logistoulis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Τότε όμως δεν υφίσταται να μιλάμε για χρόνο ολοκλήρωσης του "campaign", στην πράξη αυτό που κάνει ο φίλος σου είναι περισσότερο speedrunning καλά το συγκεκριμένο άτομο είναι περίπτωση προβληματικότητας σε ο,τι αφορά τα παιχνίδια γενικά, αλλά στο συγκεκριμένο κομμάτι είναι ασυγχώρητος κατέστρεψε την όποια καλή εμπειρία προσφέρει το παιχνίδι 2
JohnVani18 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 αυτό ισχύει και για εσένα όμως.Δε νομίζω πως έκανα κάτι το προσωπικό, γενικό κανόνα.
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Οταν αγοραζει καποιος παιχνιδια και τα παιζει μονο και μονο να τα τερματησει για να τα πουλησει ειναι λογικο να κανει παραπονο για την διαρκεια. Επαιξα το last of us αρχικα στο easy(λογω upgrades)μου πηρε 15ωρες(ενταξυ δεν υπολογιζω οτι τωρα το παιζω στο survivor),uncharted μια απο τα ιδια(δεν το επαιξα αυτο στο easy αλλα με το καλημερα στο crushing ). Το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι ξεπετανε τα παιχνιδια δεν καταλαβαινουν τι παιζουν. Το Infamous πχ για να εχεις ολοκληρωμενη αποψη πρεπει να το παιξεις δυο φορες για να δεις τις επιλογες που κανεις ως καλος και κακος τι επιπτωσεις εχουν. Τι 5 με 7ωρες μιλαμε κοροιδευομαστε τωρα?Ακομα και το αρχικο campaign να παιξεις και να κανεις αρκετα πραγματα στον χαρτη ειναι τουλαχιστον 9-10ωρες το παιχνιδι. Τωρα αν καποιος παιζει παιχνιδια και παει κατευθειαν και παιζει τα main missions τοτε ακομα και το Witcher 3 θα του φανει μικρο(οπως και γραφτηκε στο αντιστοιχο θεμα απο μερικους). Μικρα παιχνιδια σε γενικες γραμμες πχ μπορει να θεωρηθουν τα campaign των γνωστων Multiplayer παιχνιδιων(τα οποια αρκετοι δεν τα αγγιζουν καν αφου μονο το multiplayer τους ενδιαφερει),ορισμενα hack n slash παιχνιδια οπως Devil may cry,story mode απο παιχνιδια ξυλου και σπανια παιχνιδια οπως το TheOrder που εκτος των αλλων περι qte ηταν και απο τους βασικους λογους που εφαγε το παιχνιδι αρκετο κραξιμο,δηλαδη για την μικρη του διαρκεια και το 0 replay value. Σε καποια περιπτωση δεν ειναι η πλειοψηφια των παιχνιδιων 5-7ωρες και αυτο δεν ειναι προσωπικη αποψη καποιου αλλα κανονας. Αν παιζεις τα παιχνιδια για να τα ξεπετας(ή απο ενοικιαση) για να τα πουλησεις γρηγορα στο forum πχ ,τις περισσοτερες φορες δεν τα ευχαριστιεσαι καν. Επισης τα fighting παιχνιδια οπως και τα γνωστα battlefield και call of duty τα παιρνεις σχεδον για το Multiplayer τους που ακομα και να μην ασχοληθεις παρα πολυ θα σου βγαλουν πολλες ωρες.
