Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι ανάλογα τα γούστα... Για μένα λοιπόν είναι Diablo 3, Lara Croft and the Temple of Osiris, Minecraft, Knack.

• Like 1
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπορείτε να μου προτείνετε κάποια παιχνίδια για "διπλό" ώστε να κάνουμε χαβαλέ με παρέα; Μιλάω καθαρά για local 2+ players διαφόρων ειδών, εκτός από τα κλασικά ποδόσφαιρο-μπάσκετ και racing. Τι επιλογές υπάρχουν; Σίγουρα κάποια fighting είναι καλή επιλογή, από εκεί και πέρα υπάρχει κάποια αξιοσημείωτη αναφορά σε άλλα παιχνίδια;

Ρίξε μια ματιά σε ένα παλιότερο νήμα για το θέμα που σε ενδιαφέρει

http://www.insomnia.gr/topic/547925-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-2-%CE%AE-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%83%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%AC%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1/

Δημοσ.

πηρα σημερα το order 1886 απο εναν φιλο μου , για να το δω*(pro ps4)ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΩ μετα απο δυο χρονια οπως και το

drıveclub αξεπεραστα games .

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

πηρα σημερα το order 1886 απο εναν φιλο μου , για να το δω*(pro ps4)ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΩ μετα απο δυο χρονια οπως και το

drıveclub αξεπεραστα games .

Kαι στα 2 PS4 απλο παιζεις οχι PRO.

Δημοσ.

Kαι στα 2 PS4 απλο παιζεις οχι PRO.

Χαλάς όνειρα μεσημεριάτικο.

ειναι και το boost mode και τηλεοραση 4k τωρα δεν ξερω για εσας..

Δημοσ.

ειναι και το boost mode και τηλεοραση 4k τωρα δεν ξερω για εσας..

Τρέχουν με πάνω από 30fps και υψηλότερη ανάλυση  αυτά τα games με το boost mode;

Δημοσ.

1. Παιδιά μόλις διάβασα ένα άρθρο (στα αγγλικά) που λέει ότι τα αυτοκολλητάκια που προστατεύουν την εγγύηση είναι παράνομα. Τουτεστιν μπορεις να τα ανοιξεις και μαλιστα μπορεις να τα τροποιησεις και αρκει να αποδειξεις αργοτερα οτι το προβλημα που εχει η συσκευη δεν εγινε απο αυτο (την τροποποιηση).

2. Η ηλεκτρονικες συσκευες εχουν εγγύση απο την ΕΕ τουλαχιστον δυο χρόνια, πως γκενετε αυτο. ΝΑ μας δίνει η Σονυ 1 χρόνο εγγυηση

Ξερετε κατι περι του θεματος, εχουμε μηπως στην παρεα καποιον ειδικο.... Τωρα το σκεφτομαι πιο σοβαρα να ανοιξω το slim και να του αλλαξω παστες μπας και σταματησει να καιγεται.

Το λινκ

https://motherboard.vice.com/en_us/article/warranty-void-if-removed-stickers-are-illegal

Δημοσ.

Τρέχουν με πάνω από 30fps και υψηλότερη ανάλυση  αυτά τα games με το boost mode;

οχι, κερδιζεις κατι ψιλα σε καποια παιχνιδια, 1-5 frames

υπαρχει καπου λιστα με ολα τα παιχνιδια που τρεχουν σε boost, αν σε ενδιαφερει αυτη η διαφορα

To order που λες φιλε δελπρο ειναι μεγαλη πατατα, το πηρα με 5 ευρω και παλι το μετανιωσα, που συνηθως οτι παιρνω δε το μετανιωνω, ειναι απο τις χειροτερες μου αγορες, τα παιχνιδια της telltale ειναι κλασσεις ανωτερα, γιατι το ιδιο πραμα ειναι, 0 actual gameplay

Δημοσ.

