JUST-GAMER Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Παίδες θέλω γνωμες. Θα αλλάξω μια panasonic 50" 4k χωρίς hdr και θα πάω σε 50-55" με hdr και να έχει μικρό input lag. Ποια θα προτείνετε μέχρι 700€; ΕυχαριστώΓια όλα αυτα που ζητάς έχεις πολύ μικρό ταβάνι τιμής μα πολύ μικρό. και 50 με 55 ίντσες, και hdr, και μικρό και lag και το κορυφαίο με μέχρι 700 ευρώ.
paparoupas11 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 είναι πολύ λίγα τα παιχνίδια που έχουν διάρκεια παραπάνω από 7 ώρες πλέον. Το ισοπέδωσες, Όλα τα παιχνίδια είναι πάνω από 7 ώρες. Μη λέμε ότι θέλουμε.
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Ποια ειναι η(πλειοψηφια κιολας)των παιχνιδιων που κρατανε 5-7ωρες ρε παιδια,το εχω μεγαλη περιεργεια. Μην ακουσω σχολια τυπου story mode battlefield 1 ή titanfall 2 γιατι ουτως ή αλλως αυτα τα παιχνιδια για το multiplayer τα παιρνεις. Όταν λες ότι ένα παιχνίδια έχει τόση διάρκεια μιλάς κύριος για το campaign μέρος του και όχι τόσο για το multi κομμάτι του.Το ισοπέδωσες, Όλα τα παιχνίδια είναι πάνω από 7 ώρες. Μη λέμε ότι θέλουμε.Οκ αφού όλα είναι πάνω από 7 ώρες campaign παιχνιδιού πες μου 10.
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μα γιαυτο ακριβως το λεω. Τα περισσοτερα παιχνιδια που εγω εχω παιξει ειναι ανω των 10ωρων,ειδικα τα περισσοτερα που ειναι rpg. Ακομα και το ''story'' mode στα ραλακια καλη ωρα(ή τα events)ειναι και αυτα παρα πολλες ωρες.
paparoupas11 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Οκ αφού όλα είναι πάνω από 7 ώρες campaign παιχνιδιού πες μου 10. Για το 2017 αυτά που έπαιξα εγώ (που μου ήρθαν στο μυαλό). Horizon: Zero Dawn Deus Ex: Mankind Divided Persona 5 Mass effect home front revolution Bioshock the collection δεν γίνεται όνως έτσι κουβέντα. Πες μου εσύ 10 που κράτησαν λιγότερο από 10 ώρες.
TitanX Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Όταν λες ότι ένα παιχνίδια έχει τόση διάρκεια μιλάς κύριος για το campaign μέρος του και όχι τόσο για το multi κομμάτι του. Οκ αφού όλα είναι πάνω από 7 ώρες campaign παιχνιδιού πες μου 10. Για να γνωριζεις στο campaign time ειναι και οι διαλογοι του παιχνιδιου χωρις να τους κανει καποιος skip. Μπορω να σου πω οχι 10 100 αμα θελεις ξεκιναω Skyrim ( τα λεμε) Fallout (τα ξαναλεμε) Witcher 3 (Τα λεγαμε) Dark souls 2 (εξισου μεγαλο εκτος αν παιζεις coop και το τρεχεις) και πολλα αλλα ειμαι στη δουλεια τωρα
kostiger Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Παίδες θέλω γνωμες. Θα αλλάξω μια panasonic 50" 4k χωρίς hdr και θα πάω σε 50-55" με hdr και να έχει μικρό input lag. Ποια θα προτείνετε μέχρι 700€; Ευχαριστώ Samsung KU 6000 με 8-BIT HDR ομως.. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 εμένα προσωπικα δεν μ αρέσουν τα rpg παιχνίδια παίζω αλλά είδη.
JohnVani18 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Πως παίζει αφού ήδη εδώ και τόσα χρόνια η πλειοψηφία των παιχνιδιών είναι 5 με 7 ώρες διάρκεια και μερικά είναι και λιγότερες. Τι μου λες λοιπόν. Οι ώρες που έχεις στο μυαλό σου ίσχυαν πριν αρκετά χρόνια που οι κονσόλες δεν συνδεόταν στο ίντερνετ για updates κτλ. Εχω άδικο; Τα παιχνίδια της ND είναι το ζητημα τι διάρκεια έχουν, οχι τι επικρατεί γενικά. Και αναλόγως τι παίζεις. Τα παιδιά πιο πάνω έφεραν αρκετά παραδείγματα και υπάρχουν άλλα τόσα. Το αν έχεις άδικο ή όχι εσύ πρέπει να το καταλάβεις. Αν σου πω πως έχεις άδικο και επιμένεις ότι τα παιχνίδια που παίζεις είναι 5 με 7 ώρες δεν έχει νόημα. Απλά μην κανείς τις προσωπικές σου εμπειρίες γενικό κανόνα. Εντελώς φιλικά.
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Για το 2017 αυτά που έπαιξα εγώ (που μου ήρθαν στο μυαλό). Horizon: Zero Dawn Deus Ex: Mankind Divided Persona 5 Mass effect home front revolution Bioshock the collection δεν γίνεται όνως έτσι κουβέντα. Πες μου εσύ 10 που κράτησαν λιγότερο από 10 ώρες. αρχικά το bioshock collection είναι 3 παιχνίδια και όχι 1. until dawn, infamous second son, life is strange, alien isolation, cod ghosts, dead or alive 5, the order Τα παιχνίδια της ND είναι το ζητημα τι διάρκεια έχουν, οχι τι επικρατεί γενικά. Και αναλόγως τι παίζεις. Τα παιδιά πιο πάνω έφεραν αρκετά παραδείγματα και υπάρχουν άλλα τόσα. Το αν έχεις άδικο ή όχι εσύ πρέπει να το καταλάβεις. Αν σου πω πως έχεις άδικο και επιμένεις ότι τα παιχνίδια που παίζεις είναι 5 με 7 ώρες δεν έχει νόημα. Απλά μην κανείς τις προσωπικές σου εμπειρίες γενικό κανόνα. Εντελώς φιλικά. αυτό ισχύει και για εσένα όμως.
logistoulis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 και το κάθε bioshock χωριστά δεν κρατάει μόνο 5-7 ώρες επίσης τα fighting που ανέφερες (dead or alive πχ) είναι ατυχέστατο παράδειγμα αφού μπορεί θεωρητικά να έχουν αμέτρητες ώρες gameplay γενικά οτιδήποτε έχει multiplayer κάποιος μπορεί να σου πει ότι έχει 100αδες ώρες παιχνιδιού και θα έχει και δίκιο 1
Greygore Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 until dawn, infamous second son, life is strange, alien isolation, cod ghosts, dead or alive 5, the order Με βάση το HowLongToBeat (σελίδα που κρατάει μέσους όρους απο completions για διάφορες κατηγορίες - π.χ. story only, 100%, collectibles κ.τ.λ.) και την κατηγορία Main Story (campaign όπως λές και εσύ) έχουμε και λέμε: *Until Dawn - μέσος όρος 8 ώρες *InFamous: Second Son - μέσος όρος 10 ώρες *Life is Strange (όλο το season) - μέσος όρος 14 ώρες *Alien: Isolation - μέσος όρος 18,5 ώρες *Call of Duty: Ghosts - μέσος όρος 6 ώρες *Dead or Alive 5 - εδώ πρέπει να καθορίσουμε τι εννοείς "campaign", μια και τα fighting games έχουν στο story mode campaigns για όλους τους χαρακτήρες τους ξεχωριστά. *The Order: 1886 - μέσος όρος 7 ώρες Επίσης απορίες, στο "campaign" υπολογίζουμε και τυχόν single-player DLC (βλ. στο παράδειγμα του BioShock τα Protector's Trials του BS2 ή τα Blue Ribbon Challenges του BS:I); Μετράνε character packs (που οδηγούν σε νέα playthrough με διαφορετικούς χαρακτήρες); Ο χρόνος ολοκλήρωσης 100% επίσης μετράει στο συνολικό "lifetime" ενός παιχνιδιού (καθώς στα περισσότερα single player games τα achievement συνήθως απαιτούν 2ο-3ο playthrough); Και για το παράδειγμα με τα 10 (χωρίς καθαρά RPGs, 2017 release, single playthrough άνω των 7 ωρών, όσο περισσότερα genre γίνεται): *Nier: Automata *Nioh *Gravity Rush 2 *Yakuza 0 *Sniper Elite 4 *Danganronpa 1&2 Reload (δύο παιχνίδια πακέτο) *Toukiden 2 *Zero Escape: The Nonary Games (πάλι δύο παιχνίδια πακέτο) *Yooka-Laylee *Syberia 3 Έχεις και παίρνεις απο action, open-world, platform, shooters, visual novels, adventures... 4
logistoulis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 καλά υπάρχουν και οι περιπτώσεις που κάνουν skip την ιστορία, πχ έχω φίλο που όταν μιλούσαμε παρέα κάποια άτομα για το last of us δε γνώριζε τίποτα για την ιστορία αφού πηδούσε όλα τα cutscenes πραγματικό χάσιμο χρόνου να σκοτώνεις μόνο τα ζόμπι.. 2
Greygore Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 καλά υπάρχουν και οι περιπτώσεις που κάνουν skip την ιστορία, πχ έχω φίλο που όταν μιλούσαμε παρέα κάποια άτομα για το last of us δε γνώριζε τίποτα για την ιστορία αφού πηδούσε όλα τα cutscenes πραγματικό χάσιμο χρόνου να σκοτώνεις μόνο τα ζόμπι.. Τότε όμως δεν υφίσταται να μιλάμε για χρόνο ολοκλήρωσης του "campaign", στην πράξη αυτό που κάνει ο φίλος σου είναι περισσότερο speedrunning
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 και το κάθε bioshock χωριστά δεν κρατάει μόνο 5-7 ώρες επίσης τα fighting που ανέφερες (dead or alive πχ) είναι ατυχέστατο παράδειγμα αφού μπορεί θεωρητικά να έχουν αμέτρητες ώρες gameplay γενικά οτιδήποτε έχει multiplayer κάποιος μπορεί να σου πει ότι έχει 100αδες ώρες παιχνιδιού και θα έχει και δίκιο Σε αυτο συμφωνώ απόλυτα γι αυτό και μίλησα για το campaign μέρος του κάθε παιχνιδιού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις