najinblue3 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ναι μονο που στην περιπτωση του theorder η πλειοψηφια συμφωνει οτι το παιχνιδι ειναι αντικειμενικα μετριο περαν του οπτικου τομεα. Επισης μαρεσει που γραφεις για αντικειμενικοτητα οταν εσυ ο ιδιος εχεις ριξει ακυρο πιο παλια σε παιχνιδια λογω του τεχνικου τομεα τους γιατι νομιζω οτι λιγο πολυ εχουμε καταλαβει οτι τα παιχνιδια τα κρινεις αποκλειστικα και μονο απο το πως δειχνουν. με το ΝΙΟΗ το πιο προσφατο παραδειγμα... 1
JohnVani18 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Το The Order 1886 ηταν άλλη μια περίπτωση που δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στο hype του κοινού. Προσωπικά οι 5-6 ώρες που πρόσφερε μου φάνηκαν πιο γεμάτες, παρά τις 10-12+ σε παίχνίδια φάσης Ubisoft που σου βάζουν ένα κάρο activities απλά για να μεγαλώσει η διάρκεια. 1
najinblue3 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Το The Order 1886 ηταν άλλη μια περίπτωση που δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στο hype του κοινού. Προσωπικά οι 5-6 ώρες που πρόσφερε μου φάνηκαν πιο γεμάτες, παρά τις 10-12+ σε παίχνίδια φάσης Ubisoft που σου βάζουν ένα κάρο activities απλά για να μεγαλώσει η διάρκεια. εγω δεν ημουν ιδιαιτερα χαιπαρισμενος οταν το πηρα, σαν σκηνικο μου αρεσε παρα πολυ, αλλα δεν ειχε gameplay, τα cutscenes ητανε παρα πολλα, και μου φανηκε ιδιαιτερα αργο γενικοτερα. Γενικα δεν το προτεινω με τιποτα, λογικα θα μπει στο plus σε καποια φαση με τα ιδια λεφτα υπαρχουν παρα πολλα ποιοτικα indies κλασσεις ανωτερα
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 ειναι και το boost mode και τηλεοραση 4k τωρα δεν ξερω για εσας.. Kαι τα 2 ειναι καρφωμενα 30 frames στο απλο ps4, οποτε δεν κερδιζεις κατι απο το PRO. Ισως ενα-δυο frames στο The order στις γεματες μαχες. Αλλα ουτε που θα το καταλαβαινες ετσι και αλλιως.
gRim Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 οχι, κερδιζεις κατι ψιλα σε καποια παιχνιδια, 1-5 frames υπαρχει καπου λιστα με ολα τα παιχνιδια που τρεχουν σε boost, αν σε ενδιαφερει αυτη η διαφορα To order που λες φιλε δελπρο ειναι μεγαλη πατατα, το πηρα με 5 ευρω και παλι το μετανιωσα, που συνηθως οτι παιρνω δε το μετανιωνω, ειναι απο τις χειροτερες μου αγορες, τα παιχνιδια της telltale ειναι κλασσεις ανωτερα, γιατι το ιδιο πραμα ειναι, 0 actual gameplay Τα ήξερα αυτά που λες φίλε μου απλά ειχα την απορία που είδε πάλι την διαφορές αλλά εδώ έβλεπε και χωρίς το boost mode lol.
Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Εκεί που ήμασταν στα τάρταρα μετά το non-show του DMC5... 3
AntiCambeR Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Το cd το αφήνετε μέσα στο απλό PS4 και στο Pro οταν είναι κλειστό χωρίς να υπάρχει πρόβλημα όπως στο PS3 που δεν διάβαζε το cd όταν άνοιγες την κονσόλα;Δεν θυμάμαι να έχω αφήσει το cd ποτέ σε PS4 μέσα. Το boost mode στο Pro το έχετε on και όταν δεν υποστηρίζεται απο το παιχνίδι είναι ουσιαστικά απενεργοποιημένο; Πάντως στην ίδια TV απλή FHD που είχα το απλό PS4,το Pro σε κάποια παιχνίδια τα παίζει με καλύτερη ευκρίνεια και χρώματα.Συν ότι όσα είναι "βαριά" τα παίζει πιο άνετα και με καλύτερο frame.
