AntiCambeR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Τράβηξα ένα βίντεο για να ακούσετε πως κάνει το δικό μου. https://m.youtube.com/watch?v=_yjdkSGgS8I αν ψάξετε και για το Pro κτ ανάλογο υπάρχει. Σκεφτητε δεν έχω βάλει καν παιχνίδι που κάνει πιο πολύ. Και σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό γτ δεν μου το έκανε τόσο καιρό. Ακούγεται σαν να ακουμπάει κάπου ο ανεμιστήρας η σαν να έχει έχει παραπάνω κενά.Μπορεί να είναι ελλατωματικό το δαχτυλίδι του ανεμιστήρα.Καλύτερα να το δώσεις στην Cometron να πάρεις άλλο.Πριν το δώσεις κάνε deactivate το/τα accounts απο την κονσόλα και μετά intialise.Αν έχεις εξωτερικό δίσκο USB 3 κάνε πρώτα back up και μετά τα δύο πιο πάνω,θα γλιτώσεις πολλές ώρες download. Μην το ανοίξεις γιατί θα χάσεις την εγγύηση. 1
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 σε mute είναι η τηλεόραση. Δεν έχει διαφορά αν έβγαζα κάλυμμα. Δεν είναι φυσιολογικός ο ήχος του. Και εγώ το έχω ζορίσει πολλές ώρες. Όπως και να έχει υπάρχει θέμα με τα fan. Πιο πολύ κολλάω στο ότι θα μου το αλλάξουν με refurbished γτ είναι ψιλό λαχείο αν θα σου είναι οκ πιστεύω. Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο το ψειριζουμε τοσο πολυ το θεμα. Μιλαμε για προβλημα που οπως λες δεν ειναι φυσιολογικο(αν ειδικα ειναι τοσο εντονο και το αναγνωριζει και το service)στο αλλαζουν με αλλο refubrished(οπως ειναι και το σωστο refubrished ή επισκευη)αλλα εσυ για δικους σου λογους δεν θες να το κανεις. Εμεις τι παραπανω θελεις να πουμε πανω σε αυτο το θεμα?
Giannis_kan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Ρε Fulgore πολύ αρνητικο σε βλέπω. Αν δεν θες μην συμμετέχεις στο θέμα αυτό. Αγνόησε το. Ξέρω ότι έχει κάποιο θέμα και πιο πολύ έβαλα το βίντεο γτ κάποιοι το είχαν απορία πως ακούγεται. Εγώ κολλάω απλά για το πόσο οκ είναι το refurbished αν μου δώσουν γτ επισκευή ΔΕΝ κάνουν σε κανένα Ps4. Ήθελα κάποια γνώμη από κάποιον αν έχει ανάλογη εμπειρία και του δώσανε κτ οκ.
Avatar_GR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Τράβηξα ένα βίντεο για να ακούσετε πως κάνει το δικό μου. https://m.youtube.com/watch?v=_yjdkSGgS8I αν ψάξετε και για το Pro κτ ανάλογο υπάρχει. Σκεφτητε δεν έχω βάλει καν παιχνίδι που κάνει πιο πολύ. Και σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό γτ δεν μου το έκανε τόσο καιρό. Σαν να ροχαλίζει κάνει!!! Μήπως είναι στοιχειωμένο ρε φίλε; 1
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Ρε Fulgore πολύ αρνητικο σε βλέπω. Αν δεν θες μην συμμετέχεις στο θέμα αυτό. Αγνόησε το. Ξέρω ότι έχει κάποιο θέμα και πιο πολύ έβαλα το βίντεο γτ κάποιοι το είχαν απορία πως ακούγεται. Εγώ κολλάω απλά για το πόσο οκ είναι το refurbished αν μου δώσουν γτ επισκευή ΔΕΝ κάνουν σε κανένα Ps4. Ήθελα κάποια γνώμη από κάποιον αν έχει ανάλογη εμπειρία και του δώσανε κτ οκ. Το παραπανω απο που ακριβως το διεκρινες?Δεν ειμαι αρνητικος,ρεαλιστης ειμαι. Στο ξαναλεω γιατι μαλλον δεν το καταλαβες καλα μηπως και το καταλαβεις. Εδω και σχεδον 4σελιδες μας εχεις πει οτι εχεις μια κονσολα ps4 η οποια σου εχει παρουσιασει προβλημα. Οι μονες σου επιλογες ειναι ή να την κρατησεις ή να κανεις χρηση της εγγυησης και να σου δωθει αλλη επισκευασμενη(refubrished). Σε διαβεβαιωσαμε λοιπον οτι τα refubrished ειναι απολυτα λειτουργικα(ο ενας συμφορουμιτης κακως μιλησε για κουτατο ps4 ενω οπως ειπε μετα δεν γνωριζε αν ισχυει)αλλα εσυ εχεις ψυχολογικους λογους που δεν τα εμπιστευεσαι,δεκτο και σεβαστο. Κατι παραπανω εμεις σαν forum/τριτοι δεν μπορουμε να σου πουμε,την τελικη αποφαση θα την παρεις εσυ ή να κρατησεις την κονσολα που εχεις ή να παρεις αλλη refubrished. Εκει πηγαινε η κουβεντα περι ψειρισματος η οποια ειναι απολυτα λογικη με βαση την εκταση που εχει παρει το παρον θεμα οταν οι επιλογες ειναι εξ αρχης συγκεκριμενες. 2