najinblue3 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 εκανα μια αγορα σημερα, πηρα τα vertex kontrolfreeks, νομιζω ερχονται τζαμπε με το ελιτε κοντρολερ του χβοχ, η διαφορα ειναι οχι μονο εμφανης, αλλα εξεπλαγην θετικα, παιζω πολυ πιο ξεκουραστα και δεν πιανοται δακτυλα/χερια, ειναι για fps mostly, αλλα δε τα δοκιμασα σε τετοιο ειδος ακομα, για μενα ειναι must buy και δε παιζει να ξαναπαιξω χωρις αυτα, το θεμα ειναι οτι ειναι πανακριβα 15-20 ευρω αλλα τα βρηκα με 4, αν τα βρειτε καπου φτηνα τα προτεινω 100 %, βαζω ενα βιντεο για να καταλαβετε για τι πραμα μιλαω για μενα που παιζω μονο πσ4 αποκλειστικα, ειναι πολυ καλη αγορα, αλλα ξαναλεω σε μειωμενη τιμη παντα https://www.youtube.com/watch?v=DL3BwcoQ7VY
Alejandro Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 εκανα μια αγορα σημερα, πηρα τα vertex kontrolfreeks, νομιζω ερχονται τζαμπε με το ελιτε κοντρολερ του χβοχ, η διαφορα ειναι οχι μονο εμφανης, αλλα εξεπλαγην θετικα, παιζω πολυ πιο ξεκουραστα και δεν πιανοται δακτυλα/χερια, ειναι για fps mostly, αλλα δε τα δοκιμασα σε τετοιο ειδος ακομα, για μενα ειναι must buy και δε παιζει να ξαναπαιξω χωρις αυτα, το θεμα ειναι οτι ειναι πανακριβα 15-20 ευρω αλλα τα βρηκα με 4, αν τα βρειτε καπου φτηνα τα προτεινω 100 %, βαζω ενα βιντεο για να καταλαβετε για τι πραμα μιλαω για μενα που παιζω μονο πσ4 αποκλειστικα, ειναι πολυ καλη αγορα, αλλα ξαναλεω σε μειωμενη τιμη παντα https://www.youtube.com/watch?v=DL3BwcoQ7VY Εχω πάρει και εγώ ένα ζευγάρι αλλά να πω την αλήθεια, στο BF4, δε με βόλεψαν ιδιαίτερα και τα έβγαλα. Υποκειμενικό το θέμα.
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Στην θηκη σιλικονης στο ps4 δυστηχως δεν μπορει το αναλογικο να παει τερμα γωνια γιατι βρισκει πανω στο λαστιχο. Στο xbox one ομως δεν βρισκει και ειναι σαφως καλυτερα. Προσωπικα και εγω χρησιμοποιω τα απλα προστατευτικα αλλα η διαφορα ειναι εμφανης υπερ του xbox one. Αν αγοραζα παρα πολλα παιχνιδια και ειχα κυριως ps4,θα αγοραζα ενα xbox one controller(οσο πιο φθηνα μπορουσα να το βρω)και θα αγοραζα και τον ανταπτορα που σου επιτρεπει να παιξεις με αυτο. Δυστηχως επειδη εχω και τα 2 controller(xbox one controller για pc,ds4 για Ps4)οι διαφορες σε καποια παιχνιδια ειναι εμφανης. Παντως και εγω ειμαι κατα τετοιων ακριβως περιφερειακων.Τι 20 ευρω ρε μπαγλαμαδες,40ευρω κοστιζει ολοκληρο το controller ελεος δηλαδη....
najinblue3 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 καθαρα υποκειμενικο, αλλα δε τα πηρα για fps, τα πηρα γτ εχεις καλυτερη κινηση σε οτι και να παιζεις, και λογω του υψους που προσφερει ειναι πολυ πιο smooth, η ετσι μου φαινεται fulgore, επειδη τελευταια λιωνω πανω απο πσ4 καθως δεν εχω σχολη, δε μπορεις να φανταστεις τι διαφορα ειδα, καλα για 1 2 ωρες κλαιν εντελως, αμα παντως ειχαν 20 δε θα τα παιρνα tbh
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 καθαρα υποκειμενικο, αλλα δε τα πηρα για fps, τα πηρα γτ εχεις καλυτερη κινηση σε οτι και να παιζεις, και λογω του υψους που προσφερει ειναι πολυ πιο smooth, η ετσι μου φαινεται fulgore, επειδη τελευταια λιωνω πανω απο πσ4 καθως δεν εχω σχολη, δε μπορεις να φανταστεις τι διαφορα ειδα, καλα για 1 2 ωρες κλαιν εντελως, αμα παντως ειχαν 20 δε θα τα παιρνα tbh Καλα εγω βλεπω διαφορα με τα απλα προστατευτικα https://www.skroutz.gr/s/10726051/Ardistel-Blackfire-Gamer-Kit-PS4.html εχω παρει αυτα που εχουν και για τα triggers,αρα προφανως και θα βλεπεις και εσυ. Το μονο ενοχλητικο που εχω με το dualshock 4 ειναι οτι τωρα το καλοκαιρι κιολας τυχαινει αρκετες φορες να ιδρωνουν τα χερια μου σε αυτο,ενω με του xbox δεν εχω τετοιο θεμα και ειναι αρκετα ενοχλητικο,ειδικα οταν παιζω Battlefield 1. 1
najinblue3 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 ειχα τετοια και εγω πριν αγορασω τα καινουργια, αλλα η διαφορα ειναι τεραστια, λες και πιανω το ελιτε στα χερια μου...