Γιώργος 1988 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Παιδιά ποια έιναι η διαφορά dlc και season pass; Βασικά η ερωτηση μου είναι αν στα μεταχειρισμενα παιχνιδια, αυτα τα dlc και τα season pass μενουν ή τα εχει ο πρωτος ιδιοκτήτης...
johngamer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Παιδιά ποια έιναι η διαφορά dlc και season pass; Βασικά η ερωτηση μου είναι αν στα μεταχειρισμενα παιχνιδια, αυτα τα dlc και τα season pass μενουν ή τα εχει ο πρωτος ιδιοκτήτης... DLC είναι Downloadable content και μπορεί να είναι οτιδήποτε, από διάφορα μικροπράγματα σε ένα παιχνίδι πχ. έξτρα αυτοκίνητα, χαρακτήρες κτλ, μέχρι ολόκληρα expansion όπως στο Destiny. Τα season pass είναι όπως λέει το όνομα, πάσο που σου δίνει στις περισσότερες περιπτώσεις όλα τα μελλοντικά dlc που θα βγούνε για το παιχνίδι. Όλα αυτά αγοράζονται από τον λογαριασμό του χρήστη αφού είναι μόνο downloadable, και συνδέονται με τον λογαριασμό, όχι τη νκονσόλα. 2
Γιώργος 1988 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 DLC είναι Downloadable content και μπορεί να είναι οτιδήποτε, από διάφορα μικροπράγματα σε ένα παιχνίδι πχ. έξτρα αυτοκίνητα, χαρακτήρες κτλ, μέχρι ολόκληρα expansion όπως στο Destiny. Τα season pass είναι όπως λέει το όνομα, πάσο που σου δίνει στις περισσότερες περιπτώσεις όλα τα μελλοντικά dlc που θα βγούνε για το παιχνίδι. Όλα αυτά αγοράζονται από τον λογαριασμό του χρήστη αφού είναι μόνο downloadable, και συνδέονται με τον λογαριασμό, όχι τη νκονσόλa Αυτά λογικά εχουν κωδικό και αρα συμπεραινω οτι αν τα εχει χρησιμοποιησει καποιος δεν μπορεις να τα ξανακατεβασεις σωστα; 1
johngamer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Όχι δεν έχουν κωδικό. Έχουν ψηφιακό αποτύπωμα. Απλά πηγαίνεις στο store του PS, το επιλέγεις, το βάζεις στο καλάθι πληρώνεις και το κατεβάζεις. Δεν γίνεται να το αγοράσεις για κάποιον άλλον, δεν γίνεται να το αγοράσεις και μετά να το ανταλλάξεις ή να το δώσεις σε άλλον.
TitanX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Το ps now είναι διαθέσιμο για Ελλάδα? Κάπου διάβαζα ότι είναι σε Αγγλία Ολλανδία, υπάρχει τρόπος να κάνω αγγλικό account και να ενεργοποιήσω το ps now?
Γιώργος 1988 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Όχι δεν έχουν κωδικό. Έχουν ψηφιακό αποτύπωμα. Απλά πηγαίνεις στο store του PS, το επιλέγεις, το βάζεις στο καλάθι πληρώνεις και το κατεβάζεις. Δεν γίνεται να το αγοράσεις για κάποιον άλλον, δεν γίνεται να το αγοράσεις και μετά να το ανταλλάξεις ή να το δώσεις σε άλλον. Κατανοητός αλλά σε παιχνιδια οπως το Witcher 3 GOTY ειναι ηδη στο δισκακι μεσα; https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61CAbPZ6jNL.jpg
gorath Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Κατανοητός αλλά σε παιχνιδια οπως το Witcher 3 GOTY ειναι ηδη στο δισκακι μεσα; https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61CAbPZ6jNL.jpg Ναι, περιλαμβάνονται τα DLC στο δισκάκι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις