σονυ(void the warranty)ειναι παρανομα
najinblue3 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 γιατι το σλιμ τι ειναι? τι παει να πει ειναι σλιμ? δε καταλαβα 1
vamvakoulas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Επισης διαβασα οτι το να ανοιξεις την κονσολα δεν ειναι παρανομο, μαλιστα τα αυτοκολλητακια που εχει η Σονυ(void the warranty)ειναι παρανομα Να ανοιξεις μια κονσολα εννοειται οτι δεν ειναι παρανομο . Δεν προκειται να εχεις κυρωσεις. Απλα χανεις την εγγυηση, πραγμα απολυτως λογικο.
Giannis_kan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δεν ακούγεται λίγο παραπάνω. Χτυπάει βρίσκει κάπου όπως έχω πει, δεν είμαι παράλογος τόσο καιρό Δν το έκανε τώρα το κάνει και είναι άκρως εκνευρίστικο πέρα απ'αυτό θα το κοιτάξω μην τυχόν βγάλει κάτι περισσότερο αργότερα . Έψαξα Internet και είδα να λέει κάπου περί εγγύησης το εξής: "Η Sony και τα µέλη του δικτύου Εξουσιοδοτηµένων Σέρβις ASN µπορούν να αντικαταστήσουν ελαττωµατικά προϊόντα ή εξαρτήµατα µε νέα ή ανακυκλωµένα προϊόντα ή εξαρτήµατα. Οπότε θα το ψάξω κάπως έτσι αν μπορέσω και μου δώσουν νέα κονσόλα.
vste Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δεν ακούγεται λίγο παραπάνω. Χτυπάει βρίσκει κάπου όπως έχω πει, δεν είμαι παράλογος τόσο καιρό Δν το έκανε τώρα το κάνει και είναι άκρως εκνευρίστικο πέρα απ'αυτό θα το κοιτάξω μην τυχόν βγάλει κάτι περισσότερο αργότερα . Έψαξα Internet και είδα να λέει κάπου περί εγγύησης το εξής: "Η Sony και τα µέλη του δικτύου Εξουσιοδοτηµένων Σέρβις ASN µπορούν να αντικαταστήσουν ελαττωµατικά προϊόντα ή εξαρτήµατα µε νέα ή ανακυκλωµένα προϊόντα ή εξαρτήµατα. Οπότε θα το ψάξω κάπως έτσι αν μπορέσω και μου δώσουν νέα κονσόλα. Οσες φορες τραβηχτηκα με προιοντα Sony μου τα επισκευασανε παντως. Εντος εγγυησης εννοειται. Ενα smartwatch και ενα hifi έχει χρειαστεί να παω. Οποτε μην θεωρεις 100% σιγουρη αντικατασταση γιατι παιζει και επισκευη. Εκτος και αν υπαρχει αλλο καθεστως στις κονσολες.
Giannis_kan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Οσες φορες τραβηχτηκα με προιοντα Sony μου τα επισκευασανε παντως. Εντος εγγυησης εννοειται. Ενα smartwatch και ενα hifi έχει χρειαστεί να παω. Οποτε μην θεωρεις 100% σιγουρη αντικατασταση γιατι παιζει και επισκευη. Εκτος και αν υπαρχει αλλο καθεστως στις κονσολες. Προτιμώ επισκευή και φυσικά μετά με καινούργια κονσόλα. Αλλά τηλέφωνο μου είπανε αντικατάσταση με refurbished μόνο. Θα τσεκάρω πως και τι αν μπορω να κάνω κτ τις επόμενες μέρες πάντως.
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 γιατι το σλιμ τι ειναι? τι παει να πει ειναι σλιμ? δε καταλαβα Slim=ημερομηνια κυκλοφοριας στην αγορα Οκτωβριο που μας περασε. Που πηγαινε φυσικα στο αρχικο post Το θεωρώ κάπως να μην σου δίνουν κουτατο ξανά. Φοβάμαι ότι πχ το driver του ο άλλος που το είχε μπορεί να το είχε δουλέψει πιο πολύ από εμένα
Alejandro Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Πόσες σελίδες ακόμα θα γραφτούν για την εγγύηση; Ας πάει ο φίλος να κάνει αυτό που θεωρεί και να μας γράψει τι έγινε. Φτάνει όμως... 5
NewGascp Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Ps4 Pro cooling fan Εχει να μου προτινει κανενας κάποιο καλο cooling fan για το Ps4 pro ή αν υπαρχει αλλός τρόπος ψυξης? Μιας που μπαινει καλοκαίρι και σφιγγουν οι ζεστες μην έχω κανα ατυχημα. Με το σύστημα ψύξης που έχει (με τριπλό heatpipe) δεν θα έχεις κανένα ατύχημα. Απλά τοποθέτησε το κάπου που να μπορεί να "τραβάει" ελεύθερα αέρα και θα είσαι ΟΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις