Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμ ειδες γιατι λεω οτι λετε πραγματα που δεν βασιζονται πουθενα?Το Iphone 6 plus που σου χαλασε σε 1 εβδομαδα απο εκει που το αγορασες μηπως ειχε doa 7ημερων?

εσυ μπορεις να απαιτησεις οτι θελεις αλλα εγω γνωριζω οτι η νομοθεσια σε αυτα ειναι ξεκαθαρη.

οχι, δεν ειχε ηταν λιγο παραπανω απο 7 μερες απ οσο θυμαμαι, 8-10

grim τι νομιζεις σου λεω ψεματα ? oλοκαινουργιο σε κουτι σφραγισμενο μου δωσανε, οπως πρεπει καθε σωστη εταιρεια να κανει οταν εχεις εγγυηση, οχι ανακατασκευασμενες βλακειες, τωρα στο ελλαντα η apple τι κανει δε ξερω 

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά βρε κακούληδες, ανακοινώθηκε τέτοιο πράγμα και δεν είπε κανείς τίποτα. Περάστε έξω!

Βάλτε και στο One section αν δεν βαριέστε.

ναι γιατι εδω μεσα πολλοι θα το παιξουν  :P

Δημοσ.

Μα εννοείτε ότι θα χρειαζόταν το δισκακι μέσα στο drive αλλιώς ποιος θα μας εμπόδιζε να νοικιάσουμε παιχνίδια να τα εγκαθιστουμε και να πηγαίνουμε πίσω το δισκακι για να πάρουμε άλλο παιχνίδι.

πες μου εσυ μια όχι πολλές κονσόλες που είχες σε δισκακι το παιχνίδι και αφού το εγκαθιστουσες έπαιζες χωρίς δισκακι.

Δεν είχα ποτέ κονσόλα.

Από τότε που βγήκε το Steam, είχα τα παιχνίδια μου σε ένα PC στο γραφείο, σε ένα σταθερό και σε ένα φορητό.

Όταν είχα κενό, άνοιγα το αντίστοιχο και έπαιζα.

Πολύ βολικό.

Δημοσ.

Το steam είναι καθαρά digital όλα τα παιχνίδια του και η ασφάλεια που έχει είναι ότι πρέπει να τρέχει και το steam στο backround.

Το steam στα pc είναι όπως τα stores στη κάθε κονσόλα.

Δημοσ.

grim τι νομιζεις σου λεω ψεματα ? oλοκαινουργιο σε κουτι σφραγισμενο μου δωσανε, οπως πρεπει καθε σωστη εταιρεια να κανει οταν εχεις εγγυηση, οχι ανακατασκευασμενες βλακειες, τωρα στο ελλαντα η apple τι κανει δε ξερω

Δεν είμαι θέμα ελλαντα όπως λες.. Είναι γενικό το κακό. Σου λέει Βέλγιο και Γαλλία τα στέλνουμε λόγω οδηγίας της Sony. Εμένα προσωπικά είναι καθαρά θέμα ακουστικό. Αλλά πολύ έντονα. Λες και βρίσκει χτυπάει κάπου το ανεμιστήρακι. Και θεωρώ ότι ολόκληρο Service θα έπρεπε να ασχολιόταν και να φτιάχνει τέτοια μικροπροβληματα. Μου είπαν για το ότιδηποτε Δν δουλεύει αλλαγή. Με ανακατασκευασμενο. Δν ξέρεις τι είχε πριν από το προηγούμενο και αν υστερούσε σε κτ άλλο και στο ξανά κάνει το ίδιο πρόβλημα ή και χειρότερα. Όσο και αν έψαξα γενικά τι διεργασίες κάνουν σε refurbished ps4 από την Sony δν βρήκα. Από αλλού που λέγεται Gamestop νομίζω είδα ένα χυμαριο άρπα κόλα να τα φτιάχνουν και να τα δίνουν. Η δικιά μου σαν κονσόλα δν έχει γρατσουνια. Ψεγάδι. Οπότε είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι και λαχείο το refurbished πιστεύω. Δυστυχώς ο πωλητής των public τότε μου είχε πει καινούργιο κουτατο θα σου δώσουν αν έχει θέμα. Αλλά και εγώ τότε Δν το ζήτησα γραπτός να το έχω αυτό που μου είπε.
Δημοσ.

Το steam είναι καθαρά digital όλα τα παιχνίδια του και η ασφάλεια που έχει είναι ότι πρέπει να τρέχει και το steam στο backround.

Το steam στα pc είναι όπως τα stores στη κάθε κονσόλα.

Θα διαφωνίσω λιγάκι σε αυτό. Δεν είναι υποχρεωτικό να τρέχει το steam στο background. Είναι στη διακριτική ευχέρεια του publisher το αν θα χρησιμοποιήσει το Steam drm. Αν δεν το έχει ενεργοποιήσει, τότε μπορείς να τρέχεις το παιχνίδι κανονικά χωρίς να τρέχει το steam.

Δημοσ.

Σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στην Ελλάδα, η apple δίνει refurbished. Εάν δεν με πιστεύεις ψάξε το στο google ή πάρε τηλέφωνο στην Apple. Αυτό που λέω ισχύει 200%. Εσύ πήρες καινούργιο γιατί σου χάλασε στην βδομάδα. Θεωρήθηκε DOA. Και το ps4 να σου χαλούσε εντός 7 εργάσιμων θα σου έδιναν καινούργιο άμα το κατάστημα από που το αγόρασες έδινε DOA.
Δημοσ.

Σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στην Ελλάδα, η apple δίνει refurbished. Εάν δεν με ποστεύεις δες το στο google ή πάρε τηλέφωνο στην Apple. Αυτό που λέω ισχύει 200%. Εσύ πήρες καινούργιο γιατί σου χάλασε στην βδομάδα. Θεωρήθηκε DOA. Και το ps4 να σου χαλούσε θα σου έδιναν καινούργιο άμα το κατάστημα από που το αγόρασες έδινε DOA.

μπορεις να εχεις δικιο, να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι ακριβως νομιζω ηταν λιγο παραπανω απο βδομαδα, πηγα στο επισημο istorm και μου δωσανε καινουργιο πακετο, οπως οταν αγοραζεις καινουργιο, βεβαια ηταν και γνωστο το θεμα με το bending τοτε, μπορει να επαιξε καποιο ρολο γ αυτο

Δημοσ.

Δεν είμαι θέμα ελλαντα όπως λες.. Είναι γενικό το κακό. Σου λέει Βέλγιο και Γαλλία τα στέλνουμε λόγω οδηγίας της Sony. Εμένα προσωπικά είναι καθαρά θέμα ακουστικό. Αλλά πολύ έντονα. Λες και βρίσκει χτυπάει κάπου το ανεμιστήρακι. Και θεωρώ ότι ολόκληρο Service θα έπρεπε να ασχολιόταν και να φτιάχνει τέτοια μικροπροβληματα. Μου είπαν για το ότιδηποτε Δν δουλεύει αλλαγή. Με ανακατασκευασμενο. Δν ξέρεις τι είχε πριν από το προηγούμενο και αν υστερούσε σε κτ άλλο και στο ξανά κάνει το ίδιο πρόβλημα ή και χειρότερα. Όσο και αν έψαξα γενικά τι διεργασίες κάνουν σε refurbished ps4 από την Sony δν βρήκα. Από αλλού που λέγεται Gamestop νομίζω είδα ένα χυμαριο άρπα κόλα να τα φτιάχνουν και να τα δίνουν. Η δικιά μου σαν κονσόλα δν έχει γρατσουνια. Ψεγάδι. Οπότε είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι και λαχείο το refurbished πιστεύω. Δυστυχώς ο πωλητής των public τότε μου είχε πει καινούργιο κουτατο θα σου δώσουν αν έχει θέμα. Αλλά και εγώ τότε Δν το ζήτησα γραπτός να το έχω αυτό που μου είπε.

Θέλουν και επέκταση εγγύησης κιόλας. B)

Είχα ρωτήσει στην Cometron πόσο δίνουν το απλό PS4 αν έδινα το δικό μου και ζητούσαν συν 150€.

Δηλαδή 300€+.Δεν συμφέρει γιατί είναι ακριβό και δίνουν ανακατασκευασμένο.Στα 300€+ παίρνεις καινούριο.

Η το άλλο;Χειριστήριο δεύτερο που είχα πάρει δώρο με το Chassis έβγαλε πρόβλημα σε λίγους μήνες.Πήγα δύο φορές στην Cometron και περίμενα 2 εβδομάδες γιατί δεν υπήρχαν τεμάχια και περίμεναν να εισάγουν.Το πήρα και δυστυχώς μου έδωσαν ανακασκευασμένο σε σακουλάκι.

Είχε διαφορές απο το καινούριο.Οι μεμβράνες ήταν η πιο μαλακές η πιθανότερο χρησιμοποιημένες γιατί τα κουμπιά είχαν πολύ μικρότερη αντίσταση.Τελικά και αυτό το χειριστήριο εβγαλε το ίδιο πρόβλημα.Η εγγύησή του δεν μέτρησε για ένα χρόνο αλλά για το υπάρχον υπόλοιπο εγγύησης που έληξε και δεν μπορώ να το αλλάξω.

Επειδή διάβασα για προβλήματα σε PS4 Slim όπως το δικό σου και πιστεύω οτι η ποιότητα κατασκευής του είναι κατώτερη απο το Chassis πούλησα το PS4 Fat και πήρα το Pro.Αλλιώς θα έπαιρνα πάλι Chassis από αγγελίες.

Δημοσ.

δεν νομίζω να μπορείς να παίξεις σε πολλά παιχνίδια χωρίς να τρέχει από πίσω το steam.

το κοντρολερ εχει πολυ λιγη εγγυηση απ οσο ξερω, 3μηνο καπου εκει

νομίζω 6μηνο έχουν οι μοχλοί.
Δημοσ.

Επειδή διάβασα για προβλήματα σε PS4 Slim όπως το δικό σου και πιστεύω οτι η ποιότητα κατασκευής του είναι κατώτερη απο το Chassis πούλησα το PS4 Fat και πήρα το Pro.Αλλιώς θα έπαιρνα πάλι Chassis από αγγελίες.

Και όμως.. Και το Pro έχει το ίδιο θέμα στο ανεμιστήρακι του ακριβώς το ίδιο αν εχεις κοιτάξει κθλου.Μάλιστα έχουν βγει δύο διαφορετικά ανεμιστήρια μάλλον για αυτόν τον λόγο.
Δημοσ.

Ποιο πρόβλημα ακριβώς λες στους ανεμηστηρες του ps4pro;

Εγώ εχω το ps4pro και δεν εχω κάποιο πρόβλημα.

Αν λέτε για το πρόβλημα που είχαν τα πρώτα dualshock4 χειρηστηρια στο πλαστικό στους αναλογικούς μοχλούς γιατί δεν βάζετε τα προστατευτικό πλαστικα;

Δεν είναι ακριβά και κάνουν δουλειά.

Δημοσ.

Ps4 Pro cooling fan

Εχει να μου προτινει κανενας κάποιο καλο cooling fan για το Ps4 pro ή αν υπαρχει αλλός τρόπος ψυξης? Μιας που μπαινει καλοκαίρι και σφιγγουν οι ζεστες μην έχω κανα ατυχημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...