οχι, κερδιζεις κατι ψιλα σε καποια παιχνιδια, 1-5 frames

υπαρχει καπου λιστα με ολα τα παιχνιδια που τρεχουν σε boost, αν σε ενδιαφερει αυτη η διαφορα

To order που λες φιλε δελπρο ειναι μεγαλη πατατα, το πηρα με 5 ευρω και παλι το μετανιωσα

Ε οχι και πατατα. Απο τις καλυτερες ενοικιασεις που εχω κανει σε παιχνιδι.

2ευρω και ευκολο platinum :D

• Like 1
Δημοσ.

Ε οχι και πατατα. Απο τις καλυτερες ενοικιασεις που εχω κανει σε παιχνιδι.

2ευρω και ευκολο platinum :D

καλα ναι αν κυνηγας τα plats ειναι τρομερη value for money η ενοικιαση / αγορα με 5 ευρω

Δημοσ.

καλα ναι αν κυνηγας τα plats ειναι τρομερη value for money η ενοικιαση / αγορα με 5 ευρω

Ε ποια platinum να κυνηγας,ουτως ή αλλως το παιχνιδι περαν του οπτικου τομεα του σε ολα τα αλλα ειναι μια σκετη μετριοτητα δεν εχει και τιποτα αλλο να προσφερει :(

Δημοσ.

Τα παιχνιδια ειναι θεμα γουστου..εγω πχ δεν  παιζω onlıne ποτε ουτε και με  ενδιαφέρει..αλλα ας ειμαστε και λιγο ,αντικειμενικη δεν βλαπτει .για το order

Δημοσ.

Τα παιχνιδια ειναι θεμα γουστου..

Ναι μονο που στην περιπτωση του theorder η πλειοψηφια συμφωνει οτι το παιχνιδι ειναι αντικειμενικα μετριο περαν του οπτικου τομεα.

Επισης μαρεσει που γραφεις για αντικειμενικοτητα οταν εσυ ο ιδιος εχεις ριξει ακυρο πιο παλια σε παιχνιδια λογω του τεχνικου τομεα τους γιατι νομιζω οτι λιγο πολυ εχουμε καταλαβει οτι τα παιχνιδια τα κρινεις αποκλειστικα και μονο απο το πως δειχνουν.

• Like 1
Δημοσ.

1. Παιδιά μόλις διάβασα ένα άρθρο (στα αγγλικά) που λέει ότι τα αυτοκολλητάκια που προστατεύουν την εγγύηση είναι παράνομα. Τουτεστιν μπορεις να τα ανοιξεις και μαλιστα μπορεις να τα τροποιησεις και αρκει να αποδειξεις αργοτερα οτι το προβλημα που εχει η συσκευη δεν εγινε απο αυτο (την τροποποιηση).

2. Η ηλεκτρονικες συσκευες εχουν εγγύση απο την ΕΕ τουλαχιστον δυο χρόνια, πως γκενετε αυτο. ΝΑ μας δίνει η Σονυ 1 χρόνο εγγυηση

Ξερετε κατι περι του θεματος, εχουμε μηπως στην παρεα καποιον ειδικο.... Τωρα το σκεφτομαι πιο σοβαρα να ανοιξω το slim και να του αλλαξω παστες μπας και σταματησει να καιγεται.

Το λινκ

https://motherboard.vice.com/en_us/article/warranty-void-if-removed-stickers-are-illegal

Καλά εγώ καθε φορα σαν ανακαλυπτω την Αμερική κανω. Τελικα δινει η Ευρωπαική Ενωση τουλαχιστον 2 χρονια απο τον πωλητη. Οποτε απο αυτα που διαβασα καταλβαινω. Ο,τι και να λενε οι αλλοι πας και του λες για την οδηγία αυτη ή απευθυνεσαι στην υπηρεσία του καταναλωτη. Και προσπαθεις να βρεις ακρη και όσο αντεξεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...