Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πάει να πει ότι το έχουν όλα τα pro. Όπως και στα slim. Έχω διαβάσει σε πολλά ξένα forum να κοπανάει το ανεμιστήρακι. Ίδιος ήχος σε pro στο YouTube με το δικό μου το Slim.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας ελπίζουμε το πρόβλημα να είναι στις πιο παλιές παρτίδες.Το έχω μόνο 5 ημέρες αλλά λειτουργεί αθόρυβα σε διάφορα παιχνίδια.Θα τσεκάρω και πιο "βαριά" games κάποια στιγμή.

Η κάθε έκδοση λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο στο σύστημα ψύξης.Μπορεί πχ οι ανεμιστήρες να είναι ίδιοι σε PS4 Fat και Chassis αλλά λειτουργούν σε διαφορετικές στροφές.Στο Fat ανεβάζει περισσότερες κάνοντας θόρυβο ενώ στο Chassis σε πολύ χαμηλότερες,σχεδόν αθόρυβο.

Ομως το Fat (Παρτίδα 1004) έχοντας μεγαλύτερη ροή αέρα διώχνει γρηγορότερα τον ζεστό αέρα και η κονσόλα είναι λιγότερο ζεστή από το Chassis και σε μικρότερη επιφάνεια.

Αυτό εχω δει έχοντας και τις 2 κονσόλες να λειτουργούν ταυτόχρονα με το ίδιο game και ώρες.Ισως οι επόμενες παρτίδες Fat να ήταν λιγότερο θορυβώδες,δεν το γνωρίζω.Παίζει ρόλο και πόσο έχει λειτουργήσει η κονσόλα.

Ισως έχουν ρυθμίσει διαφορετικά τις στροφές σε κάθε κονσόλα το οποίο εξαρτάται απο την μητρική που δίνει την εντολή όπως στο PC.

Συγκρίνοντας το Pro με το Chassis βλέπω οτι και τα 2 είναι αθόρυβα αλλά το Pro έχει μεγαλύτερη ροή αέρα και είναι ζεστό μόνο στο πίσω μέρος και όχι σχεδόν όλη η δεξιά πλευρά όπως στο Chassis.Ισως το Pro να έχει μεγαλύτερο ανεμιστήρα με καλύτερη ψύξη σε χαμηλές στροφές.Γιατί όσο μικρότερος είναι ο ανεμιστήρας,πρέπει να λειτουργήσει σε περισσότερες στροφές για να έχει ίδιο αποτέλεσμα με τον μεγαλύτερο.

Θα προτιμούσα το Chassis να είχε λίγο μεγαλύτερη ροή αέρα για να ήταν λιγότερο ζεστό.Σίγουρα όμως καλύτερα από το Fat που ήταν θορυβώδες.

Δημοσ.

καλά εγώ δεν είπα ότι το ps4pro μου είναι αθόρυβο.

Εννοείτε ότι ακούσετε οι ανεμηστηρες να δουλεύουν πολύ δυνατα ειδικά αν έχεις την tv στο αθόρυβο αλλά όχι και σαν τουρμπίνες αεροπλάνου.

Εχετε κάποιο βίντεο να δούμε τι ακριβώς ήχο εννοείτε;

Και κάποιος που είχε τέτοιο ps4pro το πήγε για service και του το άλλαξαν με νέα που δεν έκανε τόσο θόρυβο;

Τι νούμερο έχουν οι πρώτες παρτίδες και τι οι τελευταίες;

Δημοσ.

Τράβηξα ένα βίντεο για να ακούσετε πως κάνει το δικό μου. https://m.youtube.com/watch?v=_yjdkSGgS8I αν ψάξετε και για το Pro κτ ανάλογο υπάρχει. Σκεφτητε δεν έχω βάλει καν παιχνίδι που κάνει πιο πολύ. Και σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό γτ δεν μου το έκανε τόσο καιρό.

Δημοσ.

Εγώ έχω πάρει κάτι orbir και είμαι πολύ ευχαριστημένος.θα ήθελα να έβρισκακάποια πιο ψηλά αλλά τζίφος

Τράβηξα ένα βίντεο για να ακούσετε πως κάνει το δικό μου. https://m.youtube.com/watch?v=_yjdkSGgS8I αν ψάξετε και για το Pro κτ ανάλογο υπάρχει. Σκεφτητε δεν έχω βάλει καν παιχνίδι που κάνει πιο πολύ. Και σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό γτ δεν μου το έκανε τόσο καιρό.

Όντως ακούγεται περίεργα, σαν να έχει το alien μέσα του.

Καλά ρε φουρθιωτη βλέπεις; δε-ντρέπεσαι καθόλου;

Δημοσ.

Μήπως συντονίζει το ποδαράκι; Δοκίμασε να το σηκώσεις έστω ελάχιστα μπροστά με το δάκτυλο να δεις αν σταματάει.

Δημοσ.

Μιας και λες οτι το κανει και χωρις δισκακι δοκιμασε να δουλεψεις τη κονσολα απλα κρατωντας τη με τα χερια σου στον αερα εννοειτε χωρις δισκακι μεσα για να δεις αν κανει τον ιδιο ηχο ωστε να σιγουρευτεις οτι δεν συντονιζει με καποιο επιπλο.

Edit: Παντως δεν θα ελεγα οτι ακουγετε και πολυ δυνατα, ισα - ισα που ακουγετε.

Δημοσ.

Μιας και λες οτι το κανει και χωρις δισκακι δοκιμασε να δουλεψεις τη κονσολα απλα κρατωντας τη με τα χερια σου στον αερα εννοειτε χωρις δισκακι μεσα για να δεις αν κανει τον ιδιο ηχο ωστε να σιγουρευτεις οτι δεν συντονιζει με καποιο επιπλο.

Edit: Παντως δεν θα ελεγα οτι ακουγετε και πολυ δυνατα, ισα - ισα που ακουγετε.

Στην πραγματικότητα και σε ώρα παιχνιδιου ακούγετε παραπάνω απότι στο βίντεο. Δεν νομίζω να έχει να κάνει με έπιπλο η ότι δηποτε. Βγάζοντας το κάλυμμα από πάνω δονητε στην μπροστά μεριά που είναι το φαν. Κάπου βρίσκει πιστεύω. Τώρα γτ μου το κάνει ενώ παλιά αθόρυβο? Μπορεί άπο θερμοκρασίες κάποιο καλώδιο να την άκουσε.
Δημοσ.

Ε τοτε επρεπε να βγαλεις αυτον τον ηχο σε βιντεο εχωντας την τηλεοραση σε mute.

Αλλα κι εμενα ακουγεται ειδικα αν παιζω 4k games και πιστευω ειναι απολυτως φυσιολογικο μιας και "ζοριζεται" περισσοτερο απο το κανονικο.

Αλλα η κονσολα δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα ακομα και μετα απο 8 ωρες συνεχους παιχνιδιου με το horizon zero dawn 4κ.

Δημοσ.

Ε τοτε επρεπε να βγαλεις αυτον τον ηχο σε βιντεο εχωντας την τηλεοραση σε mute.

Αλλα κι εμενα ακουγεται ειδικα αν παιζω 4k games και πιστευω ειναι απολυτως φυσιολογικο μιας και "ζοριζεται" περισσοτερο απο το κανονικο.

Αλλα η κονσολα δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα ακομα και μετα απο 8 ωρες συνεχους παιχνιδιου με το horizon zero dawn 4κ.

σε mute είναι η τηλεόραση. Δεν έχει διαφορά αν έβγαζα κάλυμμα. Δεν είναι φυσιολογικός ο ήχος του. Και εγώ το έχω ζορίσει πολλές ώρες. Όπως και να έχει υπάρχει θέμα με τα fan. Πιο πολύ κολλάω στο ότι θα μου το αλλάξουν με refurbished γτ είναι ψιλό λαχείο αν θα σου είναι οκ πιστεύω.
Δημοσ.

τωρα στο ελλαντα η apple τι κανει δε ξερω 

Γιαυτο ειπα οτι αν δεν ειμαστε για κατι 100% σιγουροι καλο ειναι οι χαρακτηρισμοι να λειπουν. Υπαρχουν οδηγιες και συγκεκριμενη νομοθεσια οσον αφορα την επισκευη ηλεκτρονικων προιοντων οπως ανεφερα πιο πισω.

Δημοσ.

εκανα μια αγορα σημερα, πηρα τα vertex kontrolfreeks, νομιζω ερχονται τζαμπε με το ελιτε κοντρολερ του χβοχ, η διαφορα ειναι οχι μονο εμφανης, αλλα εξεπλαγην θετικα, παιζω πολυ πιο ξεκουραστα και δεν πιανοται δακτυλα/χερια, ειναι για  fps mostly, αλλα δε τα δοκιμασα σε τετοιο ειδος ακομα, για μενα ειναι must buy και δε παιζει να ξαναπαιξω χωρις αυτα, το θεμα ειναι οτι ειναι πανακριβα 15-20 ευρω αλλα τα βρηκα με 4, αν τα βρειτε καπου φτηνα τα προτεινω 100 %, βαζω ενα βιντεο για να καταλαβετε για τι πραμα μιλαω

για μενα που παιζω μονο πσ4 αποκλειστικα, ειναι πολυ καλη αγορα, αλλα ξαναλεω σε μειωμενη τιμη παντα

https://www.youtube.com/watch?v=DL3BwcoQ7VY

Από που τα πηρες αν επιτρεπετε?Διοτι στο  ebay  τα στελνουν μονο μεσο αμερικης και τα πληρωνεις χρυσαφι για να τα φερεις.

Δημοσ.

Στην πραγματικότητα και σε ώρα παιχνιδιου ακούγετε παραπάνω απότι στο βίντεο. Δεν νομίζω να έχει να κάνει με έπιπλο η ότι δηποτε. Βγάζοντας το κάλυμμα από πάνω δονητε στην μπροστά μεριά που είναι το φαν. Κάπου βρίσκει πιστεύω. Τώρα γτ μου το κάνει ενώ παλιά αθόρυβο? Μπορεί άπο θερμοκρασίες κάποιο καλώδιο να την άκουσε.

Εάν δεν φοβάσαι βγάλε το κάλυμα να δεις εάν είναι από τον ανεμιστήρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...