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Spartan GameStop , δες Αμαζόνιο για Ελλάδα Και τα SCUF που ειχαν αναφερθει πιο πισω ειναι παρα πολυ ωραια και τα φερνεις σε xbox one elite customize επιπεδο με τις τροποποιησεις που μπορεις να κανεις αλλα κοστιζουν μια περιουσια https://scufgaming.com/eu/scuf-infinity-4ps-pro-builder?collection=spectrum&shell=3357
najinblue3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Lul πρώτη φορά τα βλέπω αυτά , 125 έουρος; καυτερά να πάρω το έλιτε και τον ανταπτορα
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Lul πρώτη φορά τα βλέπω αυτά , 125 έουρος; καυτερά να πάρω το έλιτε και τον ανταπτορα Ποια 125ευρω.Για πειραξε λιγο ολες τις ρυθμισεις/επιλογες σε χρωματα και θα δεις οτι μπορει να παει και πανω απο 200ευρω 1
najinblue3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 τωρα το ειδα ημενα με το κινητο, ποιος θα τα δωσει αυτα, εκτος απο κατι τουρνυς σε cod / destiny δε νομιζω να πουλανε εξω απο αυτα, φαινονται φοβερα να πω την αληθεια, αλλα ειμαι καλα και με τα freeks edit: απ οτι ειδα ειναι σπονσορας στις 2 μεγαλυτερες ομαδες cod γενικοτερα θεωρουνται cheating αυτα τα μοντακια, ειδικα στο overwatch τρελο κραξιμο παντα για κονσολες
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Το λεω γιατι μετα τα χρηματα του https://www.skroutz.gr/s/10673396/Nacon-Revolution-Pro-Controller.html#reviews φαινονταν πολλα σε ορισμενους. Μονο και μονο που η διαφορα του electric blue(μπλε δηλαδη)χρωματος χρεωνεται 30ευρω παραπανω σε σχεση με το μαυρο μου αρκει για να τους ριξω ακυρο. 1
najinblue3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 αυτο το νακον δεν το ξερω, αν και το εχω δει και εδω, δε θα εδινα 90 με τιποτα, εγω αλλαξα που αλλαξα το οριτζιναλ κοντρολερ, δε με επαιρνε για τοσο μεγαλη αλλαγη αλλα αν ηθελα να τα σκασω θα επαιρνα το ελιτε μαζι με ανταπτορα, δεν υπαρχει συγκριση με εκεινο Γενικα το μονο αρνητικο στην κονσολα που εχω παντα με το hardware, ερχομενος απο απεναντι μερια, ειναι το κοντρολερ, δεν ειναι απλα κατωτερο αλλα απαραδεκτο, αλλα τι να κανουμε, στο software υπαρχουν πραματα που με ενοχλουν περισσοτερο
DTsuras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Παιδια κολλησα σε αυτο το σημειο...πως φευγω ή την περναω αθτη την πιστα;;; αρχιζω το τοσο λιγη ζωι και δεν ξερω πως να την γλυτωση
Giannis_kan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Σε διαβεβαιωσαμε λοιπον οτι τα refubrished ειναι απολυτα λειτουργικα(ο ενας συμφορουμιτης κακως μιλησε για κουτατο ps4 ενω οπως ειπε μετα δεν γνωριζε αν ισχυει)αλλα εσυ εχεις ψυχολογικους λογους που δεν τα εμπιστευεσαι,δεκτο και σεβαστο. Δεν με διαβεβαιώσε κάποιος γτ απλά δεν έχω πάρει απάντηση από κάποιον που να έχει πάρει κονσόλα πίσω refurbished και εννοείται δεν το απαιτώ από εδώ μέσα. Συζήτηση κάνουμε μήπως κάποιος έχει γνώμη προσωπική.
johngamer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δεν με διαβεβαιώσε κάποιος γτ απλά δεν έχω πάρει απάντηση από κάποιον που να έχει πάρει κονσόλα πίσω refurbished και εννοείται δεν το απαιτώ από εδώ μέσα. Συζήτηση κάνουμε μήπως κάποιος έχει γνώμη προσωπική. Δεν χρειάζεται να στο διαβεβαιώσει κάποιος αυτό ρε φίλε...είναι εξ ορισμού...δεν είναι νέα έννοια το refurbished, χρησιμοποιείται από όλους τους κατασκευαστές ηλεκτρονικών, ειδικά σε ότι αναφορά επιστροφές ελαττωματικών, εκτός και αν έχει συμφωνηθεί προηγουμένως κάτι άλλο. Έχει κανονικά εγγύηση, και δεν χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα. Στο Xbox 360 όλα τα refurbished ήταν κιόλας καλύτερα από τα απλά αφού ήταν λιγότερο επιρρεπή στα RROD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις