Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλο expansion ενος παιχνιδιου αλλο ολοκληρο παιχνιδι.

Μην μου συγκρινεις ανομοια πραγματα.

Οπως ειπα τιμες Ελλαδας σε day one games ειναι 50-70 και αυτο το πουλανε day one 40 ευρω.

Και θα εχει και μεγαλη διαρκεια σαν παιχνιδι. Η naughty dog ειναι εγγυηση.

Δεν χρειαζεται να ξερεις κατι αλλο

Συγκρινω τι κοιταζει ο τελικο καταναλωτης για την τσεπη του.

Το ειπα αλλωστε οτι δεν ειναι σωστη/δικαιη η συγκριση αλλα οταν ζεις στην Ελλαδα(και σε παρομοιες οικονομικα χωρες)σκεφτεσαι διαφορετικα απο οτι στο εξωτερικο.

Επισης για τον ρολο της naughty dog δεν νομιζω να ειπα καπου το αντιθετο. Βασικα μεχρι και την guerilla γουσταρα πριν το Horizon με τα killzone,ενω αρκετοι εβγαζαν χολη για αυτην.

• Like 1
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα στην ομάδα κατι ακούγεται εδώ και καιρό στην σκηνή του PS4 για hack μέσω raspberry pi και άλλα πολλά πολλά περι Linux κλπ για φόρτωση πειρατικών backup ισχύει κάτι τέτοιο έχει ασχοληθεί κανεις

Δημοσ.

Το Lost Legacy ηταν και είναι stand-alone expansion (σαν το First Light). Αν ηταν ανεξάρτητο παιχνίδι δεν θα το έδιναν δωρεάν στους κατόχους της Deluxe έκδοσης.

Η αρχική του τιμή ακουγόταν πως θα είναι ~20€ με την retail στα 40€. Και τώρα φτάσαμε στα 40€ στο Store και 70€ retail.

Το "αρκετά μεγάλη διάρκεια" αφορά τη διάρκεια ως expansion ή ως παιχνίδι γενικά;

Γιατί κάτι μου λέει θα είναι μεγάλο για expansion.

υγ :  :wub: Guerrilla Games :D

Δημοσ.

Παίδες θέλω γνωμες. Θα αλλάξω μια panasonic 50" 4k χωρίς hdr και θα πάω σε 50-55" με hdr και να έχει μικρό input lag. Ποια θα προτείνετε μέχρι 700€; Ευχαριστώ

Δημοσ.

Πολυ πιθανο γιατι γενικα τα καλα exclusives θελουν χρονο για να βγουν,γιαυτο και οι γνωστες εταιρειες τυπου ΕΑ,ubi,activision πανε με νοοτροπια αρμεγματος.

Από την άλλη βέβαια, έχουμε και κάτι να παίζουμε. Αν περιμένω πχ από την naughty dog, θα παίζω ένα παιχνιδί τον χρόνο. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Δημοσ.

Από την άλλη βέβαια, έχουμε και κατόπιν να παίζουμε. Αν περιμένω πχ από την naughty dog, θα παίζω ένα παιχνιδιού χρόνο. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Δεν ειναι μονο η naughty dog. Και το red dead που δεν ειναι exclusive καποιας κονσολας πχ αρχικα κυκλοφορησε το 2010 και το επομενο βγαινει του χρονου το 2018. Το horizon zero dawn και αυτο μια 6ετια για να βγει την εφαγε.

Τωρα αλλες σειρες αρμεγματα οπως AC,far cry,call of duty,battlefield/star wars που βγαινουν καθε χρονο/2χρονια ναι φαινεται απο μακρια πως ειναι δουλειες με λιγοτερη προσπαθεια,ειδικα απο την στιγμη που σου πετανε μεσα και season pass.

Αυτο βασικα ειναι που γελαγα περισσοτερο με τα call of duty.

Δεν ειναι οτι με πειραζε τοσο οτι βγαινουν καθε χρονο,αλλα οτι καθε χρονο ζητανε και 30-40ευρω για season pass οπως και τα battlefield.

• Like 1
Δημοσ.

Αν θέλουν να κρατήσουν το status και όνομα που έχουν στην συγκεκριμένη βιομηχανία, ναί, παίζει. :)

Πως παίζει αφού ήδη εδώ και τόσα χρόνια η πλειοψηφία των παιχνιδιών είναι 5 με 7 ώρες διάρκεια και μερικά είναι και λιγότερες.

Τι μου λες λοιπόν.

Οι ώρες που έχεις στο μυαλό σου ίσχυαν πριν αρκετά χρόνια που οι κονσόλες δεν συνδεόταν στο ίντερνετ για updates κτλ.

Εχω άδικο;

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο η naughty dog. Και το red dead που δεν ειναι exclusive καποιας κονσολας πχ αρχικα κυκλοφορησε το 2010 και το επομενο βγαινει του χρονου το 2018. Το horizon zero dawn και αυτο μια 6ετια για να βγει την εφαγε.

Τωρα αλλες σειρες αρμεγματα οπως AC,far cry,call of duty,battlefield/star wars που βγαινουν καθε χρονο/2χρονια ναι φαινεται απο μακρια πως ειναι δουλειες με λιγοτερη προσπαθεια,ειδικα απο την στιγμη που σου πετανε μεσα και season pass.

Αυτο βασικα ειναι που γελαγα περισσοτερο με τα call of duty.

Δεν ειναι οτι με πειραζε τοσο οτι βγαινουν καθε χρονο,αλλα οτι καθε χρονο ζητανε και 30-40ευρω για season pass οπως και τα battlefield.

Αν και έχω να πάιξω call of duty από το 1ο, δεν μπορώ παρά να αναγνωρίσω το γεγονός ότι βγάινουν κάθε χρόνο, αλλά με διαφορετική θεματολόγια (παγκόσμιος πόλεμος, δίαστημα κτλ). Δεν σημαίνει ότι πρέπει να παίρνεις κάθε χρόνο όμως. 

Ας έχουμε ποικιλία και πόσότητα, δεν είναι κακό.

Η ποίτητα δεν είναι διασφαλισμένη είτε ένα παιχνίδι βγαίνει κάθε χρόνο είτε κάθε πέντε. 

Δημοσ.

Ποια ειναι η(πλειοψηφια κιολας)των παιχνιδιων που κρατανε 5-7ωρες ρε παιδια,το εχω μεγαλη περιεργεια.

Μην ακουσω σχολια τυπου story mode battlefield 1 ή titanfall 2 γιατι ουτως ή αλλως αυτα τα παιχνιδια για το multiplayer τα παιρνεις.

Δημοσ.

το κανονικό πόσο διαρκεί; 15-16 ώρες; αυτό θα είναι λογικά του 8-9ωρου για να κάνει 40αρα

Που ζεις;

This too many years before.

Αυτό καποτε πολλά χρόνια πριν όχι πλέον.

είναι πολύ λίγα τα παιχνίδια που έχουν διάρκεια παραπάνω από 7 ώρες πλέον.

Δημοσ.

Επίσης, η διάρκεια είναι ασήμαντη για την ποιότητα. 

Σε γενικές γραμμές (το ιδανικό για εμένα) είναι η διαρκεία να μην ξεπερνα τις 15 ώρες. Μετά καταντά βαρετό, με συνήθως ανούσια πράγματα (πχ σκότωσε 10 αρκούδες και μάζεψε 20 λουλούδια). 

Ναι, υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα (για εμένα fallout), αλλά από τις καλύτερες εμπειρίες τις έχω όταν ένα παιχνίδι τελειώνει και με αφήνει με το αίσθημα "Κρίμα, θέλω και άλλο". 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...