Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ps now είναι διαθέσιμο για Ελλάδα? Κάπου διάβαζα ότι είναι σε Αγγλία Ολλανδία, υπάρχει τρόπος να κάνω αγγλικό account και να ενεργοποιήσω το ps now?

στην Ελλαδα δεν ειναι διαθεσιμο, εγω που εχω και account αμερικανικο μου δειχνει οτι μπορω να το βαλω, εκανα ενα τεστ με την 30αρα vdsl που εχω και μου ειπε οτι η ταχυτητα μου ειναι οκ. Για να φτιαξεις λογαριασμο αλλης χωρας ειναι ευκολο, googlare το γιατι δεν θυμαμαι πιον οδηγο ειχα ακολουθησει

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εαν δεν κάνω λάθος δεν έχουν όλα τα GOTY τα dlc στο δισκάκι αλλά και σε voucher.Ενα παράδειγμα το Inquisition GOTY,εκτός αν αποτελεί εξαίρεση.

• Like 1
Δημοσ.

Εαν δεν κάνω λάθος δεν έχουν όλα τα GOTY τα dlc στο δισκάκι αλλά και σε voucher.Ενα παράδειγμα το Inquisition GOTY,εκτός αν αποτελεί εξαίρεση.

Έχεις δίκιο φίλε μου. Απλά για το witcher ρώτησε ο συμφορουμίτης και σε αυτό είναι στο δισκάκι.
Δημοσ.

Καλή *** για να δένουν την GOTY με τον λογαριασμό...
Δημοσ.

Αντε να βγει και αυτο να αρχισει η εταιρεια να ασχολειται και με τιποτα αλλο γιατι γενικα κουρασε το ολο Uncharted στυλακι,ειδικα οταν μπορουν για καλυτερα πραγματα οπως ειδαμε στο Last Of Us.

Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι μετά το Last of us 2 θα ξαναδούμε τη ND στο PS5

Πολυ πιθανο γιατι γενικα τα καλα exclusives θελουν χρονο για να βγουν,γιαυτο και οι γνωστες εταιρειες τυπου ΕΑ,ubi,activision πανε με νοοτροπια αρμεγματος.

Δημοσ.

Το Lost Legacy γενικά δεν έχει τίποτα νέο να προσφέρει. Ίδιο ακριβώς με το Uncharted 4. Δεν αξίζει με τίποτα full price αυτό το παιχνίδι, μόνο και μόνο για να δείξει η εταιρεία πόσο politically correct μπορεί να γίνει και να κρατήσει και λίγο μακριά τις αμάμητες τρελές που φέρουν την ιδιότητα του φεμινιστή... 

• Like 1
Δημοσ.

Kατασπαταληση δυναμικου και πορων φανταζει στα δικα μου ματια, τυχον εμπλοκη στης συγκεκριμενης εταιρειας σε πιο ''ελαφρα'' προτζεκτ.

Δημοσ.

Το Lost Legacy γενικά δεν έχει τίποτα νέο να προσφέρει. Ίδιο ακριβώς με το Uncharted 4. Δεν αξίζει με τίποτα full price αυτό το παιχνίδι, μόνο και μόνο για να δείξει η εταιρεία πόσο politically correct μπορεί να γίνει και να κρατήσει και λίγο μακριά τις αμάμητες τρελές που φέρουν την ιδιότητα του φεμινιστή... 

Δεν ειναι full price.

Κανονικα τα νεα παιχνιδια κοστιζουν 50-70 ευρω οχι 40.

Και αν πεις για την διαρκεια του παιχνιδιου νομιζω εχει 5-7 ωρες οπως εχουν ολα τα παιχνιδια.

Μπορει να ειναι spin of σειρας μεν αλλα δεν παυει να εχει αξιοπρεπεστατη τιμη.

Δημοσ.

Προφανως και θα εχει γινει καλη δουλεια(καπου διαβασα οτι θα εχει αρκετα μεγαλη διαρκεια)αλλα και παλι για day one 40ευρω νομιζω ελαχιστοι θα δωσουν.

Ναι η σωστη συγκριση γινεται με τα παιχνιδια οταν πρωτοκυκλοφορουν που κοστιζουν αναλογα,αλλα για δεδομενα Ελλαδας που ειμαστε με 40ευρω καποιος ισως προτιμησει το horizon zero dawn ή την witcher 3 goty ή γενικα καποιο αλλο παιχνιδι απο ενα expansion uncharted.

Σε πιο χαμηλη τιμη(και αν αξιζει πολυ)σιγουρα θα το τιμησει παραπανω κοσμος ειδικα στις γιορτες αλλα για πρωτες μερες η τιμη του ειναι απαραδεκτη για Ελληνικα δεδομενα παντα.

40ευρω δεν ζηταγε ουτε το expansion του witcher που εδινε δωρο και τις καρτες σε φυσικη μορφη για το gwent(ναι γνωριζω οτι δεν ειναι απολυτα σωστη η συγκριση λογω διαφορετικων ειδων,απλα τονιζω πως δειχνει στον τελικο καταναλωτη αυτη η τιμη).

Δημοσ.

Αλλο expansion ενος παιχνιδιου αλλο ολοκληρο παιχνιδι.

Μην μου συγκρινεις ανομοια πραγματα.

Οπως ειπα τιμες Ελλαδας σε day one games ειναι 50-70 και αυτο το πουλανε day one 40 ευρω.

Και θα εχει και μεγαλη διαρκεια σαν παιχνιδι. Η naughty dog ειναι εγγυηση.

Δεν χρειαζεται να ξερεις κατι αλλο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...