johngamer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Η διαφορά των KFs σε grip είναι αξεπέραστη. Αλλά το πόσο βολεύει τον καθένα η αλλαγή της γεωμετρίας είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Έχω KFs 6 χρόνια τώρα, και μερικές φορές μου αρέσει να παίζω χωρίς αυτά. Δεν μπορείς να πεις ότι βελτιώνουν τον χειρισμό σε ΟΛΑ τα επίπεδα, κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τα συνηθίζεις γρήγορα, και άρα δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα με μόνο λίγες ώρες. Επίσης έχουν βγάλει ένα σωρό παραλλαγές που ίσως χρειαστεί να δοκιμάσεις μερικά μέχρι να βρείς το βέλτιστο για εσένα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 wow στο ps4 ερωτηση ξερει καποιος αν παιζει το wow στο ps4?
NickTG Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 wow στο ps4 ερωτηση ξερει καποιος αν παιζει το wow στο ps4? Όχι. Μόνο σε υπολογιστή.
Giannis_kan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Γνώμες για refurbished consoles από αντιπροσωπεία. Έχετε μείνει ευχαριστημένοι? Το θεωρώ κάπως να μην σου δίνουν κουτατο ξανά. Φοβάμαι ότι πχ το driver του ο άλλος που το είχε μπορεί να το είχε δουλέψει πιο πολύ από εμένα η εν πάση περιπτώσει να βγάλει κτ πιο σοβαρό από ένα ανεμιστήρακι πχ που ακούγεται και "χτυπάει" στο δικό μου. Ποια η γνώμη σας γενικά, είναι οκ τα ανακατασκευασμενα ps4?
najinblue3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Γνώμες για refurbished consoles από αντιπροσωπεία. Έχετε μείνει ευχαριστημένοι? Το θεωρώ κάπως να μην σου δίνουν κουτατο ξανά. Φοβάμαι ότι πχ το driver του ο άλλος που το είχε μπορεί να το είχε δουλέψει πιο πολύ από εμένα η εν πάση περιπτώσει να βγάλει κτ πιο σοβαρό από ένα ανεμιστήρακι πχ που ακούγεται και "χτυπάει" στο δικό μου. Ποια η γνώμη σας γενικά, είναι οκ τα ανακατασκευασμενα ps4? δε θα το ρισκαρα προσωπικα, εξαλλου ειναι αρκετα φτηνο, και θα εχεις και την εγγυηση, σε αυτα ποσο εγγυηση δινουν ? 1 χρονο κανονικα η 3 μηνες ?
Giannis_kan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 δε θα το ρισκαρα προσωπικα, εξαλλου ειναι αρκετα φτηνο, και θα εχεις και την εγγυηση, σε αυτα ποσο εγγυηση δινουν ? 1 χρονο κανονικα η 3 μηνες ? Το έχω πάρει καινούργιο το δικό μου. Είμαι στην εγγύηση κανονικά. Δεν μιλάω για αγορά αλλά για αλλαγή μέσω εγγύησης Sony. Και μου λένε το αλλάζουν με refurbished μόνο! Δεν πειράζουν βίδα εδώ, τα στέλνουν Βέλγιο Γαλλία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις