Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σίγουρα θα έχει απαντηθεί πιο πίσω αλλά ξαναρωτάω

Αξίζει να αλλάξω τον 1tb του ps4 slim μου με ssd; Καταρχήν μπαίνει κάποιος; Αξίζει η αλλαγή; Θα δω καμία σημαντική διαφορά η δεν αξίζει;

Δημοσ.

Έχεις σκοπό να δώσεις λεφτά για 1TB ssd; :P

Ωχ ωχ

Όχι ρε συ έλεγα για κανένα ssd 512gb μεταχειρισμενο που είχα βρει πρόσφατα σε καλή τιμή,η έστω κανένα σκληρό πιο γρήγορο από αυτόν που φοράει ήδη...

Το θέμα είναι κιόλας θα δω καμία διαφορά η τσάμπα τα €€€ μου;

Δημοσ.

Αξίζει να αλλάξω τον 1tb του ps4 slim μου με ssd; Καταρχήν μπαίνει κάποιος; Αξίζει η αλλαγή; Θα δω καμία σημαντική διαφορά η δεν αξίζει;

Αξιζει μονο με hybrid σκληρο αλλα επειδη σε γενικες γραμμες το μονο που κερδιζεις ειναι λιγο στο loading και επειδη ο hybrid κοστιζει σχεδον οσο η μιση κονσολα πλεον καλυτερα μεινε οπως εχεις.

Σε γενικες γραμμες οι SSD το μονο που προσφερουν εδω και χρονια και στο Pc αλλα και πλεον στις κονσολες ειναι στο loading(κυριως το αρχικο μεχρι να μπεις στο παιχνιδι),τιποτα αλλο απολυτως.

Απλα πρεπει και αυτες οι εταιρειες καπως να πουλησουν γιαυτο και προσπαθουν να το διαφημισουν οπως μπορουν.

Επισης εχουμε και παιχνιδια που οσο πανε πιανουν και ολο περισσοτερο χωρο(το gears of war 4 στο pc πιανει κοντα 120gb και κατι ακουγεται για 100gb για το Forza)και να πως σε σπρωχνουν να αγορασεις μεγαλυτερο δισκο.

Παλι καλα που βγηκε και υποστηριξη στο ps4 για εξωτερικο σκληρο δισκο.

• Like 3
Δημοσ.

Καλα ναι πάλι καλά που με την 4.55 βγήκε υποστήριξη σκληρού δίσκου εξωτερικού

Πάντως δίκιο έχεις δεν αξίζει να δώσεις τόσα €€€ ώστε να έχεις λίγο γρηγορότερο loading.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αξίζει οι διαφορές είναι μικρές ανάλογα το παιχνίδι. Υπάρχει μεγάλο bottleneck από το firmware δεν έχει να κάνει με sata 2 ή 3. Ψάξε για μετρήσεις που έχει κάνει το digital foundry και κρίνε κι εσυ εάν αξίζει τα λεφτά.

Edit: Τώρα διάβασα ότι τελικά κατέληξες να μην βάλεις SSD.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα back up 321 Gb απο Sata 2 hdd 500 Gb (PS4) σε εξωτερικό hdd sata 3-usb 3 σε 2 ώρες και restore απο τον εξωτερικό hdd σε 1 Tb Sata 3 (PS4 Pro) σε 1,5 ώρα. :) Εχω όμως και κάποια ψηφιακά παιχνίδια που δεν χωρούσαν στον 500 Gb και πρέπει να τα κατεβάσω. :(

Ευτυχώς έχω και 5 σε cd που τα γίνονται install γρήγορα σε οποιοδήποτε PS4,άλλη ευκολία το cd.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Καλα ναι πάλι καλά που με την 4.55 βγήκε υποστήριξη σκληρού δίσκου εξωτερικού

Πάντως δίκιο έχεις δεν αξίζει να δώσεις τόσα €€€ ώστε να έχεις λίγο γρηγορότερο loading.

Αν ειμασταν ισχυροτεροι οικονομικα οπως οι του εξωτερικου,τοτε μπορουσα να σου ελεγα υπο συνθηκες(εκπτωσεις)οτι μπορει και να αξιζει,αναλογα τα παιχνιδια που παιζεις αλλα για Ελληνικα δεδομενα ναι ειναι too much.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ειμασταν ισχυροτεροι οικονομικα οπως οι του εξωτερικου,τοτε μπορουσα να σου ελεγα υπο συνθηκες(εκπτωσεις)οτι μπορει και να αξιζει,αναλογα τα παιχνιδια που παιζεις αλλα για Ελληνικα δεδομενα ναι ειναι too much.

Είμαι της άποψης ότι όταν η αξια περιφεριακών αξίζει περισσότερο από την ίδια την κονσόλα,δεν αξίζει η αγορά τους.

Είναι σαν να παίρνω αμάξι 1000€ και να δωσω 15.000€ για έξτρα. Ε τότε δεν λέει ;)

• Like 1
Δημοσ.

Σε 1 παιγνιον μεχρι τωρα το Bloodborne 1.00 ειπα γ@μω τα loading times - εκανα και καφε μεχρι να φορτωσει . Τελικα το φτιαξανε με patch και ο evo επεστρεψε στη θεση του στο PC . Οταν με το καλο πεσουν οι τιμες αρκετα στους χωρητικοτητας 750 ισως ....... Eτσι και αλλιως battlefield /black ops και λοιπες παπαριες μονο στο pc λογω και mouse/keyboard controls.

Δημοσ.

δε θα δεις καμια διαφορα σε multiplayer at least, το εχω δοκιμασει, δεν αξιζει ο ssd imho, καλυτερα παρε κατι αλλο, για 1 δευτερολεπτο γρηγοροτερα σε single player who cares

Δημοσ.

Είναι σαν να παίρνω αμάξι 1000€ και να δωσω 15.000€ για έξτρα. Ε τότε δεν λέει ;)

Δεν μπορω να πω οτι το παραδειγμα σου ειναι πολυ πετυχημενο αλλα ναι.

Δημοσ.

μπορείτε να μου προτείνετε κάποια παιχνίδια για "διπλό" ώστε να κάνουμε χαβαλέ με παρέα; Μιλάω καθαρά για local 2+ players διαφόρων ειδών, εκτός από τα κλασικά ποδόσφαιρο-μπάσκετ και racing. Τι επιλογές υπάρχουν; Σίγουρα κάποια fighting είναι καλή επιλογή, από εκεί και πέρα υπάρχει κάποια αξιοσημείωτη αναφορά σε άλλα παιχνίδια;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...