najinblue3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 εισαι στην εγγυηση και δε σου το αλλαζουν? lul τι προβλημα ειχε ? αν στο δινει η ιδια η εταιρεια δε νομιζω να υπαρχει θεμα, μη φοβασαι, αλλα πρεπει να σου δωσουν καινουργιο, τι παει να πει refurbished, απλα lul, αυτο δεν το ηξερα, μετα το αθλιο support τωρα τα μαθαινω σιγα σιγα, πραγματικα ειναι για πολυ κραξιμο
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Γνώμες για refurbished consoles από αντιπροσωπεία. Έχετε μείνει ευχαριστημένοι? Το θεωρώ κάπως να μην σου δίνουν κουτατο ξανά. Φοβάμαι ότι πχ το driver του ο άλλος που το είχε μπορεί να το είχε δουλέψει πιο πολύ από εμένα η εν πάση περιπτώσει να βγάλει κτ πιο σοβαρό από ένα ανεμιστήρακι πχ που ακούγεται και "χτυπάει" στο δικό μου. Ποια η γνώμη σας γενικά, είναι οκ τα ανακατασκευασμενα ps4? Για ποιο λογο να σου δινουν κουτατο ξανα? Δηλαδη τα service τι ρολο θα βαρανε μετα απλα να παιρνουν την κονσολα που τους εστειλες και να σου δινουν αλλη? Σε ολα τα προιοντα αυτο δεν γινεται ουτως ή αλλως? εισαι στην εγγυηση και δε σου το αλλαζουν? lul τι προβλημα ειχε ? αν στο δινει η ιδια η εταιρεια δε νομιζω να υπαρχει θεμα, μη φοβασαι, αλλα πρεπει να σου δωσουν καινουργιο, τι παει να πει refurbished, απλα lul, αυτο δεν το ηξερα, μετα το αθλιο support τωρα τα μαθαινω σιγα σιγα Αν ειναι κατι που επισκευαζεται για ποιο λογο να του δωσουν κουτατο?Αναγραφεται σε καποιους ορους χρησης αυτο?(δεν ειρωνευομαι στο σχολιο αυτο,ρωταω απο περιεργεια γιατι βλεπω και το αναφερετε και οι 2 για κουτατο).
najinblue3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 εγω ξερω οτι αμα χαλασει κατι στην εγγυηση σου δινουν καινουργιο γενικα δε μου εχει τυχει με τη σονυ ευτηχως, μου χαλασε το iphone 6 plus σε 1 βδομαδα μεσα λογω bending, και μου το αλλαξανε, και δεν αλλαζει μια κονσολα 150 ευρω? με ποια λογικη ? Αυτο που λες δε το ξερω, αλλα θα απαιτουσα καινουργιο οπως και να εχει, τι παει να πει refurbished
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 μου χαλασε το iphone 6 plus σε 1 βδομαδα μεσα λογω bending, και μου το αλλαξανε, και δεν αλλαζει μια κονσολα 150 ευρω? με ποια λογικη ? Αυτο που λες δε το ξερω, αλλα θα απαιτουσα καινουργιο οπως και να εχει, τι παει να πει refurbished Εμ ειδες γιατι λεω οτι λετε πραγματα που δεν βασιζονται πουθενα?Το Iphone 6 plus που σου χαλασε σε 1 εβδομαδα απο εκει που το αγορασες μηπως ειχε doa 7ημερων? υτο που λες δε το ξερω, αλλα θα απαιτουσα καινουργιο οπως και να εχει, τι παει να πει refurbished εσυ μπορεις να απαιτησεις οτι θελεις αλλα εγω γνωριζω οτι η νομοθεσια σε αυτα ειναι ξεκαθαρη. Το προιον με προβλημα(εκτος doa)αρχικα αν γινεται να επισκευαστει επισκευαζεται. Αν δεν γινεται να επισκευαστει τοτε του δινουν αλλο ιδιο ή καλυτερο(πχ αν ειχε το απλο ps4 να του δωσουν το slim)ή μπορει να ζητησει να του επιστραφει ολοκληρο το ποσο αγορας πισω. Επισης μαρεσει που λες οτι πεφτεις απο τα συννεφα οταν η ιδια η Microsoft πριν βγει το Xbox One S πουλαγε στην αγορα επισημα κιολας Xbox One 1tb refubrished. https://www.microsoft.com/en-us/store/d/refurbished-xbox-one-console-500gb/8x73pvvvcs0l Εννοειται φυσικα οτι οι refubrished συσκευες ειναι απολυτα λειτουργικες.
Highlander Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Με το που τελείωσαν τα σχολεία, πήραμε στην οικογένεια ένα PS4 μετά από προτροπή του μεγάλου γιου. Αφού συνδέσαμε, ρυθμίσαμε κλπ, βάζουμε το πρώτο δισκάκι, κάνει αναβαθμίσεις, registration κλπ διαπιστώνω πως εν έτη 2017 χρειάζεται το δισκάκι μέσα για να παίζεις το παιχνίδι. Η δεύτερη ήττα ήταν πως θέλει χρήματα για να παίξεις online. Είμαστε σοβαροί ; Αν το ήξερα δεν το άγγιζα καν.. Steam και πάλι steam. Στο xbox τα ίδια συμβαίνουν ;
Alejandro Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Steam και πάλι Steam. Και έρευνα αγοράς πριν την αγορά. 6
johngamer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Με το που τελείωσαν τα σχολεία, πήραμε στην οικογένεια ένα PS4 μετά από προτροπή του μεγάλου γιου. Αφού συνδέσαμε, ρυθμίσαμε κλπ, βάζουμε το πρώτο δισκάκι, κάνει αναβαθμίσεις, registration κλπ διαπιστώνω πως εν έτη 2017 χρειάζεται το δισκάκι μέσα για να παίζεις το παιχνίδι. Η δεύτερη ήττα ήταν πως θέλει χρήματα για να παίξεις online. Είμαστε σοβαροί ; Αν το ήξερα δεν το άγγιζα καν.. Steam και πάλι steam. Στο xbox τα ίδια συμβαίνουν ; Στο steam δηλαδή έχουν και δισκάκια; Μάθε λοιπόν ότι πρέπει να συγκρίνουμε apples to apples και ότι αν αγοράσεις στο PS4 παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο από ότι στο steam δεν χρειάζεται κανένα δισκάκι, και όταν αγοράζεις στο PC παιχνίδι σε δισκάκι,ναι, θέλει και εκεί το δισκάκι...το παράξενο δεν καταλαβαίνω που το βρίσκεις... Επίσης η συνδρομή ενώ όλοι συμφωνούμε ότι για μερικούς αξίζει περισσότερο για άλλους λιγότερο και κατά καιρούς αμφισβητείται η ποιότητα των server, η ασφάλεια κ.α. κανείς που ξέρει τι γίνεται δεν αμφισβητεί την ύπαρξη γενικά της συνδρομής. Όταν είχε μόνο η Microsoft στο 360 και το PS3 ήταν free, το online στο PS3 ήταν το απόλυτο χάος (για να μη πω και ανύπαρκτο...). Αν λοιπόν δεν σε νοιάζουν αυτά που προσφέρει μια συνδρομή και θες απλά να παίζεις τα παιχνίδια σου offline και είσαι διατεθειμένος να ψάχνεις secure servers, με admins που επιβλέπουν, hacker-free, και άλλα τέτοια τότε ναι, steam και πάλι steam. Αν όμως θέλεις τον πιο γρήγορο και απλό τρόπο να παίζεις online me ασφάλεια και χωρίς πολλά πολλά και να κάθεσαι και να λες "τώρα αυτός με νίκησε γιατί έχει aimbot?" και με 2 παιχνίδια δωρεάν τον μήνα, για 45€ τον χρόνο (30€ τώρα που έχει προσφορά), πας και παίρνεις συνδρομή. Το θέμα είναι να γίνεται όπως είπε ο φίλος έρευνα αγοράς γιατί μετά δεν σου φταίει κανείς. ΥΓ. Δεν ξέρω πόσο μεγάλος είναι ο γιός ή αν θα παίζει και μικρότερος, αλλά δεν θα ήθελες να υπάρχει κάποιος που να επιβλέπει και να διαβάζει τις αναφορές όταν κάποιος βρίζει με μηνύματα τον γιο σου και τον παρενοχλεί; Δεν δουλεύει τσάμπα αυτός ξέρεις. 5
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Με το που τελείωσαν τα σχολεία, πήραμε στην οικογένεια ένα PS4 μετά από προτροπή του μεγάλου γιου. Αφού συνδέσαμε, ρυθμίσαμε κλπ, βάζουμε το πρώτο δισκάκι, κάνει αναβαθμίσεις, registration κλπ διαπιστώνω πως εν έτη 2017 χρειάζεται το δισκάκι μέσα για να παίζεις το παιχνίδι. Η δεύτερη ήττα ήταν πως θέλει χρήματα για να παίξεις online. Είμαστε σοβαροί ; Αν το ήξερα δεν το άγγιζα καν.. Steam και πάλι steam. Στο xbox τα ίδια συμβαίνουν ; Αυτά είναι «ήττες» των οποίων θα έπρεπε να είχες γνώση πριν προβείς σε αγορά. Εκτός κι αν έχεις λεφτά για σκόρπισμα, οπότε no harm done. Έτσι λειτουργεί το σύστημα πάντως, όταν η MS προσπάθησε να το αλλάξει και να το κάνει Steam-alike, μετά το φύσαγε και δεν κρύωνε. Ο κόσμος που παίζει σε κονσόλες ζητάει διαφορετικά πράγματα από τον κόσμο που παίζει σε πισί. 1
Dinoel Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Με το που τελείωσαν τα σχολεία, πήραμε στην οικογένεια ένα PS4 μετά από προτροπή του μεγάλου γιου. Αφού συνδέσαμε, ρυθμίσαμε κλπ, βάζουμε το πρώτο δισκάκι, κάνει αναβαθμίσεις, registration κλπ διαπιστώνω πως εν έτη 2017 χρειάζεται το δισκάκι μέσα για να παίζεις το παιχνίδι. Η δεύτερη ήττα ήταν πως θέλει χρήματα για να παίξεις online. Είμαστε σοβαροί ; Αν το ήξερα δεν το άγγιζα καν.. Steam και πάλι steam. Στο xbox τα ίδια συμβαίνουν ; Αν αγοράσεις τα παιχνίδια από το online store, θα είναι όπως το steam. Δεν θα έχεις δισκάκι. Η διαφορά είναι με το online. Μπορώ να καταλάβω τους λόγους που το έκαναν, γιατί και στο steam που παίζω online π.χ. counterstrike δεν υπάρχει καμία επιβλεψεί από admin. Τι να το κάνω το report αφού μου χαλάει όλη την όρεξη για gaming. Οπότε το να πληρώνω 35-40 ευρώ τον χρόνο και να είμαι ξεκούραστος το δέχομαι. Αρκεί να γίνεται έλεγχος πάντα για cheats κτλ. Πάντως ακόμα δεν έχω δοκιμάσει το ps4 multiplayer γιατί δεν έχω κάποιο τέτοιο παιχνίδι, οπότε δεν ξέρω τι παίζει στους servers της sony.
gRim Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 εγω ξερω οτι αμα χαλασει κατι στην εγγυηση σου δινουν καινουργιο γενικα δε μου εχει τυχει με τη σονυ ευτηχως, μου χαλασε το iphone 6 plus σε 1 βδομαδα μεσα λογω bending, και μου το αλλαξανε, και δεν αλλαζει μια κονσολα 150 ευρω? με ποια λογικη ? Αυτο που λες δε το ξερω, αλλα θα απαιτουσα καινουργιο οπως και να εχει, τι παει να πει refurbished Ακόμα και η Apple που αναφέρεις δεν δίνει καινούργιο αλλά refurbished. Καμία εταιρία δεν σου δίνει καινούργιο. Είτε επισκευάζουν είτε δίνουν ανακατασκευασμένο. Εάν εσένα σου έδωσαν καινούργιο στην κούτα του είναι επειδή σου χάλασε σε 1 βδομάδα και είχες DOA από το μαγαζί που το αγόρασες.
Highlander Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και τις συμβουλές σας. Θα έπαιρνα έτσι κι αλλιώς PS4 λόγω των παιδιών, επειδή οι φίλοι τους έχουν αντίστοιχο, γι' αυτό και δεν έκανα έρευνα αγοράς. Έχοντας τόσα χρόνια συνηθίσει με το Steam, μου φαίνεται αδιανόητο να κουβαλάω δισκάκια μαζί μου για να παίξω ένα game. Μάλιστα, με ένα account, όταν δεν έπαιζα εγώ έπαιζε ο κολλητός μου, ο γείτονας κλπ. Σίγουρα έχετε δίκιο σχετικά με το συνδρομή για τα online, αλλά μέχρι τώρα δεν το είχα δει μπροστά μου. Ευχαριστώ σας. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Με το που τελείωσαν τα σχολεία, πήραμε στην οικογένεια ένα PS4 μετά από προτροπή του μεγάλου γιου. Αφού συνδέσαμε, ρυθμίσαμε κλπ, βάζουμε το πρώτο δισκάκι, κάνει αναβαθμίσεις, registration κλπ διαπιστώνω πως εν έτη 2017 χρειάζεται το δισκάκι μέσα για να παίζεις το παιχνίδι. Η δεύτερη ήττα ήταν πως θέλει χρήματα για να παίξεις online. Είμαστε σοβαροί ; Αν το ήξερα δεν το άγγιζα καν.. Steam και πάλι steam. Στο xbox τα ίδια συμβαίνουν ; Μα εννοείτε ότι θα χρειαζόταν το δισκακι μέσα στο drive αλλιώς ποιος θα μας εμπόδιζε να νοικιάσουμε παιχνίδια να τα εγκαθιστουμε και να πηγαίνουμε πίσω το δισκακι για να πάρουμε άλλο παιχνίδι. πες μου εσυ μια όχι πολλές κονσόλες που είχες σε δισκακι το παιχνίδι και αφού το εγκαθιστουσες έπαιζες χωρίς δισκακι.
Γιώργος 1988 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Προσπαθώ τόσην ώρα να σας ανεβάσω μια εικόνα που έκανα screenshot αλλά δεν μπορώ.. Εγώ που έχω την εγγύηση μπροστά μου στα ελληνικά γράφει τα εξής: ''Η αντικατάσταση θα γίνει με καινούριο ή,κατά τη διακριτική ευχέρεια της SIEE, ανακατασκευασμένο εξάρτημα ή σύστημα τα οποία θα καλύπτονται από την εγγύηση για τρεςι μήνες ή τουπόλοιπο της αρχικής περιόδου εγγύησης όποιο χρονικό διάστημα είναι μεγαλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις